2010-11-10
今日下午,在荃灣左行右行,突然想起,女友不只一次,向我提出想食pizza hut,對於一向不喜愛去大型連鎖食店的我,難左難處理,但再想想,向來我話去邊度食野就去邊度,佢幾時有話比個乜野意見,而且甚少say no,計一計,上次同佢去pizza hut,都係差唔多8年前的事,咁........去就去啦,佢無提出過,係我知道佢鐘意,所以我提出的,一入到去,人唔多,服務員帶我地去在個半圓形卡位,唔,不錯,唔講咁多,開飯焗肉醬意粉:$30,下午茶餐,焗得夠香,肉醬夠份量,意粉亦唔少,熱辣辣good啊:隨餐附送,味道都唔差,都夠熱,最怕常溫湯,但呢個都ok凱撒沙律:隨餐+$9,睇落好似好多,一食只得3,4條菜,而且麻麻地好味,可以唔洗叫:$30下午茶餐,一樣好味,一樣熱辣辣,油唔會太多意大利菜湯:隨餐附送,交貨水平,尚可千島醬海鮮pizza,轉扭扭批,$107+$18,呢個.....唉.........我...........算啦....女友最怕我因為食到唔好食的出品而發(勞so)而且......之前都有意粉好食.....想說的話只好留在心裡........然後再上來呢度同大家分享吧,我對呢個pi
:隨餐附送,味道都唔差,都夠熱,最怕常溫湯,但呢個都ok
:$30下午茶餐,一樣好味,一樣熱辣辣,油唔會太多
意大利菜湯:隨餐附送,交貨水平,尚可
千島醬海鮮pizza,轉扭扭批,$107+$18,呢個.....唉.........我...........算啦....女友最怕我因為食到唔好食的出品而發(勞so)而且......之前都有意粉好食.....想說的話只好留在心裡........然後再上來呢度同大家分享吧,我對呢個pizza的評價如下,唔夠熱....無味道.....無肉食.......而且一d芝士味都無......我唔覺d扭扭批似食緊pizza,我覺得我買左個面包,而且唔係剛出爐的面包,差爆
總括:我個人覺得,焗意粉類有d餐湯都唔錯,價錢公道食得過,今日開始可能會多d來pizza hut,環境都坐得ok舒服,服務都唔差,不過,pizza類就真係唔識欣賞喇,再見