今日去完佐敦整指甲,想食車仔麵經過見到呢間就行咗入去食,餐廳嘅裝修都好新淨,仲要有卡位坐。呢樣係好加分,亦都比較少見車仔麵方面我就揀咗玻璃魷魚和爆汁貢丸薯粉底, 湯底方面就揀咗秘製辣汁和腩汁,呢兩樣溝埋一齊係perfect match. 玻璃魷魚超級彈牙爽口, 十分推薦,而且一碗嘅份量都有好多。 而貢丸方面,食得出口感比較紮實,但係真係有爆汁,可以一試。朋友就揀咗蘿蔔,雞翼和炸魚腐,蘿蔔比較硬身,如果可以再煮林少少就更好。雞翼都係一個唔錯嘅選擇味道幾好小食方面, 我就叫咗一個金菇肥牛,涼拌木耳和皮蛋。涼拌小食都係以黑醋汁為底汁,開胃之選。

2023-01-17
2023-01-16 842 浏览
🌟餐廳:將神車仔麵📍地址:佐敦上海街13號地舖💰價位:~$50⏰營業時間:星期一至六 11:00 - 21:00 / 星期日及公眾假期 休息📱電話:6758 9472車仔麵~可以稱得上係香港其中一款地道既食物,餸菜及麵底可以按自己喜好,鍾意食乜就叫乜,自由度極大~傍晚終於喺佐敦做哂野,經過呢一間新開既「將神車仔麵」,一於同朋友食埋先返屋企~———————————————————🔹將神招牌牛魔王(配米粉)話明牛魔王,就當然全碗都係牛啦haha~提供左牛腩,牛筋,牛骨濃汁牛丸,牛柏葉,金錢肚及肥牛,鍾意牛既朋友仔岩哂~朋友就覺得牛筋最好食,炆得好林好入味,而且佢仲加左餐廳秘製嘅咖喱汁,搭配米粉黎食都幾惹味~———————————————————🔹自選車仔麵餐(淨食)餸菜選擇非常多,我就揀左咖喱陳皮魚蛋,蘿蔔,辣玻璃魷魚,墨魚腐皮卷,順德炸魚腐同埋濃汁貢丸,當然唔少食蔬菜啦,我就無揀麵底,要左菜底,健康d呀MA hahaha~咁多款餸最出色既係辣玻璃魷魚,質地爽脆有口感,而且辣度適中~———————————————————🔹瑞士雞翼我地仲叫咗份瑞士雞翼~雞翼都煮得幾夠味,入口好淋,用黎送車仔
🌟餐廳:將神車仔麵
📍地址:佐敦上海街13號地舖
💰價位:~$50
📱電話:6758 9472

———————————————————
🔹將神招牌牛魔王(配米粉)

———————————————————
🔹自選車仔麵餐(淨食)

🔹瑞士雞翼
我地仲叫咗份瑞士雞翼~雞翼都煮得幾夠味,入口好淋,用黎送車仔都係唔錯既選擇~

🔹涼伴青瓜
朋友就叫左份涼伴青瓜,青瓜好爽脆,幾健康~

😋味道:4/5
🏢環境:4/5
💁🏻‍♀️服務:4/5
💵價錢:4/5
🤟🏻性價比:4/5
👅整體小總結
一向都好鍾意食車仔麵,食物選擇夠多之餘,仲夠快靚正~餐廳最近先開張,環境都坐得幾舒適~

2023-01-13
2023-01-14 40 浏览
今日經過呢度見到佢招牌幾cute,係比較新派既車仔麵,就入左去速食左個lunch。佢除左自選車仔麵之外,仲有啲preset既大碗麫,e.g.將神招牌八寶麪,將神招牌牛魔王,仲有好多特色小食,佢仲做緊下午餐時段88折,幾抵食。今日我食左: 🔸️將神招牌牛魔王($58,8.2/10)呢款牛魔皇有齊6款牛品:牛腩,牛筋,牛骨濃汁牛丸,牛栢葉,金錢肚,肥牛。我今日配左油麫。我點左佢個招牌咖哩,個咖哩真係好惹味好香。六款牛品入面我特別中意佢既金錢肚同埋牛骨濃汁牛丸,粒牛丸爆汁同好有牛味。😋 🔸️韮菜豬紅 ($20, 8/10)豬紅好入味,韮菜都吸哂啲汁幾惹味。 🔸️咸檸七 (跟餐+$12, 8/10) ✏️總括而言,速食推薦 😁

