2024-04-12 24 浏览
上次跟朋友去過太子店,感覺不錯,今次去附近的旺角店。餐廳內裡寬敞,座位舒適。串燒多元化選擇,除了海鮮、肉類、蔬菜基本都有,而且連小食、意粉、墨西哥餡餅也有。鹽燒白鱔 $49一定要趁熱享用,皮帶點香脆,肉質飽滿彈牙又帶點油香,美味。魷魚鬚 $28醬燒甜中帶惹味,魷魚鬚彈牙可口。安格斯牛肋串 $30以鹽及黑胡椒調味,帶出牛肉鮮味。雞中翼 $20鹽燒外皮脆卜卜,肉質仍保持嫩滑。鹽燒大眼雞 $158賣相極為吸引,店員叮囑一定要趁熱食魚皮先。第一次食大眼雞魚皮,比薯片更薄更脆,好有驚喜,魚肉也是嫩滑啖啖肉,點每檯附上的泰式醬,味道甜酸之餘又幾夾。龍蝦 $78 半隻,有芝士或蒜蓉燒芝士用上幾種芝士,除了拉絲外,芝士夠惹味,再配啖啖龍蝦肉夠滿足。
上次跟朋友去過太子店,感覺不錯,今次去附近的旺角店。

餐廳內裡寬敞,座位舒適。

鹽燒白鱔 $49
一定要趁熱享用,皮帶點香脆,肉質飽滿彈牙又帶點油香,美味。

魷魚鬚 $28
醬燒甜中帶惹味,魷魚鬚彈牙可口。

安格斯牛肋串 $30
以鹽及黑胡椒調味,帶出牛肉鮮味。

雞中翼 $20
鹽燒外皮脆卜卜,肉質仍保持嫩滑。

鹽燒大眼雞 $158
賣相極為吸引,店員叮囑一定要趁熱食魚皮先。

龍蝦 $78 半隻,有芝士或蒜蓉燒
2024-04-09 27 浏览
之前曾經吃過太子分店的食物,覺得味道都不錯,今晚便來到旺角分店再試。燒龍蝦芝士半隻$78,燒龍蝦蒜蓉半隻$78。現在推廣價非常抵食,龍蝦肉爽口彈牙,芝士和蒜蓉都是龍蝦的絕配,加上燒烤拿捏時間準確,非常滋味。龍蝦汁大蝦意粉$118,大蝦爽口彈牙,加上龍蝦汁的味道,整個意粉才是主角。蒜蓉燒原條茄子$80 ,茄子是燒烤必點的,這個蒜蓉醬帶點微酸,令到就算吃多了也不覺得油膩。芝士煙肉焗大啡菇$50,芝士和煙肉的香味融入大啡菇內,令到這個鮮甜的大啡菇味道層次更加豐富。西班牙黑毛豬串$30,豬肉肥瘦適中,肉味十足。鹽燒牛舌串$30,牛脷軟腍適中,喜歡牛舌的,必點這個。雞中翼兩隻$22,雞翼外脆內軟,肉質豐富。羊肉串$22,羊肉帶點羊肉的味道,又不會過濃,加上孜然的香味,很快便被消滅了。青島啤酒$35,冰凍的啤酒一直是燒烤的最佳伴侶。

