❣️屯門御滿屋放題實測!$268狂食84品連自助區❣️哥哥終於考完試啦😆梗係要好好慶祝啦😋嚟咗屯門市廣場御滿屋陷晚市放題😍揀咗最抵食嘅套餐A連加一$295位🌟有成84款料理任點🤗仲要包埋自助區甜品同Häagen-Dazs,抵到爆啊😝頭盤必點紅酒鵝肝士多啤梨撻🍓一上枱就聞到鵝肝香!撻底脆到「咔嚓」聲,鵝肝像絲絨咁化開,加埋酸甜士多啤梨,油膩感即刻balance返🥰挪威三文魚厚切到呢😚仲有魚子醬煙三文魚龍蝦沙律酥皮,脆皮上面爆餡沙律,邪惡度爆燈!熱食驚喜位🔥焦糖榴槤鰻魚玉子燒🐟聽個名已夠癲!榴槤味唔會攻鼻,反而同鰻魚嘅甜味好夾,玉子燒嫩滑到震😚脆皮紅燒乳鴿皮脆肉嫩仲有肉汁!川燒蒜蓉焗生蠔🦪蠔肉肥美,蒜香加微辣超惹味😋自助區有哥哥最愛爆谷機同朱古力噴泉⛲️仲有流心奶黃包同燒賣。飲品櫃有齊汽水、茶類,竟然連紙包菊花茶都有,抵讚👍🏻雪糕櫃有齊Häagen-Dazs同Movenpick🌟記得留定肚啦😆
❣️屯門御滿屋放題實測!$268狂食84品連自助區❣️

2025-06-25
2025-07-29 0 浏览
嗌咗個A Set 包80款嘢食任食,仲有免費升級馬來西亞榴槤任食!🤩自助吧嘢食勁多款可以選擇,熟食有乳鴿、鮑魚、點心🥟、麻辣小龍蝦🦞等等,仲有得嗌燒生蠔🦪、芝士扇貝!冷盤小食、甜品、生果自助櫃🍉、飲品櫃🧃、酒精類🍸飲品等等任君選擇😍刺身類款式繁多!首先一定有經典嘅三文魚、帶子、甜蝦等等,仲有油甘魚、泰式生蝦、角螺…太多都講唔晒呀!升級Set B仲有得食松葉蟹腳、魚子醬😍刺身非常之新鮮,落單之後都好快到~瘋狂encore呀😋😋非常推薦大家嗌海膽手卷同三文魚籽手卷!超鮮甜又creamy,咬落去好滿足~壽司都係超多款式😋🍣例如有黑松露墨魚🦑壽司、金槍魚二重奏、白松露鯛魚壽司、火灸鰻魚壽司等等太多不能盡錄!仲有超多熟食、串燒、一品料理、天婦羅🍤,個御品鮑汁燴花膠好入味,虎蝦天婦羅外脆內軟,仲有我最鍾意嘅燒菠蘿好甜呀🍍!雪糕自助區仲有🍨Movenpick、海量款式嘅雪條俾你揀,記得一定要試埋佢哋嘅馬來西亞極品榴槤吖,香甜軟滑食到停唔到啊😆📍御滿屋日本料理(屯門店)屯門屯順街1號屯門市廣場一期一樓1246-1266號鋪#御滿屋日本料理 #御滿屋 #御滿屋放題 #放題 #任食放題 #放題任食 #屯門
嗌咗個A Set 包80款嘢食任食,
仲有免費升級馬來西亞榴槤任食!🤩

自助吧嘢食勁多款可以選擇,
熟食有乳鴿、鮑魚、點心🥟、麻辣小龍蝦🦞等等,
仲有得嗌燒生蠔🦪、芝士扇貝!