🔸️將神招牌牛魔王($58,8.2/10)

🔸️韮菜豬紅 ($20, 8/10)
豬紅好入味,韮菜都吸哂啲汁幾惹味。

🔸️咸檸七 (跟餐+$12, 8/10)

✏️總括而言,速食推薦 😁
最近黎左佐敦上海街將神車仔麵其實簡單食都好ok ar,要咩餸有咩餸,而且仲有其他小食搭配就好似 生菜魚肉 ,招牌雞翼尖,炸雲吞,金菇肥牛卷同炸雞翼等等諗唔到食咩,又或者選擇困難症,仲可以揀埋幾款preset,-好似人氣 咖哩五寶 有齊辣魷魚,豬皮,豬紅,豬大腸白蘿蔔辣魷魚爽爽的,豬皮好厚好食,仲有豬紅,豬大腸無臭味,白蘿蔔都炆得淋。-除此之外仲有將神招牌八寶豬腸,豬皮,豬紅,咖哩陳皮魚蛋,瑞士雞翼,糖心蛋,蘿蔔同埋辣魷魚瑞士雞翼炆得好淋唔好入味咖哩陳皮魚蛋都好食順帶一提想食少d 澱粉質 仲可以揀菜底正啊~

最近黎左佐敦上海街將神車仔麵
其實簡單食都好ok ar,
要咩餸有咩餸,而且仲有其他小食搭配

諗唔到食咩,又或者選擇困難症,仲可以揀埋幾款preset,
好似人氣 咖哩五寶

有齊辣魷魚,豬皮,豬紅,豬大腸白蘿蔔

辣魷魚爽爽的,

豬皮好厚好食,仲有豬紅,

豬大腸無臭味,白蘿蔔都炆得淋。

除此之外仲有將神招牌八寶

瑞士雞翼炆得好淋唔好入味

咖哩陳皮魚蛋都好食

順帶一提想食少d 澱粉質 仲可以揀菜底

正啊~
<又一個OT 的星期五 - 將神車仔麵>自選車仔麵 : 清湯滷水汁金菇菜、蘿蔔、豬紅、蠔油小花菇油麵 $57 + 凍檸樂跟餐$12 & 秘製辣汁滷水糖心蛋、蘿蔔、招牌咖喱陳皮魚蛋、豬骨濃汁貢丸、酸齋油麵$66 + 凍奶茶$9 是咁的年尾總是繁忙的,一到OT 的晚上總是餓🥹,行去食公司附近的將神車仔麵為自己打打氣是常識吧! 今日病病地我就叫咗清湯配個滷水汁,點解咁like 黎將神,因為麵底份量夠,唔駛叫加底,仲有車仔麵至愛麵底-油麵揀😊,餸方面就剔咗金菇、蘿蔔、豬紅、蠔油小花菇,其中蘿蔔幾正冇夠淋夠甜,豬紅都入味,小花菇都好味唔會太硬,炆得淋,配埋凍檸樂,絕對係OT 打氣之選!食飽先有打氣打仗😏🙂😒 至於同事A呢?就叫左勁多餸😂因為餓底⋯⋯⋯同埋接受唔到OT 的現實😇等我介紹一下依位同事A叫咗咩餸呢?先剔個秘製辣汁,再剔滷水糖心蛋、蘿蔔、招牌咖喱陳皮魚蛋、豬骨濃汁貢丸同酸齋,再揀油麵同配個凍奶茶😆其中佢覺得糖水蛋做得唔錯,做到流心效果!辣汁幾香,唔會太死鹹同嗆口🤓,同埋有少有嘅酸齋揀,幾特別,麵底作為男仔都覺得多,大家一致認為可以的,下次OT / Lunch 都可以再幫襯
<又一個OT 的星期五 - 將神車仔麵>

至於同事A呢?就叫左勁多餸😂因為餓底⋯⋯⋯同埋接受唔到OT 的現實😇等我介紹一下依位同事A叫咗咩餸呢?先剔個秘製辣汁,再剔滷水糖心蛋、蘿蔔、招牌咖喱陳皮魚蛋、豬骨濃汁貢丸同酸齋,再揀油麵同配個凍奶茶😆其中佢覺得糖水蛋做得唔錯,做到流心效果!辣汁幾香,唔會太死鹹同嗆口🤓,同埋有少有嘅酸齋揀,幾特別,麵底作為男仔都覺得多,大家一致認為可以的,下次OT / Lunch 都可以再幫襯,坐得舒服夠乾淨~

