餐厅: 大家樂 (糖廠街)
资讯:

2008-02-29 38 浏览
由於OT 既關係, 落左樓下既大家樂食D 野返去再搏殺我嗌左咖哩牛腩飯同事A 嗌左駌鴦焗飯(茄汁豬扒, X 汁焗雞)同事B 嗌左海南雞飯同事C 嗌左楊州炒飯味道都OK, 價錢都合理最緊要就係快, 好快就食飽, 可以走人牛腩飯D 薯仔好淋, 牛腩入味, 略嫌味精勁左少少
由於OT 既關係, 落左樓下既大家樂食D 野返去再搏殺
我嗌左咖哩牛腩飯
同事A 嗌左駌鴦焗飯(茄汁豬扒, X 汁焗雞)
同事B 嗌左海南雞飯
同事C 嗌左楊州炒飯
味道都OK, 價錢都合理
最緊要就係快, 好快就食飽, 可以走人
牛腩飯D 薯仔好淋, 牛腩入味, 略嫌味精勁左少少
2005-10-31 26 浏览
老婆呢間大家樂食lunch,試排骨菜飯套餐,覺得幾好喎!菜飯同排骨唔太油,而且有四、五舊排骨,都算多,味道亦好。
2005-09-27 30 浏览
20050926 9.30am早餐, 兩條腸+ 雙蛋+ 多士+ 熱奶茶. ($15.5)呢間大家樂都頗唔掂, 多士完全係無烘過一樣, 超軟. 奶茶唔靚, 雙蛋個面層又生得滯, 不過有一樣讚, 就係有的椰菜雜菜伴下, 好似healthy o的o的o的o的..... (食咁多o野健康得去邊丫~)試過避開唔食大家樂, 譬如話, 側跟商場仔有間外賣店, 賣類似o既set, 一條腸一隻硬晒既蛋半份腿治, 又無汁乜都無, 都要$13, 發誓, 永不錄用.唉~唉~唉~
20050926 9.30am

早餐, 兩條腸+ 雙蛋+ 多士+ 熱奶茶. ($15.5)

唉~唉~唉~