西班牙黑毛豬串$30,豬肉肥瘦適中,肉味十足。
鹽燒牛舌串$30,牛脷軟腍適中,喜歡牛舌的,必點這個。
雞中翼兩隻$22,雞翼外脆內軟,肉質豐富。

青島啤酒$35,冰凍的啤酒一直是燒烤的最佳伴侶。
2024-04-09 19 浏览
好燒式串燒專門店,真係一間好正嘅餐廳喇!佢哋嘅菜單真係好豐富,有好多串燒選擇,可以滿足到各種口味。一間以串燒為主打的餐廳。喺度有好多款串燒同其他美食,等緊你嚟品嘗。首先,我哋試咗鹽燒牛舌串。牛舌肉質鮮嫩,經過炭火燒烤,帶出嚟嘅炭燒香氣令人垂涎欲滴。再嚟就係雞腎串,雞腎肉質鮮美,經過炭火燒烤,口感彈牙。如果你鍾意豬肉,咁豬頸肉串同豬仔牌(兩支骨)一定唔可以錯過。豬頸肉肉質豐腴,經過慢燉烹調,入口即化。而豬仔牌(兩支骨)則以豬肉骨頭為主,肉質鮮嫩,烤至金黃色,帶出嚟嘅香味更加突出。菠蘿係另一款特色串燒,菠蘿經過炭火燒烤,帶出嚟嘅甜味同香氣,同肉串配搭得恰到好處。鹽燒白鱔同鹽燒大眼雞都係好味嘅選擇。白鱔肉質鮮美,配上微鹹嘅鹽燒調味,味道更加突出。大眼雞則以大眼雞肉為主,肉質嫩滑,烤至金黃色,口感香脆。如果你鍾意意粉,龍蝦汁大蝦意粉係一個不錯嘅選擇。意粉煮得彈牙,配上龍蝦汁同鮮嫩嘅大蝦,味道豐富。最後,如果你想要一杯清涼嘅飲品,不妨試下鹹檸七。鹹檸七係一款特色飲品,鹹檸味同七喜嘅結合,清新又開胃。好燒式串燒專門店嘅食物質素唔錯,價錢亦都相宜。如果你鍾意串燒同其他美食,不妨嚟到好燒式串燒專門店一

好燒式串燒專門店嘅食物質素唔錯,價錢亦都相宜。如果你鍾意串燒同其他美食,不妨嚟到好燒式串燒專門店一試。餐廳環境舒適,服務亦都友善,係一個適合與朋友或家人共享美食嘅好地方。
2024-04-03 29 浏览
原條蒜蓉燒茄子果然正👍🏽燒得好入味,茄子肉好淋🤤煙肉燒蠔同蒜蓉燒蠔:前者配搭新穎,原來都夾!蒜蓉口咪既就一定穩陣西班牙黑毛豬肋串,肉質嫩口🤩口燒玉子有驚喜!個醬汁同玉子出奇地夾🤩燒原個蒜頭,一粒粒燒到勁淋,入口即溶🤩日式汁燒魷魚筒、煙肉金菇串同煙肉蘆筍串,燒菠蘿 呢幾樣就正常發揮👍🏽墨西哥薄餅芝士雞肉,都多芝士,趁熱食正如果唔知揀啲咩食,佢哋會推介畀你,仲會教你點樣食得抵啲🤣
原條蒜蓉燒茄子果然正👍🏽燒得好入味,茄子肉好淋🤤

