2005-06-21 8 浏览
好耐冇去呢間pizza店食,前幾日中午,3個人叫左個千島海鮮芝心大批同埋亞洲美食拼盆.個芝心大批d芝心好"漏",同埋冇左青口做料好似冇以前咁好食;亞洲美食拼盆就好香口同幾好食.最唔好就係服務,好差.我叫侍應加水,叫食10分鐘都冇人應,又或者應左就算,搞到差唔多出口鬧至有人加水!!之前重有食家讚d服務好,我就話差到震!
2005-06-08 8 浏览
返了新工的你,我怕你辛苦,我又緊張,又擔心.在你樓下接了你後,大家也開心到不得了於是我們又找吃的了:我們只等了幾分鐘已經有位卡坐了,呢度環境不錯,又大又坐得好舒適的.叫了個二人set,好多野食.有湯,沙津,pizza,意粉,飲品.現在做緊優惠,食滿$80重送一樣野食,我們因這便多送了芝士蕃茄焗茄子和扭條包.好飽!食下傾下,快樂時光過得特別快,我怕你第二天要早起,都要埋單走人了.P.S.太多野食了.結果剩下的pizza 和扭條包便成了我第二朝的早餐了,嘻嘻.
返了新工的你,
我怕你辛苦,
我又緊張,又擔心.
在你樓下接了你後,
大家也開心到不得了
於是我們又找吃的了:

我們只等了幾分鐘已經有位卡坐了,
呢度環境不錯,
又大又坐得好舒適的.

叫了個二人set,
好多野食.
有湯,沙津,pizza,意粉,飲品.

現在做緊優惠,食滿$80重送一樣野食,
我們因這便多送了芝士蕃茄焗茄子和扭條包.
好飽!

食下傾下,
快樂時光過得特別快,
我怕你第二天要早起,
都要埋單走人了.

P.S.
太多野食了.
2005-06-02 0 浏览
一班人開餐\的好地方。等得都幾耐,食物唔咩特別,但我好鍾意食茄汁底薄批(好多人都要厚的),好似食餅乾咁,又冇咁飽。近來做PROMOTE,最好三個人去,叫個二人餐\,一個小食,就送多兩個小食,唔算好貴。個沙律幾好食,但洋蔥湯好難飲。
2005-04-11 5 浏览
星期六一家大細係沙田遊戈,囝囝唔想食飯,反正又到下午茶時間,最好試試,但竟然有牛肉拉麵喎,都幾奇怪下,不過水準都唔錯,最少D豬骨湯底夠香濃,麵質雖然係大路貨色,但係尚算有咬勁,加杯涷檸茶,好滿足!最想一提係呢間既SERVICE一流:1)見有小朋友,自動自覺比一套小朋友碗筷你用2)我爭少少可以換一客意粉,佢唔駛我出聲都比3)見你有小小反應都會過黎問
最想一提係呢間既SERVICE一流:
1)見有小朋友,自動自覺比一套小朋友碗筷你用
2)我爭少少可以換一客意粉,佢唔駛我出聲都比
3)見你有小小反應都會過黎問
呢間幾多人幫襯, 至尊芝心批正!依家HK BANK 做緊一送一呀!不過聽電話D人好HARD SELL , SELL完呢樣又SELL果樣....好煩..
呢間幾多人幫襯, 至尊芝心批正!

依家HK BANK 做緊一送一呀!

2005-01-25 0 浏览
今日食左個~$188~2人set,係新menu,成個春天set都好開胃有2個忌廉湯,個湯好熱,好正,好耐未係pizza hut飲過滾熱既湯喇~!雞扒salad,個sauce好正,有好開胃既泰式辣醬,d\"草\"好新鮮,雞都唔錯,好驚喜,因為上次係加拿芬果間pizza hut食果碟,一模一樣但係苦既,呢間就好good~!個牛柳意粉...好多黑椒,係幾開胃,但太過油個pizza...個芝脆底呢間係係整得唔錯,但d料同個pizza係唔夾既,d豬柳仲好乾,唔recommand,叫返千島海鮮好過~!仲有餐\檸茶,大大杯,普通啦...服務唔錯~!裝修左好靚,esp近window既卡位~

個牛柳意粉...好多黑椒,係幾開胃,但太過油

仲有餐\檸茶,大大杯,普通啦...

