2008-03-21 17 浏览
19/3妹妹話成日係樂富食好悶,於是就黎黃大仙食啦我點了牛腩撈麵,麵無乜鹹水味,牛腩份量少,又唔算好入味.28元又真係幾貴,唔係好出色.所以下次應該會再試下其它食物服務還可以,如果高級的阿姐唔好係客面前鬧員工會好好多呀
19/3妹妹話成日係樂富食好悶,於是就黎黃大仙食啦

服務還可以,如果高級的阿姐唔好係客面前鬧員工會好好多呀
(非会员)
2008-01-01 7 浏览
上次同女朋友返家~~ 多到間野冇咩見過去睇下~~見啲野好似講到幾好就入去試下la叫jo個炸醬撈面食~~口感一流好正~~~~~~~~~~~~
上次同女朋友返家~~ 多到間野冇咩見過去睇下~~
見啲野好似講到幾好就入去試下la
叫jo個炸醬撈面食~~
口感一流好正~~~~~~~~~~~~
(非会员)
2007-12-21 11 浏览
午市套餐菜肉雲吞米線配油菜, 雲吞有5粒, 好有肉鮮味, 娃娃菜簡單香口, 米線比較細碗. 飲檸蜜要加8元比較貴,整體感覺不錯,有梳化卡位, 以快餐店價錢, 環境算舒適
午市套餐
2007-12-15 7 浏览
鮮蝦雲吞麵--不愧為金牌招牌菜,蝦夠大隻,又有鮮味,雲吞皮夠薄又不會過稔麵彈牙,麵質靚
麵彈牙,麵質靚

2007-12-04 14 浏览
晚飯小菜套餐款式不多,但勝在包餐茶(但沒有例湯),且憑之前發票十天內可減三元土魷蒸肉餅:做得比較出色,肉餅好滑,土魷夠稔蒸滑雞:雞的確好滑,但油太多西檸雞:西檸汁惹味,不過雞炸得較乾及硬,吃不出雞肉的質感鮮茄蛋牛肉:蛋只是稀薄的蛋花,牛肉夠稔有肉味,蕃茄新鮮夠靚糯米雞:不錯,夠香夠肉汁义燒腸:粉皮普通,义燒算靚豬潤粥:粥底夠綿,少味精,清清地,但豬潤頗實及硬,較失望
土魷蒸肉餅:做得比較出色,肉餅好滑,土魷夠稔
蒸滑雞:雞的確好滑,但油太多
西檸雞:西檸汁惹味,不過雞炸得較乾及硬,吃不出雞肉的質感
鮮茄蛋牛肉:蛋只是稀薄的蛋花,牛肉夠稔有肉味,蕃茄新鮮夠靚
糯米雞:不錯,夠香夠肉汁
义燒腸:粉皮普通,义燒算靚
豬潤粥:粥底夠綿,少味精,清清地,但豬潤頗實及硬,較失望