刺身類款式繁多!
首先一定有經典嘅三文魚、帶子、甜蝦等等,
仲有油甘魚、泰式生蝦、角螺…
太多都講唔晒呀!
升級Set B仲有得食松葉蟹腳、魚子醬😍
刺身非常之新鮮,落單之後都好快到~
瘋狂encore呀😋😋

非常推薦大家嗌海膽手卷同三文魚籽手卷!
超鮮甜又creamy,咬落去好滿足~
壽司都係超多款式😋🍣

仲有超多熟食、串燒、一品料理、天婦羅🍤,

雪糕自助區仲有🍨Movenpick、海量款式嘅雪條俾你揀,
記得一定要試埋佢哋嘅馬來西亞極品榴槤吖,
香甜軟滑食到停唔到啊😆

📍御滿屋日本料理(屯門店)
屯門屯順街1號屯門市廣場一期一樓1246-1266號鋪

#御滿屋日本料理 #御滿屋 #御滿屋放題 #放題 #任食放題 #放題任食 #屯門餐廳推介 #屯門美食 #香港餐廳
2025-07-26 0 浏览
開業一段時間後再來消費出菜速度和其他流程對比初開業明顯是上了軌道點菜後到上菜非常的迅速食物水準也不俗魚生壽司熟食等均有多量選擇美食吧甚至有鮮蒸點心相當不錯飲品選擇也相當多清酒甚至有冷熱可選雪糕亦當然有Häagen-Dazs服務員收拾台檯面也快速有禮整體來說相當不錯訂位app好用方便唔駛walkin咁等
呢間質素真係冇得彈,根本忍唔住!😍 尤其推薦佢哋嘅夜宵場,夜晚 9 點到 11 點,258 蚊+1服務費 就可以食成晚,抵到爛啊!💸​入到去第一眼就見到成個圈擺滿食物,眼花繚亂到選擇困難症都發作~ 重點必食嘅榴莲🍨簡直係愛好者福音,綿密香甜,一啖落去幸福感爆棚!新鮮刺身區嘅三文魚🐟厚切到驚人,入口即溶仲帶住海水鮮味;生蚝🦪個個都肥嘟嘟,淋少少檸汁就鮮到跳,完全冇腥味!​最驚喜係連冰淇淋都有哈根達斯🍦,芒果、曲奇味樣樣齊,食到最後整返球,冰火交融真係絕配~ 😋​
試食活動
#屯門放題最近放暑假咁開心,,我地一家去咗位於屯門市廣場一期3樓《御滿屋》食日式放題,這次選擇了A-7️⃣7️⃣品套餐,早割時段只需$258,提供各式壽司、刺身、串燒和日式一品料理。食店衛生是我們首要關注的,這裡的店舖光線充足,甜品櫃內的選擇仲係好多!有各式日式甜品,包括慕絲果撻,真係好多選擇還有知名品牌的雪糕:Movepick香濃朱古力味雪糕Haagen-Dazs果仁口味💕特別是烤榴槤,免費升級任食,口感如雪糕般creamy,榴槤味濃郁,讓人回味無窮🤤。⭐️套餐亮點新鮮刺身:油甘魚、北寄貝和三文魚,還有帆立貝和赤蝦,質素一流,厚切且新鮮。熟食烤蠔:蠔肉厚實,加上蒜蓉和辣椒,味道絕佳,朋友們都讚不絕口。鮑汁燴花膠:花膠軟滑,搭配爽口花菇,鮮味十足。超正嘅榴槤放題,榴槤味濃啖啖肉麻辣小龍蝦,滋味無窮😻
#屯門放題

最近放暑假咁開心,,我地一家去咗位於屯門市廣場一期3樓《御滿屋》食日式放題,這次選擇了A-7️⃣7️⃣品套餐,早割時段只需$258,提供各式壽司刺身、串燒和日式一品料理。

