2021-10-02 619 浏览
平時食lunch間唔中會經過四喜🚶🏻‍♀️試過佢地嘅麵包、朱古力、甜品、蛋批(遲啲得閒再出post🤣),但最想試都係佢哋最出名嘅月餅🥮等咗好耐終於到中秋節 ,所以之前一見到有早鳥預購就即刻狗衝🐕今次一共買左兩盒👉🏻迷你奶黃&伯爵茶奶黃本身想買埋花生醬奶黃但最後冇買到😐不過同事好好同我換左一個😳可以試曬我想食嘅味👅~~~🥚迷你奶黃月餅($124)🪄6.6/10焗完之後都唔係脆皮🤥有少少失望入面咬到粒粒蛋黃碎,但個餡偏實同埋如果係流心會更加正ps有個朋友就咁食話好難食🥶所以強烈建議整熱先好食🔥.🍵迷你伯爵茶味奶黃月餅($124)🪄6.8/10一打開已經聞到好濃伯爵茶味,食落都feel到茶香就算我唔係好鍾意伯爵茶都覺得唔錯而且茶味可以balance奶黃嘅飽滯感👍🏻.🥜迷你花生醬奶黃月餅($124)🪄6.5/10食落去第一啖嘅感覺:真係一個不折不扣嘅花生醬月餅😂😂雖然食到粒粒花生,但都改變唔到佢係一個用月餅皮包住一pat花生醬呢個事實雖然我幾鍾意食花生醬,但係我都覺得呢個太over😂😂好滯搞唔掂…📌以上皆為早鳥價,正價$136~~~⭐️回頭指數🌕🌕🌖🌑🌑講真我唔係好鍾意食月餅,所以買四喜嘅主要原因
平時食lunch間唔中會經過四喜🚶🏻‍♀️

今次一共買左兩盒👉🏻迷你奶黃&伯爵茶奶黃
本身想買埋花生醬奶黃但最後冇買到😐
不過同事好好同我換左一個😳可以試曬我想食嘅味👅

~~~

🥚迷你奶黃月餅($124)🪄6.6/10
焗完之後都唔係脆皮🤥有少少失望
入面咬到粒粒蛋黃碎,但個餡偏實
同埋如果係流心會更加正

ps有個朋友就咁食話好難食🥶所以強烈建議整熱先好食🔥

🍵迷你伯爵茶味奶黃月餅($124)🪄6.8/10
一打開已經聞到好濃伯爵茶味,食落都feel到茶香
就算我唔係好鍾意伯爵茶都覺得唔錯
而且茶味可以balance奶黃嘅飽滯感👍🏻

🥜迷你花生醬奶黃月餅($124)🪄6.5/10
食落去第一啖嘅感覺:真係一個不折不扣嘅花生醬月餅😂😂

📌以上皆為早鳥價,正價$136

~~~

⭐️回頭指數🌕🌕🌖🌑🌑
講真我唔係好鍾意食月餅,所以買四喜嘅主要原因都係因為佢嘅包裝😀
佢地今次同左 @nopaperstudio 合作,全部月餅盒封面都好盞鬼👻
我平時都有留意佢地嘅作品😌佢地畫嘅電影海報都好正😆 食完都要儲返個盒🤪

撇除包裝呢個因素,我覺得佢哋嘅味道同我想像中有幾大落差😕
未去到難食,但只係啱啱好合格…
我覺得應該有更好嘅黃店選擇😬
2021-10-01 447 浏览
雖然中秋節過咗好耐,但係我仲有好多月餅未食。今次就試呢一個本土人氣極高既小店 ---- 四喜佢有一款口味市面好少有,就係花生味,外皮唔太實,摸一摸就有少少散散哋 ,香味就唔會太突出,會有少少焗完嘢燶燶哋既味,不過味道好滿意,食得出好濃既花生味,食得出有少少花生碎。至於奶皇月餅都係不過不失。佢個包裝就幾得意,值得收蔵!
雖然中秋節過咗好耐,但係我仲有好多月餅未食。

