2025-07-05
前前後後喺香港都食過唔少鐵板燒,但最近喺 YORU食到嘅鐵板燒,暫時係我心目中嘅第一名💯每道菜都驚豔到我!❣️極上 廚師料理 二人前 $2988套餐包括:季節前菜、特上刺身、南非活鮑魚、日本野菜盛合 四點、創意炒飯、龍蝦湯同日本水果私心推薦✨西澳活龍蝦:真係我食過最鮮甜,爽彈,緊緻嘅龍蝦!特別係佢哋嘅醬汁,甜甜哋,擺盤又精緻,係一碟食得嘅藝術品👍🏻✨ 鐵板三重縣 大蛤清湯:用日本隔熱紙包住,可以抵受300度高溫~大蛤入面嘅肉超大粒,一粒沙都冇,但我最鍾意都係佢啖湯,真係好鮮好甜✨米芝蓮級 甘鯛立鱗燒:其實我本身真係麻麻哋魚,因為怕好腥,更加唔好話食魚皮。但係呢道菜,佢將魚鱗煎到脆卜卜,口感脆到好似食緊薯片,魚肉鮮滑,配埋特製嘅番茄酸豆醬💯💯正✨匈牙利 鵝肝漢堡:建議要一啖食晒,千祈唔好分開兩次食!鵝肝好肥美,一啲異味都冇,面層嘅漢堡脆卜卜,好食✨宮崎 A5 和牛肉眼 備長炭火燒:用備長炭加少少焙茶葉一齊去處理,食落帶少少煙熏味;牛肉油脂滿滿,可以配埋蒜片或者Wasabi一齊食~嚟緊佢哋即將迎嚟開業三週年🎉,7月中會改裝其中兩間房變多功能房,到時會加入好多唔同嘅配套,仲可以舉辦私人派對、商
❣️極上 廚師料理 二人前 $2988
嚟緊佢哋即將迎嚟開業三週年🎉,7月中會改裝其中兩間房變多功能房,到時會加入好多唔同嘅配套,仲可以舉辦私人派對、商務會議、甚至有大型投影幕!
✨更新期間所有菜單都會有7折優惠,呢度好適合節日/紀念日/生日慶祝!大家記得把握優惠期去試吓啦😋