(非会员)
本來我一直同朋友幫襯開地下間Paris~但由於有次同朋友攪生日會,Paris見我地同朋友切生日蛋糕(美心買的),就話要收返我地$150切餅費,就係果次之後,我地就轉左去呢家新店飲野囉~就係佢樓上7樓的"咖啡村"剛新開,地方"骨子"有得坐闊落梳化,或一般餐檯,食物ok,飲品有特色,最重要係幾位老闆(都係廿幾歲0者)都係玩魔術的高手,上到去親切招呼不特止,還有魔術欣賞(免費),仲有啤牌,飛行"奇",UNO任玩(都係免費),而且又不用好似樓下1,2,4樓的Paris及呼吸咖啡般,先入會付會員費,比較起來,抵食又抵玩好多~~~ 麻煩開飯網主忙加上此店資料丫~~@^-^@
麻煩開飯網主忙加上此店資料丫~~@^-^@
2004-06-05 17 浏览
好細又多人。仲大部份人smoke!!!d野好細好少。味道ok~等極度耐!叫左blueberry cake + drink 同蝦多士+ coffee,等左over 30 mins 都未到!野食唔夠熱n冇特色。menu仲有麵食架添~~廚房塞埋好多人,好多野做咁樣,但係唔知點解整親都係麵。我地叫既勁耐先黎。可能cake係即買材料即雪即整掛~~蝦多士可能即炸囉~~不過又唔夠熱喎!冇野玩,想自成一閣又唔怕嘈即管上去。不過地方超難搵。以後唔去啦梗係。如果有得俾0分就好喇。
好細又多人。仲大部份人smoke!!!
d野好細好少。
味道ok~
冇野玩,想自成一閣又唔怕嘈即管上去。
不過地方超難搵。
以後唔去啦梗係。
如果有得俾0分就好喇。