2019-05-06 145 浏览
辛苦完總係要返啲獎勵比自己 令自己更有動力去工作今次就同朋友嚟咗沙田圍嘅和氣食堂食日本嘢 幾唔錯前菜係三文魚牛油果沙律 牛油果配埋沙律醋非常清新 沙律菜爽口清新 整體幾開胃係門口見到推介咗個炙燒黑豚肉丼飯 賣相幾吸引 就叫咗嚟試燒過嘅黑豚肉配上燒汁 再加埋大量嘅蔥 味道好夾 豚肉軟硬度仲要幾合適 醬汁配埋飯食好入味 呢個丼飯幾高分黑松露鵝肝帆立貝卷 整體上都好高分 推薦鐘意卷物嘅朋友試下 卷物上嘅黑松露同帆立貝味道中規中矩 幾新鮮 而鵝肝則係卷物嘅餡入面 鵝肝煎得幾唔錯 唔會過份油脂 仲配有青瓜中和返啲油分刺身叫咗切章紅切油甘魚 份量豐富 而且都幾新鮮 點埋佢幾特別帶點酸味嘅醬汁幾特別 唯獨是切得比較薄身 不過都新鮮最後叫咗四色魚生丼 刺身整體新鮮 三文魚籽份量幾豐富 配埋飯食一流
辛苦完總係要返啲獎勵比自己 令自己更有動力去工作

今次就同朋友嚟咗沙田圍嘅和氣食堂食日本嘢 幾唔錯

係門口見到推介咗個炙燒黑豚肉丼飯 賣相幾吸引 就叫咗嚟試
燒過嘅黑豚肉配上燒汁 再加埋大量嘅蔥 味道好夾
豚肉軟硬度仲要幾合適 醬汁配埋飯食好入味 呢個丼飯幾高分

唯獨是切得比較薄身 不過都新鮮

2019-05-04 121 浏览
其實e間野我食左十幾次,真係值得推介!性價比高,出餐又快!$65一個三文魚蟹籽刺身丼跟一杯飲品,加$14仲可以追加兩款小食,今次我就追了蟹子手卷和炸蝦卷🙈叫左一杯餐飲熱柚子蜜,埋單都係$79免加一!不過提提大家,3點半餐廳就會落場,客人們就要3點半前離座!仲有,餐廳要過$100先可以用信用卡付錢🙈不過我試過無現金,佢地都可以酌情性俾我用信用卡😂😂😂P.S. 但晚市就會貴d,大家留意翻🙈🙈
P.S. 但晚市就會貴d,大家留意翻🙈🙈
昨晚去沙田主持講座至十點🕙,hubby 接我,大家都有點餓,很少食宵夜,於是在附近河畔花園找吃的,看到這家和氣食堂,名字改得很好,有親和力,哈哈😄這次聰明啦!先看一下食評參考!那麼多好評 ?是假的嗎 ?但探頭看看,十點多都有不少客人,應該不會太差吧,決定試試!裝修也算雅緻,座位都舒服,送來兩杯熱茶,但要自己填寫號碼落單,兩人不約而同都想試豚肉拉麵,點了一個黑豚、白豚,都是$78,豚肉肥瘦均勻,湯底不錯,有一般的玉米、紫菜, 味道剛好,麵質口感也不錯,我這個味精過敏的人,竟然喝一口都不抗拒,於是多喝了幾口!連加一服務費 $172
這次聰明啦!先看一下食評參考!那麼多好評 ?是假的嗎 ?
但探頭看看,十點多都有不少客人,應該不會太差吧,決定試試!