服務唔錯~!裝修左好靚,esp近window既卡位~
2005-01-05 4 浏览
pizza hut d野一各都幾ok,我的心水有千島海鮮批,海鮮焗飯同jerry冰!! 不過最衰成日都只係出d pizza新款野,其他新意就欠奉!!不過仍然是平靚意大利菜之選!!
新款野,其他新意就欠奉!!不過仍然是平靚意大利菜之選!!
2004-12-12 21 浏览
本想"懶"健康食哩個,黎左就真係知道自己order左增肥餐了原因佢係用白汁焗, 全世界人都知白汁係汁中最肥, 脂肪最高的, 唉~不過肥就肥, 佢既味道又真係好好食, 個闊麵好有咬口, 個汁好香cream 同蒜蓉味,海鮮ok 啦, 好mini size~
本想"懶"健康食哩個,
黎左就真係知道自己order左增肥餐了
不過肥就肥, 佢既味道又真係好好食,
個闊麵好有咬口, 個汁好香cream 同蒜蓉味,
海鮮ok 啦, 好mini size~
2004-12-08 23 浏览
其實哩個批既口味我係第一次食, 千島醬不嬲都係我既至愛, 材料只有雞肉, 蘑菇同蟹柳,o岩哂我怕肥既人~而家用bea creadit card 重買一送一tim~抵呀!
其實哩個批既口味我係第一次食,
千島醬不嬲都係我既至愛,
材料只有雞肉, 蘑菇同蟹柳,
o岩哂我怕肥既人~
2004-12-01 4 浏览
30/11/2004 (tue)中午約了亨亨食pizza hut , 上午睇完公主復仇記後去食午餐亨亨點了意式雞皇焗飯, 跟忌廉湯+ 凍檸茶! 食完說飯好新鮮同夠熱, 湯好濃味, 凍檸茶好大杯, 但唔夠甜!!我叫了意式雞皇意粉跟忌廉湯+ 凍檸茶! 個意粉好熱好多汁, 凍檸茶好大杯但都係唔夠甜!! 要問侍應攞 糖水

我叫了意式雞皇意粉跟忌廉湯+ 凍檸茶! 個意粉好熱好多汁, 凍檸茶好大杯但都係唔夠甜!! 要問侍應糖水
2004-12-01 10 浏览
哩個焗粉好正, 佢用既好似中式既玻璃獻, 有好多碎波菜, 雞係用雞柳ga, 而且份量好大tim~ 好抵食~一個人lunch既話, 我就鍾意叫哩個ga喇~^^
一個人lunch既話, 我就鍾意叫哩個ga喇~^^
2004-10-23 6 浏览
見倒佢地既tea set 終於都增加左d choice, 真係好lu!我叫左香甜多士, 我以為好似西多士咁, 問下waitress, 佢話唔係wo! 咁我重更加要試下有咩咁特別!一黎到真係好驚喜, 因為佢係一個mini pizza!我果日諗住食light d先叫多士,原本佢係原個mini pizza黎ga! 不過無所謂, 因為個image好正咁!佢係一個舖左芝士焗既mini pizza, 另上一兜練奶, 我起初覺得芝士同甜野唔match, 原來唔係ga! 個pizza 點左練奶食好正ga! 我好推介哩個!

一黎到真係好驚喜, 因為佢係一個mini pizza!
我果日諗住食light d先叫多士,
2004-08-11 5 浏览
昨天和老師朋友一同四人到Pizza Hut吃最新的Pizza,感覺Pizza很脆很好吃,比芝心批還好,現在Pizza做著推廣,只要用$500買下5張現金卷,就可以成為會員,所以我也馬上當了。食物是不錯啦,可惜上湯時,湯竟然是冷的,我們要去換,換了的竟仍是冷的,要不是老師在這裡,我也早巳拍桌了,待應的服務還可以,只是那位替我們換湯的小妹妹有點手忙腳亂,把我們的湯匙弄亂了還交給我們,給我k了一下。還有的是有一個女待應美得很,她的名字叫Miggia,記往了,下次我也要找她叫餐。
2004-04-01 16 浏览
吞拿魚煙肉腸螺絲粉- 次次都食哩個好食過吞拿魚火腿螺絲粉前者用茄汁後者用白汁個人覺得佢make茄汁好食d下午茶的三文魚雞卷真係食得好感動d sauce唔知係咩...哈哈真係好好食係三文魚包住個特別make的雞卷呀~正!肉丸- 十多年都咁好食香草旋風卷- 幾有香草味蒜蓉包- 又係食左十幾年都係咁正! 不過又係會肥死人呀><草莓酥餅- 好食過strawberry forever幾百倍啦人地重話係招牌貨! pizza hut賣pizza既都好食過佢呀! 佢d custard真係好match好正份量多過s.f. 4,5倍pizza方面我最愛係千島海鮮好懷念佢既沙拉吧之前出的"反"立貝pizza都好懷念
肉丸- 十多年都咁好食
香草旋風卷- 幾有香草味
蒜蓉包- 又係食左十幾年都係咁正! 不過又係會肥死人呀><
pizza方面我最愛係千島海鮮
好懷念佢既沙拉吧
之前出的"反"立貝pizza都好懷念
2004-03-20 4 浏览
幾好食,我諗食過pizza hut的人都應該試過至尊pizza啦~~~