2019-11-22 3973 浏览
自助晚餐以名贵海鲜入馔,呈献多款滋补窝心菜式,包括芙蓉燕窝扒野菌、花胶白菌烟肉长通粉、花胶黑木耳鲜鸡煲、虫草花猪展汤等,美味又暖胃。除此之外,每位客人更可额外获赠「花胶扣原只鲍鱼」一客,令人食慾大开! 花胶扣原只澳洲鲍鱼,口感烟韧、滑溜,极为鲜味,滋味停不了。大厨更预先把花胶浸泡一至两晚至腍身,然後加入高汤以慢火炆煮,炮制出黏糯、细滑花胶,每口如绵花般弹牙,满满的骨胶原,适合养颜爱美的女士。冰镇海鲜选择多:阿拉斯加鳕场蟹脚、圆滑爽口的智利青口、充满嚼劲的加拿大翡翠螺及海虾等,长蟹脚用较剪剪开,见到一丝丝蟹肉,肉质洁白,鲜甜细嫰,十分新鲜。除了冰镇海鲜,海鲜热荤同样吸引,芝士波菜焗生蚝肉质柔滑,放上芝士及菠菜焗至微微焦香,令鲜味当中带点惹味,教人一尝再尝。花胶白菌烟肉长通粉必然是我的最爱,充满白汁菌香长通粉中,加入粒粒爽滑花胶,中西合璧,味道富层次感。还有姜葱三文鱼、椰汁红咖喱青口、莴荀银耳炒虾仁等,炒虾仁弹牙,配上爽翠的莴荀银耳,配搭清新。虫草花猪展汤十分䁔胃,火候充足,尽是虫草花的甘甜,绵软的猪展,吃完有暖笠笠的感觉。肉类有照烧猪柳、烧羊架等,平常不吃羊肉的我,觉得烧羊架很有水准,内
虫草花猪展汤十分䁔胃,火候充足,尽是虫草花的甘甜,绵软的猪展,吃完有暖笠笠的感觉。肉类有照烧猪柳、烧羊架等,平常不吃羊肉的我,觉得烧羊架很有水准,内里肉质粉嫰,入口软腍,带着微巧的羊羶味,肉香味浓。
甜品环节也令人惊喜,除了大爱的朱古力喷泉,班兰蛋糕绝对是必食推介,入口蓬松而空气感十足,散发阵阵班兰幽香,啖啖滋味。蓝莓芝士蛋糕、芝士蛋糕、葡挞、及任食Häagen-Daz雪糕等,令人甜思思,真的很想把全部都吃进肚子。甜品柜里包罗万有:木糠布甸、芒果布丁、红豆绿茶奶冻、牛奶泡芙、桂花糕及鲜果等,令人意犹未尽。
2019-11-21
2019-10-22 4153 浏览
上次同朋友黎食Tea既时候留意到,酒店呢度既自助晚餐都有做梗promotion,折左之後成人平日既人均都300蚊左右,价钱非常相宜啵加上睇到呢期呢度既buffet主题系花胶鲍鱼,听到都觉得滋阴又养颜,所以呢晚就专程同埋家中既女皇大人入黎进补下先首先,当然唔少得有一般大众都喜爱既冷海鲜,当晚仲有龙虾同长蟹脚添喺沙律冷盘区入面,常见既沙律冷盘都好齐全西式、泰式同日式既冷盘凉拌都有得食另一边亦有几款刺身由店员即切架当晚既重点就系每位客人都会有一份花胶炆鲍鱼!!!!花胶厚身黏口,鲍鱼弹牙入味仲有中式既炖汤可以无限添饮之後就去左熟食区拎下各款既热莗食下先,当中有唔少菜式都加入左燕窝同花胶,令到成件事都即刻upgrade左咁身为一个小甜魔,食完一大轮咸食,饱左六、七成……咁就紧系要去进攻主食(甜品)啦除左有常见既朱古力喷泉同新鲜生果之外,当然都有唔少既蛋糕挞点啦大部份既甜点质素都几好,女皇大人更盛赞呢个班兰蛋糕香而松软,味道唔会过甜,见佢encore左两三次呢度更有六款不同口味既 哈根大斯雪糕任食!!!!小甜魔表示呢晚既甜胃系获得绝对既满足呀