Movepick香濃朱古力味雪糕
Haagen-Dazs果仁口味💕

⭐️套餐亮點

鮑汁燴花膠:花膠軟滑,搭配爽口花菇,鮮味十足。

超正嘅榴槤放題,榴槤味濃啖啖肉

麻辣小龍蝦,滋味無窮😻
2025-07-21
2025-07-23 0 浏览
試業時試過一次,由於當時只有7成人,所以頭1個鐘,食物嘅份量、質素、上菜時間、收碟等服務都幾好,刺身、燉湯、熱食都很不錯,只係去到最後半個鐘,開始坐到9成滿,成間舖啲服務員變咗Overcook最後果30秒咁,連行步路都好似跑咁,但整體都係好滿意,仲介紹埋俾朋友!點知,開業後,唔知係咪太多人,見到全部comment都係漏單、份量不足、啲嘢煮濃咁,伏到爆炸,真係搞我勁唔好意思,好似伏咗啲friend咁!今日鼓起勇氣,再親身感受下有幾伏。由於係lunch,所以都係7成滿,啲嘢食又真係嚟得快同埋齊,雖然感覺啲熱食無上次咁好食,但起碼唔伏(除咗個碗仔翅)。所以結論係,無乜人時,廚房同樓面都正常發揮,但人多嘅時候就好出事!喺屯門無其他日式放題嘅情況下,揀啲唔多人去食嘅時間都唔錯嘅,但多人嘅時候,就可以要靠運氣😅😅

2025-07-23 0 浏览
餐廳 : 御滿屋日本料理 地址 : 屯門屯順街1號屯門市廣場1期1樓1246-1266號舖屯門市廣場呢間「御滿屋日本料理」真係抵食之選!餐廳位置方便,環境闊落,坐得舒服,啱晒同朋友聚餐或者家庭聚會。 刺身方面,三文魚厚切夠新鮮,油脂甘香,入口即化;甜蝦同帶子都鮮甜冇雪味,誠意十足!壽司款式多,火炙芝士三文魚壽司係必點,芝士微微焦香,同魚油完美融合,食完想叫! 熟食同樣出色,鐵板牛柳粒嫩滑多汁,蒜片炒到金黃,香口惹味;天婦羅炸粉薄脆,蝦肉爽彈,茄子同南瓜保持水分,唔會油淋淋。 自助區有沙律、前菜同甜品,奶凍奶味濃郁。服務都唔錯,換碟快手,職員有禮貌。 仲有大量串燒炸物!全部都勁吸引!我最鍾意食嘅鰻魚都有!總括來講,呢個價錢有咁高質素,性價比超高!屯門友想食日式放題,呢間絕對值得試吓!
餐廳 : 御滿屋日本料理

2025-07-23 0 浏览
環境裝修唔錯,都光猛新淨,由最開頭拎前菜食,啲芝麻八爪魚仲結緊冰,之後無耐黎刺身,個盤就好大,刺身質素真係好一般,其實同「爭x」 比都輸,之後到熟食,我想講「好食既係接近0 」 個咖哩魷魚鬚難食到吞唔落,雞翼無味,個翅似漿糊,壽喜燒塊牛肉得果一兩塊,大塊但完全咬都咬唔開,啲肉又霉又嚡,如果問我邊樣最好食,我諗得雪櫃果啲罐裝飲品係最正常,其實真係幾難做到乜都難食,放題質素唔要求高,至在乜都有得食,但估唔到收咁既價錢比啲咁既野人食,真係當人lulu 水魚,一定無下次 。
2025-07-22
上次未試晒所有野,仲意猶未盡,於是同朋友再泥決戰呢個屯門區性價比高嘅地方,睇下邊個胃容量大啲🤰🏻一入到自助區,冷盤小食有海蜇、泡菜、螺肉、芝麻八爪魚🐙、麻辣豬手、豬耳、中華沙律,樣樣都係開胃之選!凍海鮮,翡翠螺🐚、蝦🦐、蜆、青口,好鮮!仲有燒味同埋辣小龍蝦仔!🍗🔥壽司同卷物選擇多🍣,炸雞、炸物香脆過癮,飲品櫃仲有汽水、茶飲、紅酒🍷、清酒🍶、梅酒,飲到你唔想停!最正係甜品區,雪糕甜品🍦🍨🍮無限任食,亮點係仲有我最愛嘅Häagen-Dazs焦糖脆餅雪糕口味😍😍😍QR code落單嗰part更加係上菜快、冇漏單!刺身拼盤係必點!大赤蝦、角螺、赤貝、北寄貝、帶子、劍魚腩、油甘魚、三文魚,件件鮮又甜!😋 仲試咗杞子花雕醉鮑魚、吉列炸蠔、鐵板開邊蝦、御品鮑汁燴花膠、鹽燒鯖花魚、燒紐西蘭羊鞍、脆皮紅燒乳鴒王……必食D24馬來西亞榴槤同足料燉湯🤤