今次就試呢一個本土人氣極高既小店 ---- 四喜

佢個包裝就幾得意,值得收蔵!
2021-09-30
2021-09-24 585 浏览
點樣可以係傳統月餅上面加啲新意?@四喜麵包西餅 就選擇用搞鬼包裝取勝! 今年繼續用懷舊畫風 畫出流行搞笑moment😆迷你伯爵茶/花生醬奶黃月餅 (四件裝) $124首先要讚下個包裝 真係好特別😍我係為咗東方昇先買伯爵茶味😘口感方面,餅皮似曲奇咁鬆脆亦都因為外層偏乾脆所以焗咗5分鐘之後開始有裂痕切開之後有少少碎開如果口感可以軟熟啲就更好!味道方面,饀料走厚實路線所以滿口都係香濃伯爵茶味🍵花生醬味直頭覺得自己係個樽不出嚟食咁!而且唔會太甜 唔怕膩不過相較之下蛋香味唔算突出 可能因為佢走健康路線🙈唔係行半島個種綿密奶黃味道各位食之前就要留意下啦~總結!包裝吸睛,味道濃郁,如果可以加重奶黃味,整得再肥仔啲就好🤰🏻食厭咗傳統月餅嘅朋友可以試吓😋———————————————————-📍四喜麵包西餅 (長沙灣)長沙灣青山道500號百美工業大廈地下B6-8號舖
[四喜奶黃月餅食後感]
點樣可以係傳統月餅上面加啲新意?
@四喜麵包西餅 就選擇用搞鬼包裝取勝!
今年繼續用懷舊畫風 畫出流行搞笑moment😆

迷你伯爵茶/花生醬奶黃月餅 (四件裝) $124
首先要讚下個包裝 真係好特別😍
我係為咗東方昇先買伯爵茶味😘
口感方面,餅皮似曲奇咁鬆脆
亦都因為外層偏乾脆
所以焗咗5分鐘之後開始有裂痕
切開之後有少少碎開
如果口感可以軟熟啲就更好!

味道方面,饀料走厚實路線
所以滿口都係香濃伯爵茶味🍵
花生醬味直頭覺得自己係個樽不出嚟食咁!
而且唔會太甜 唔怕膩
不過相較之下蛋香味唔算突出
可能因為佢走健康路線🙈
唔係行半島個種綿密奶黃味道
各位食之前就要留意下啦~

———————————————————-
📍四喜麵包西餅 (長沙灣)
長沙灣青山道500號百美工業大廈地下B6-8號舖
2021-09-23 743 浏览
#四喜麵包西餅#長沙灣青山道500號百美工業大廈地下B6號舖*流心朱古力包 $8依個唔需要講啦 俾無限個打手毒到重點真係叮多十零秒好食好很多*洋蔥三文魚蛋批 $24我個人覺得比起上次食果個芫荽三文無咁咸😆😆😆😆😆😆可以再試 *松露朱古力 $44@12差啲唔記得左買佢因為佢我分左3次單買 姐姐一定心諗依條死口靚妹巧唔環保😆由點八等到二點 真係巧煩呀依條友😆仲要問點賣 街市買餸咁大鄉里🤣入口即溶堅滑 我唔鍾意食甜都接受到❤️❤️真係巧那巧食 🤣但12粒堅多 食唔哂🥺 我諗係要擺到半溶先有咁嘅效果🤣*伯爵奶茶奶皇月餅 $136😆因為好那飽 所以唔食住因為浴男而買 依句係真嘅😆
#四喜麵包西餅

*伯爵奶茶奶皇月餅 $136
😆因為好那飽 所以唔食住
因為浴男而買 依句係真嘅😆

外卖自取
一年容易又中秋,今年繼續訂四喜月餅,試齊晒三款迷你奶皇。汲取左上年嘅經驗,今年送貨安排改善左唔少,甚至比原訂日期早到,味道都保持水準。包裝方面由 @nopaperstudio 操刀,行懷舊路線,靚得黎啲字又抵死。🥮迷你奶黃月餅 (4個裝) (早鳥價$124)今年第一次試淨奶黃,有蛋黃香、奶味重又唔會太膩,🥮迷你伯爵茶奶黃月餅 (4個裝) (早鳥價$124)伯爵茶味濃郁,望到個餅皮有茶葉碎,有淡淡嘅佛手柑味,依然最鍾意呢款。🥮迷你花生奶黃月餅 (4個裝) (早鳥價$124)花生醬味都算明顯,可以再重手啲,有一粒粒花生碎。可惜三款個皮同上年一樣都較鬆散,一切就同個餡分離,有一兩舊喺送貨途中已經爛左,但個餡係唔錯嘅。