西班牙黑毛豬肋串,肉質嫩口🤩

口燒玉子有驚喜!個醬汁同玉子出奇地夾🤩

燒原個蒜頭,一粒粒燒到勁淋,入口即溶🤩

墨西哥薄餅芝士雞肉,都多芝士,趁熱食正

如果唔知揀啲咩食,佢哋會推介畀你,仲會教你點樣食得抵啲🤣
原條蒜蓉燒茄子
煙肉燒蠔/蒜蓉燒蠔
日式汁燒魷魚筒/厚燒玉子
燒原個蒜頭
Hoegaarden生啤
  • 蒜蓉燒茄子(原條)
  • 厚燒玉子
這間串燒地點方便,距離油麻地地鐵站不遠,好在早一點到,人流量俾我想像高,不一會已經滿座了!安格斯牛肋串($30)- 牛肉味濃鹽燒牛舌芯($48)- 我的至愛,無令我失望!雞軟骨($20)- 好有「咬」感豬仔髀(兩支骨)($42)- 好香口而肉不會「嚡熠熠」蒜蓉燒茄子(原條)($40)- 一絲絲咁食,好有滿足感!蒜芯($19)- 好嫩豆卜($18)- 香脆串燒豆腐($22)-外脆內軟低溫去骨燒乳鴿($88)- 好入味,肉質柔軟,烤得啱啱好,值得推薦!💯蒜蓉燒聖子皇孖裝($138)(走辣)- 好新鮮也很大隻,夠曬鮮味!👍燒日本芝士年糕(2件)($26)/ 燒日本甜心蕃薯($18)- 呢兩款係今晚的甜品,蕃薯香甜,而芝士年糕就軟糯適中,加埋流心芝士,當然係「正」!
安格斯牛肋串($30)- 牛肉味濃
鹽燒牛舌芯($48)- 我的至愛,無令我失望!
雞軟骨($20)- 好有「咬」感
豬仔髀(兩支骨)($42)- 好香口而肉不會「嚡熠熠」
蒜蓉燒茄子(原條)($40)- 一絲絲咁食,好有滿足感!
蒜芯($19)- 好嫩
豆卜($18)- 香脆
串燒豆腐($22)-外脆內軟
2024-03-21
  • 低溫去骨燒乳鴿
  • 蒜蓉燒扇貝
  • 鹽燒牛舌芯
2024-03-28 24 浏览
今日同朋友嚟咗食好燒式,佢哋嘅菜單有好多唔同嘅串燒選擇,每一樣都令人垂涎欲滴。首先,我要講下鹽燒牛舌串。佢哋用嘅牛舌好嫩好滑,燒得剛剛好,肉汁都留住喺度,真係一啖咬落去,牛舌嘅鮮味就爆發出嚟,令人回味無窮。除咗牛舌串,佢哋仲有雞腎串同豬頸肉串。雞腎串燒得香口。豬頸肉串肉質鮮嫩,燒得恰到好處,每一口都好多汁,真係令人食到停唔到口。如果你鍾意豬肉,一定要試下佢哋嘅豬仔髀。兩支骨嘅豬仔髀燒得香脆,肉質鮮嫩,每一口都好有嚼勁。除咗串燒,佢哋嘅菜單仲有其他嘅美食。鹽燒白鱔係一個不錯嘅選擇,鱔魚燒得香脆,肉質彈牙,每一口都好有口感。如果你鍾意魚,可以試下鹽燒大眼雞。條魚燒得恰到好處,肉質鮮嫩,每一口都好滑嫩。如果你鍾意意粉,佢哋嘅龍蝦汁大蝦意粉絕對係一個必試嘅選擇。龍蝦汁嘅味道濃郁,大蝦新鮮彈牙,意粉煮得剛剛好,吸收咗龍蝦汁嘅美味,每一口都令人滿足。最後,如果你鍾意飲檸樂,佢哋嘅鮮檸樂同鹹檸七都係一個好好嘅選擇。鮮檸樂清新爽口,鹹檸七帶有微微嘅酸味,兩款飲品都好適合解渴。每一樣食物都有佢嘅特色同風味。如果你鍾意串燒同埋其他美食,一定要嚟呢度試下啦!

2024-03-28 16 浏览
晚餐時間又到,早幾日和king 姐走到後面街,食好燒式串燒專門店。即叫即燒,上枱熱辣辣,香噴噴,惹味可口,人均消費$300左右。日式汁燒魷魚筒原條魷魚筒照燒,乾身,爽彈口感,醬汁惹味,鮮味十足。煙肉燒蠔蒜蓉燒蠔蠔身新鮮肥美,無論煙肉還是蒜蓉,都齒頰留香,juice感豐富。西班牙黑毛豬肋串煙肉金菇卷煙肉蘆筍卷泰式燒豚肉黑毛肋串好好食,肉質嫩緊有咬口。泰式燒豚肉份量不小,有一碟如手掌般份量,肉香有口感。煙肉蘆筍卷帶點清新的蔬菜感,與煙肉金菇卷一樣好好味。牛油粟米串燒豆腐菠蘿菠蘿清甜多汁,粟米有豐富牛油香,粒粒飽滿,爽甜好味。串燒豆腐燒到外邊微脆口感,裡面軟香豆腐質感,加上有特調燒汁,滋味可口。墨西哥薄餅芝士雞肉芝士豐富又邪惡,微辣風味,開胃醒神。足料,雞肉和其他配料都滿滿的,再加拉絲的芝士,芝士控必愛。原個蒜頭原來燒蒜頭都幾好吃,不辣,反而食到陣陣蒜香,用來塗抹多士一定好好食。加多寶