喺沙律冷盘区入面,常见既沙律冷盘都好齐全

西式、泰式同日式既冷盘凉拌都有得食

另一边亦有几款刺身由店员即切架

当晚既重点就系每位客人都会有一份花胶炆鲍鱼!!!!
花胶厚身黏口,鲍鱼弹牙入味

仲有中式既炖汤可以无限添饮

2019-10-06 2518 浏览
难得平日有假放,专程同好姐妹入左黎汀九呢边叹返个“港女高茶”先好姊妹知我一向爱食雪糕,突登拣黎呢间酒店,因为今期酒店同“哈根大斯”做crossover呀,所有即使远少少都无有怕酒店四处都有大型既雪糕摆设,打卡一流!而窗外更有美景观看,环境非常唔错本身以为系酒店叹个tea要四五百蚊先落到楼,但原来呢个afternoon tea set又唔贵,HKd$280+10% for two,包埋2 drinks,价钱相当合理啵TeaSet一共有三层,总共有10款食物,5款咸点 5款甜点,每款两件-成个teaset入面既食物质素都唔错,当中有几款仲几有惊喜添!!!就好似呢两个绿色既迷你雪糕筒咁,本身以为系抹茶雪糕,但原来系用上脆筒盛载住牛油果蓉混合辣肉酱整成既小球体,几有惊喜之余,食落都几惹味“他他烟三文鱼蛋白挞”同“意式巴马腿蜜瓜筒”呢d不败既组合当然系一贯既滋味啦,特别欣赏当中既挞底做得唔错,即使影完一轮打卡相先食都依然够脆身而呢个“开心果仁香柠红花炸意大利饭团”又系另一个小惊喜,第一次食炸既意大利饭,口感外脆内绵,炸得香口而不油腻!几款甜点既水准亦唔差,蛋糕卷蛋保持到松软唔乾身整体既甜点都无过

酒店四处都有大型既雪糕摆设,打卡一流!
而窗外更有美景观看,环境非常唔错

几款甜点既水准亦唔差,蛋糕卷蛋保持到松软唔乾身

整体既甜点都无过甜既情况,当中既“红豆绿茶奶冻配柚子啫喱”做得尤其出色,抹茶奶冻香滑带有些少回甘,配上微甜既红豆蓉一齐食,味道平衡得岩岩好

话明同哈根大斯做crossover,咁就当然唔少得佢地既雪糕啦,底层仲有饼碎垫底,令香甜富密度既雪糕多左一层脆脆既口感添

饮品方面,我地两个都要左teaset入面所设特饮:青柠薄荷梳打特飮,味道好fresh好清新

呢个set除左有得食,仲有得拎xppp
每个set都会附送埋一把会遇水变色既缩骨遮同内页都系彩印既 schedule book,够晒实用
2020-02-09 156 浏览
刚刚碰上农历新年, 餐厅布置 充满新年喜气洋洋节日气氛。价钱: $280两人帝景轩与 Hershey's 联乘合作,设计出创意和精致甜点, 朱古力粉丝不可错过!凡享用两位下午茶, 更可获赠Hershey's 独家礼盒装朱古力, 让大家迎接一个甜蜜蜜的鼠🐭年!5款精选咸点:▪草莓一口牛肉配草莓酱蓉▪芝士配Hershey's 朱古力酱▪蟹肉芒果挞挞配芒果芒果粒▪香辣水牛城鸡翼▪鹅肝配茄子粒和脆茄子最喜欢草莓一口牛肉, 新鲜草莓与一口size牛肉串上, 牛肉肉嫩多汁, 与草莓一起吃, 咸咸甜甜感觉特别。 炸芝士, 咬开松脆的外层, 发现有拉丝和香浓的芝士, 配上Hershey's 朱古力酱, 锦上添花, 十分滋味。 蟹肉芒果挞 , 挞皮外层好酥脆,中心填满香甜的芒果粒, 加上蟹肉的鲜味, 配搭创意。 香辣水牛城鸡翼, 鸡翼外皮微辣, 内里鸡肉保持滑溜, 特别惹味。 鹅肝茄子蓉, 鹅肝入口即溶, 充满油香, 配上茄子蓉, 味道融合,恰到好处。5款精选甜点:▪石榴籽乳酪配草莓酱▪荔枝慕士蛋糕 ▪朱古力brownie配杏仁粒▪黑松露朱古力▪apple crumble配苹果粒和 吉士酱▪石

刚刚碰上农历新年, 餐厅布置 充满新年喜气洋洋节日气氛。

[狂想朱古力下午茶]

