2018-01-21
係對面買緊野都聞到好香嘅雞蛋仔味 咁梗係好自然咁行咗過去啦叫咗個第二最受歡迎嘅朱古力香蕉朱古力雞蛋仔 因為第一嗰個係原味 我咁貪心點會淨係食原味呀我覺得呢個雞蛋仔其中一個好食嘅原因係因為喺呢度係即叫即做既 所以每一底雞蛋仔出到嚟都係熱辣辣香噴噴 食好嘢梗係要等下啦我哋等左10分鐘左右啦 唔算好耐姐就咁睇都睇到d朱古力粒粒好多 但係就好似見唔到啲香蕉粒咁 一食落口啲香蕉朱古力味一齊湧晒出嚟 朱古力粒粒仲要係半熔架 好正呀大家睇相都見到個邊做到好薄好脆咁 其實佢既外層都係咁架 但係入面仲係軟林林架 做到咁樣嘅效果絕對唔容易呀 相信呢個亦都係佢受歡迎嘅原因 佢真係好多好多味可以揀 甜嘅有好多咸嘅亦都有唔少 所以真係令人揀到眼花撩亂我下次都會試吓嘅第三名嘅芝士 睇係咪真係咁好味先鮮榨檸檬汁係我次次黎到都會要嘅飲品。其實即係檸水 不過唔使自己死篤爛篤個檸檬先楂到少少汁 啲杯檸檬同埋水嘅比例啱啱好 唔會太酸 我鐘意飲完佢之後會好似冇咁飽肚咁