2022-12-30
2023-01-08 66 浏览
平時好少去開柯士甸站今次咁啱去開嗰頭 先有機會explore下嗰頭有咩食!由於時間比較倉卒 所以決定揀間快靚正嘅餐廳😌車仔麵就係不二之選🍜有別於傳統車仔麵檔比人「up dup」同「嗱喳」嘅形象呢間將神車仔麵嘅裝修都好企理 燈光又夠晒光猛 枱櫈間都唔算狹窄 坐得相當舒服👍🏻點餐方面保留車仔麵原有「剔紙仔」嘅方式📝幾鐘意佢紙仔上有啲已經幫你配撘好晒嘅招牌套餐set 啱晒啲有選擺困難嘅朋友~不過識揀緊係揀自由配撘啦😝DIY想叫幾多配餸都得 一次過就可以滿足晒所有願望🙈油麵(跟腩汁) $12 + 甜心蘿蔔 $10 + 紅腸 $10 + 滷水糖心蛋 $10 + 墨魚腐皮卷 $12 + 爽口金錢肚 $14粗麵(跟清湯)$12 + 甜心蘿蔔 $10 + 生菜$10 + 滷水糖心蛋 $10 + 秘製牛筋 $14涼拌青瓜 $16無糖可樂(跟餐)+$6車仔麵嘅份量都足秤 唔會因為叫得越多餸啲配料就越少😉我同朋友都一致認為甜心蘿蔔係MVP!白蘿蔔本身就係食車仔麵必叫(有冇人認同?😆)同佢個名一模一樣 個白蘿蔔超級甜 仲要冇渣 超有驚喜😋另外佢個糖心蛋都做到半熟蛋黃嘅精髓 好正🥚本身想叫玻璃辣魷魚 但已經賣晒
平時好少去開柯士甸站
今次咁啱去開嗰頭 先有機會explore下嗰頭有咩食!
由於時間比較倉卒 所以決定揀間快靚正嘅餐廳😌

DIY想叫幾多配餸都得 一次過就可以滿足晒所有願望🙈

涼拌青瓜 $16

無糖可樂(跟餐)+$6

車仔麵嘅份量都足秤 唔會因為叫得越多餸啲配料就越少😉
我同朋友都一致認為甜心蘿蔔係MVP!
白蘿蔔本身就係食車仔麵必叫(有冇人認同?😆)
同佢個名一模一樣 個白蘿蔔超級甜 仲要冇渣 超有驚喜😋
另外佢個糖心蛋都做到半熟蛋黃嘅精髓 好正🥚

本身想叫玻璃辣魷魚 但已經賣晒 果然好東西係要一早去先有🥲
見到佐敦新開左間車仔麵—「將神車仔麵」,覺得餐廳裝潢簡單乾淨企理,見到又做緊優惠,凡2:30pm後惠顧套餐就有88折,就諗住試吓啦~😏個人黎講覺得套餐幾抵食,最平$48就有5個餸,比起散叫$10起/餸更抵!😎⭐️推薦❗將神招牌八寶($58)有豬腸、豬皮、豬紅、咖哩陳皮魚蛋、瑞士雞翼、糖心蛋、蘿蔔、辣魷魚,款式多,份量足!👍🏻個人最欣賞雞翼,大大隻,厚肉入味;糖心蛋夠流心,蛋香十足,如果有全隻就更好!😂豬紅口感嫩滑,蘿蔔夠甜,陳皮魚蛋有咬口,湯底要左沙嗲濃汁,加左成匙羹嘅沙嗲醬,味道香濃惹味~加咗$3將麵底轉做讚岐烏冬,口感滑溜煙韌。小妹另外散叫左個車仔麵,麵底本身跟韭菜、芽菜,加左生菜($10)、墨魚腐皮卷($12)、美味酸齋($12)、秘製牛腩($14)、滷水腩片($14),湯底要咗腩汁,不過唔係好夠濃味,可以加辣菜脯一齊食,更添惹味。個人比較推薦墨魚腐皮卷和滷水腩片,自家製墨魚腐皮卷$12有一大條,有粒粒墨魚肉係裏面,口感十足!滷水腩片紅白相間,滷得幾入味。酸齋唔係好夠酸,不過因為炸過,所以口感幾好。跟餐更可以半價追加小食和飲品~凍檸賓都只係加$12。炸鮮蝦雲吞($32/4粒)即叫即
見到佐敦新開左間車仔麵—「將神車仔麵」,
覺得餐廳裝潢簡單乾淨企理,

