2023-01-19
旺角嘅💛良心店🌟天心🌟,係一間開業不久嘅💛良心🇯🇵日式料理店,新店引入3️⃣個🗾日本品牌,分別為主打🔥鮟鱇魚肝鍋的Marumitsu、🍜拉麵店空海Kukai、及🍰芝士蛋糕品牌Runny Cheese,午市做🍜拉麵,晚市做🔥鍋物,仲可以Order🍰芝士蛋糕,係現實版嘅📺《三一如三》!🔥塩味鍋 $698/二人份🌟天心🌟嘅所有食材均由🇯🇵日本直接進口!塩味鍋湯底♨️清而鮮,可突顯食材嘅原味!🐂牛肉帶充份嘅油花,一人一兜唔洗爭,🥩牛肉軟嫩而美味!🥗日本野菜盤份量唔細,仲處理得好乾淨✨!當中嘅舞茸菇🍄特別香,而🥬娃娃菜同埋椰菜好索湯,超清甜😋!最後店員會用湯底幫我哋整返個🧀🧀🧀三重芝士飯,即刻飽到上頂!🍢豚肉卷 $38🍢雞肉 $38🌟天心🌟嘅串揚做到外脆內嫩嘅口感,配濃郁嘅醬汁,質素唔錯🥰!🍰蘋果檸檬芝士蛋糕 $65🧁開心果原粒栗子芝塔 $68有檸檬🍋嘅香同埋清新,但係唔酸嘅🍎蘋果檸檬芝士蛋糕,真係好啱我口胃!開心果原粒栗子芝塔🧁賣相精緻而且甜美可口!🍺Suntory Premium Malt - Black $88日本神泡黑啤,口感綿滑,甘甜味美!
🔥塩味鍋 $698/二人份
🐂牛肉帶充份嘅油花,一人一兜唔洗爭,🥩牛肉軟嫩而美味!
🍢豚肉卷 $38
🍢雞肉 $38
🍰蘋果檸檬芝士蛋糕 $65
🧁開心果原粒栗子芝塔 $68
日本神泡黑啤,口感綿滑,甘甜味美!