連加一服務費 $172

有加一服務費
2019-05-03
2019-05-02 70 浏览
燒雞扒蕃茄湯烏冬🍅($59)烏冬食落有𡁻口 吸晒蕃茄湯嘅濃味!條條都掛到湯汁🍜唔會比味蕾休息🤤配料有齊木耳 粟米🌽蔥 同 嗚門卷🍥雞扒煎得金香🐓皮脆肉嫩 份量都唔少😋加$14仲可以追加兩款小食添午市真係好抵食喎🥰其他野食都同樣好味嫁🤤🤤有便當有刺身有壽司有拉麵有咖哩乜都有!!!小食方面就有前菜例如菜~沙律~粟米~~~炸物例如蟹餅~天婦羅🍤~午市都好多人去學生都唔少 依家啲學生食嘅野都唔平🙈
燒雞扒蕃茄湯烏冬🍅($59)
燒雞扒蕃茄湯烏冬

烏冬食落有𡁻口 吸晒蕃茄湯嘅濃味!
條條都掛到湯汁🍜唔會比味蕾休息🤤
配料有齊木耳 粟米🌽蔥 同 嗚門卷🍥
雞扒煎得金香🐓皮脆肉嫩 份量都唔少😋
加$14仲可以追加兩款小食添
午市真係好抵食喎🥰
其他野食都同樣好味嫁🤤🤤
有便當有刺身壽司有拉麵有咖哩乜都有!!!
小食方面就有前菜
例如菜~沙律~粟米~~~
炸物例如蟹餅~天婦羅🍤~
午市都好多人去
學生都唔少 依家啲學生食嘅野都唔平🙈
和氣食堂 (沙田).又好想食日本野了(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 今日係大學站放學就同男朋友過沙田河畔覓食(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)早係幾個月前已經食過一次和氣食堂,今日再食真係覺得性價比高! ! .⚜️五點刺身盛⚜️.依家年紀大了(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)覺得寧願用一樣嘅價換優質魚生都唔想再食任食但味道一般嘅刺身!我地叫左三文魚🍣油甘魚,溥切同帆立貝,個人起喜歡個帆立貝,另外佢仲有上左個醋比你,同我倆係日本食雞泡魚刺身個汁一樣架!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)更能帶出魚生嘅鮮味!⚜️火焰🔥海膽帆立貝卷⚜️.呢個真係推薦大家黎到必叫之選(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)! ! ! 新鮮到爆嘅海膽,切片嘅帆立貝再去買壽司,一啖食曬味蕾先品嚐到海膽嘅鮮味,然後再食到帆立貝嘅滑,豐富到不得了!.⚜️白咖喱烏冬配炸雞🍗⚜️.第一次叫呢隻白咖喱烏冬,一上枱呢非常之得意呀(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)成個碗上面都白色嘅忌廉狀,一撈勻嘅時候呢就發現原來個底呢全部都係咖哩(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)撈埋食之後呢又唔漏喎!另外嗰個人呢係十分之喜歡食呢個炸物,呢度嘅炸雞呢炸得恰到好處,唔會太油膩亦唔會太多炸粉(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵).⚜️電擊雞翼⚜️.呢個一小碟入邊有六隻單骨雞翼,原來呢佢係凍食嘅雞翼嚟㗎! ! 冰鎮
和氣食堂 (沙田)

⚜️五點刺身盛⚜️
火焰海膽帆立貝卷

⚜️火焰🔥海膽帆立貝卷⚜️

⚜️白咖喱烏冬配炸雞🍗⚜️

⚜️電擊雞翼⚜️
呢個一小碟入邊有六隻單骨雞翼,原來呢佢係凍食嘅雞翼嚟㗎! ! 冰鎮得黎又惹味,個人覺得幾好食喎又特別!個雞嘅味道有少少似韓國嘅甜炸雞🍗(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
鐵板鬆軟牛脷

⚜️鐵板煎鬆軟牛脷⚜️
呢個牛脷呢真係呢正如佢所講非常之鬆軟!出面呢一啲牛脷呢會咬唔爛,而且份量又多(*¯︶¯*)!
—————————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
📌和氣食堂 (沙田)
沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下35號舖
—————————————————————- #hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#吃貨#美食#打卡好去處#相機食先#沙田美食#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl #hkdessert#foodporn #hkfoodblogger#instafood #instagram #foodstagram#foodie #和氣食堂
2019-04-29
火焰海膽帆立貝卷
鐵板鬆軟牛脷
2019-04-24 105 浏览
又到左晚餐時間啦,今次同朋友去食日本🇯🇵菜,本身以為今餐會平平無奇,但結果係一浪接一浪既驚喜,呢間餐廳係冇去錯既我地既主菜係一碗烏東同一碗豚肩飯,但呢個個主菜係非常超班,廚師係咖哩烏東上面加上了一層秘制既芝士,口感同市面上既芝士奶蓋十分相似,口感非常獨特,直得一試。而豚肩飯則是實力取勝,外脆內軟,加上秘制既牛肉汁,一試難忘,而白飯亦非常有水準,粒粒飯都完全分開,冇因為水多而痴埋一齊,層次分明,水準之作。

