2002-09-16 34 浏览
同阿媽去行街, 媽咪鍾意食日本野, 結果選了在新城市廣場的大魚豊作入去環境ok, 但成間舖頭都係月餅味!??原來呢度而家promote 緊月餅.......見佢有特價午餐, 點左兩個午餐定食同三個半價壽司雞扒烏冬&加州卷定食:雞扒烏冬不過不失, 但加州卷唔掂, 入面d料只有青瓜,雞蛋同蟹柳, 唔合格三文魚刺身定食: 齋烏冬d 湯唔掂, 淨係得d醬油味,個刺身等左好耐, 碗面食左一半都未黎. 終於等到啦, 刺身都幾新鮮但係唔夠肥美.......睇黎都係將貨就價之作.壽司: 白玉豚壽司: 幾好味 蟹子壽司: 味道唔知(因為阿媽鍾意食俾晒佢食), 但最起碼塊紫菜都仲好挺身, 唔會淋晒, 應該OK 鰻魚壽司: OK埋單$147.50, 兩個人食LUNCH算係咁,但係做左特價喎, 我諗夜晚去食應該幾貴.如果食LUNCH, 咁O既價錢,我去百人一朱好過
入去環境ok, 但成間舖頭都係月餅味!??
原來呢度而家promote 緊月餅.......
見佢有特價午餐, 點左兩個午餐定食同三個半價壽司
壽司: 白玉豚壽司: 幾好味
鰻魚壽司: OK
(非会员)
2002-03-22 21 浏览
有日,我朋友生日,幾個人就去左呢間野食lunch.<br>食物都幾好,不過就好似好想趕人走咁(但又漏左個甜品~~)<br>未叫埋單就叫我地比$~~(個時無咩人la)
有日,我朋友生日,幾個人就去左呢間野食lunch.
<br>
食物都幾好,不過就好似好想趕人走咁(但又漏左個甜品~~)
<br>
未叫埋單就叫我地比$~~(個時無咩人la)
2002-02-02 8 浏览
對於你既說法, 我只贊成半半, 因為呢間舖既德福分店我都幫襯過幾次午餐和晚餐, 覺得都真係幾好味, 很有水準, 但未如你講,,,,叫做貴...... 價錢都叫合理, 服務員態度好, 好自動自覺....唔會扮見你唔到...
2002-01-31 6 浏览
d壽司船實在十分之好食d 魷魚筒都係不過十分貴
d壽司船實在十分之好食
d 魷魚筒都係
不過十分貴
2001-10-11 2 浏览
刺身幾新鮮,大大件,其他食物味道尚可,唔算太難食,只不過我覺得壽司部o既師傅就唔係太專業,因為我見到佢地一路整刺身同壽司時,一路飲凍奶茶!
刺身幾新鮮,大大件,其他食物味道尚可,唔算太難食,只不過我覺得壽司部o既師傅就唔係太專業,因為我見到佢地一路整刺身壽司時,一路飲凍奶茶!
(非会员)
2001-10-02 4 浏览
有日同男朋友去食晚飯,諗住食餐好,見佢價錢高高o地咪入去囉,點知小強當道,非常活潑,四維走,嚇得我花容失色相.
2001-08-31 6 浏览
尋日同女朋友去食飯,就去o左呢間大魚豐作,我覺得佢D 服務真係改善o左好多呀~~好有禮貌!!而且佢由即日到9月4日有有三文魚刺身送,雖然得果三舊仔,不過唔使錢,仲想點呀老友??D o野食都算OK...整體表現都幾滿意啦!!
D o野食都算OK...整體表現都幾滿意啦!!
2001-08-24 11 浏览
環境不俗!我與六七位友人一齊去食,侍應的招呼可算得上勤快,但廚房的上菜速度慢如蝸牛!第一道「鰻魚飯」等了二十分鐘,最後一道「雪酒拉麵」等了整整一小時!害苦了要補習的友人們一直焦急著,非常氣憤!但也不算白等,因為非常美味呢!
2001-06-29 5 浏览
沙田-食過2人套餐$2xx, 又唔錯, d 魚生款多, 且新鮮, 最正件吞魚腩刺身, 正~service 幾好, 有機會實要試下個活魚刺身, 生鮮整o架, 唔係冰鮮..價錢算係抵, 因為質量好!
價錢算係抵, 因為質量好!
OK
2001-04-13 9 浏览
價錢都幾合理的日本餐館,食品都幾有水準,不妨一試!
價錢都幾合理的日本餐館,食品都幾有水準,不妨一試!
2000-05-06 20 浏览
呢間集團性經營既日式廳都算係咁上下,魚生壽司算幾新鮮,拉麵都唔錯。早幾日去食個「三文魚頭雪酒窩」,特價55 元,有成半隻三文魚頭,足料足份量兼非常美味,值得推薦給各位食家。
2000-04-17 25 浏览
以一個飲食集團黎講算係唔錯架啦,野食價錢唔算貴,魚生壽司亦好新鮮,但服務就需略為改善,同集團既好好,Marina Cafe 一樣,服務方面真係要略加苦功。
2000-01-15 7 浏览
大魚豐作其實對比起其他既料理店, 唔算係好出眾, 不過都算不過不失啦, d 定食套價錢ok, 不過而家唔知係咪谷生意, d 價錢平左, 質素又一齊下降, 另到係我心目中既地位一齊下降..~_~, 不過有時食lunch 都重得既!