2019-08-27 160 浏览
平时返工咁辛苦系时候要奖励下自己 揾班同事放咗工之后食餐返好嘅先。去到依然十分之多人 好彩预先有book位。首先整个寿喜烧先,非常足料,牛肉片够晒滑溜,加上即落既鲜鸡蛋就零舍滑上加滑仲有豆腐同各种配菜添呀。炸物就叫咗炸广岛蚝 整体嚟讲 炸得够热又唔油 味道够新鲜 够晒香。榴梿波波一定要食 流心效果 非常邪恶, 榴梿控必定喜欢, 另外香芋波波及 芝士年糕 同样各有特色 口感烟烟靭靭 馅料又丰富。超喜欢这里的薄烧牛舌 多汁牛味浓 用上盐及黑椒黎烧相当惹味。这里还有我非常喜欢的海胆手卷 海胆分量算多 仲有蟹膏蟹肉手卷 紫菜够脆 细细嚿一啖一口 唔怕食完食唔落其他嘢寿司款式多样化 卖相及造型相当精致 寿司饭醋味香 上面嘅配料够新鲜甜品方面有餐厅自家制的甜点 亦有不同种类嘅雪糕,日本雪糕都有得提供选择自助区五脏俱全 有各式各样嘅前菜小食 让人有啲 花多眼乱 样样都好想食最后当然系食到捧住个肚走人 值得称赞嘅一点系 呢度食物水准有番咁上下 唔系hea整出嚟交货就算👍

仲有豆腐同各种配菜添呀。