2005-04-05 47 浏览
今日去拜完山,下午二點幾打電話問佢有冇位,因為都有成十幾差不多二十人。佢話冇人,重可以飲到四點半,所以成家人三點半到。點知去到原來下面底層話要收,只得上面個層,但已經冇位。我們同侍應話已經訂了位,最後我們等了十分鐘他們先至開下面比我們坐。食物我們叫了二十幾個點心,有大中小點,廚點,叉燒和燒鴨湯麵,一個炒麵和幾枝啤酒等。點心一般哪,最不好是個珍珠雞,糯米幾好,不過入面的料就好似「口者喱」咁,好難食。椒鹽豆腐好淋,冇什麼味道。湯麵ok,但叉燒和鴨就好差,叉燒很硬又乾,鴨就又肥又冇肉,d汁重好難食呀。炒麵只見又濃又乾,所以冇食。這裡地方很污穢,不論桌面和廁所等。食物上得慢,如肚餓,真是餓死都未食到。這裡要收加一,茶錢連小朋友都不放過,連大連細都收足,但就成日冇人加水。最好笑是樓梯和門口都貼滿得獎的獎章,但我可以講一定不是這間分店取的。真是食一次好了,下次找鬼幫襯佢。

(非会员)
2005-01-10 36 浏览
太湖海鮮城都幾好食。d 野食大碟又好味又唔貴。一家13口食晚飯,都是千一元落樓。都算平嘛!
2004-10-20 21 浏览
呢頭最食得o既酒樓都算呢間呀~ 點心都幾ok可以食下同食得過o既~ 不過唔好簡食"珍珠雞"~ 無乜料...唔好食o既!
不過唔好簡食"珍珠雞"~ 無乜料...唔好食o既!
2000-09-27 17 浏览
D腸粉落o左太多豉油,好咸! <br>D棉花雞落o左太多油,好肥! <br>不過其他點心都okay啦!
D腸粉落o左太多豉油,好咸! <br>
D棉花雞落o左太多油,好肥! <br>
不過其他點心都okay啦!