2019-09-02
朋友朋友生日, 唔使煩生日慶足我地例牌都係食放題,一來可以一次過滿足晒想食咩都有既願望,又可以坐成兩個鐘,今次番兜呢間優質枱同枱有適當空間完全唔覺得迫,唔使畫紙直接掃QR Code點單夠環保& 方便完全唔使行出去扲野食,由前菜、飲品到甜品,基本上都係手機自己點完店員就會送上食第一round嘅嘢食離唔開食,夠厚切&新鮮呢到嘅都好新鮮,甜蝦大大隻好鮮甜,三文魚夠肥美,帶子爽口鮮甜,不知不覺就食晒成盤好推薦佢既花之戀同海膽手卷,好正輪到壽司,呢間比其他款式多件件細細粒,即製,又可以食多吾都叫咗幾款,而且佢啲飯唔大舊,食多幾件都唔怕天婦羅食落唔錯,炸漿唔會厚啱啱好另外燒物,呢間鋪頭都應有盡有例如鰻魚、燒菠蘿、芝士球、牛舌、雞翼、雞軟骨都係必選牛舌聞落已經好香,味濃,食落一啲都唔韌, 牛舌肉係juicy到融入你個口入面,係即燒真心好食,必點好甜多汁熟食方面,必食壽喜燒牛肉煲同豉椒炒蜆都好值得點黎食, 好味飲品選擇好多,又係飲點仲有生果雪糕有哈根同MILKTOP,揀左後者,一人一杯順帶一提,呢度嘅店員都好nice, 見你碟上面嘅太多食淨既野,會主動幫換碟呢到服務唔錯,價錢合理,無漏單,食物選擇夠多
都叫咗幾款,而且佢啲飯唔大舊,食多幾件都唔怕
天婦羅食落唔錯,炸漿唔會厚啱啱好
係即燒真心好食,必點
熟食方面,必食壽喜燒牛肉煲同豉椒炒蜆都好值得點黎食, 好味
飲品選擇好多,又係飲點
仲有生果
雪糕有哈根同MILKTOP,揀左後者,一人一杯
呢到服務唔錯,價錢合理,無漏單,食物選擇夠多,整體嚟講食物都好好食, 推介!