6天前
大紅袍火鍋料理裝修偏中式氣氛舒服,卡位大張枱闊落,適合朋友聚會同家庭飯局。店內環境整潔感覺加分。「椰子雞湯底」真系用足兩個椰子🥥加半只新鮮雞,全部真材實料,親手倒入湯內湯底清甜帶椰香,雞肉嫩滑,還有紅棗、杞子同五指毛桃增添層次,飲落好潤喉又暖胃,非常足料,朋友都贊口不絕。椰子味特別突出又不會太膩😍職員話身份證上含有1,5,7,9四個字其中一個或以上即享有以下優惠[不計算重復及身份證括號內號碼]最多有75折😳記住問職員👩💼 我就無一個字中,大家加油👏點了以下食品😍😍1. 手打墨魚丸:彈牙鮮美,咬開有濃厚墨魚香,口感十足❤️2. 西班牙豬肉:油花平均,涮起嫩滑多汁,肉味突出,入口不覺膩質素高。3. 脆魚鯇片:魚肉鮮甜,入口有彈性,幾秒便可入口感覺新鮮。4. 大蜆:蜆味濃郁,每只都鮮美無沙,煮完蜆鮮味在湯底更突出。5. 蟹柳:勁大條口感彈牙而鮮甜😍不會煮到溶曬,配火鍋好合適。6. 雙拼(炸腐皮拼炸魚皮):炸腐皮薄脆吸湯唔過火,炸魚皮外脆內香配魚皮作小食一流。7. 皇帝菜:超新鮮爽口,吸滿湯味後保留菜香,健康又解膩。最後梗係食公仔麵用嚟收尾最正,火鍋必備😆全場食材新鮮選擇多,湯底選擇都多元化,
記住問職員👩💼
我就無一個字中,大家加油👏
點了以下食品😍😍
1. 手打墨魚丸:
彈牙鮮美,咬開有濃厚墨魚香,口感十足❤️
2. 西班牙豬肉:
油花平均,涮起嫩滑多汁,肉味突出,入口不覺膩質素高。
西班牙豬肉
3. 脆魚鯇片:
魚肉鮮甜,入口有彈性,幾秒便可入口感覺新鮮。
4. 大蜆:
蜆味濃郁,每只都鮮美無沙,煮完蜆鮮味在湯底更突出。
蟹柳
6. 雙拼(炸腐皮拼炸魚皮):
炸腐皮薄脆吸湯唔過火,炸魚皮外脆內香配魚皮作小食一流。
7. 皇帝菜:
超新鮮爽口,吸滿湯味後保留菜香,健康又解膩。
最後梗係食公仔麵用嚟收尾最正,火鍋必備😆
全場食材新鮮選擇多,湯底選擇都多元化,火鍋氛圍一流,價錢合理。