2025-07-22 0 浏览
🎂生日限定・奢華放題之夜🍣感謝老公貼心安排,帶我去屯門【御滿屋日本料理】任食放題,慶祝我生日 🥰小朋友就由媽咪幫手照顧,難得嘅二人世界,浪漫又幸福 💖😙餐廳光線充足,座位寬敞舒適,是採用電子下單方便快捷,仲設有自助區;除咗前菜小吃,仲有甜品區、雪糕櫃(😍任食Häagen-Daz雪糕)、酒類飲品區等,選擇超豐富!必食推介:經典雙重鮑魚鵝肝撻海鮮海洋盛宴,原隻鮑魚彈牙、鵝肝撻濃郁滑溜,任食任點😝刺身選擇極多,包括三文魚、帶子、赤貝、北寄貝、甜蝦、赤蝦、油甘魚等等,上枱時冷凍新鮮,視覺同味覺都大滿足!食咗兩回合已經覺得超值!👍🏻一口size 壽司手卷啱啱好,方便試多幾款,海膽手卷更係我至愛 ,鮮甜爆汁 。熟食方面亦非常出色,有燒蠔、鮑汁燴花膠、一口牛柳、天婦羅、燒羊鞍、各款炸物⋯⋯款式多、味道靚,真係高質又抵食!整體體驗非常滿意,性價比高,下次再去一定要試埋其他套餐先得~💯
🎂生日限定・奢華放題之夜🍣

小朋友就由媽咪幫手照顧,難得嘅二人世界,浪漫又幸福 💖😙

2025-07-21 0 浏览
🎉 御滿屋最近喺屯門市廣場開咗新分店,真係我呢D 大西北人嘅福音🤣立即同朋友黎試下‼️今次揀咗個套餐A,包咗話 80 款嘢食,連乳鴿、榴槤同鮑魚都有得任食,真係正😳坐定定掃QR code 已經揀到好多野食😝刺身、壽司、燒物、一品料理、天婦羅等, 落完order 都好快有得食, 抵讚👍🏻餐廳出面仲設有自助區, 各式🥗前菜、🍤炸物、🍣壽司、點心、🦐海鮮、🍮甜品、🍹飲品都應有盡有‼️ 連MOVENPICK雪糕🍦 都係任食,真係食多兩杯都回晒本😍 如果Lunch 黎嘅話仲可以食足3小時, 難怪長期大排長龍!

坐定定掃QR code 已經揀到好多野食😝刺身壽司、燒物、一品料理、天婦羅等, 落完order 都好快有得食, 抵讚👍🏻餐廳出面仲設有自助區, 各式🥗前菜、🍤炸物、🍣壽司、點心、🦐海鮮、🍮甜品、🍹飲品都應有盡有‼️ 連MOVENPICK雪糕🍦 都係任食,真係食多兩杯都回晒本😍 如果Lunch 黎嘅話仲可以食足3小時, 難怪長期大排長龍!
2025-07-18 0 浏览
餐廳設有自助區域,提供各式各樣食物比客人自取,例如前菜、炸物、壽司🍣、點心、海鮮、甜品、飲品等。除左自助區域,客人仲可以坐定定用手機落單,揀選心水食物,包括刺身、壽司🍣、串燒、燒物、一品料理、煮物、天婦羅🍤、炸物等,即叫即整,新鮮熱辣送到。✨心水推薦:花膠、榴槤、芝麻雞翼、手卷。最受我地兩個小朋友歡迎嘅係甜品同水果,可以一次過試到唔同種類嘅甜品,仲有MOVENPICK雪糕🍦,絕對係難得放肆嘅機會!📣榴槤愛好者千萬唔好錯過,因為可以任食榴槤😆!一個價錢食足3️⃣小時,唔怪得平日未開門已經大排長龍。整體服務態度良好,由登記到安排入坐都好快,服務員態度友善,座位坐得舒服。