日式汁燒魷魚筒
原條魷魚筒照燒,乾身,爽彈口感,醬汁惹味,鮮味十足。

煙肉燒蠔

原個蒜頭

加多寶
2024-03-18
2024-03-23 15 浏览
今日經朋友介紹之下,來到了在油麻地地鐵站行的燒烤店,品嚐一下惹味的串燒.最近餐廳做了一個10周年紀念活動,就是$78元半隻龍蝦,燒龍蝦確實是一道美味的料理!龍蝦肉質鮮美,富含豐富的蛋白質和營養價值。燒龍蝦通常是將龍蝦剖開,用火烤或燒烤至肉質變熟,搭配香料和醬汁,味道更加豐富。燒龍蝦的烹調方式可以保留龍蝦的鮮甜口感,同時賦予其獨特的炭燒香味。這種料理通常在特殊場合或豪華餐廳中供應,給人一種高貴奢華的感覺,龍蝦十分之爽口,性價比十分高.燒鱔是一道令人垂涎的美食!鱔魚肉質鮮嫩,味道濃郁,且具有獨特的口感。燒鱔的烹飪方式可以將鱔魚的鮮味和香氣完美地釋放出來。燒鱔通常以燒烤的方式進行烹調,這樣可以讓鱔魚外皮烤至金黃酥脆,內部保持柔嫩。燒鱔所使用的調味料和醬汁,能夠增添鱔魚的風味.各串燒經過燒烤或烤箱烘烤,帶來獨特的口感和風味。這種烹飪方式能夠將食材的鮮味完美地凸顯出來,同時賦予其香氣和烤焦的外層。每一口串燒都是一種驚喜,結合了肉質的嫩滑與香脆,讓人一試難忘。串燒的多樣性也是其迷人之處,你可以品嚐到各種口味和風味的食材,從嫩滑的牛肉,羊肉,令人十分之滿足.燒粟米是一道美味而營養豐富的料理!粟米本身

燒粟米是一道美味而營養豐富的料理!粟米本身就有著甜美的味道和爽脆的口感,經過燒烤後更能散發出獨特的香氣和風味。

燒粟米塗上一層牛油或橄欖油,再撒上一些香料和調味料,然後用火烤或燒烤至外層微焦,內部保持著濕潤和嚼勁。這種烹調方法能夠使粟米的天然甜味更加凸顯,同時增添了一層炭燒的風味,讓人垂涎欲滴。

燒粟米不僅口感美味,而且富含纖維、維生素和礦物質,對健康非常有益。它是夏季燒烤時的絕佳選擇,無論是作為主菜、小吃或配菜,都能帶來滿足的食慾和愉悅的味覺體驗。
2024-03-22 14 浏览
有日同朋友約左出旺角食晚飯,揀左呢間食串燒,餐牌上有多款串燒,食到我地好飽肚咁走~松葉蟹蓋配多士,蟹膏味十分濃郁,配上脆身嘅多士,十分美味!蒜蓉燒蠔,蒜蓉量十分多😂蠔身都幾肥美,燒完之後都仲系幾大隻,好正呢!和牛肋串,$42就食到和牛,價錢十分相宜啊,和牛味道當然無得頂啦!日式汁燒魷魚筒,口感彈牙,配埋餐廳嘅泰式醬汁,十分match 啊,非常惹味,配埋啤酒簡直一流!燒日本芝士年糕,外層燒到金黃色,一咬就系芝士拉絲,口感非常煙靭!