$168大盛刺身飯,三文魚好肥美,海膽算多,其他刺身都好鮮甜,有帶子,大蝦,鱆紅魚,京蔥吞拿魚,三文魚子,玉子。叫左啲壽司都好美味,推薦火灸蟹膏帶子,好鮮甜。軟殼蟹芝士卷,大件抵食。牛油果三文魚腐皮壽司,牛油果靚,大粒又好咬。明太子雞肉串燒滑又多肉汁,好好味,推薦!灸燒左口魚邊黑松露牛油果沙律,松露醬好夾個沙律,好味! 推薦!蒜蓉燒茄子,我估係炸既,勁油,個皮好硬,唔難食,但唔入味,不推薦(本身最想食呢個,有啲失望)。見格離枱食燒蠔好香,呢間野總括都值得再黎,下次要試下。

叫左啲壽司都好美味,推薦火灸蟹膏帶子,好鮮甜。
軟殼蟹芝士卷,大件抵食。
牛油果三文魚腐皮壽司,牛油果靚,大粒又好咬。
明太子雞肉串燒滑又多肉汁,好好味,推薦!

見格離枱食燒蠔好香,呢間野總括都值得再黎,下次要試下。

2019-04-18
2019-04-20 2463 浏览
放工相約朋友去食日本菜,之前經過時都見到這間餐廳大排長龍,所以今日過來試下先。餐廳食物種類繁多樣樣都好想食呀!三色刺身盛 B $118 (三文魚、甜蝦、赤貝)三文魚肥美鮮甜好厚肉。甜蝦大隻新鮮爽甜。赤貝夠爽脆新鮮唔腥。白咖哩烏冬配炸雞 $88這盤做形擺設好特別,滿滿一大碗白咖哩烏冬碗身好高配上木湯匙炸雞放另一碟上夠氣勢。咖哩食得多,白咖哩第一次食質地軟軟好像用忌廉加奶油打成好香濃好幼滑。這白咖哩撈埋烏冬一起食好夾,每條烏冬掛滿著白咖哩醬汁,烏冬煙韌幼滑,白咖哩比平時咖哩梗香濃帶少許微辣。芝士軟殼蟹卷 $58軟殼蟹卷面上鋪滿一片微微燒過既芝士,口感好特別真的做到內脆外軟,軟殼蟹香脆芝士軟滑配埋蟹籽一起食好味。雙重芝士鰻魚卷 $52這件鰻魚卷也是用芝士鋪面加醬汁,食落非常惹味,鰻魚鮮甜壽司內裡夾著青瓜、蛋同芝士,雙重口感。燒日本廣島蠔 (兩隻 )蒜蓉燒、芝士燒 $48廣島蠔非常大隻,滿滿蒜蓉包著燒好入味。
放工相約朋友去食日本菜,之前經過時都見到這間餐廳大排長龍,
所以今日過來試下先。
餐廳食物種類繁多樣樣都好想食呀!

三色刺身盛 B $118 (三文魚、甜蝦、赤貝)
三文魚肥美鮮甜好厚肉。
甜蝦大隻新鮮爽甜。
赤貝夠爽脆新鮮唔腥。

白咖哩烏冬配炸雞 $88
芝士軟殼蟹卷 $58
雙重芝士鰻魚卷 $52
燒日本廣島蠔 (兩隻 )蒜蓉燒、芝士燒 $48
廣島蠔非常大隻,滿滿蒜蓉包著燒好入味。

2019-04-19 81 浏览
再次幫襯呢一間餐廳,上次用餐體驗一般,可能係我點嘅嘢食唔好味。今次點左豬頸肉拉麵定食。午市定食會有前菜,前菜就咁睇幾豐富幾好食咁。有三舊壽司🍣三文魚、玉子、加州卷。壽飯有少少散,食落正常味道。因為人比較多,個拉麵都等左一段時間先來到。滿心期待嘅我一試個豬頸肉真係有少少嚇親,因為佢有啲難咬開🤯豬頸肉好韌,而且好似冇乜味咁,好似咬緊橡筋😣🥺又一次失望呀!係咪佢啲熟食都唔好食的?明明之前朋友介紹話呢間野都幾好食,不過佢係話壽司嘅😂我諗點魚生嗰啲應該OK⋯⋯係我自己嘅問題🤣
午市定食會有前菜,前菜就咁睇幾豐富幾好食咁。