見到又做緊優惠,
凡2:30pm後惠顧套餐就有88折,
就諗住試吓啦~😏

個人黎講覺得套餐幾抵食,
最平$48就有5個餸,
比起散叫$10起/餸更抵!😎
將神招牌八寶

⭐️推薦❗將神招牌八寶($58)
個人最欣賞雞翼,大大隻,厚肉入味;
糖心蛋夠流心,蛋香十足,如果有全隻就更好!😂
豬紅口感嫩滑,蘿蔔夠甜,陳皮魚蛋有咬口,
湯底要左沙嗲濃汁,加左成匙羹嘅沙嗲醬,味道香濃惹味~

加咗$3將麵底轉做讚岐烏冬,口感滑溜煙韌。
讚岐烏冬

小妹另外散叫左個車仔麵,
麵底本身跟韭菜、芽菜,
湯底要咗腩汁,不過唔係好夠濃味,

可以加辣菜脯一齊食,更添惹味。

辣菜脯

個人比較推薦墨魚腐皮卷和滷水腩片,
墨魚腐皮卷

滷水腩片紅白相間,滷得幾入味。
滷水腩片

酸齋唔係好夠酸,不過因為炸過,所以口感幾好。
美味酸齋

跟餐更可以半價追加小食和飲品~

凍檸賓都只係加$12。
凍檸賓

炸鮮蝦雲吞($32/4粒)
即叫即炸,香脆可口,餡料足,味道不錯,值得一試!

讚岐烏冬
墨魚腐皮卷
滷水腩片
美味酸齋
凍檸賓
2022-12-30 63 浏览
去開佐敦睇醫生,見到呢間新開車仔麵,好多選擇揀咁,就試一試啦😗.揀左一個招牌八寶($58)😜唔使搞到選擇困難🤟🏻另外叫左個自選三餸麵($51)👇🏼..✨招牌八寶✨食車仔麵最好就係有得亂溝埋d汁😆揀左咖喱+辣汁+腩汁🍜💦.✨入面最好食係雞翼🐓炆到好淋好入味😋個汁都係正常發揮,幾好味🤤不過,豬皮就麻麻地,食落偏韌😕同埋蘿蔔有少少渣🤧個陳皮魚蛋都唔係真陳皮魚蛋..✨自選三餸麵(瀨粉+鮮蝦雲吞+蠔油冬菇+牛柏葉;清湯+腩汁).✨呢個比起八寶麵就失望好多🙁首先,蔥花都未免俾得太少喇掛🙈🙈得五六粒,不如唔好俾🙈牛柏葉無乜味道(不過可能因為我叫左清湯)🥺冬菇好濃郁冬菇味,但食唔出用蠔油炆過🍤而鮮蝦雲吞入面食到有成隻蝦,無論味道同口感上都係正常.✨另外值得一講就係本身好開心有瀨粉叫,因為而家唔係太多地方有得食🍜但一夾起就有d失望,因為佢係介乎米線同真瀨粉既質感,唔係食開果隻好難夾起、好滑捋捋果隻真瀨粉🫤.✨對比起自選車仔麵,招牌八寶麵抵食好多👍🏻店員服務都幾好,去開附近唔個食咩好都可以去吓

✨招牌八寶
✨食車仔麵最好就係有得亂溝埋d汁😆揀左咖喱+辣汁+腩汁🍜💦

2022-12-30
2022-12-28 53 浏览
本來前兩日boxing day係假期,已經想落黎食,點知無開門摸門釘。今日lunch決定要黎試下。印象中呢間車仔麵已經轉過幾次名,之前都唔差嘅。叫左4餸+菜底+腩汁豬紅、豬腸、手打魚肉、牛筋;菜底,揀咗油麥菜 $61豬紅夠彈滑又入味,係我鍾食果款!份量都俾得足;豬腸都洗得乾淨又夠淋;手打魚肉有咬感;反而牛筋係剪碎晒咁上,份量得好少,唔係好值一個餸嘅價錢;反而菜底都俾得足,而且啲菜都新鮮!唔知係咪lunch time有一班10幾人一齊入左黎同一時間叫野食,所以等得有少少耐,不過伙記都有講唔好意思要你得,幾有禮貌。環境都乾淨企理。撇除個牛筋,下次我都會再黎食
叫左4餸+菜底+腩汁
豬紅、豬腸、手打魚肉、牛筋;菜底,揀咗油麥菜 $61