🥮迷你奶黃月餅 (4個裝) (早鳥價$124)
今年第一次試淨奶黃,有蛋黃香、奶味重又唔會太膩,

🥮迷你伯爵茶奶黃月餅 (4個裝) (早鳥價$124)

🥮迷你花生奶黃月餅 (4個裝) (早鳥價$124)
花生醬味都算明顯,可以再重手啲,有一粒粒花生碎。

外卖送餐
  • 迷你奶黃月餅
-{黃店💛長沙灣餅店月餅🥮}今年訂咗好幾間月餅 依度訂咗一盒伯爵茶黎試🙌🤤迷你伯爵茶味奶黃月餅🤤 ($128)叮左10秒之後 個餅暖暖地 入面冇流心 伯爵茶味濃🥰🥰不過實左啲 奶黃味好小不過都食得出☺️茶控會幾鐘意😝👖褲評: 7.8/10依個價錢真係好抵食😎包裝設計又夠特別 下年訂月餅可以再食👍性價比: 8.5/10服務: 8/10環境: nil🚩四喜麵包西餅🚩地址: 長沙灣青山道500號百美工業大廈地下B6-8號舖 #fuudjai #fuudjai黃店 #fuudjai小食 #fuudjai長沙灣 #fuudjai甜品 #fuudjai麵包
{黃店💛長沙灣餅店月餅🥮}
今年訂咗好幾間月餅 依度訂咗一盒伯爵茶黎試🙌

🤤迷你伯爵茶味奶黃月餅🤤 ($128)

👖褲評: 7.8/10

地址: 長沙灣青山道500號百美工業大廈地下B6-8號舖

迷你伯爵茶味奶黃月餅
迷你伯爵茶味奶黃月餅
2021-09-20 340 浏览
大家開始食月餅未啊😆四喜月餅嘅包裝盒設計新穎🤪吸睛指數爆燈🤩dpz未過中秋已經試咗三款口味😂會唔會太過份迷你花生醬味奶黃月餅🥜花生醬味月餅係市面上比較少見🤓dpz對依款最有興趣💓食落嘅口感似蓮蓉帶濃厚花生醬味🤤同dpz一樣係花生醬迷嘅可以一試🤩迷你伯爵茶味奶黃月餅🫖依款dpz都想試好耐😋感覺茶味嘅月餅冇咁膩🤤加熱後最出嘅係伯爵茶香味🌬食落的確有香濃嘅伯爵茶味道🍃可以食多幾件😂😂迷你奶黃月餅🥮月餅市場上競爭最激烈嘅會唔會係奶黃月餅呢🧐dpz覺得四喜嘅奶黃月餅翻熱後更加好食♨️重點係唔會一切就碎‼️大家中秋節快樂🎑
大家開始食月餅未啊😆

dpz覺得四喜嘅奶黃月餅翻熱後更加好食♨️
重點係唔會一切就碎‼️

大家中秋節快樂🎑

2021-09-20 402 浏览
📍 黄店四喜🌟每年都會推出不同口味嘅月餅 而且月餅盒包裝都會加入✔️港式特色今年就用咗電影海報🎬做主題 🌀 招牌迷你花生醬奶黃月餅 (四個裝)今年用上紙盒包裝「壞過花生」包裝好靚花生醬味濃郁💯 仲食到粒粒花生粒而且少有地奶黄味都好突出 呢個配搭好夾不過略嫌餅皮比較鬆化 所以餅皮同餡料好容易分離🌀 迷你伯爵茶味奶黃月餅 (四個裝)「伯爵茶溫泉 」伯爵茶味香濃   見到有絲絲伯爵茶葉由於茶味重 所以相對清新 唔會太甜膩🤗
📍

黄店四喜🌟每年都會推出不同口味嘅月餅
而且月餅盒包裝都會加入✔️港式特色
今年就用咗電影海報🎬做主題

🌀 招牌迷你花生醬奶黃月餅 (四個裝)
今年用上紙盒包裝「壞過花生」包裝好靚
花生醬味濃郁💯 仲食到粒粒花生粒
而且少有地奶黄味都好突出 呢個配搭好夾
不過略嫌餅皮比較鬆化 所以餅皮同餡料好容易分離

