2021-05-14 234 浏览
第一次黎.....要等2個鐘,食材超新鮮,最鍾意海膽😍😍😍😍超開心..已經想再去食啦...但係真超多人😅😅😅下次早d 禁定飛仔...好野係要留比有預備既人
2021-05-08 310 浏览
壽司郎每隔一排就會出一啲期間限定既餐牌 每次都會有啲特別既野 例如壽司 小食同甜品 好記得上年出過一次螃蟹祭 出左好多款有蟹既壽司 全部都好好食 好吸引 可惜既係只係食左一次 今次就俾佢既白桃芭菲吸引左 見好多人都話好好食 咁就要去試下啦 不過宜家因為疫情既關係 餐廳已經係上年開始冇得用app訂位 只係得返walk in 之前我食過幾次都係用app訂左位 之後準時到就好快入得 聽講walk in拎飛要等既時間比較長 起碼要一個鐘頭或以上 不過我地都諗住博一博 希望唔洗等太耐我地星期六晏晝大約四點半去到餐廳 餐廳門口已經企滿晒人 拎左飛之後 都聽到店員話即將會停派walk in飛 因為宜家已經要等一百張枱以上 係等既時候就周圍行下 我地等到大約七點三左右 入得座了 即刻落單叫左兩個白桃芭菲先 之後再慢慢揀壽司 好快兩個白桃芭菲已經到左 份量係一人份量 中間應該係牛奶雪糕 好重奶味 側邊仲有一球係白桃味既雪糕 好重白桃味 仲會有兩至三粒既白桃 牛奶雪糕下面係會有少少海綿蛋糕 呢款甜品真係好好味 值得一試 同埋佢係細細份 食左都唔會話太飽好漏食唔到其他野 餐廳其實仲有好多款甜品都好食 不過一

我地星期六晏晝大約四點半去到餐廳 餐廳門口已經企滿晒人 拎左飛之後 都聽到店員話即將會停派walk in飛 因為宜家已經要等一百張枱以上 係等既時候就周圍行下 我地等到大約七點三左右 入得座了 即刻落單叫左兩個白桃芭菲先 之後再慢慢揀壽司 好快兩個白桃芭菲已經到左 份量係一人份量 中間應該係牛奶雪糕 好重奶味 側邊仲有一球係白桃味既雪糕 好重白桃味 仲會有兩至三粒既白桃 牛奶雪糕下面係會有少少海綿蛋糕 呢款甜品真係好好味 值得一試 同埋佢係細細份 食左都唔會話太飽好漏食唔到其他野 餐廳其實仲有好多款甜品都好食 不過一次就試唔到太多 好記得之前食過一個叫卡達拉娜既甜品 呢個又係好好味 係必食

壽司今次食左壽喜燒牛排 三文魚腩配三文魚子 極上水煮松葉蟹 特盛紅楚蟹 炙燒牛舌 特盛帆立貝 蝦三味 厚切三文魚 海螺雙味 我地覺得極上水煮松葉蟹係必食既 $27蚊一碟一件真係有好大條松葉蟹 食落好鮮甜 炙燒牛舌就麻麻地 朋友話好淋身 蝦三味$12蚊有三件好抵食 有熟蝦甜蝦同赤蝦 每次必食 另外就叫左兩款三文魚壽司 個人覺得比較薄身 如果厚返少少就更加好味 朋友仲會每次都必叫茶碗蒸 佢話好好味

