2024-01-18 277 浏览
今日兩個人六點幾係御滿屋食放題,人未算超多,滿屋呢個名大家應該都好熟悉,日本野居多,加d中式食品。食品有七十多種,飲品種類多還有啤酒、日本熱清酒和梅酒,滿十八歲可以享用酒類飲品,還有雪糕、蛋糕等。個人最喜愛是挪威三文魚,十分新鮮好味,前後叫咗四次。其次是浦燒鰻魚、虎蝦天婦羅、鹽燒牛舌,前後叫咗兩次,也叫了鹽燒海蝦,牛肉烏冬,每樣都超水準好食。比較特別還有烤榴連,嫩滑香口好味。餐廳地方大、乾淨及座位寬敞,服務員有禮貌,價錢超值。值得再去。

2024-01-17 297 浏览
放工同同事附近食野!我哋叫了A餐,食物選擇很多很豐富啊!壽司、刺身、炸物、燒烤和小吃都很多款選擇!首先是壽司和手卷,很喜歡海膽所以點了多次!接下來是刺身,這家餐廳的刺身非常新鮮美味。他們提供了各種刺身選擇,包括三文魚,帶子,蝦等。每一片刺身都很新鮮,厚切!炸物是有不同天婦羅,炸物炸得酥脆,不油膩,內裡保持了食材的鮮嫩。燒烤也是很不錯!最後是小吃,湯品和鍋都多樣化!地理位置:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
放工同同事附近食野!

我哋叫了A餐,食物選擇很多很豐富啊!

壽司刺身、炸物、燒烤和小吃都很多款選擇!

首先是壽司和手卷,很喜歡海膽所以點了多次!

燒烤也是很不錯!

最後是小吃,湯品和鍋都多樣化!

地理位置:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
2024-01-16 270 浏览
御滿屋日本料理之前食過旺角分店都好出色行開荃灣見到荃灣都有分店就忍唔住入去食😍而家都仲有榴連真係唔好錯過💛刺身今日食左三文魚、帶子、赤蝦、甜蝦、八爪魚、北寄貝等帶子今次好大粒😍 蝦都好鮮甜,刺身都好新鮮💛海膽手卷紫菜仲脆身,飯量唔多海膽好新鮮😍 我都食左幾件💛榴連而家任何放題都免費升級任食馬來西亞烤榴連呢個季節仲食到榴連實在太幸福😍有烤同唔烤兩款,個人覺得無烤好食啲😋 💛飲品有各類紙包飲品、罐裝飲品、啤酒、清酒、梅酒任飲紙包同罐裝飲品都成6個雪櫃任飲💛haagen-dazs士多啤梨雪糕最後仲有雪糕、甜品同水果食,真係寫上一個完美既句號價錢:$258(加一)⭐️⭐️⭐️評分:8.5/10⭐️⭐️⭐️📍御滿屋日本料理 (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
御滿屋日本料理
之前食過旺角分店都好出色
行開荃灣見到荃灣都有分店就忍唔住入去食😍
而家都仲有榴連真係唔好錯過

💛刺身
今日食左三文魚、帶子、赤蝦、甜蝦、八爪魚、北寄貝等
帶子今次好大粒😍 蝦都好鮮甜,刺身都好新鮮

💛海膽手卷
紫菜仲脆身,飯量唔多
海膽好新鮮😍 我都食左幾件

💛榴連
而家任何放題都免費升級任食馬來西亞烤榴連
呢個季節仲食到榴連實在太幸福😍
有烤同唔烤兩款,個人覺得無烤好食啲😋

💛飲品
有各類紙包飲品、罐裝飲品、啤酒、清酒、梅酒任飲
紙包同罐裝飲品都成6個雪櫃任飲

💛haagen-dazs士多啤梨雪糕
最後仲有雪糕、甜品同水果食,真係寫上一個完美既句號

價錢:$258(加一)
⭐️⭐️⭐️評分:8.5/10⭐️⭐️⭐️

📍御滿屋日本料理 (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
2024-01-16 238 浏览
🔸御滿屋日式放題🔹高質日式放題😍😍食放題最鍾意就係任飲任食,呢間御滿屋朋友食過幾次話超正,而家新裝修完、再加上有我鍾意食嘅馬來西亞榴槤、又點會錯過😋今次我揀咗A經典套餐入到去已經見到好多款罐裝飲品選擇,有冷熱清酒🍶梅酒任飲,有沙律吧🥗,甜品吧,有多款小食,最特別係佢地仲擺咗部爆谷機係度任食🤩🤩🔹壽司🍣|刺身|手卷🔹壽司刺身全部好新鮮,質素高,而且上菜速度快,泰色冷飽魚好惹味,三文魚,帶子刺身,赤貝刺身全部都係必點,海膽手卷一啖一個😍,仲有泰式生蝦🔸串燒🔸鹽燒牛舌同鹽燒雞軟骨好香口好出色,我已經食咗幾轉,仲有鹽燒海蝦🍤,鹽燒雞翼同燒菠蘿都唔錯🔹一品料理🔹竹笙瑤柱蟹肉羹必食,仲有我最愛嘅麻辣小龍蝦,真係食到停唔到😋🔸燒物🔸鹽燒秋刀魚🐟,蒜蓉燒生蠔🦪,仲有馬來西亞燒榴槤,燒羊鞍。🔹炸物🔹炸蠔、椰汁流心球、燒八爪魚丸、我食得最多嘅係貓山王榴槤炸彈,encore咗幾度真係好好味最驚喜嘅仲有廚師推介嘅御品飽汁燴花膠,花膠超足料,仲有煮物同天婦羅尾聲梗係要食埋埋Movenpick或者Häagen-Dazs 雪糕啦,吧頭仲有員工調製嘅幾款special drink🍹
🔸御滿屋日式放題🔹
高質日式放題😍😍
🔹壽司🍣|刺身|手卷🔹
🔸串燒🔸
🔹一品料理🔹
🔸燒物🔸
鹽燒秋刀魚🐟,蒜蓉燒生蠔🦪,仲有馬來西亞燒榴槤,燒羊鞍。
🔹炸物🔹