2019-04-16 132 浏览
今日去左沙田剪頭髮順道係沙田食個lunch朋友話呢間「和氣食堂」唔錯日本野我超級鐘意😍咁我快速食個lunch之後又約左朋友行街街🤣呢間餐廳lunch都幾多人我睇住個menu款款都好想食我份人又為食又貪心最終揀左呢個「迷你三文魚帆立貝刺身丼拼牛肉烏冬」價錢:$755⭐️為最高味道:⭐️⭐️⭐️⭐️推薦:⭐️⭐️⭐️⭐️回頭:⭐️⭐️⭐️⭐️又可以食刺身丼又有得食烏冬😂仲包一杯飲品咁我揀左熱柚子蜜天氣涼左飲杯熱飲好d佢地上菜速度都幾快捷帆立貝都幾新鮮 無雪味三文魚又夠厚身👍🏻個飯份量都算多食埋個牛肉烏冬而且仲有木耳、粟米湯底比較清 唔會好咸食完已經飽哂了無得頂👍🏻佢地d午餐set又唔算好貴喎一百蚊樓下都有交易有d set就會貴少少既不過食物新鮮又好味!抵食!坐得又舒服朋友真係無介紹錯喎👍🏻👍🏻
今日去左沙田剪頭髮

呢間餐廳lunch都幾多人

我睇住個menu款款都好想食
我份人又為食又貪心
最終揀左呢個
「迷你三文魚帆立貝刺身丼拼牛肉烏冬」
價錢:$75

無得頂👍🏻

佢地d午餐set又唔算好貴喎
一百蚊樓下都有交易
有d set就會貴少少既
不過食物新鮮又好味!抵食!
坐得又舒服
朋友真係無介紹錯喎👍🏻👍🏻
2019-04-15 254 浏览
沙田河畔呢附近雖然有啲僻,但真係間間都幾好食咁又黎呢頭覓食,見咁多好評就試下呢間和氣食堂好爆呀! 成個夜晚都keep住咁多人睇黎真係有番啲保證火焰左口魚邊牛油果沙律前菜叫咗個沙律,見到有牛油果呢樣野就忍唔住叫咗左口魚鮮甜,用火灼一灼更係帶出更多魚香味牛油果香滑不膩,配埋點點黑松露,成個沙律細緻又開胃芝士軟殼蟹卷成舊擺入口,凍凍地嘅壽司飯撈埋熱辣辣軟殼蟹加上芝士同蟹籽沙律醬嘅提味,呢款壽司十粒星值得一叫呢個刺身盛有三文魚,甜蝦,廣島蠔,油甘魚厚切三文魚唔多講喇又鮮又甜甜蝦大大隻蝦頭都爭啲吮埋落肚廣島蠔一定要擠檸檬唔是的話我會嫌有點腥油甘魚永遠係食完之後下次又會唔記得油甘魚係咩味道嘅存在但係是好食的!白咖哩烏冬配炸雞到熱食喇~~個樣係奶蓋烏冬咁,好似好勁上面係層類似忌廉咁嘅野,好creamy,但又無忌廉咁漏咖哩收埋喺層奶蓋底,我地撈勻黎食,層cream貌似中和咗下咖喱嘅濃味又令到個烏冬增添香滑,旁邊仲有炸雞,巧食燒日本廣島蠔上枱就有兩隻嘅,一隻係芝士燒,一隻係蒜燒因為睇落太好味忍唔住手啪咗隻落肚先醒起未影隻芝士味啲芝士響舊蠔上面溶下溶下真係好鬼引人千迴火鳥呢個雞翼個名有啲霸氣,唔再係手羽乜
沙田河畔呢附近雖然有啲僻,但真係間間都幾好食咁
又黎呢頭覓食,見咁多好評就試下呢間和氣食堂
好爆呀! 成個夜晚都keep住咁多人
睇黎真係有番啲保證
火焰左口魚邊牛油果沙律