松葉蟹蓋配多士,蟹膏味十分濃郁,配上脆身嘅多士,十分美味!

2024-03-21 13 浏览
今日係旺角食宵夜,係砵蘭街見到間串燒店,幾多人食,價錢又幾平,就試下。蒜蓉燒茄子 (原條)有青蒽、辣粉灑在茄子肉上,茄子十分入味,軟軟綿綿,完全沒有茄子的青草味。鹽燒牛舌芯牛舌芯嫩滑彈牙,每一次咀嚼牛肉汁都噴射出來,鹽燒白鱔一串有四大瑰,囗感像雞肉般,有膠質,十分彈牙,炭燒魚香充斥整個口腔。蒜蓉燒蠔一大隻燒蠔浸滿蒜蓉汁,咬下去,乳香味湧出來,沒有沙十分新鮮。頂級安格斯牛小排燒得剛好五成熟,中間粉嫩、外表焦脆。肉味非常濃郁。厚燒玉子一串四大塊玉子,蛋香有少少甜味。燒日本芝士年糕煙韌,可以拉絲,少少甜,當作燒烤店甜品也不錯。大啤

蒜蓉燒茄子 (原條)

鹽燒牛舌芯
牛舌芯嫩滑彈牙,每一次咀嚼牛肉汁都噴射出來,

鹽燒白鱔

蒜蓉燒蠔

頂級安格斯牛小排
燒得剛好五成熟,中間粉嫩、外表焦脆。肉味非常濃郁。

厚燒玉子
一串四大塊玉子,蛋香有少少甜味。

燒日本芝士年糕
煙韌,可以拉絲,少少甜,當作燒烤店甜品也不錯。

大啤
2024-03-18 13 浏览
今晚睇完戲經過呢間「好燒式」就同男朋友入去食串燒飲啤酒🍻傾下偈🥰望下餐牌分左海鮮、肉類、蔬菜同廚師推介等等…大大話話70款幾款選擇😊啱哂鍾意唔同口味嘅我地😜另外有啲時令海鮮想食就記得訂位時同店員留定啊😉🦞適逢開業10年燒龍蝦半邊只係78蚊🤩可以選芝士🧀式者蒜茸燒😌我地選左蒜茸燒龍蝦🦞啖啖肉好彈牙🤩與龍蝦膏鮮味度提升‼️🐟鹽燒馬友油脂豐富既馬友魚經燒烤後,魚油慘出係魚肉中🤤每口都食到馬友魚咸香十足鮮味🤤🐷陰功豬 半肥瘦黑毛豬肉質爽彈☺️🐮安格斯牛肋串 師傅燒到剛剛熟🙌牛味濃郁😋🐣燒雞胸軟骨 特別爽脆既雞胸軟骨夾住雞胸肉食口感豐富🤗另外仲點左燒翠肉瓜 、泰國蘆筍及韭菜花原條燒茄子🍆 加入大量蒜茸🧄蔥粒及辣粉燒到淋身肉滑😋燒玉子🥚甜甜地都好好食🤤朝日啤酒🍺串燒必配冰凍啤酒🤤