除左自助區域,客人仲可以坐定定用手機落單,揀選心水食物,包括刺身壽司🍣、串燒、燒物、一品料理、煮物、天婦羅🍤、炸物等,即叫即整,新鮮熱辣送到。

✨心水推薦:花膠、榴槤、芝麻雞翼、手卷。

📣榴槤愛好者千萬唔好錯過,因為可以任食榴槤😆!

2025-07-10
午餐
試食活動
屯門巿中心新開咗日式放題🍣🍤🍱🍙🎏御滿屋日本料理放題🎊 @superiormanya 兩隻化骨龍放暑假 即刻帶佢哋去任飲任食慶祝吓啦😜我哋揀咗套餐A-80品(經典雙重鮑魚鵝肝撻海鮮海洋盛宴)午市時段放題 可以任食3小時 夠晒時間俾你慢慢食🤭餐廳用QR code落單 夠晒方便📝刺身:帶子、挪威三文魚、油甘魚、劍魚腩、甜蝦、大赤蝦、希靈魚、北寄背、赤背等…款款都好新鮮 肥美又鮮甜🤤海鮮盛宴:御品鮑汁燴花膠、杞子花雕醉鮑魚等…壽司:黑松露墨魚壽司、三文魚腩壽司、芝麻拖羅用赤蝦壽司…等火焰壽司:蒜香牛油帆立貝壽司、火炙焦糖三文魚腩壽司、特濃芝士醬燒皇帝蟹棒壽司等…燒物:香草燒羊鞍、蒲燒鰻魚、黃金焗扇貝等…卷物:經典加州卷、芝士蔥花牛肉卷、火炙榴槤吉列蝦卷等…天婦羅:虎蝦天婦羅、南瓜天婦羅、蕃薯天婦羅等…串燒:鹽燒牛舌、鹽燒雞軟骨、川燒蒜蓉焗生蠔等…煮物:青酒煮蜆、鮑魚瑤柱海皇粥、日式烏冬等…炸物:芝麻雞翼、吉列炸蠔、脆皮炸奶等…一品料理:脆皮紅燒乳鴿王、蟲草花淮山杞子燉雞湯等…創作壽司:花之戀、紅酒鵝肝士多啤梨撻、馬來西亞極品榴槤等…榴槤控唔可以錯過啦🤭軍艦手卷:海膽手卷、三文魚籽手卷、蟹籽軍
屯門巿中心新開咗日式放題🍣🍤🍱🍙
🎏御滿屋日本料理放題🎊 @superiormanya
兩隻化骨龍放暑假 即刻帶佢哋去任飲任食慶祝吓啦😜
我哋揀咗套餐A-80品(經典雙重鮑魚鵝肝撻海鮮海洋盛宴)
午市時段放題 可以任食3小時 夠晒時間俾你慢慢食🤭

