2021-09-12
平時同朋友行街見到天天海南雞都好想入去試吓,今日同朋友喺沙田經過嗰陣見到今日唔係好多人排隊,於是就決定入去試試!一坐低,我同朋友都不約而同覺得d餐具幾靚!再望望本Menu ,都好精美!食物嘅選擇都好多樣化,見到啲相都好想食!選擇困難症嘅我哋,最尾揀咗個二人套餐!2人天天海南雞套餐:$388,包括有:蟲草花拌呢款菜式都幾新穎特別,食落有好香嘅芥末味同麻油味,合掌瓜絲食落好爽口蜜瓜螺頭呢碗湯好足料,有蜜瓜、瑤柱、螺頭同雞,味道唔錯,飲落好鮮甜,仲要一啲都唔油,我最後連入邊嘅湯渣都食埋添天天海南雞 &天天石鍋雞油飯果然係高質海南雞,雞肉食落好香滑,加埋d醬汁,真係好好味個油飯食落唔會太油,但係又好香口,同海南雞一齊食簡直係絕配花好月圓甜品係豆腐花,食落好香滑呢間餐廳既特飲都好特別,茶底同水果配搭得好夾,飲落好好飲,唔會太酸,仲可以揀甜度桃之柚柚$38甜蜜雙莓 $38
選擇困難症嘅我哋,最尾揀咗個二人套餐!
2人天天海南雞套餐:$388,包括有:
蟲草花拌
蜜瓜螺頭
天天海南雞 &天天石鍋雞油飯
花好月圓
甜品係豆腐花,食落好香滑
桃之柚柚$38
甜蜜雙莓 $38