🐟鹽燒馬友

🐷陰功豬
半肥瘦黑毛豬肉質爽彈☺️
🐮安格斯牛肋串
師傅燒到剛剛熟🙌牛味濃郁😋
🐣燒雞胸軟骨
特別爽脆既雞胸軟骨夾住雞胸肉食口感豐富🤗

另外仲點左燒翠肉瓜 、
泰國蘆筍及韭菜花
原條燒茄子🍆 加入大量蒜茸🧄蔥粒及辣粉燒到淋身肉滑😋
燒玉子🥚甜甜地都好好食🤤

朝日啤酒🍺串燒必配冰凍啤酒🤤
2024-03-15 15 浏览
朋友介紹下黎到呢間好燒式串燒店,人氣十足,平日晚都爆晒場,難怪開到3間分店。龍蝦半隻 $78 🦞蒜蓉燒扇貝 $98/2隻 🔥龍蝦可以揀蒜蓉/芝士,肉質飽滿,蒜味唔會完全蓋過龍蝦味。而扇貝好大隻,每人一入到黎都搶住嗌,好彩叫到2隻返黎,遲少少都冇得食🤣安格斯牛肋串鹽燒牛舌芯 👍🏻雞中翼(2隻)👍🏻雞軟骨👍🏻豬頸肉串👍🏻名春魚(3條)👍🏻觥魚鬚芝心丸肉類串燒主要$20蚊串左右,當中多過一串嘅會特別注明。今次叫咗bb辣,牛舌芯應該係當串比較貴嘅一款,質感爽彈火喉適中好食。雞軟骨亦係必叫,屬於帶少少肉同油脂感香嘅雞軟骨,好難得!🥹蒜蓉燒茄子👍🏻娃娃菜串燒豆腐👍🏻菠蘿菜類必叫嘅當然係原條蒜蓉燒茄子🍆惹味好食🤤燒豆腐都唔錯,外脆內軟。

龍蝦半隻 $78 🦞

娃娃菜
串燒豆腐👍🏻
菠蘿
2024-03-11 37 浏览
蒜蓉燒大扇貝:第一喜歡的菜式。扇貝鮮嫩多汁,口感非常好。扇貝經過恰到好處的烹調,外部煎至金黃,內部保持着嫩滑的質感。蒜蓉香氣非常濃厚。蒜蓉與大扇貝的鮮甜配搭得很好。蒜蓉燒聖子:第二喜歡的菜式。烹調恰到好處,聖子肉保持柔軟口感,搭配蒜蓉的香氣,再配搭爽甜金菇。沙白煮花甲:第三喜歡的菜式。花甲肉質鮮美而且入味,搭配沙白汁的清新和鹹香,有2種層次口感。食材新鮮,菜式又營養健康。鹽燒白鱔串燒:第四喜歡的菜式。仍然有淡淡的”海水香“,好鮮甜!白鱔肉質鮮嫩彈牙。鹽燒的烹調方式使得白鱔保持了原汁原味。日本和牛串燒:和牛肉質細嫩,脂肪比例好,感覺融化在口中,有絲滑的觸感。和牛經過燒烤後呈現出外焦內嫩的狀態,2種口感層次。燒日本雞泡魚乾:我一直吃其他菜式,一邊吃這個小吃交替口感味道。(其他菜式)鹹甜(雞泡魚)交替好像在吃完主菜再吃甜品一樣。低溫去骨燒乳鴿:乳鴿經過低溫烹調,肉質柔軟、易咬易入口。燒烤得精準,烤至剛好,一上菜就有濃郁香氣,色澤吸引。蒜蓉燒蠔:濃郁的蒜香香味,烹調得恰到好處,蠔肉保持了鮮嫩的口感,蠔肉並非燒至完全熟透所以味道有層次,先有蒜香,後有鮮味回甘。什菌燒蠔:創意料理。蠔肉的鮮嫩與什菌
蒜蓉燒大扇貝:

低溫去骨燒乳鴿:

