2025-07-29
今晚同老公撐檯腳~呢間串燒店有好多款同串燒食,有肉類、海鮮類、炸物、小食、炒粉等等應有盡有。可以同朋友呀黎食下小食,嘆返杯都幾正!呢度既宵夜時間仲做到凌晨兩點!非常之好!唔怕冇野食!今晚黎叫左幾款串燒,款款都相當美味!即點即燒!熱辣辣又香口!仲有枝豆送~超甜心~枝豆都好好味的!令人愈食愈想食,好過癮!司華力腸$28~已預先切成一件件,方便食用!啖啖肉,又香口又美味!雞中翼2隻$22~燒雞翼外皮脆卜卜,中間雞肉嫩滑多汁,啖啖肉好滋味!煙肉金菇卷、煙肉露筍卷,各$22~每串都有數件!煙肉經過燒烤,肉味香噴噴,令中間包著的金菇或露筍都超入味,油香滿滿!露筍卷仲帶有清新爽脆感覺!陰公豬$30~非常惹味!豬肉有肥有瘦,口感更佳,肉質煙韌彈牙,又多肉汁!非常美味!蒜蓉燒蠔$36~燒蠔肥美肉厚,蒜蓉味又香又濃,兩者相當之夾,啖啖鮮甜味,熱新新超美味!泰式炸蝦餅4件~$60~金黃色的炸蝦餅,又厚身,外皮超香脆,一咬下之後中間的蝦肉超彈牙,蝦味香濃!非常足料!啖啖肉勁滿足,而且大大件超飽肚!黑松露菌蝦多士$68~黑松露菌好香好濃,令蝦多士更惹味。蝦多士的蝦肉彈牙,非常足料,多士炸得脆卜卜,又香脆又美味,
枝豆
煙肉金菇串、煙肉蘆筍串
陰公豬
蒜蓉燒蠔
泰式炸蝦餅
黑松露菌蝦多士
黑松露菌蝦多士$68~黑松露菌好香好濃,令蝦多士更惹味。蝦多士的蝦肉彈牙,非常足料,多士炸得脆卜卜,又香脆又美味,而且油份不多,正!推介!
蕃茄清酒煮沙白
蕃茄清酒煮沙白$128~清酒味又香又甜,令沙白的鮮甜度大大提升!沙白份量超多,粒粒都啖啖肉好鮮甜,而且都算大隻的,咬起來有質感!
蕃茄清酒煮沙白