2020-07-09
朋友介紹話觀塘有間食韓國嘢嘅餐廳價錢相宜 款式又多 今晚一於去試吓啦 佢喺APM嗰邊行過去2分鐘就到達非常之方便 我望吓Menu有咩食先 佢有二人餐四人餐 不過我哋都係決定散叫嘢食天氣咁熱梗係要叫返個水冷麵啦 不過我就嫌佢唔夠凍啦 再加多啲冰都仲得呀 個面嘅質感好有去返韓國食嘢感覺 點可以少得炸雞呢 叫咗個甜辣炸雞 仲有幾舊年糕係面 食落去第一啖真係好辣啊 不過食下食下又ok唔辣嘅炸雞又邊好食 仲有叫咗個石頭鍋飯 擺上台之後有店員幫你撈 仲係熱辣辣ga 仲可以自己加辣醬 甜品叫咗個芒果雪花冰 有芒果肉有brownie仲有芒果雪糕 之前喺韓國食過雪冰 嚟到呢度食番韓國嘅味道呀 佢份量好多 兩個人食一兜都非常之飽仲有一菠蘿燒酒特飲 甜甜地嘅cocktail好易入口好好味 今次食左經典韓食必點之選 好滿足呀
仲有一菠蘿燒酒特飲 甜甜地嘅cocktail好易入口好好味
今次食左經典韓食必點之選 好滿足呀