2022-08-15
旺角食肆一直都多嘎啦,今次趁消費券落黎,一於食放題啦。店鋪位置都相當方便,出地鐵站就可以上樓入座。地方好大,可能因為消費券發放,真系好旺場,坐滿咗!裝修都差五多啦,乾淨企理。熟食區,甜品區,冷盤區,飲料區都應有盡有。落單掃code,唔使寫紙仔,方便又環保。刺身、壽司、手卷、燒物等等樣樣齊全。上菜都相當快,效率爆燈。放題就肯定唔少得刺身啦。食材都好新鮮,食落鮮甜又唔腥。三文魚,甜蝦,北寄貝同八爪魚刺身就系我最愛。距地壽司都好唔錯,最啱壽司發燒友。手卷有成只鮑魚,細細件,一啖落去就滿足啦。岩燒蝦極力推薦,只落少少鹽,保留翻蝦噶鮮味,落單可以叫多啲。蒜蓉燒扇貝都好唔錯。除左自己落單,外面仲有好多自助區。章魚燒同炸雞粒好好食。仲有凍蜆、凍蝦同凍青口添。服務好快手,吧枱位置雖然緊湊,但勝在收碟及時,可以食多幾轉。
距地壽司都好唔錯,最啱壽司發燒友。
手卷有成只鮑魚,細細件,一啖落去就滿足啦。