呢間裝修左一個月重開,見到有啲新菜式即刻約朋友食放題。新裝修望落乾淨清爽左,座位都闊落左。👉🏻任食榴槤今次食最經濟嘅A餐,都有烤榴槤同生榴槤,可以用App任叫任食。雖然榴槤唔係金枕頭果啲,但都幾甜幾滑身。叫幾多黎幾多,食得好盡興。👉🏻刺身滿屋啲刺身質素好穩定,北寄貝、帶子、赤蝦、甜蝦全部都好鮮甜厚肉。👉🏻壽司本人淨係中意食火炙壽司,火炙三文魚壽司keep住質素。海膽手卷都好新鮮。👉🏻甜品甜品大升級🤩記得之前係每人一杯雪糕。餐廳裝修完變左任食M字頭同H字頭雪糕,仲有4款口味。另外仲有榴槤雪條,爆谷、台式糖水等等,如果唔係怕肚痛我真係想食多幾款🤣

👉🏻任食榴槤

👉🏻刺身

👉🏻壽司

👉🏻甜品

2024-01-10 367 浏览
去舊除新,又係親朋好友聚首一堂嘅時候。今次去大鴻輝食日式放題。餐廳經過全新装修,座位更加寬落,更加光猛,出品依舊出色。新年梗係唔少得食好意頭菜餚,蟹皇碗仔翅,食完祈求新一年大家撈起,撈到風生水起,碗翅份量多,亦相當入味!平日午市唔算好多人,今次主要食壽司同牛為主,壽司種類繁多,有蒲燒饅魚,左口魚,火炙三文魚,蟹籽壽司等,用料新鮮,美味無窮。餐廳鐵板料理系列亦相當出色,鐵板西冷牛扒有高級西餐廳風味,上盤咋咋聲,認真和味!薄燒西冷牛扒薄薄一片,入口即溶!
2024-01-10 333 浏览
一行4人於星期日1月7日晚上到新裝修的御滿屋食任飲任食放題,是次在OPENRICE訂座,17:30開始食,限時2小時至19:30,要用餐廳提供的QR CODE落單,先叫了刺身,一些壽司作開場,然後叫了特色食品如竹鮑汁炆花膠、竹笙魚肚羹、串串雞軟骨、燒蠔、炸物,鹽燒雞翼等的食品,不能盡錄,食品種類多選擇。除了落單食品,還可在熟食區、冷盤區取食品,任飲的飲品櫃取飲品,整體餐廳食品和飲品種類算不錯,四人埋單$1179($268/位,另收加一服務費)。
2024-01-07
2024-01-02 682 浏览
這次嘗試套餐款式A,內容豐富!裝修前都有上過黎食,裝修後感覺好左有新既自助熱清酒和自助梅酒區,可以任飲。飲品區選擇滿意,唔會覺得悶,亦都有期望既自助雪糕位,抹茶味偏奶味,個人喜歡抹茶味所以食左一杯就冇再加,食左haagen dazs作完結。主要食物方面,有77款食物,幾多選擇而且都有想食既食物。一開始既刺身充滿份量,新鮮程度滿意,最好食係帶子。龍蝦三色塔新唔錯幾清新,而和風牛肉粒都十分推介,薄燒較為失色,可以嘗試。整體不錯🤞🏻
這次嘗試套餐款式A,內容豐富!
裝修前都有上過黎食,裝修後感覺好左

有新既自助熱清酒和自助梅酒區,可以任飲。
今日 上傳左 幾張相。我可能唔太識用openrice。😆我今日同屋企人7個人 去左荃灣果間 御滿屋食野。 聽果度經理講岩岩裝修完。我覺得。 環境好靚😂一入到去就自助吧 ,好多都好吸引👍 入咗去佢地仲提我點落單。 有個人祥細教我點落 我了解完個樓面先離開😂我都好尷尬😆 之後我 就睇睇個餐牌。我就選擇左B餐。 之後爸爸話細佬生日。食好啲。 就升級整左 個D餐。 又魚子醬 又鵝肝 又牛扒。 又大拖羅。 同日本果啲真係無分別。😂我同呀媽講。唔洗去甘遠啦。 😂香港有得食,呢間正環境又好😂表哥表嫂都話。呢間 甘平甘多野食。 過幾日 做冬 都過黎食多次😂讚不絕口 掂👍
2023-12-19
庆祝纪念