2005-12-08
20051206 8.30pm在又一城內shopping 置冬衣,買到支力,行到o黎Spaghetti House 就唔想諗就走入,斷估差極都有個譜。天寒地凍很有點C忽痕想玩芝士火窩,被男友制止,理由係:你唔係響呢度食芝士火窩呀?......佢o岩!都係食o的普通o野食算。(如果之後補返去Chesa 就好了~ hee hee)2人order 一個2人dinner set($168) 再加多個salad,* chef salad ($68) - 我本人覺得係全Spaghetti House 最好味o既食物,全部o野都新鮮又勁大兜,基本上兩個人share 淨食呢兜o野都會飽,揀o左千島汁。(可以揀意大利醋同橄檻油的)* hawaiian pizza - 新鮮即焗唔會唔好食啦. 不過叫得太多o野食唔落,最後打包拎走。* 白汁蜆肉長通粉- 都OK不過個汁我覺得麵粉落得太多,好杰!連餐湯and 餐飲, 餐湯係菜湯, 一般, 餐飲要o左熱檸茶.total $260. overall 都OK 啦~ 環境OK 服務都OK.