▪黑松露朱古力
▪apple crumble配苹果粒和
吉士酱
▪石榴籽乳酪配草莓酱
石榴籽乳酪配草莓酱, 石榴子 乳酪, 酸酸甜甜, 令人胃口大开。 荔枝慕士蛋糕,蛋糕软绵, 幼滑的慕士沁出荔枝果香。朱古力brownie配杏仁粒, 蜜甜的朱古力, 加上杏仁粒, 口感更加丰富和滋味。 黑松露朱古力, 幼滑的朱古力, 配上黑松露独特幽香, 带来惊喜。 Apple crumble配苹果粒, 爽脆的苹果粒粒, 加上我最喜欢的玉桂, 十分搭配。

下午茶跟配 Hershey's朱古力 奶特飮, 上面有焦糖酱拉花 , 十分别致, 朱古力奶入口柔顺、滑溜 ,不太甜,我最怕甜到腻的感觉, 今天享受一个甜蜜下午茶之余, 还可以欣赏着海边日落,令人乐在其中。

2019-12-19 774 浏览
酒店12周年推广优惠,二人同行,第一位正价,第二位可以12元享用,怎料中伏了酒店餐厅: 地方极细,应该只提供50位客人。男女洗手间竟然只有1格,幸好还算整洁。食物: 摆放食物位置东南西北,不够集中。食物和饮品款式极少,而且质素普通,全部食物的器皿盖子都打开了,食物不够热。长脚蟹没有鲜味。赠送的黑松露芝士焗龙虾也很难吃。唯一好处有haagen 雪糕,有多款口味。喇沙面味道不错。平均每位$250,但都觉得不值得,一定不会再惠顾。

赠送的黑松露芝士焗龙虾也很难吃。

唯一好处有haagen 雪糕,有多款口味。喇沙面味道不错。

平均每位$250,但都觉得不值得,一定不会再惠顾。

2019-12-16
2019-11-21 441 浏览
Häagen-Daz雪糕一向是我的挚爱,草莓味道不太甜,带新鲜果肉,口感清新诱人。帝景轩与Häagen-Dazs联乘合作,以全新雪糕杏仁脆筒系列为灵感,设计出多款精致甜点,为味蕾带来甜思思的感觉!凡享用两位用下午茶,可获赠Häagen-Dazs独家雨伞及记事本,令人爱不释手。五款精选咸点:他他烟三文鱼蛋白挞意式巴马腿蜜瓜筒开心果仁香柠红花炸意大利饭团辣肉酱牛油果筒北京烤鸭卷喜欢三文鱼蛋白挞,松脆的挞皮,入口充满牛油香,盛载着柔嫩的三文鱼肉,拌合软绵蛋白丝及萝卜丝,卖相精致,口感丰沛。牛油果筒模仿为迷你甜筒,卷饼中填满牛油果和辣肉酱,清新之余又不失惹味,令人胃口大开。五款精选甜点:Häagen-Daz士多啤梨雪糕咖啡酒意大利芝士蛋糕比利时朱古力慕丝筒红豆绿茶奶冻配柚子啫喱薄荷芒果瑞士卷吃过最迷人的草莓雪糕,便赶紧品嚐七彩缤纷的甜点。Tiramisu插上小试管,为蛋糕注入baileys甜酒,蛋糕软绵,咖啡香中沁出酒香,十分吸引。芒果瑞士卷质感绵弹,包裹着芒果蓉及薄荷叶,蜜甜中啖啖清新,充满惊喜。最喜欢红豆绿茶奶冻,绿茶香浓郁,入口柔顺香滑,配上绵密红豆,口感香润。下午茶跟配两杯青柠薄荷梳打
五款精选咸点:
咖啡酒意大利芝士蛋糕
比利时朱古力慕丝筒
红豆绿茶奶冻配柚子啫喱
薄荷芒果瑞士卷
下午茶跟配两杯青柠薄荷梳打特飮,淡甜醒胃,我最怕薄荷强至呛喉的感觉,这杯混合分量青柠香较浓,味道清爽解腻。於午後忙里偷闲,与闺蜜来一场甜蜜之旅,令人疲劳尽消。
2019-11-16
2019-11-04 1059 浏览
食物的味道OK,但种类非常少,地方也很细,只得少量热食,汤河粉一点味也没有,而且没有冻饮,可选择种类也少,甜品不好吃,而且食物盘多是零碎的食物,好似吃剩似的,有点中伏的感觉,不会再去。
2019-10-23 1035 浏览
话说朋友见到呢间酒店12周年自助晚餐优惠原价未计加一,一个人要四百蚊倒依家优惠每两个人去食夜晚自助餐第二人就可以计$12蚊去食订位仲送每人一碟花胶同一粒鲍鱼计埋加一,两个人卖单四百几蚊倒除返开都系二百几蚊一个人哗,仲可以由6点食到9点,抵到呢又见到d好评有百几个,差评都唔算多话晒酒店自助餐喎,应该都唔差嘅咪谂住试下好啦,去到点知伏到无人有见到d头盘沙律就知奶嘢沙律菜好似放左好耐咁,变变地色又烂烂地咁得烟三文鱼同长脚蟹系正常几好味熟食都有十种选择嘅,无架啦味道一般,不予置评刺身系出面拎同朋友拎完食左两块唔够胆再食,好似放左好耐咁西冷牛扒劲细旧,每次切都劲细块同埋唔系热嘅,可能个一旧切左好耐啦甜品选择少都算啦有样熟食叫菠菜焗生蚝食左五只,有两只上面都系得菠菜入面我系搵唔到粒蚝去左边估下饮品有咩拣?得热水、热红茶同埋咖啡机附上柠檬几片同奶,冰都无粒如果你想饮汽水呀?额外加多25蚊丫唔该下???呢d基本嘢都要再加钱先饮得?食完搭车返去个阵我同朋友都搞肚痛朋友直情痛到出冷汗,返到屋企痾左一餐第一次食嘢食到咁嬲,离晒谱你可能话,二百几蚊食自助晚餐咁平仲想点真心,情愿比二百几蚊食放题好过至少有杯可乐
话说朋友见到呢间酒店12周年自助晚餐优惠
原价未计加一,一个人要四百蚊倒
依家优惠每两个人去食夜晚自助餐
第二人就可以计$12蚊去食
订位仲送每人一碟花胶同一粒鲍鱼
计埋加一,两个人卖单四百几蚊倒
除返开都系二百几蚊一个人
哗,仲可以由6点食到9点,抵到呢
又见到d好评有百几个,差评都唔算多
话晒酒店自助餐喎,应该都唔差嘅
咪谂住试下