環境都乾淨企理。撇除個牛筋,下次我都會再黎食
四餸車仔麵菜底
牛筋
四餸車仔麵菜底
  • 豬紅
2022-12-27 49 浏览
聖誕節放假當然係去開party啦!開party前約埋個friend去尖沙咀買禮物,順便去佐敦搵下有咩新野食啦!由佐敦地鐵站站沿路行到童軍中心附近發現有間新開車仔麵店,見好耐冇食過車仔麵就去試下啦!美食推介:👍🏻💛將神招牌八寶:車仔麵有滷水蛋、滷水雞翼、豬紅、豬腸、豬皮、蘿蔔、陳皮魚蛋仲有玻璃魷魚添,湯底選了腩汁,配上米線非常夾👍🏻😋💛自選車仔麵:自家製鮮蝦雲吞、墨魚腐皮卷、豬骨濃汁貢丸,加上秘製辣汁配上河粉,令人回味的辣。💛招牌雞翼尖:香濃的蒜蓉辣味,令人追住咁食😋💛涼拌皮蛋💛凍檸檬茶餐廳📍佐敦上海街13號地舖📍將神車仔麵*價錢中位*環境座位舒服

美食推介:👍🏻

自選車仔麵

💛招牌雞翼尖:香濃的蒜蓉辣味,令人追住咁食😋
招牌雞翼尖

自選車仔麵
招牌雞翼尖
涼拌皮蛋
2022-12-25 23 浏览
將神車仔麵 (佐敦)佐敦上海街13號地舖魚片頭河粉腩汁多汁自家製韭菜餃提子汁今日下午茶餐,自選配菜,魚片頭甜滑,自製韭菜餃肉滑多汁,湯底特別好飲,湯底香濃,清甜,河粉幼細,軟滑,好好食😋😘😘河粉清湯咖喱豬皮自家製鮮蝦雲吞南乳豬手鹹檸七咖喱超香濃,豬皮爽滑好入味,鮮蝦雲吞,皮薄餡靚,鮮甜,蝦爽,肉滑,多汁,南乳豬手,南乳夠香,豬手皮厚,爽滑,好有口感,補充骨膠原,正😄😄😄瀨粉秘製辣汁小辣順德炸魚腐招牌瑞士雞翼瀨粉煙煙韌韌,配順德炸魚腐,鮮甜滑香,招牌瑞士雞翼,甜香肉滑,好好食,😋😋😋炸鮮蝦雲吞鮮蝦雲吞,炸得脆卜卜,一啖咬落去,鮮蝦爽甜,肉滑多汁,超好食😋值得推介,必食🥳🥳🥳
將神車仔麵 (佐敦)
佐敦上海街13號地舖

瀨粉秘製辣汁小辣
順德炸魚腐
招牌瑞士雞翼

2022-12-24 31 浏览
同朋友一齊喺佐敦覓食,想簡單快脆食碗麵,路過呢度,見到係食車仔麵,就決定入去開餐😆我叫咗 $58 嘅「將神招牌牛魔王」,要粗麵,醬汁揀咗「招牌咖喱、小辣、多汁」:「牛魔王」包括有 牛腩、牛筋、牛骨濃汁牛丸、牛柏菜、金錢肚、肥牛,都幾豐富,全部餸都幾好味😆朋友要咗 $58 嘅「將神招牌ハ寶」,要蕃薯粉,醬汁揀咗「四川麻辣、小辣、多汁」:「招牌八寶」係 豬腸、豬皮、豬紅、咖喱陳皮魚蛋、瑞士雞翼、糖心蛋、蘿蔔、辣魷魚🦑,同樣係幾豐富🤩我哋仲加咗 $24嘅「咖喱三寶」:有陳皮魚蛋・白蘿蔔・豬皮,幾惹味😋。仲有 $12嘅「青檸梳打」 ,清新好飲😋

原來佐敦開咗間新開車仔麵咁好食,今日叫咗個將神招牌八寶配咖喱汁,仲叫咗三個小食,包括有生菜🥬炸鮮蝦雲吞同埋青瓜,我真係太肚餓啦😂佢嘅招牌八寶真係好足料,而我嘅最愛就係魷魚同埋蘿蔔,魷魚真係勁爽勁彈牙,仲要吸收晒麵嘅咖喱精華👍🏻 蘿蔔就好甜好淋,食落唔會有渣!另外嗰三個小食都唔錯,炸鮮蝦雲吞配埋酸甜醬,好好食😋😋呢度嘅服務仲要好好,因為我食得太慢嘅關係,啲湯俾啲嘢食吸收晒,老闆見到之後不停問我使唔使幫我加湯,估唔到出去食車仔麵都有咁好嘅服務呀👍🏻👍🏻抵讚!