前菜叫咗個沙律,見到有牛油果呢樣野就忍唔住叫咗
左口魚鮮甜,用火灼一灼更係帶出更多魚香味
牛油果香滑不膩,配埋點點黑松露,成個沙律細緻又開胃

芝士軟殼蟹卷

成舊擺入口,凍凍地嘅壽司飯撈埋熱辣辣軟殼蟹
加上芝士同蟹籽沙律醬嘅提味,呢款壽司十粒星值得一叫
刺身盛

呢個刺身盛有三文魚,甜蝦,廣島蠔,油甘魚
厚切三文魚唔多講喇又鮮又甜
甜蝦大大隻蝦頭都爭啲吮埋落肚
廣島蠔一定要擠檸檬唔是的話我會嫌有點腥
油甘魚永遠係食完之後下次又會唔記得油甘魚係咩味道嘅存在
但係是好食的!
白咖哩烏冬配炸雞

到熱食喇~~個樣係奶蓋烏冬咁,好似好勁

上面係層類似忌廉咁嘅野,好creamy,但又無忌廉咁漏
又令到個烏冬增添香滑,旁邊仲有炸雞,巧食
燒日本廣島蠔

上枱就有兩隻嘅,一隻係芝士燒,一隻係蒜燒
因為睇落太好味忍唔住手啪咗隻落肚先醒起未影隻芝士味

啲芝士響舊蠔上面溶下溶下真係好鬼引人
千迴火鳥
千迴火鳥

呢個雞翼個名有啲霸氣,唔再係手羽乜乜乜
雖然食落有啲普通,都係雞翼一隻,但個名已經引咗我嗌
火鳥勝利~~

間野高質,唔怪得成晚都爆到咁,好彩早黎都仲有位
食到個肚好和氣真係無交嗌
2019-04-01
刺身盛
2019-04-14 68 浏览
係沙田行開街睇完戲就搵下有咩地方食野想食日本野就咁岩見到呢間餐廳就入去試一試佢😛雖然舖內位置唔算大,但野食係值得一讚!!最抵讚既係清酒煮蜆,平時食開既係冇乜味好淡🤔但呢到個蜆係絕對值得一試!!!佢地加左少少蒜蓉...成件事即刻變到不得了😋😋😋不過餐牌係搵唔到煮蜆呢個餸。。係咁岩想食問佢地有冇先知有得食😛所以想食既朋友可以落單既時候同職員問一問環境:3.5/5食物:4.5/5服務:4.5/5結論係可以再戰值得一試!!
係沙田行開街睇完戲就搵下有咩地方食野
想食日本野就咁岩見到呢間餐廳就入去試一試佢😛
雖然舖內位置唔算大,但野食係值得一讚!!
係咁岩想食問佢地有冇先知有得食😛
所以想食既朋友可以落單既時候同職員問一問

環境:
3.5/5
食物:
4.5/5
服務:
4.5/5

結論係可以再戰值得一試!!
清酒煮蜆
炸三文魚皮
清酒煮蜆
2019-04-13 81 浏览
今日好高興 為咗慶祝可以搵到畢業grad job 我一位住沙田嘅朋友就非常推薦呢間位於河畔花園嘅餐廳入面食日本嘢-和氣食堂和氣食堂嘅環境都幾光猛 位置同位置之間有一定嘅距離 餐具上都印有和氣食堂嘅字 幾精美 幾適合同朋友一齊傾計首先就嗌咗一個 四色魚生丼 ($128) 入邊刺身嘅款式有三文魚 油甘魚 帆立貝 同埋 拖羅碎😋 旁邊仲加上新鮮晶瑩通透嘅飛魚子同玉子 將所有嘅魚生鋪滿丼飯上😋 魚生鮮味充足 食到舐舐脷再叫左一份 黑豚腩燒丼 ($72) 喺丼飯上面鋪上 一片又一片經過炭燒嘅黑豚肉 肉質鮮嫩加上炭燒嘅醬汁 非常惹味食日本嘢點少得嗌壽司 和氣食堂亦都有唔少創意壽司同埋料理 我就嗌咗一份 火焰海膽帆立貝卷($68) 同埋 牛油果芒果三文魚班戟($48)個帆立貝卷 非常新穎 用帆立貝包住普通嘅太卷 再放海膽喺帆立貝嘅面頭 值得一試三文魚班戟 一邊有牛油果同芒果同三文魚嘅配搭 看似不搭 但係加上沙律醬 食落口又有好特別嘅味道千迴火鳥 ($38)三隻惹味嘅燒雞全翼 旁邊仲加上一個檸檬調味田樂麵豉燒日本茄子 ($42)可以話係全餐晚飯最驚喜嘅一道菜式 天樂麵豉加上茄子 再將兩道材料猛火燒烤