好啦,去到点知伏到无人有

见到d头盘沙律就知奶嘢
沙律菜好似放左好耐咁,变变地色又烂烂地咁

得烟三文鱼同长脚蟹系正常几好味

熟食都有十种选择嘅,无架啦
味道一般,不予置评

刺身系出面拎
同朋友拎完食左两块唔够胆再食,好似放左好耐咁

西冷牛扒劲细旧,每次切都劲细块
同埋唔系热嘅,可能个一旧切左好耐啦

甜品选择少

都算啦

有样熟食叫菠菜焗生蚝
食左五只,有两只上面都系得菠菜
入面我系搵唔到粒蚝去左边

估下饮品有咩拣?
得热水、热红茶同埋咖啡机
附上柠檬几片同奶,冰都无粒
如果你想饮汽水呀?额外加多25蚊丫唔该
下???呢d基本嘢都要再加钱先饮得?

食完搭车返去个阵我同朋友都搞肚痛
朋友直情痛到出冷汗,返到屋企痾左一餐

第一次食嘢食到咁嬲,离晒谱
你可能话,二百几蚊食自助晚餐咁平仲想点
真心,情愿比二百几蚊食放题好过
至少有杯可乐饮下丫
12周年优惠,都唔系hea到咁丫嘛
完全系无诚意嘅酒店
2019-10-22
  • 长脚蟹
2019-09-15 2160 浏览
中秋节同屋企人黎左呢到食晚餐自睇餐。主题《鲍鱼 花胶 海鲜》食物方面:海鲜种类唔多算多。唔知系咪人多关系,龙虾,龙虾钳一转就冇晒。至於花胶,行晒成个场都搵唔到边到有。鲍鱼就佢每人派一只。食物种类唔多,又系一个可以食晒所有野既自助晚餐。甜品都几好味。至少有Haagen-Dazs 雪糕。环境方面:地方好细,呢到有另外一间房。被安排去个到既,就行得比较远。服务方面:员工有礼貌,食完好快就会有人收碟。卫你生方面:都算ok既,等一只飞飞。
中秋节同屋企人黎左呢到食晚餐自睇餐。
主题《鲍鱼 花胶 海鲜》

