2017-11-12 366 浏览
荃灣開左新既IKEA, 同老公黎行下街先~行完有少少肚餓, 於是買左肉丸同蜜糖腸, 印象中好似2樣都係$9/4粒 咁上下樣子又肥又矮既蜜糖腸幾好食, 甜甜地~ 熱辣辣 而肉丸加左醬汁, 但冇紅莓醬, 老公第一次食覺得好食, 好香肉味! 而我覺得少左紅莓醬有少少失色IKEA仲有好多小食, 熱狗以前$5隻好懷念, 下次可以試下
荃灣開左新既IKEA, 同老公黎行下街先~

樣子又肥又矮既蜜糖腸幾好食, 甜甜地~ 熱辣辣

蜜糖腸+肉丸
2017-10-19
蜜糖腸+肉丸
2017-11-03 414 浏览
1️⃣美式熱狗面頭嗰層玉米粉麵糊係油炸架,但係一啲都唔油膩,食落仲要超級脆卜卜添!雖然條腸就冇咩特別,但食落就比平時嗰啲腸仔juicy,同個油炸玉米粉麵糊超級夾。而且個重點係佢呢一個咬落去嗰陣真係熱辣辣架仲會出煙添!另外呢一個都係可以加番茄醬同埋芥末醬架,不過小編個人比較鍾意就咁空口食😂留意番佢呢一個係本月精選泥架,所以想試就要快啦!價格:HKD $102️⃣煙燻蜜糖腸尼間既蜜糖腸唔多夠熱,而且好似比較黑少少(心理作用?)D蜜糖腸好似冇以前咁重蜜糖味😩價格:HKD $10 / 3pcs3️⃣蔬菜薯餅薯餅堅係堅係超級好食😍薯餅既口感同金拱門一樣裡面都係薯粒咁,而且有超香忌廉味,蔬菜味都幾重下架,感覺應該都幾健康下😂價格:HKD $84️⃣瑞典肉丸佢哋嘅肉丸小編幫襯左咁耐都係第一次叫,個人就覺得麻麻地,因為小編唔係好食得咸,而佢呢一個就咸到飛起😂而本身叫尼一個肉丸已經係一個意外,係小編口誤叫錯左🤦🏻‍♀️Anyway一定冇下次!價格:HKD $9
1️⃣美式熱狗
留意番佢呢一個係本月精選泥架,所以想試就要快啦!
價格:HKD $10

2️⃣煙燻蜜糖腸
價格:HKD $10 / 3pcs

3️⃣蔬菜薯餅
價格:HKD $8

4️⃣瑞典肉丸
價格:HKD $9
2017-10-24 415 浏览
好開心荃灣終於開咗宜家傢俬,以後就唔改山長水遠去到九龍灣或銅鑼灣,以後可以成日黎食、玩、買,真係可以Hea足一日可能因為新開張,周圍都人山人海,排隊買嘢食都排咗10分鐘,但是值得的因為又平又好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻今日試了瑞典經典梨味汽水😋小小甜味,都幾好飲,同試了蜜糖腸,大大條,一份有三條,好抵食,又好味👍🏻👍🏻👍🏻

2017-10-19