千迴火鳥 ($38)
三隻惹味嘅燒雞全翼 旁邊仲加上一個檸檬調味

田樂麵豉燒日本茄子 ($42)
可以話係全餐晚飯最驚喜嘅一道菜式 天樂麵豉加上茄子 再將兩道材料猛火燒烤 味道非常出色 如果冇食過嘅話真係值得一試 誠意推介

總括而言 和氣食堂真係一間值得一試嘅餐廳 喺河畔花園呢個地方 竟然都可以食到一啲咁好食嘅日本料理

• 黑豚肉燒丼
  • 四色魚生丼
  • 千迴火鳥
  • 火焰海膽帆立貝卷
  • 田樂麵豉燒日本米茄子
  • 牛油果芒果三文魚班戟
2019-04-12 86 浏览
假日不想煮飯,就約了朋友在屋企附近吃個晚飯。看到這間店很多人排隊,應該是好吃所以就試試。店內環境簡潔光亮點了一個白咖喱烏冬配炸雞,很特別,它竟然是白色的,用筷子夾裏面才看到原來咖哩汁在底部。我問店員這汁是什特,他們說是秘制的。吃一口試試,味道有點奶味,但又有薯仔味,質地柔軟,有些像奶蓋,把白色汁和咖哩汁渾合烏冬來吃,很好味喔!會變成很香滑的烏冬,十分特別。炸雞也很脆,肉質鮮嫩。另外又點了一個黑豚肩燒丼,黑豚肉的肉質有口感得來又不硬,燒汁味道可口,加上大量香䓤,配撘得很好。很多汁,足夠吃完整碗飯。又點了明太子醬天婦羅炸蝦,外皮非常之脆,又不油膩,肉質很夾,配上明太子醬,蝦都幾大隻😋點了刺身,很新鮮,三文魚十分厚,口質十足。軟殻蟹卷也好吃最後要說這間和氣食堂應該改名叫人氣食堂😂因爲真的很多人來吃,我平日晚上來,門口都很多人排隊,人氣十足!

點了刺身,很新鮮,三文魚十分厚,口質十足。軟殻蟹卷也好吃

2019-04-08 64 浏览
夜媽媽掛住個廣島蠔同d卷物 又黎食啦夜晚9點半左右到 食晚餐既人走左一半啦即刻有位食廣島蠔、油甘魚、”雕紅魚”個人認為3款刺身都好新鮮好juicy好岩我口味 我比滿分 不過友人就覺得屬中上水平卷物-海膽帆立貝卷和氣的卷物款款都好好食咁 的確每次叫不同的卷物也不會失望友人們一致讚好芝士蛋卷好好食啊鐘意甜既唔好放過 唔鐘意甜既應該就麻麻地都幾大舊架 又多芝士 所以都幾濟芝士皇帝蟹棒好食 好大條蟹棒 好香蟹味雜錦天婦羅天婦羅比較一般水準 炸皮有少少厚-價錢親民 3人食 $5xx
夜媽媽掛住個廣島蠔同d卷物 又黎食啦

夜晚9點半左右到 食晚餐既人走左一半啦
即刻有位食

廣島蠔、油甘魚、”雕紅魚”
個人認為3款刺身都好新鮮好juicy

好岩我口味 我比滿分 不過友人就覺得屬中上水平