食物方面:

至於花胶,行晒成个场都搵唔到边到有。

鲍鱼就佢每人派一只。

食物种类唔多,又系一个可以食晒所有野既自助晚餐。

甜品都几好味。至少有Haagen-Dazs 雪糕。

环境方面:
地方好细,呢到有另外一间房。被安排去个到既,就行得比较远。

服务方面:
员工有礼貌,食完好快就会有人收碟。

卫你生方面:
都算ok既,等一只飞飞。

2019-09-11 1553 浏览
好耐未试过一家人一齐去酒店食buffet,平时搭车经过屯公,已经好想一睹帝景风采,今次终於齐人可以去帝景酒店!位置偏僻,反而适合不喜欢人潮嘅我!但竟人烟稀少到职员都吾见一个!老公开车开到酒店门口,我地落晒车之後,再慢慢起後尾箱拎架bb战车出来;与此同时,酒店shuttle bus 亦同时到达酒店门口,顿时酒店门口有d人潮,但亦未见有concierge/保安等职员出来提供协助。我只好跑到reception问酒店车位情况,receptionist 即刻帮我打电话问,问左几分钟,就再问我入住定餐饮,我如实答覆後仲要等左阵先有答覆:吾可以泊室内wor,得室外!为何不直接问:请问室外可以吗?明显没有受陪训吧!室外当然没问题!我便跑到门口跟老公就泊室外,再指示他方向,突然觉得自己做了职员!上到餐厅,setting set埋bb位,吾错!做紧加$12多一位优惠(需提前预约和付款),食物种类得少很!是我食过最少食物的一次,我们8人中,年轻的,靠甜品饱,长辈级的,靠食米面饱肚,饮品方面,茶,水,咖啡,奶,完!刺生位置在餐厅外的走廊,怪。餐厅职员服务便不错,有位waiter留意到老公问我有无见到辣椒酱,我

上到餐厅,setting set埋bb位,吾错!做紧加$12多一位优惠(需提前预约和付款),食物种类得少很!是我食过最少食物的一次,我们8人中,年轻的,靠甜品饱,长辈级的,靠食米面饱肚,饮品方面,茶,水,咖啡,奶,完!刺生位置在餐厅外的走廊,怪。餐厅职员服务便不错,有位waiter留意到老公问我有无见到辣椒酱,我还未开口未,他已答覆马上拎来,呢点藉得赞扬!

贵为一间4星酒店,前台服务简直可耻。
2019-09-10
今日其实先系呀妈正日生日,老豆贪平所以book左山卡喇嘅酒店buffet,但其实每人都要300几蚊,lee种质素,lee个价钱真的一点也不值👎🏻👎🏻👎🏻酒店入口系汀九桥下面𥚃面餐厅简直细到不堪,又焗,人又多,睇下lee到自助餐嘅挤迫情况🤦🏻‍♀️刺身系门口出面拎,味道同格局同某唱k地方嘅自助餐刺身有得挥,一d都唔新鲜🤢块牛扒🐂un到牙都崩,家私铺cafe都比佢好食lollipop chicken🐔正常,系好似摆左好耐咁旧蒜蓉焗蚝只蚝细粒到唔知食左d乜🙄好难得熟食咁难食,得d菜接受到,未到真系好似小学去camp d饭堂咁之後拣左最稳阵嘅叻沙,可以帮助你食饱个芝士蛋糕🍰似街买葡达系冻嘅,摆左好耐咁朱古力蛋糕🍰只可以话系比较上ok嘅最後送咗只鲍鱼,啲豉油咸到.....lee间嘢真系免了👎🏻👎🏻

酒店入口系汀九桥下面

块牛扒🐂un到牙都崩,家私铺cafe都比佢好食
lollipop chicken🐔正常,系好似摆左好耐咁

旧蒜蓉焗蚝只蚝细粒到唔知食左d乜🙄

之後拣左最稳阵嘅叻沙,可以帮助你食饱

个芝士蛋糕🍰似街买
葡达系冻嘅,摆左好耐咁
朱古力蛋糕🍰只可以话系比较上ok嘅

最後送咗只鲍鱼,啲豉油咸到.....