整體黎講 店員服務態度好好 食物有質素 價錢合理
極上水煮松葉蟹
壽喜燒牛排
海螺雙味
2021-05-01 330 浏览
每次去壽司郎都見到大排長龍,而且己經不接受WALK IN,所以還沒機會吃堂食。因為WORK FROM HOME 關係,想踫踫運氣試試外賣LUNCH,原來外賣不用等,只要打電話說幾點要,到時去就可以直接付款和拿外賣,超級方便!外賣選擇不多,都是定好的SET,我叫了超人氣盛合(SET A, 下) 和壽司郎特製盛合(SET B, 上),魚生新鮮大大舊,個人較喜歡鰻魚和油甘魚。是不錯的外賣選擇!
2021-04-20 10440 浏览
我跟上次光顧「佐敦」分店「壽司郎」一樣,因為沒有致電訂座,手機未有安裝掃描二維碼應用程式,所以我需要自己一個人在「壽司郎」店外取籌號,然後自己一個人站在店外,足足等候接近三小時,才能夠享用堂食。幸好我早已經累積了光顧「壽司郎」相關經驗,所以今次光顧「長沙灣」分店「壽司郎」的時候,已經先在商場裡面光顧其他食店,享用完晚餐之後才光顧,反正代價只是去到晚上十點才能真正回家而已。另一方面,我意外發現原來「長沙灣」分店「壽司郎」店舖裡面,是沒有向食客提供自助「飲料吧」,食客只能夠像我一樣,選擇另外花錢獨立購買其他飲品,或者選擇飲免費綠茶茶包加熱水自泡。由於我之前已經在「麗新商業中心」商場,食了台灣菜晚餐,所以光顧「壽司郎」的時候,胃口已經沒有之前那麼大,只食一些壽司跟炸雞,感覺就已經足夠。結果我只是用餐廳裡面的平板電腦,點了一些壽司,例如「吞拿魚壽司」,還有一些小食食品,例如「和風鹽味炸雞翼」等等。然後再在輸送帶等候一些比較容易找到的壽司,例如「玉子壽司」。當然,我之所以選擇苦苦排隊等候光顧「壽司郎」,最主要的原因是因為「壽司郎」餐牌推出了一款以「牛肉」作為主要食材的壽司食品,壽司的實際名稱叫做

由於我之前已經在「麗新商業中心」商場,食了台灣菜晚餐,所以光顧「壽司郎」的時候,胃口已經沒有之前那麼大,只食一些壽司炸雞,感覺就已經足夠。

當然,我之所以選擇苦苦排隊等候光顧「壽司郎」,最主要的原因是因為「壽司郎」餐牌推出了一款以「牛肉」作為主要食材的壽司食品,壽司的實際名稱叫做「壽喜燒牛排」,壽司以日本醬油煮的牛肉作為材料。

所以「壽司郎」製造的「壽喜燒牛排」壽司,「壽喜燒牛排」的實際製成品味道,充滿來自日本醬油裡面的甜味。至於口感方面因為牛肉屬於薄切,但是被廚房預先煮熟備用,所以牛肉質感比較乾,口感也有少許韌性。

但是偏偏「壽喜燒牛排」壽司價錢在「壽司郎」裡面屬於最便宜的其中一款,只需要港幣十二元,所以我沒有對「壽喜燒牛排」壽司味道口感有太多意見,享用完全「壽喜燒牛排」壽司後再享用「和風鹽味炸雞翼」。

顧名思義,「和風鹽味炸雞翼」裡面主要味道,實際上還是來自於「鹽」裡面的鹹味,相反餐廳沒有再為「和風鹽味炸雞翼」實際製成品,加入其他調味料或者醬料調味,雞翼主要味道還是來自「鹽」的鹹味而已。