🌀 迷你伯爵茶味奶黃月餅 (四個裝)
「伯爵茶溫泉 」伯爵茶味香濃   見到有絲絲伯爵茶葉
由於茶味重 所以相對清新 唔會太甜膩🤗
花生醬奶黃月餅
花生醬奶黃月餅
2021-09-20 391 浏览
#月餅系列最後嘅壓軸就有四喜餅店嘅🔸伯爵茶味奶黃月餅佢哋嘅包裝設計非常搞鬼同非常緊貼潮流😂佢哋除咗奶黃月餅之外仲有傳統月餅,但係一早已經售罄而奶黃月餅之中我就揀咗伯爵茶味嘅一款月餅一打開就有一陣伯爵茶味湧出嚟但皮比較鬆散,一切就散…一開頭係只食到淡淡嘅奶黃味道,去到中後段伯爵茶味道先至慢慢散出嚟~而伯爵茶奶黃味道都幾夾,而且唔會太甜💛如果佢哋可以做好少少個餅皮就十分唔錯而且價錢好相宜 $136/盒下年想試埋佢哋嘅傳統月餅🥲想食嘅朋友可以去荔枝角或者K11睇吓有冇現貨🤪
#月餅系列

最後嘅壓軸就有四喜餅店嘅🔸伯爵茶味奶黃月餅
佢哋嘅包裝設計非常搞鬼同非常緊貼潮流😂

佢哋除咗奶黃月餅之外仲有傳統月餅,但係一早已經售罄

而奶黃月餅之中我就揀咗伯爵茶味嘅一款

月餅一打開就有一陣伯爵茶味湧出嚟
但皮比較鬆散,一切就散…

而伯爵茶奶黃味道都幾夾,而且唔會太甜💛

如果佢哋可以做好少少個餅皮就十分唔錯

而且價錢好相宜 $136/盒

下年想試埋佢哋嘅傳統月餅🥲

想食嘅朋友可以去荔枝角或者K11睇吓有冇現貨🤪

2021-09-18 292 浏览
仲有唔夠兩星期就到中秋節, 唔知大家會去邊度賞月呢? 今日經過K11 Art Mall B2嗰層見到四喜嘅pop up store, 有奶黃現貨提供之餘仲有幾個打咭位俾人影相✨ 21/9之前經過K11嘅朋友記住唔好錯過喇🙃#迷你奶黃月餅 - #BeNinja ($136/4個)#迷你奶黃月餅 - #奶黃馬戲團 ($240/8個)#迷你伯爵茶奶黃月餅 - #伯爵茶溫泉 ($136/4個)#迷你花生醬奶黃月餅 - #壞過花生 ($136/4個)@sayhey4cake ______________________________四喜麵包西餅📍Kiosk 3, B2/F, K11 Art Mall #instafood #instafoodie #foodiegram #drinkdrinkeateatguide #drinkdrinkeateatguy #河內道 #尖沙咀美食 #見字食餅 #食好西 #🥮 #💛

#迷你奶黃月餅 - #BeNinja ($136/4個)
#迷你奶黃月餅 - #奶黃馬戲團 ($240/8個)
#迷你伯爵茶奶黃月餅 - #伯爵茶溫泉 ($136/4個)
#迷你花生醬奶黃月餅 - #壞過花生 ($136/4個)

@sayhey4cake

四喜麵包西餅
📍Kiosk 3, B2/F, K11 Art Mall

• 迷你伯爵茶味奶黃月餅
中秋佳節點少得月餅呢🤗 黎緊會同大家分享下幾款來自傳統餅家四喜麵包西餅既月餅,呢幾年佢地都會出啲超吸引既包裝黎裝月餅,送禮真係一流架😳🥮 五仁雙黃月餅 $358個包裝好正,係朱魚璋博士呀🤣不過唔知年輕人中唔中意食呢啲傳統既五仁月餅🤣因為由啲nut加火腿絲整成,我媽媽成日形容為比傳統蓮蓉月餅健康🙂不過都幾多人唔中意食佢🤣 可能我由細食到大,所以對呢個味道都還可以😙四喜麵包西餅出既月餅樣比較軟身,而我都係第一次食有鹹蛋黃既五仁月餅!又冇遺和感wor 😜😜😜但老實,呢個價錢真係一啲都唔平😂 我諗想食五仁月餅可以有其他選擇~你估都估唔到一間傳統餅家四喜麵包西餅既月餅會出呢啲咁新穎既味😼 吸引左好多人試下!包括我😽 🥮 迷你伯爵茶味奶黃月餅 $136聽個名都超吸引😙 成個月餅都有伯爵茶啲點點係餅皮度~一打開伯爵茶味已經超濃😍 食落口第一啖係食得出伯爵茶既味,係要去到好後好後先有奶黃味出一出🤭不過都好明呢兩種味都好難走埋一齊,所以基本上兩種味都食得出已經做到基本要求了🤤呢個相對試價錢比較親民啲🤣 可以一試~🥮 迷你花生醬奶黃月餅 $136呢款比伯爵茶個款更食得出奶黃味,唔會去到最後先有啲餘韻散