蒜蓉燒蠔:
蒜蓉燒扇貝孖装

什菌燒蠔:
創意料理。蠔肉的鮮嫩與什菌的脆爽口感不錯。
低溫去骨燒乳鴿
蒜蓉燒扇貝孖装
低溫去骨燒乳鴿
  • 蒜蓉燒扇貝
  • 鹽燒白鱔
旺角附近一共有兩間分店,這位置會方便一點,但就座位比較少,晚上的人流量挺高的,主打都是性價比的串燒,份量比較足,又即叫即燒!龍蝦(78元/半隻)龍蝦非常新鮮,肉質飽滑,吃起來爽滑鮮甜,特別是蒜香的,特別惹味!芝士的量也挺多!香蒜白油沙白扁意粉(128元)性價比比想像中要高,上面有大量的沙白,吃起來鮮甜多汁,配上香蒜汁,味道又香又濃又惹味,扁意粉比較彈牙!燒雞髀(38元)雞髀燒得剛好,外焦裡嫩的口感!鹽燒牛舌芯(48元)簡單用上黑胡椒調味,口感爽滑,有肉汁和油香!燒日本芝士年糕(26元)口感外焦裡軟糯,帶點芝士流心!厚燒玉子(22元)吃起來有蛋香,表面焦香!秋葵(19元)秋葵沒被燒乾,保留到不少的汁水。冬菇(19元)味道香濃,口感爽滑!韭菜花(19元)韭菜味道很香,口感脆嫩,入口無渣!燒日本甜心番薯(18元)番薯香甜!泰式無骨鳳爪(62元)份量挺多的,調味用上這裡的技式酸辣汁,加上了挺多的青瓜和番茄,又辣又清爽!加多寶(19元)鮮檸樂(22元)

龍蝦(78元/半隻)

香蒜白油沙白扁意粉(128元)

燒雞髀(38元)
雞髀燒得剛好,外焦裡嫩的口感!

鹽燒牛舌芯(48元)
簡單用上黑胡椒調味,口感爽滑,有肉汁和油香!

燒日本芝士年糕(26元)
口感外焦裡軟糯,帶點芝士流心!

厚燒玉子(22元)
吃起來有蛋香,表面焦香!

秋葵(19元)
秋葵沒被燒乾,保留到不少的汁水。

冬菇(19元)
味道香濃,口感爽滑!

韭菜花(19元)
韭菜味道很香,口感脆嫩,入口無渣!

燒日本甜心番薯(18元)
番薯香甜!

泰式無骨鳳爪(62元)

加多寶(19元)鮮檸樂(22元)

2024-03-06
2024-03-07 19 浏览
環境🏡讚一讚個環境先,坐得好舒服!牛油包金菇金菇加埋牛油嘅香味,真係好正 !原條燒茄子🍆原條茄子好大條!茄子加辣粉、辣椒仔同埋葱真係絕配🥳串燒燒雞胸軟骨串呢個好特別,非常脆口!有少少似雞軟骨🤣蕃茄清酒煮沙白啲沙白大大隻,冇沙同埋好新鮮蕃茄帶起咗清酒嘅味道非常好食!牛舌同羊肉兩款都份量好足同非常新鮮!啖啖肉😉燒秋葵同韭菜我最鍾意嘅蔬菜之一,燒埋帶出秋葵同韭菜嘅鮮甜!朱古力香蕉!燒香蕉加埋朱古力醬超級好味😍 為呢餐作一個完美嘅句號!
環境🏡
讚一讚個環境先,坐得好舒服!

牛油包金菇
金菇加埋牛油嘅香味,真係好正 !

原條燒茄子🍆
原條茄子好大條!茄子加辣粉、辣椒仔同埋葱真係絕配🥳

串燒
燒雞胸軟骨串
呢個好特別,非常脆口!有少少似雞軟骨🤣

蕃茄清酒煮沙白
啲沙白大大隻,冇沙同埋好新鮮蕃茄帶起咗清酒嘅味道非常好食!

牛舌同羊肉
兩款都份量好足同非常新鮮!啖啖肉😉

燒秋葵同韭菜
我最鍾意嘅蔬菜之一,燒埋帶出秋葵同韭菜嘅鮮甜!

朱古力香蕉!
燒香蕉加埋朱古力醬超級好味😍 為呢餐作一個完美嘅句號!