2004-04-13 28 浏览
其實大XX或大XX 的食物都沒有甚麼可以評﹐甚少失手﹐亦絕少驚喜﹐一律俾一個3.5總錯不了。今次只係針對呢間大快活分店作一讚一彈先彈後讚。領取食物櫃位有一位四眼小姐唔知係間竭性心情惡劣定係點﹐送上我的一杯熱好立克時簡直差唔多係拋入我個盤上﹐令飲品濺到落我個食物盤上﹐明明見到但就好似當無一件事﹐仲要“唧”左一聲﹐望左我一下﹐好似怪我ORDER 熱飲。嘩﹐今時今日﹐咩態度﹖不過呢間大快活亦有一樣優點我要讚﹐就係全店禁煙。於旺角區竟然可以有一間無煙港式快餐店﹐真係值得一讚及再次幫趁。所以雖然遇上態度差的職員﹐但點都值得俾一個笑面啦。
今次只係針對呢間大快活分店作一讚一彈
先彈後讚。
嘩﹐今時今日﹐咩態度﹖
所以雖然遇上態度差的職員﹐但點都值得俾一個笑面啦。
2004-03-31 23 浏览
大快活我時常去而當中我比較喜歡到這家分店雖然旺角區是人多的地方但由於食市多,故這家分店人流較少這裡清靜,而食品水準又好,加上大快樂轉新LOOK後,裝修又正...飯後又可慢慢坐.不像同區的餐廳..食完就要走這裡服務及食品都有水準,喜歡大快活的人一定要來.
大快活我時常去
而當中我比較喜歡到這家分店
雖然旺角區是人多的地方
但由於食市多,故這家分店人流較少
不像同區的餐廳..食完就要走
這裡服務及食品都有水準,喜歡大快活的人一定要來.