🥮 五仁雙黃月餅 $358
個包裝好正,係朱魚璋博士呀🤣
不過唔知年輕人中唔中意食呢啲傳統既五仁月餅🤣

🥮 迷你伯爵茶味奶黃月餅 $136
聽個名都超吸引😙 成個月餅都有伯爵茶啲點點係餅皮度~
一打開伯爵茶味已經超濃😍
呢個相對試價錢比較親民啲🤣 可以一試~

🥮 迷你花生醬奶黃月餅 $136
呢款比伯爵茶個款更食得出奶黃味,唔會去到最後先有啲餘韻散發出黎🤣🤣
奶黃同花生醬味既配搭都唔錯~
不過如果有啲花生碎粒就更正了😋

食到第3個,我終於發現四喜月餅有咩問題🤣
就係個餡好易就同左個餅皮分離左🤣
因為個餅皮太鬆化,唔容易同啲餡痴埋一齊,所以一邊食就一邊跌,都有啲麻煩😞
味道係唔錯,如果呢樣改善埋真係冇得彈😍
外卖自取
2021-09-13 258 浏览
—迷你伯爵茶味奶黃月餅 (四個裝) ($124早鳥價)今年好早就留意幾時有得賣月餅券如果唔係驚又買唔到🤣上網買嗰陣揀埋邊個時段攞 未跟指示用微波爐/焗爐整都覺得伯爵茶味香醇 唔太甜膩但咬開就有d易散———————————————————四喜麵包西餅長沙灣青山道500號百美工業大廈地下B6-8號鋪(荔枝角B1出口)星期一至六:06:30 -19:00 | 星期日:休息尖沙咀河內道18號 K11 – B2層Kiosk 5 (尖沙咀D2出口)星期一至四:12:00 - 21:00星期五至日:12:00 - 21:30

迷你伯爵茶味奶黃月餅 (四個裝) ($124早鳥價)
今年好早就留意幾時有得賣月餅券

四喜麵包西餅
星期一至六:06:30 -19:00 | 星期日:休息

星期一至四:12:00 - 21:00
星期五至日:12:00 - 21:30
最近大家都討論呢個月餅,有好多推廣,唔知係咪廣告,所以我都好想試吓。好多謝朋友買咗佢嘅月餅券俾我,所以我去咗換領。呢個月餅係唔錯,不過絕對唔係傳統月餅嗰種好食,呢個月餅嘅餅皮冇乜香味,只有甜味⋯⋯⋯點會咁㗎中間花生醬好香濃,不過完全冇奶黃味,唔知點解佢會加入奶黃呢兩個字,完全食唔到奶黃,不過食到濃郁嘅花生醬,就同平時喺超級市場買嘅花生醬差唔多⋯不過都算係一個創新嘅配搭,有進步空間,月餅來講未算合格,甜品來講還可以。分數:5/10

分數:5/10

2021-09-11 285 浏览
又到中秋食月餅🥮因為包裝咁多年都好搞鬼,就照舊買返四喜嘅奶皇同埋伯爵茶味奶皇月餅月餅粒粒都獨立包裝,折開後攞出嚟時有啲困難,出面舊餅皮有少許分離現象奶皇味內餡軟糯,味道偏重吉士味,咸蛋黃味就唔係好出,少少偏甜伯爵茶奶皇出好濃厚嘅伯爵茶味🍂夾埋奶皇餡味道仍然突出!茶控必選~四喜嘅奶皇月餅唔似半島奶皇果種腍滑口感,餅身比較有硬少少,但味道都算幾好,未試過嘅真係值得買嚟試下吖~而家去K11重有popup storeWalk-in 都買得到,行過千祈唔好錯過~
又到中秋食月餅🥮
因為包裝咁多年都好搞鬼,
就照舊買返四喜嘅奶皇同埋伯爵茶味奶皇月餅