餐廳用QR code落單 夠晒方便📝
刺身:帶子、挪威三文魚、油甘魚、劍魚腩、甜蝦、大赤蝦、
希靈魚、北寄背、赤背等…款款都好新鮮 肥美又鮮甜🤤
海鮮盛宴:御品鮑汁燴花膠、杞子花雕醉鮑魚等…
壽司:黑松露墨魚壽司、三文魚腩壽司
芝麻拖羅用赤蝦壽司…等
火焰壽司:蒜香牛油帆立貝壽司、火炙焦糖三文魚腩壽司
特濃芝士醬燒皇帝蟹棒壽司等…
燒物:香草燒羊鞍、蒲燒鰻魚、黃金焗扇貝等…
卷物:經典加州卷、芝士蔥花牛肉卷、火炙榴槤吉列蝦卷等…
天婦羅:虎蝦天婦羅、南瓜天婦羅、蕃薯天婦羅等…
串燒:鹽燒牛舌、鹽燒雞軟骨、川燒蒜蓉焗生蠔等…
煮物:青酒煮蜆、鮑魚瑤柱海皇粥、日式烏冬等…
炸物:芝麻雞翼、吉列炸蠔、脆皮炸奶等…
一品料理:脆皮紅燒乳鴿王、蟲草花淮山杞子燉雞湯等…
創作壽司:花之戀、紅酒鵝肝士多啤梨撻、
馬來西亞極品榴槤等…榴槤控唔可以錯過啦🤭
軍艦手卷:海膽手卷、三文魚籽手卷、蟹籽軍艦等…

🍣🍤🍱🦪🍲🍙🍢🍨🍦
放題款式種類繁多 全部都性價比高😋
就算帶埋小朋友嚟食 都唔怕唔啱佢哋食啦🥣
而且出面仲設有自助區🍽️ 前菜、壽司、炸物、點心、
生果、汽水等…就連啤酒都可以任飲
真係啱晒家庭或者朋友聚會 正啊🍻

甜品區🍨🍦🧁🍿小朋友👦🏻👧🏻見到就最開心🤭
木糠布甸、豆腐花、Tiramisu 、爆谷、
雪糕(Haagen-Dazs 、MOVENPICK)、朱古力噴泉等…
咁多款式 食飽飽再食埋甜品🍮🍦簡直係大滿足🤤
2025-07-17 676 浏览
好耐冇食放題啦!最近嚟到屯門呢間御滿屋分享返先!……………………………..食放題梗係要食刺身呢度嘅刺身水準不錯!帶子鮮甜 各項魚類都好食……………………………..出面有自助區食物款式都好多熟食同埋生食都有有燒味、凍蝦,翡翠螺、壽司等……………………………..最驚喜係佢竟然有得任食榴槤!仲要係幾好食的!大推!另外仲有酸菜魚都不錯甜品方面有Häagen-Dazs雪糕餐廳位置方便環境舒適 價錢唔貴非常推薦!……………………………..御滿屋日本料理 地址 : 屯門屯順街1號屯門市廣場1期1樓1246-1266號舖
好耐冇食放題啦!
最近嚟到屯門呢間御滿屋
分享返先!
放題梗係要食刺身
呢度嘅刺身水準不錯!
帶子鮮甜 各項魚類都好食

出面有自助區
食物款式都好多
熟食同埋生食都有
有燒味、凍蝦,翡翠螺、壽司

……………………………..
最驚喜係佢竟然有得任食榴槤!
仲要係幾好食的!大推!
另外仲有酸菜魚都不錯

甜品方面有Häagen-Dazs雪糕
餐廳位置方便
環境舒適 價錢唔貴
非常推薦!

御滿屋日本料理

2025-07-17 627 浏览
日本料理的菜單讓人眼前一亮✨️,特別是在魚生部分,他們提供了多款新鮮海鮮選擇,包括三文魚、螺片、牡丹蝦、元貝、油甘魚、魷魚和鮑魚等,每一口都充滿海洋的鮮味。✨️熟食方面,餐廳的炸雞翼,芝士年糕,香脆可口,簡直讓人停不下來。✨️還有燒榴槤,獨特的風味令人驚喜。✨️主打食品如燒乳鴿、雞軟骨、燒生蠔和燒扇貝,都是極具誘惑力的選擇,絕對值得一試。在飲品方面,選擇多樣,應有盡有,🍹包括各種 🍵汽水紙包飲品及啤酒🍺,自助區還提供紅白酒和清酒🍶,讓人隨心所欲地搭配美食。小食區則有大量涼菜和水果雪糕🍨,任我們選擇。