2023-05-16
《海濱台式串燒🔥》———————————————-#小野人 🌴-將軍澳海濱好多好野食,早排同男朋友去行下散步順便食個晚餐😜 經過呢間台式串燒勁香,超級吸引~ 小店好貼心,會用個爐烘熱住啲串燒,所以就算擺一陣都唔會凍曬🔥-串燒 🍢價錢都算經濟實惠,款式多元,我哋嗌咗烤小牛肉、烤牛舌、烤脆雞皮、烤台灣小香腸、Q彈小豬頸肉、烤雞翼同烤黑豚五花🤤小牛肉一口size,有成5串,食得幾過癮🐮 最推介雞翼燒得外層好香脆,肉質香嫩,好juicy😌 串燒嘅調味都好惹味,上面有唔少孜然粉,店員落單嘅時候都會提醒串燒本身就帶點微辣,如果唔要就要提早講聲啦😆-🧀 蒜蓉芝士撈丁撈丁上面佈滿超邪惡嘅芝士同蒜蓉,上菜時熱辣辣,要趁熱撈勻佢😙配住串燒咁食,好夾😄-⭐價錢參考:(另收加一)烤小牛肉(5串):$48烤牛舌(2串):$28烤脆雞皮(2串):$28烤台灣小香腸(1串):$18Q彈小豬頸肉(6串):$42烤雞翼:$28蒜蓉芝士撈丁:$56烤黑豚五花(2串):$28🍌抵deal 指數:7/10
———————————————-
#小野人 🌴
串燒 🍢
🧀 蒜蓉芝士撈丁
⭐價錢參考:(另收加一)
烤小牛肉(5串):$48
烤牛舌(2串):$28