2003-08-03 12 浏览
上次兩個人黎,要趕睇戲是但黎左呢到都唔錯好快有位食左一個set既smoked salmon spinach ream soup係幾好架比好多地方好好多叫左個lobster set 黎得好快不過佢既chicken lasagne 就麻麻個sauce 唔係cook得咁好o的油好多下個lobster angel hair 就好好多喇上面仲用左卡樂b熱浪黎decoration呀哈哈,我地冇水佢都忙都冇幫我地refill呀都幾好味不過個coffee唔夠濃喇~不過我地都係45 mins 內閃人~
上次兩個人黎,要趕睇戲是但黎左呢到都唔錯
叫左個lobster set 黎得好快
不過佢既chicken lasagne 就麻麻
個sauce 唔係cook得咁好o的油好多下
個lobster angel hair 就好好多喇
上面仲用左卡樂b熱浪黎decoration呀
哈哈,我地冇水佢都忙都冇幫我地refill呀
都幾好味不過個coffee唔夠濃喇~
不過我地都係45 mins 內閃人~
2000-10-02 15 浏览
難得一間意粉屋既服務有咁好,佢地都好有禮貌唔該前唔該後,所以佢俾我既印像十分好,而我同女朋友叫左一個炸洋蔥圈、一個香草蜆肉長通粉、同埋佢既小馬高甜品cheese cake、仲有叫左一杯檸檬香橙軟滑冰,最正就係炸洋蔥圈好好味呀!!! 炸得好脆,好香,好有口感,而長通粉都不過不失,最差既就係個cheese cake,有少少酸酸地既感覺,可能係因為有士多啤梨既問題啦,而我杯軟滑冰亦都唔錯,有D渣係入面但又唔知係咩黎喎... 環境亦幾好,星期日食晏時間,兩個人去佢都肯俾四人既卡位我地坐。
2000-07-12 6 浏览
呢間o野都係喥好耐囉,環境優雅,用餐時都有懷舊英文曲,座位有軟座卡位同非吸煙區,食品算係中等,服務都算係一般,談天拍拖的好去處,遊客用餐都唔少.
2000-06-10 7 浏览
我覺得幾好呀這間, 所有野都唔係太過差。 如果服務做得咁好的話就very good 啦!
我覺得幾好呀這間,
所有野都唔係太過差。
如果服務做得咁好的話就very good 啦!
2000-06-08 11 浏览
星期六去過呢間意粉屋,點o 左個套錦,o 的食物其實真係幾…果日我囉住網上面印出o 黎o 既優惠券,果度o 的侍應好似唔係好知有o 的咁o 既優惠券,食食下仲話俾我知好似要有埋遊戲卡( ?) 先用得,好彩後來都俾o 左優惠我…但係下次公司都係通知o 下侍應有呢o 的優惠券好o 的喎