2018-05-17
早幾日陪咗朋友去咗黃大仙廟求籤,唔知係咪撞正吉日,好多人解籤,等到我地嘅時候,我已經好肚餓,所以解完就急急腳拉朋友去附近商場揾食。因為真係好肚餓,所以一次過叫咗好多野。温泉玉子牛油果凱薩沙律沙律份量好多,熟透嘅牛奶果食落好軟滑,少少嘅草香味,配合埋新鮮沙律菜,感覺就好fresh !三色刺身刺身盆包咗三文魚、章紅魚同虎蝦,三文魚同章紅魚都厚切上陣,都幾新鮮;但我覺得虎蝦就會相對比較特別,因為佢配咗泰式醬汁,酸酸甜甜,幾開胃嫁。珍寶赤蝦海鮮丼叫得珍寶,就知個赤蝦有返咁上下啦,大大隻,仲配埋兩大粒帆立貝,刺身都好新鮮,冇雪味。電擊雞翼,配薯條雞翼套餐配合埋雪糕優惠,超抵食,唔叫對唔住自己!雞翼係單骨上,食落超方便,秘製醬汁甜甜地,都幾惹味。同平時嘅食開嘅薯條唔同,呢度嘅薯條係甜嘅,但出奇地夾,值得一試!宇治抹茶芭菲唔好以為係優惠價,個份量就會少,都有一大杯嫁,抵食!脆脆燒三文魚皮強推小食!鹽燒味好重,好香口,如果鍾意飲酒,佢會係一個相當唔錯嘅伴酒菜。
因為真係好肚餓,所以一次過叫咗好多野。
温泉玉子牛油果凱薩沙律
三色刺身
珍寶赤蝦海鮮丼
電擊雞翼,配薯條
宇治抹茶芭菲
唔好以為係優惠價,個份量就會少,都有一大杯嫁,抵食!
脆脆燒三文魚皮