至於「和風鹽味炸雞翼」的實際口感感覺不算非常油膩,而且雞翼感覺尚算乾身,估計可能因為「壽司郎」廚房店員製作「和風鹽味炸雞翼」過程期間,把剩下的油份完全隔除吧。

至於「壽司郎」其他的壽司食品,除了「吞拿魚壽司」裡面的甜味感覺很新鮮,「玉子壽司」裡面的甜味一如既往地濃厚之外,其實的壽司我反而未曾真正試過。

我比較喜歡「壽司郎」製造的「灸燒芝士熟蝦」壽司,因為「芝士」裡面的甜味,令原本味道已經很鮮甜的「蝦」肉,「蝦」的實際味道加上芝士變得更甜。

至於「壽司郎」廚房師傅在「灸燒赤蝦」壽司表面上附加的一片切片「檸檬」,就令我感覺有少許奇怪,「灸燒赤蝦」壽司味道因為「檸檬」而變酸。

最後我在「壽司郎」食了六碟壽司加一碟雞翼,結賬時發現總價錢連同加一服務費,需要港幣一百零八元,我是時候考慮要為手機安裝掃描二維碼應用程式了。
2021-03-26
平時見我寫飲食多數都好評,好少會寫人差評,今次真心例外,我想講壽司郎真係「好難食」。見咁多人日日都排隊,我就去試下啦!我試呢間係荔枝角分店。我首先想講, 我入去時好興奮,二話不說即刻狂點野食,叫到一檯都係返黎影相打卡先全部擺係度影相打卡先~~~海膽好少,唔算好平架咋,麻麻魚子又係好少,得一半,仲衰過元氣呀, 連放題都不如呢件八爪魚壽司,舊飯一夾就散,同明將有得揮蝦三食,完全唔好食,雪藏味,點解d人會讚得落口???呢件壽司d魚片切到咁嘅樣,平面切架!我諗我都可以去呢度做壽司師傅魚片還可以醋青魚, 一般般1️⃣宗罪:飯粒無咬口 完全無米醋味 好似一舊普通白飯2️⃣宗罪:一夾舊飯就散,梅架成舊飯3️⃣宗罪:寫明其中一款係叫「握壽司」 黎到全部同明將一模一樣 用機啤的四方形壽司,邊鬼度有握過呀?4️⃣宗罪:部分魚生求其切,飯面都舖唔滿5️⃣宗罪:味道仲差過爭鮮 可以同明將相題並論唯一好食嘅係秋刀魚壽司,係件秋刀魚真心好食,但舊壽司飯真係好差。佢地舊飯真係做得好差好差好差,魚片可以接受,舊飯不能接受
見咁多人日日都排隊,我就去試下啦!

我試呢間係荔枝角分店。

全部擺係度影相打卡先~~~

海膽好少,唔算好平架咋,麻麻

魚子又係好少,得一半,仲衰過元氣呀, 連放題都不如

呢件八爪魚壽司,舊飯一夾就散,同明將有得揮

蝦三食,完全唔好食,雪藏味,點解d人會讚得落口???

魚片還可以

醋青魚, 一般般

1️⃣宗罪:飯粒無咬口 完全無米醋味 好似一舊普通白飯
2️⃣宗罪:一夾舊飯就散,梅架成舊飯
4️⃣宗罪:部分魚生求其切,飯面都舖唔滿
5️⃣宗罪:味道仲差過爭鮮 可以同明將相題並論

佢地舊飯真係做得好差好差好差,魚片可以接受,舊飯不能接受
题外话/补充资料: 我真心懷疑係咪明將代理左壽司郎返黎?改名做生意?點解可以咁似😡 食任何一間放題嘅劣食壽司都好食過佢呀!!!!
2021-04-09
  • 秋刀魚壽司
2021-04-10 586 浏览
壽司朗勝價比一流就唔使講,但都想開文再讚佢哋做得好出色環境:坐位夠闊寬,坐得舒服衛生:檯面、地方睇得出抹得好乾淨,客人埋單後會再噴消毒清潔劑,抵讚服務:茘枝角店員工好有禮貌,派票姐姐好好笑容,又好願意解答客人問題嚟壽司朗基本上係唔使睇價錢,可以瘋狂盡情咁點壽司落單後又上得快,所以限食60分鐘都好夠時必食推介:藍鮱中吞拿魚,平到笑,必食,吞拿魚好綿,有入口即溶嘅感覺蝦三味,一碟有三款蝦壽司,單單食巨型赤蝦已回本日本帆立貝,$17/2件,呢個價錢平時只有一件,仲要呢度質素唔差,食落有鮮味蟹膏壽司,好重蟹膏鮮味,蟹膏份量又好多,必食智利海膽軍艦,海膽鮮甜,又係果句$17/2件,真係邊度搵鮟康魚肝軍艦,鍾意食魚肝嘅朋友,真係唔好錯過,魚肝味好鮮,魚油係口內帶出多種層次感,好正
壽司朗勝價比一流就唔使講,但都想開文再讚佢哋做得好出色