另外嗰三個小食都唔錯,炸鮮蝦雲吞配埋酸甜醬,好好食😋😋

2022-12-22 26 浏览
發掘到一間抵食高質車仔麵檔,湯底好好味😆 餐廳環境乾淨企理,食物配料選擇豐富,價錢親民,質素很不錯,好受街坊歡迎,店員十分友善🥰 有提供辣菜脯及辣椒油。溫馨提示,晚上要早點去,免得某些熱門食材賣光🥹目前正進行優惠:凡於下午2:30後惠顧可獲88折食評💖💖💖𝑭𝒐𝒐𝒅將神招牌八寶 - 八餸粗麵 配招牌咖哩及腩汁 (小辣) ($58)✨ 辣魷魚、豬皮、豬紅、豬腸、蘿蔔、咖喱陳皮魚蛋、瑞士雞翼、糖心蛋超抵食,滿滿的一大碗👍🏻 咖哩湯底十分香濃惹味!麵條好入味,配料份量多,特別推薦魷魚及豬皮🥰 三餸油麵 配秘製辣汁及腩汁 (小辣) ($48)✨ 南乳豬手、芝士腸、珍寶蟹柳棒十分推薦秘製辣汁湯底,辣味一流!🤤 油麵必點👍🏻 配料份量多,特別推薦南乳豬手 煮得好軟腍又入味🥰 𝑺𝒏𝒂𝒄𝒌蘿蔔豬腸 ($20)✨推薦!蘿蔔煮得超軟腍,好味!豬大腸口感味道一流,好惹味😍 油菜 ($14)✨選了生菜,份量多,好新鮮爽口😍𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌凍檸檬茶 (+$9)✨熱檸檬水 (+$9)✨

目前正進行優惠:凡於下午2:30後惠顧可獲88折

食評💖💖💖

𝑭𝒐𝒐𝒅

三餸油麵 配秘製辣汁及腩汁 (小辣) ($48)✨
南乳豬手、芝士腸、珍寶蟹柳棒

𝑺𝒏𝒂𝒄𝒌
蘿蔔豬腸 ($20)✨
推薦!蘿蔔煮得超軟腍,好味!豬大腸口感味道一流,好惹味😍

油菜 ($14)✨
選了生菜,份量多,好新鮮爽口😍

𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌
凍檸檬茶 (+$9)✨

熱檸檬水 (+$9)✨
2022-12-20 26 浏览
最近就去咗旺角呢間——🌟將神車仔麵🌟食車仔麵,佢呢到除咗自由配搭嘅車仔麵,仲有好多款小食都好吸引😍唸唔到食咩配搭嘅車仔麵,可以直接揀佢招牌嘅麵,我就試咗佢呢到嘅將神招牌牛魔王麵✨._.🐂|將神招牌牛魔王配油麵+沙嗲汁(牛腩、牛筋、牛骨濃汁牛丸、牛柏葉,金錢肚、肥牛)|🐂呢個配搭可以自選麵類同湯汁,裏面嘅牛配搭好豐富,有成5款牛嘅餸,好足料🌟仲可以揀牛腩汁,湯底濃味✨·🍢|咖喱三寶山(陳皮魚蛋、蘿蔔、豬皮)|🍢想食下咖哩味嘅小食,點少得魚蛋,咖哩一啲都唔辣,啱曬怕辣嘅人🌟·🐥|招牌雞翼尖|🐥雞翼尖數量多,隻隻都好入味,相對比較辣,惹味✨·🦐|炸鮮蝦雲吞(4粒)|🦐炸到卜卜脆,裏面嘅餡真係有成隻蝦,大大粒餡料唔錯·🍋|凍檸賓|🍋☕️|鴛鴦|☕️._.
._.
🍢|咖喱三寶山(陳皮魚蛋、蘿蔔、豬皮)|🍢
🐥|招牌雞翼尖|🐥
雞翼尖數量多,隻隻都好入味,相對比較辣,惹味✨
🦐|炸鮮蝦雲吞(4粒)|🦐
炸到卜卜脆,裏面嘅餡真係有成隻蝦,大大粒餡料唔錯
🍋|凍檸賓|🍋
☕️|鴛鴦|☕️