2025-07-05
《大富蠔音樂餐廳》最新推出魚子醬和牛他他盛宴,120分鐘半放題,由7月7號起限時買一送一優惠,即係$798/2位用 (另外原價加一服務費)✨魚子醬和牛他他盛宴沙律🍴胡麻醬沙律沙律食落好清新,配上胡麻醬,味道鹹香又帶少少甜味,整體感覺更開胃凍頭盤🍴魚子醬蛋沙律配鹽味餅乾香脆嘅餅乾配上蛋沙律,加上魚子醬提升咗層次感,食落有驚喜🍴魚子醬牡蠣海鮮盤牡蠣鮮甜滑溜,魚子醬提升咗層次,青口和蝦都夠新鮮彈牙,加埋檸檬和醬汁一齊食,成個口感好豐富🍴魚子醬鹿兒島A5和牛他他生牛肉超嫩滑,魚子醬啖啖鮮味,唔會太鹹,仲有少少洋蔥爽脆感,食完超滿足熱頭盤🍴魚子醬紅酒鵝肝多士鵝肝煎到外層微脆,內裡超級嫩滑,油香滿瀉,紅酒香氣滲入鵝肝,配埋魚子醬鹹鮮,啖啖都好奢華餐湯🍴大富蠔忌廉湯入口香濃,忌廉味和蠔鮮味完美融合,湯底超creamy主菜 (二選一)🍴紅酒燉牛面頰牛肉入口軟腍,紅酒醬汁濃郁入味,帶少少微酸和甘香,底層配上薯蓉,滑滑地又吸晒肉汁,每一啖都好滿足🍴香辣嫩春雞外皮燒到金黃焦脆,雞肉超嫩滑,啖啖肉汁,辣味啱啱好,唔會搶味,配埋燒蔬菜和醬汁,口感層次豐富可追加項目🍴魚子醬 (7年以上西伯利亞鱘魚)🍴鹿兒島A5和
✨魚子醬和牛他他盛宴
沙律
🍴胡麻醬沙律
凍頭盤
🍴魚子醬蛋沙律配鹽味餅乾
香脆嘅餅乾配上蛋沙律,加上魚子醬提升咗層次感,食落有驚喜
🍴魚子醬牡蠣海鮮盤
🍴魚子醬鹿兒島A5和牛他他
熱頭盤
🍴魚子醬紅酒鵝肝多士
餐湯
🍴大富蠔忌廉湯
入口香濃,忌廉味和蠔鮮味完美融合,湯底超creamy
主菜 (二選一)
🍴紅酒燉牛面頰
🍴香辣嫩春雞
可追加項目
🍴魚子醬 (7年以上西伯利亞鱘魚)
🍴鹿兒島A5和牛他他
任飲項目