2023-08-03
地鐵站E1出口,位置非常方便,平日晚市全場爆滿,非常熱鬧!太耐冇食放題嘅我,感覺有啲誇張A.經典三重新鮮刺身江洋盛宴早割5:30pm入座,只需$258,就可以2時任食77款食物,種類選擇非常多!除咗Qr code落單order,自助吧亦提供大量嘅前菜小食、熱盤、甜品、生果、飲品及酒類飲品,真係非常豐富呀!放題必食之一!分別order咗三文魚、帶子、赤蝦及八爪魚!帶子好鮮甜,赤蝦大大隻,encore之選😋燒菠蘿,酸甜多汁燒蝦,肉質彈牙鮮甜鹽燒雞翼,皮脆肉嫩,高質!牛舌彈牙爽口,加少少檸檬汁更好味😋另外,必食之選係蒜茸燒生蠔🦪蠔味鮮甜又惹味,正呀!瘋狂encore🤤清酒煮蜆,酒味頗濃,蜆肉冇沙,幾鮮甜😋食得太飽,叫咗個海鮮泡菜鍋,飲下泡菜湯特別舒服,酸酸地辣辣地!辣酒煮加拿大翡翠螺,味道濃郁,好惹味,螺肉大粒又彈牙飲品櫃啲飲品多到數唔清,基本上你想飲嘅都有~罐裝飲品有糖或無糖、啤酒、清酒及梅酒都有🍻除咗自助吧有蛋糕、生果,每人仲可以選一杯Haagen Dazs或者Movenpick雪糕以呢個價錢嚟講,性價比非常高,回本無難度🙌🏻放題都幾過癮,咩都有得食
A.經典三重新鮮刺身江洋盛宴
燒菠蘿,酸甜多汁
燒蝦,肉質彈牙鮮甜
鹽燒雞翼,皮脆肉嫩,高質!
牛舌彈牙爽口,加少少檸檬汁更好味😋
辣酒煮加拿大翡翠螺,味道濃郁,好惹味,螺肉大粒又彈牙