月餅粒粒都獨立包裝,
折開後攞出嚟時有啲困難,
出面舊餅皮有少許分離現象

奶皇味內餡軟糯,味道偏重吉士味,
咸蛋黃味就唔係好出,少少偏甜
伯爵茶奶皇出好濃厚嘅伯爵茶味🍂
夾埋奶皇餡味道仍然突出!茶控必選~

四喜嘅奶皇月餅唔似半島奶皇果種腍滑口感,
餅身比較有硬少少,但味道都算幾好,
未試過嘅真係值得買嚟試下吖~

而家去K11重有popup store
Walk-in 都買得到,行過千祈唔好錯過~
2021-09-10 744 浏览
💛四喜麵包西餅💛西蘭花鮮菇蛋批 $22⭐️⭐️⭐️.5大大嚿蛋批,熱辣辣即刻食最正😆有兩大舊西蘭花🥦仲有好多切條嘅鮮菇,菇味十足,蛋都幾好食,個底係一層好薄嘅酥皮,而個邊嘅酥皮量就會多啲,不過唔係太鬆化嗰種,平平哋當一餐/下午茶都唔錯葡撻 $8⭐️⭐️⭐️普通葡撻一個😂酥皮比較少層,唔係嗰種好厚嘅酥皮,甜度適中,間唔中想食葡撻都可以買一個試吓各款曲奇 $20 ¼磅⭐️⭐️⭐️20蚊嘅曲奇有9塊,可以試暈晒佢今日有嘅八款曲奇📌黑白芝麻曲奇 個人最唔推介呢款😟食唔出有芝麻味,只係咬到啲一粒粒嘅口感🍵綠茶朱古力曲奇 綠茶味幾香,不過就嫌啲朱古力粒味道怪怪地🍫雙重朱古力曲奇朱古力味係OK嘅,但都係覺得佢啲朱古力粒怪怪地🥜腰果曲奇比較推薦食呢個😙腰果味偏濃,一粒粒腰果碎幾好食🫐藍莓曲奇牛油曲奇上係一層藍莓果醬,呢個幾特別可以試吓🍪合桃曲奇有¼粒合桃喺曲奇上面,個底就係普通牛油曲奇☕️咖啡曲奇☕️咖啡曲奇有兩款,一款係長方形,另一款係唧花曲奇,比較推薦長方形嗰款一入間鋪就比月餅盒上面嘅東方升吸引住🥰😍不過月餅太多卡路里啦,夠膽買都唔夠膽食🙈今日12pm左右到,除咗一班街坊排晒隊咁買🥮,啲文員都趁着放飯時間出嚟,個個都三
💛四喜麵包西餅💛

各款曲奇 $20 ¼磅
⭐️⭐️⭐️
20蚊嘅曲奇有9塊,可以試暈晒佢今日有嘅八款曲奇
📌黑白芝麻曲奇
個人最唔推介呢款😟食唔出有芝麻味,只係咬到啲一粒粒嘅口感
🍵綠茶朱古力曲奇
綠茶味幾香,不過就嫌啲朱古力粒味道怪怪地
🍫雙重朱古力曲奇
朱古力味係OK嘅,但都係覺得佢啲朱古力粒怪怪地
🥜腰果曲奇
比較推薦食呢個😙腰果味偏濃,一粒粒腰果碎幾好食
🫐藍莓曲奇
牛油曲奇上係一層藍莓果醬,呢個幾特別可以試吓
🍪合桃曲奇
有¼粒合桃喺曲奇上面,個底就係普通牛油曲奇
☕️咖啡曲奇☕️
各款曲奇

一入間鋪就比月餅盒上面嘅東方升吸引住🥰😍不過月餅太多卡路里啦,夠膽買都唔夠膽食🙈今日12pm左右到,除咗一班街坊排晒隊咁買🥮,啲文員都趁着放飯時間出嚟,個個都三至五盒咁樣買,月餅一袋袋咁俾人買走,可能真係太多人嚟搶嘅關係,舖頭而家基本一半以上嘅空間,都放滿月餅紙皮箱,反而少啲街坊入嚟買麵包🤥另外佢哋個松露朱古力🍫喺網上都幾多人推薦,不過問咗要2pm後先開售,行過嘅朋友可以去試吓😛
2021-09-09
西蘭花鮮菇蛋批