環境:坐位夠闊寬,坐得舒服

壽司朗基本上係唔使睇價錢,可以瘋狂盡情咁點
壽司落單後又上得快,所以限食60分鐘都好夠時

必食推介:
藍鮱中吞拿魚,平到笑,必食,吞拿魚好綿,有入口即溶嘅感覺

蝦三味,一碟有三款蝦壽司,單單食巨型赤蝦已回本

蟹膏壽司,好重蟹膏鮮味,蟹膏份量又好多,必食

智利海膽軍艦,海膽鮮甜,又係果句$17/2件,真係邊度搵

2021-04-09 289 浏览
-歡迎嚟到MIRUの第1️⃣5️⃣回壽司郎日記🤣努力食多4次就可以換到隻中型公仔喇🥰明明上一個月月尾先食完無幾耐🤪話咁快又到咗4月新品期間限定嘅時候🤟🏻我想講今個月嘅壽司款 全部都係我鍾意食嘅😱我見到有間八壽司同金目鯛壽司就已經按捺不住😳今次我只係食咗4月期間限定嘅壽司 無食其他🙈♦️間八 かんぱち Hkd17▪️Rating🌕🌕🌕🌕🌑間八壽司真心係我最鍾意食嘅魚類壽司🤪平平哋係壽司郎都食到 可以止下呢個間八癮🤤因為有食過好好食嘅間八 都有食過普通嘅貨色🙈平心而論 壽司郎嘅間八壽司其實唔差架🤟🏻算係中等水平 未去到話好好食 但佢竟然入口即溶😳魚肉十分之鮮嫩 油脂感唔係好豐富卻剛剛好🙈所以大家可以睇吓圖2️⃣😂我最後都食咗5碟😋好食嘅嘢我會ENCORE 一般個啲基本上食一次都夠而且佢只係需要17蚊 呢個質素嚟講其實都幾抵食☺️♦️生花竹蝦 生車えび Hkd27▪️Rating🌕🌕🌕🌑🌑上個月嘅期間限定就有特大熟花竹蝦🦐無咩特別😂估唔到今個月就推出生嘅花竹蝦 都係無咩特別🤣花竹蝦係爽口彈牙嘅 都食得出佢嘅鮮蝦味😌我個人比較鍾意食生嘅花竹蝦多過熟嘅花竹蝦😗呢碟花竹蝦可以一試 畢竟佢都係屬於期間限定款🙈除非你係蝦嘅
歡迎嚟到MIRUの第1️⃣5️⃣回壽司郎日記🤣

▪️Rating🌕🌕🌑🌑🌑

呢碟黑鯛送到過嚟 我有少少失望 個賣相好差😭
完全同海報入面嘅黑鯛係同嘅 睇落又唔多新鮮...😅

人哋雖然係叫黑鯛 但係色澤應該會係鮮明嘅🙈
而唔係好似我呢碟咁死氣沈沈🥲好似擺咗好耐咁...
雖然佢係平 只係需要12蚊就食到 但係都唔得咁架

不過呢個口味係好個人 唔鍾意食唔好打我😆

佢仲出咗個超熱門嘅白桃芭菲🍑
有興趣嘅朋友仔快啲去食啦😋
2021-04-07
$202 (早餐)
  • 茶碗蒸
2021-04-08 350 浏览
[🇭🇰香港- 長沙灣].🔻唔知有冇朋友同我一樣都係蝦控🙋🏻‍♀️個人超鍾意食生蝦刺身,係嘅話記得bookmark定去食佢哋嘅”焦蔥牡丹蝦”!牡丹蝦啖啖肉超肥美,配炸左嘅焦蔥更加香口同有層次,仲要一件只係17蚊!.🔻🍽 壽司郎📌 地址: 長沙灣長沙灣道680號麗新商業中心地下G38號舖.
[🇭🇰香港- 長沙灣]
🔻
🔻
🍽 壽司
一直好恨去食壽司郎,而🐖🐖極度討厭排隊,所以一直食唔到。而今日打算收工去拎飛堂食....簡直痴心妄想😭6點幾已經停止拎籌☹️失望左一陣,又打死唔肯走之際,見到有「外賣」喎🤩 之後問🐖🐖外賣食唔食,好彩佢OK... 咁就終於試到人生第一次壽司郎啦✌🏻😊⚠️由於 #人氣爆燈 既關係💡,外賣都要等30分鐘嫁!🍣超人氣盛合 (二人前 16件) $176🍣額外散叫左↩️#特選中吞拿魚腩 (1件)$17 x 2#日本產帆立貝 (2件) $17#醬烤鰈魚鰭邊 (1件) $12 x 2#炙燒三文魚腩 (2件) $12#保冷劑 $2TOTAL: $265 👫🏽總體黎講,食材係勁新鮮🐟!食出有日本🇯🇵既味道🥰 食緊壽司🍣個樣長期「😊」....滿足樣🙈 估唔到外賣都可以咁好味,咁開心仔😊更加驅使我地有下次堂食既動力✌🏻✅必食特選中吞拿魚腩 - 油脂豐富,略帶小根仔,幾有口感😊極上鰻魚 - 鰻魚幾大件,配埋鰻魚汁,成件事升華咗😂烤鰈魚鰭邊 - 入口即化🤤 想再食❗️炙燒三文魚腩 - 都係入口即化🥰赤蝦 - 勁鮮甜幾厚肉😊 ⚠️夏天外賣最好加保冷劑,即係一個細冰袋,咁無咁容易變壞✌🏻😬
一直好恨去食壽司郎,而🐖🐖極度討厭排隊,所以一直食唔到。
咁就終於試到人生第一次壽司郎啦✌🏻😊
⚠️由於 #人氣爆燈 既關係💡,外賣都要等30分鐘嫁!

