2020-10-20
#pb食在太子 #pb支持黃店💛 咖啡店與酒吧☕🥃呢間咖啡店近期大熱 見到好多人都推介🤭 我同 @ce.nacc 係10月頭都去左 互相訴苦👭 呢間咖啡店日頭係咖啡店 夜晚會係酒吧 感覺好特別🤩 一去到已經見到好多店舖的珍藏Whisky🥃 而且店內環境超舒服 我地兩點去到 冇咩人 好岩傾下計💕.咖啡店有提供少少輕食 最吸引一定係 @chiffion.chiffoncake 嘅戚風蛋糕🥰 佢每日都會有唔同味道嘅戚風蛋糕提供😋 大家可以留意下佢地ig 🤪🔹竹炭麻糬戚風蛋糕🍰竹炭蛋糕本身冇咩味道 但係蛋糕口感好鬆軟😋 加埋大大嚿好煙韌嘅麻糬 甜甜地 配咖啡唔錯💕🔹Earl grey scone🍞 #pb伯爵茶🍵推介❤️ 呢個伯爵茶scone好重茶味 而且好鬆脆🥰 食個陣要好小心 會掉到周圍都係🤪 佢上面搽左少少蜜糖 食落少少甜😋🔹Dirty & Cold Brew☕.我地兩個都好滿意呢間咖啡店 無論環境定咖啡都好高質😍 好想試多d其他味道嘅戚風蛋糕❤️ 大家去開太子都要大大力支持下呢間咁特別嘅咖啡店💛安樂珈琲太子西洋菜北街169號地舖
咖啡店與酒吧☕🥃
🔹竹炭麻糬戚風蛋糕🍰