lee间嘢真系免了👎🏻👎🏻
2019-09-08
2019-08-28 941 浏览
之前陪朋友食呢个朱古力下午茶唔锺意食朱古力嘅我表示都好彩唔系全部都系朱古力英式松饼+士多啤梨果酱就正常Tea Set都有架啦自己可以喺8款茶入面拣1款饮我锺意试特别嘅嘢,试咗太妃糖乌龙茶包,真系几特别有9款咸点+甜品有青瓜蟹籽沙律意大利软包、焗蘑菇菠菜忌廉挞、加州蟹肉饼配芫荽芒果酱、粟米芝士酿南瓜花天妇罗、核桃杏仁布朗尼蛋糕、柚子红宝石朱古力慕丝蛋糕、血橙朱古力蛋糕、双色朱古力慕丝、焦糖拖肥朱古力镜面蛋糕佢个配搭令啲朱古力唔太苦,我唔太锺意食朱古力都会食到食完仲有Sample送!260$两个人算好平啦~
之前陪朋友食呢个朱古力下午茶
唔锺意食朱古力嘅我表示都好彩唔系全部都系朱古力
英式松饼+士多啤梨果酱就正常Tea Set都有架啦
自己可以喺8款茶入面拣1款饮
我锺意试特别嘅嘢,试咗太妃糖乌龙茶包,真系几特别

有9款咸点+甜品
佢个配搭令啲朱古力唔太苦,我唔太锺意食朱古力都会食到

食完仲有Sample送!260$两个人算好平啦~
2019-08-23 1396 浏览
🔺帝景酒店 - 帝景轩见好耐无食过自助餐 就上网睇下最近有咩自助餐好食🤨小编要求最紧系cp值高😆😆 又俾我揾到帝景酒店做紧东南亚‧鲍鱼海鲜自助晚餐 只系$279 一位 (星期一至五) 酒店黎讲价钱真系几平😯.汁烧鲜鲍鱼🐚岩岩坐低服务员即刻送上每人一客鲍鱼鲍鱼爽口弹牙 炆煮得都几入味👏🏻.烧牛肉🐄即叫即切 牛肉味浓 必试推介👍🏻.喇沙汤面🍜话明系东南亚美食主题又点少得喇沙汤面😆汤底有浓浓嘅椰汁香味 唔算好辣岩晒唔食得辣嘅朋友仔👅自选菜式任匀选择👍🏻.Häagen-Dazs雪糕最正嘅系有得任食Häagen-Dazs雪糕🍨当中仲有平时好少见到嘅香蕉味🍦黎到记得食多几杯👅.总括黎讲食物款式唔算好多 食物质素中规中矩吧 叫做对得住个价钱🤔
🔺帝景酒店 - 帝景轩
黎到记得食多几杯👅
总括黎讲食物款式唔算好多
食物质素中规中矩吧 叫做对得住个价钱🤔
2019-08-16 7913 浏览
二百几三百蚊自助餐有咩好选择⁉️今次同朋友入左汀九食dinner buffet,原来喺荃湾地铁站,搭shuttle bus入去好快㗎咋,15分钟都唔洗就已经坐定定开动👍 今个暑假,哩个buffet以东南亚及鲍鱼做主题,啱哂最锺意去东南亚旅行既香港人🤩 加上价钱劲抵食,平日三百蚊都唔洗就可以大擦一餐啦🤗😋-餐厅地方唔算好大,而《东南亚·鲍鱼海鲜自助晚餐》所提供既种类都几多🤤 一坐低已为每人呈上一客汁烧鲜鲍鱼🐚 鲜嫩鲍鱼以清酒慢煮,配上秘密日式照烧酱汁,底下系香脆既锅巴,令味蕾及口感相当丰富!·新鲜海鲜有我最喜欢既蟹脚及冻虾🦐 沙律方面有较特别既泰式鲍鱼粉丝沙律及青木瓜鲜果沙律,味道清新并酸酸甜甜,不禁令我立即怀念泰国的味道😋😋 刺身及冻肉盘亦应有尽有👍·至於热荤方面,最为特色嘅有新加坡辣椒炒青口及即制喇沙粉面🤤 很喜欢大厨即场为我渌制既喇沙,汤底加上酒店秘制既辣椒酱,更加惹味👍另外,甜品种类亦很多,当中既蓝莓芝士蛋糕及自家制泡芙犹为出色,令我第二个胃感到非常满足😋 最後食返杯有多款不同口味选择既Häagen Dazs雪糕,整个自助餐就十分圆满啦🤗·📍帝景轩荃湾汀九青山公路353号帝景酒店2
二百几三百蚊自助餐有咩好选择⁉️
📍帝景轩