🍣超人氣盛合 (二人前 16件) $176

超人氣盛合 (二人前 16件)

🍣額外散叫左↩️

赤蝦

極上鰻魚

魷魚

✅必食
特選中吞拿魚腩 - 油脂豐富,略帶小根仔,幾有口感😊
極上鰻魚 - 鰻魚幾大件,配埋鰻魚汁,成件事升華咗😂
烤鰈魚鰭邊 - 入口即化🤤 想再食❗️
炙燒三文魚腩 - 都係入口即化🥰
赤蝦 - 勁鮮甜幾厚肉😊

2021-04-01
超人氣盛合 (二人前 16件)
特選中吞拿魚腩
厚切三文魚
赤蝦
極上鰻魚
  • 特選大吞拿魚腩
  • 醬烤鰈魚鰭邊
  • 炙燒三文魚腩
打烊前一小時,終於唔使排隊就有機會一試。無論味道、鮮度、種類、選擇、做法、價位,都將其他迴轉壽司店比下去,性價比係高!可惜,迴轉帶上部份壽司嘅賣相好差,魚生跌晒落嚟,甩皮甩骨,而且有啲個蓋又冚得差,露咗啲壽司出嚟,亦有好多蓋有污漬,矇哂、黐住啲飛魚子、三文魚子,甚至魚生碎... 可能係師傅捏完壽司,冇抹手就𢲡起個蓋冚落去。同時地下亦有明顯污糟,至於店舖其他嘅擺設都係混混亂亂!... 係本地師傅唔爭氣,定係冇日本人員做QC?... 所以,絕對唔同意佢tablet上面不停loop住嘅「日本質素」(Quality of Japan)...

2021-03-25
2021-03-21 348 浏览
其實想試依間舖頭好耐,但係次次行過見到咁多人排隊都嚇親,今日放假諗住去睇戲,經過見到人少少,就走去排隊,但係都等咗一個鐘😅,但係值得值得!比較其他果幾間壽司店真係新鮮又好味好多!👍👍
2021-03-21 397 浏览
自從沒有出國旅遊,這一年真的很抑鬱幸好日本過江龍來了香港我就決定和老公計畫偽日本行程首先第1站壽司郎,12點取票等到2點半終於有得吃,超級開心!平民價錢,可以吃到不一樣食物當然選些日本才吃到款式……鱈魚白子 $17男女適宜,十分有珍貴少有食材配上柚子豉油,酸酸的最夾。醃漬螢光尤魚$17咸鮮爽口,尤魚身有點爆膏非常好吃日本小食,現在軍艦也不錯!茶碗蒸$19有雞肉,蟹鉗,元貝,全都很鮮味!吃不到雪藏味,處理得不錯,蛋嫩滑鯛魚壽司 $17魚肉彈牙爽口鹽漬沙甸魚 ,味道不錯炸蔥油牡丹蝦,幾得意,隻蝦超級大隻醬油魚生切角沙律$12極上厚切大吞拿魚腩$12好吃的真的很多中拖羅也超級肥味(吞拿魚已經有5個不同位置)原條海鰻壽司鮟康魚肝軍艦油甘魚壽司海膽壽司就算排隊都值得,因為食材堅新鮮呀,完全置身日本呢!
自從沒有出國旅遊,這一年真的很抑鬱
幸好日本過江龍來了香港
我就決定和老公計畫偽日本行程

平民價錢,可以吃到不一樣食物
當然選些日本才吃到款式……
鱈魚白子 $17
男女適宜,十分有珍貴少有食材

配上柚子豉油,酸酸的最夾。
白子

醃漬螢光尤魚$17
咸鮮爽口,尤魚身有點爆膏
非常好吃日本小食,現在軍艦也不錯!
螢光尤魚

茶碗蒸$19
有雞肉,蟹鉗,元貝,全都很鮮味!
吃不到雪藏味,處理得不錯,蛋嫩滑

茶碗蒸

鯛魚壽司 $17
魚肉彈牙爽口
鯛魚

鹽漬沙甸魚 ,味道不錯

鹽漬沙甸魚

炸蔥油牡丹蝦,幾得意,隻蝦超級大隻

炸蔥牡丹蝦

醬油魚生切角沙律$12

極上厚切大吞拿魚腩$12
極上厚切大吞拿魚腩

好吃的真的很多
中拖羅也超級肥味(吞拿魚已經有5個不同位置)

