2003-07-10 14 浏览
間野搬之後大左好多呀~新地址係屯門市廣場二期一樓12-15號今日lunch去食...又要等位...好味
間野搬之後大左好多呀~
新地址係屯門市廣場二期一樓12-15號
今日lunch去食...又要等位...
好味
2003-06-16 7 浏览
新舖在舊舖的上一層即係商務書局對面~健康工房隔離但係本人覺得新舖無以前咁好食咁..
新舖在舊舖的上一層
即係商務書局對面~
健康工房隔離
但係本人覺得新舖無以前咁好食咁..
2003-06-16 3 浏览
佢已經搬左去屯門市廣場二期二樓, 在同治堂後面, 環境大好多, 尋日經過有好多人等位, 不過食物真係幾好味.
2003-06-15 6 浏览
我都去過食^^真的好好食...但未知已搬遷,如果知道現在在哪裡就好了!
2003-06-14 8 浏览
lee間野真係幾好,又好味,又唔貴......but佢搬左去第二個鋪位...一清楚個新鋪位就同大家講la。以前個鋪位好細,lunch去都要等位。d香茅豬扒同雞翼真係好好味,正﹗
lee間野真係幾好,又好味,又唔貴......
d香茅豬扒同雞翼真係好好味,正﹗
2003-06-13 0 浏览
食越南o野食,小巴黎最令人欣賞是價廉物美,缺點為食物多油,環境太細(周圍都有油漬),但它充分表現出越南美食的精粹,同好多自稱越南店舖比,一是價錢平易很多,二是好食過好多有名的越南舖頭,但注意食得多油膩o野,小心肚仔痛!香矛雞翼豬扒飯,xx檬粉,春捲等等一定要食....正!
香矛雞翼豬扒飯,xx檬粉,春捲等等一定要食....正!
2003-05-07 2 浏览
0野係好食, 但衛生唔太好
0野係好食, 但衛生唔太好
2003-03-29 1 浏览
o的野係幾好食...但係唔乾淨....<好唔掂...我上次食o左o的好似蟲触咁ge 野...跟住又見到o的蟑螂係到行多行去...好得人驚...
2002-11-07 0 浏览
呢間野我細細個食到而家,水準一d 都冇差到,自己最鍾意食佢個春卷凍檬,春卷大大件.d 串燒都好正,要黎'送' 飯一流呀!
2002-10-13 5 浏览
雖然有咁多間小巴黎,但係間間o既水準都唔同,我就覺得屯門呢一間o既o野食最好味.由細食到大, 水準一樣係冇變的.佢o既香茅豬扒同雞翼就係我o既至愛,有香茅味之餘又唔會乾淨淨. 真係百吃不厭呀.
2002-10-13 2 浏览
食咁耐越南o野食,都係覺得小巴黎最好食。尤其係o的香茅豬扒同雞翼,真係百吃不厭呀!雖然有咁多間小巴黎,但係我覺得間間o既水準都有d 參差,最好味o既都係屯門呢一間,真係好正!
食咁耐越南o野食,都係覺得小巴黎最好食。
尤其係o的香茅豬扒同雞翼,真係百吃不厭呀!
2002-07-01 7 浏览
這兒的香茅豬扒、雞翼真係好好味!! 真係食豬扒都可以食到一碟飯.而它的春卷也好香脆,不過好熱呀,記得小心.燙到嘴仔就不好了.不過座位就比較迫了.<br>而且晚上會有很多人在等位呢!!
<br>而且晚上會有很多人在等位呢!!
2000-09-05 3 浏览
記得細個第一次接觸越南菜,就係呢間"小巴黎" 喇!!!! 你唔好睇佢個門面肉肉酸酸咁,以為冇料到呀,佢地o個D 香茅豬扒真係冇得頂o架!! 有好香香茅味,唔會好似其他食店咁,話就話係香茅豬扒,但原來係炸豬扒... 仲有呀,佢地個牛柳粒紅飯都好香口,好好味!起初我以為紅飯係糙米飯,點知原來係蕃茄o個種紅飯,但係都冇減我對呢碟飯o既評價,因為汁料真係唔錯!! 不過由於收費係非常之咁便宜,所以都唔好expect 有好好o既service !!
2000-08-16 0 浏览
前兩日搵學校搵到腳仔軟,同我哎o也老豆入o左小巴黎食o野,始終o係屯門o個間最好,而且我o地入到去先十一點幾,仲唔係好多人o添,呢次叫o左個成日食的豬排檬,仲叫o左一杯三色冰o添,不過我就稍嫌奶味過重。<br>哎o也老豆叫o左個越式炒河,炒得好正好好食,而佢\叫o左杯紅色的飲品,好好飲,仲有o野可以0趙,真係好頂癮。