原條海鰻壽司
鮟康魚肝軍艦
油甘魚壽司
海膽壽司
就算排隊都值得,因為食材堅新鮮呀,完全置身日本呢!

火灸帶子
炸蔥牡丹蝦
極上厚切大吞拿魚腩
火灸帶子
2021-03-20 383 浏览
一直以來食壽司郎都要等超過半個鐘,今日三點幾經過,覺得好肚餓,仲諗住有排等。估唔到排咗10分鐘就入到去,好驚喜!叫咗好多壽司全部都唔錯佢近期出左好多promotion, 有唔同嘅三件裝,其中覺得圖入面嗰3碟最正分別係吞拿魚:赤身同拖羅~三文魚:有齊三文魚、魚腩同炙燒貝類:赤貝、北寄貝等等都係廿幾蚊一碟,係認真幾不錯最後試咗新推出嘅牛奶味卡達拉拿,都係覺得太甜。正常嗰隻好味啲。最終埋單原來都食咗$170,不過係開心嘅

叫咗好多壽司全部都唔錯

分別係吞拿魚:赤身同拖羅~
三文魚:有齊三文魚、魚腩同炙燒
貝類:赤貝、北寄貝等等
都係廿幾蚊一碟,係認真幾不錯

最終埋單原來都食咗$170,不過係開心嘅
2021-03-18 231 浏览
開咗一段日子但係其實未食過因為見排隊排得好誇張要十一點攞飛先至可以晏晝食得到一般打工仔都未必行得開後尾見到原來外賣平台有得外賣自取仲有八折如果送過嚟要畀埋運費就好貴,自取就啱啱好今次叫咗兩個餐盒,一個厚切三文魚,一個係炙燒芝士三文魚首先厚切三文魚食落有驚喜,真係好厚,同埋佢部位都幾靚食落好有魚油味,感覺係新鮮嘅因為有比較好所以覺得炙燒芝士三文魚好薄,冇乜三文魚味,芝士味又冇乜味,面有啲好似沙律醬嘅嘢我覺得唔落好D整體嚟講唔使排隊唔使等,落完單直接攞係最正嘅
開咗一段日子但係其實未食過
因為見排隊排得好誇張
要十一點攞飛先至可以晏晝食得到
一般打工仔都未必行得開
後尾見到原來外賣平台有得外賣自取仲有八折
如果送過嚟要畀埋運費就好貴,自取就啱啱好

今次叫咗兩個餐盒,一個厚切三文魚,一個係炙燒芝士三文魚

整體嚟講唔使排隊唔使等,落完單直接攞係最正嘅

2021-03-17
5 分钟 (外卖自取)
  • 厚切三文魚
2021-03-18 343 浏览
10:40am walk in完全唔使等位就有得入lucky😁 整體黎講係又抵又好食 我一個人都鯨吞左12碟蔥花吞拿魚軍艦 正常好食赤貝壽司 有小小腥 特盛紅楚蟹壽司 鮮甜重蟹味極上水煮松葉蟹壽司 蟹味冇咁重同埋有雪味特選大吞拿魚腩壽司 重油香入口既溶油甘魚壽司特選中吞拿魚腩壽司日本真鯛壽司鱈魚白子軍艦 白子本身無味 個人喜歡配醋做前菜多過做壽司芥末鰈魚鰭邊軍艦 好香滑極上厚切長鰭大吞拿魚腩壽司 白雪雪初頭以為冇乜魚味點知好好好好食 入口個吞拿魚香出晒嚟
整體黎講係又抵又好食 我一個人都鯨吞左12碟

鱈魚白子軍艦 白子本身無味 個人喜歡配醋做前菜多過做壽司
芥末鰈魚鰭邊軍艦
好香滑

極上厚切大長鰭吞拿魚腩
$200 (早餐)
油甘魚壽司食左一舊先記得影相
極上厚切大長鰭吞拿魚腩