2024-01-31 160 浏览
瑤柱臘味蘿蔔糕,入邊有瑤柱同臘味,仲有臘腸蝦米~餡料好足料又好味!口感好滑,而且夠堅挺唔會一煎就散晒!蘿蔔都係本地農產,蘿蔔糕都係香港製造,信心之選😙😋禮盒裝連同兩包來自武夷山茶區嘅老記飛渡大紅袍茶,好細心可配蘿蔔糕解膩😋盒裝包装,華麗吸晴!送禮岩晒!除咗有瑤柱臘味蘿蔔糕仲有賀年糕點:清香馬碲糕,五香臘味芋頭糕,古法黑糖年糕🤩好想全部都試!🍱君蘭麵包廠 (銅鑼灣)📌銅鑼灣東角道26號怡安大廈地下6-8號舖

蘿蔔都係本地農產,蘿蔔糕都係香港製造,信心之選😙😋

盒裝包装,華麗吸晴!送禮岩晒!

除咗有瑤柱臘味蘿蔔糕

🍱君蘭麵包廠 (銅鑼灣)
📌銅鑼灣東角道26號怡安大廈地下6-8號舖
君蘭麵包廠而家原來除左有麵包🥖🥐之外仲有有買賀年糕點,黑糖年糕、蘿蔔糕、芋頭糕、馬蹄糕!咁岩路經,阿仔話想食蘿蔔糕,咁當然就試下啦,而家禮盒裝,仲有2包武夷山茶區嘅老記飛渡大紅袍茶包🍵,咁就可以一邊嘆糕一邊日嘆茶,正丫! 🔆瑤柱臘味蘿蔔糕就咁切片已經睇到足料煎好食落口蘿蔔好夠味,仲加入臘腸、臘肉、蝦米、瑤柱等。。食得出一口都係真材實料,調味亦都岩岩好,只要簡單煎香,外層脆卜卜口感一流,真係好有傳統既風味啊!最後配埋啖茶,真係一樂也!
君蘭麵包廠而家原來除左有麵包🥖🥐之外
仲有有買賀年糕點,黑糖年糕、蘿蔔糕、芋頭糕、馬蹄糕!

🔆瑤柱臘味蘿蔔糕

就咁切片已經睇到足料

最後配埋啖茶,真係一樂也!
2024-01-30 51 浏览
上星期經過銅鑼灣🚶‍♀️帶麵包控妹妹買君蘭麵包廠的傳統新派麵包🥖🥯🥐🥨原來君蘭麵包廠還有買賀年糕點😋立刻買了一盒蘿蔔糕🤭包裝精緻,還附上武夷三茶區的老記飛渡大紅袍茶包☕️一口蘿蔔糕,一口大紅袍,簡直絕配❗️賀年時節,君蘭麵包廠為大家帶來左四款精美賀年糕點🏮!仲會附上武夷山茶區嘅老記飛渡大紅袍茶包🍵,採用30年以上嘅樹齡嘅茶葉製作🌿,帶來絕美茶香!一口蘿蔔糕,一口大紅袍,簡直絕配❗.🥕瑤柱臘味蘿蔔糕: 特選蘿蔔,加入臘腸、臘肉、瑤柱等,每一口都係真材實料,融合香氣、口感同豐富嘅傳統風味啊😋😋😋店鋪還有五香臘味芋頭糕,古法黑糖年糕,清香馬蹄糕,送禮,招呼親朋戚友必備🫰🏻📍地址: 香港島灣仔區銅鑼灣東角道26號地下6-8號鋪⏰營業時間: 星期一至五:0800 - 2100星期六: 0900 – 2100星期日:0900 - 2100#君蘭餅店 #君蘭麵包廠 #新年食品 #新年優惠 #優惠 #美食分享 #美食推薦 #減價 #優惠折扣 #優惠美食 #優惠活動倒數 #新年 #2024新年 #新年蘿蔔糕 #蘿蔔糕 #黑糖年糕 #芋頭糕 #馬碲糕 #新年送禮 #減價 #優惠折扣 #優惠美食 #優惠活動 #香

📍地址: 香港島灣仔區銅鑼灣東角道26號地下6-8號鋪
⏰營業時間: 星期一至五:0800 - 2100
星期六: 0900 – 2100
星期日:0900 - 2100

#君蘭餅店 #君蘭麵包廠 #新年食品 #新年優惠 #優惠 #美食分享 #美食推薦 #減價 #優惠折扣 #優惠美食 #優惠活動倒數 #新年 #2024新年 #新年蘿蔔糕 #蘿蔔糕 #黑糖年糕 #芋頭糕 #馬碲糕 #新年送禮 #減價 #優惠折扣 #優惠美食 #優惠活動 #香港好去處 #OrchidPadaria

2024-01-30 37 浏览
君蘭麵包舖真係讀書既回憶🥰🥰最近係銅鑼灣開左第一間港島區既分店‼️🥳以「港式味道」嘅傳統手藝變奏出更多新派味道🥸朋友去買完仲話多左好多款式既特別既包包我梗係都要去潮聖一下😆😆款式真係好多,眼花撩亂下,終於揀好左🔆小牛角包🥐佢有好多不同口味我揀左 :61%朱古力味、柚子蜜餞橙味、紅桑子脆脆味朱古力好濃郁,入口幼滑柚子味好清新,好fresh fresh 感覺👍🏻紅桑子脆脆,脆脆口感令人覺得好爽增強左入口既層次而小小牛角包,真係唔洗多講,入口既蘇脆口味,真係可以令任何人都愛上佢! 🔆菠蘿包抹茶紅豆菠蘿包、真·菠蘿包菠蘿包係2個仔既至愛,當然唔可以唔買比佢試下搽茶配紅豆,真係不能抗拒再配埋脆卜卜既菠蘿皮,真係令一人試難忘而真·菠蘿包,就係真係用🍍菠蘿配菠蘿包😆阿仔話好好味,咁食好爽,叫我下次要再買😂😂😂🔆日本金文拔芝士捧芝士味好濃,焗反熱更好味!🔆原味菠蘿包大大個,做早餐好夠,而且佢全個面都係脆皮,每一啖都係脆卜卜同好軟熟既面包!
君蘭麵包舖真係讀書既回憶🥰🥰
最近係銅鑼灣開左第一間港島區既分店‼️🥳

以「港式味道」嘅傳統手藝變奏出更多新派味道🥸
朋友去買完仲話多左好多款式既特別既包包

我梗係都要去潮聖一下😆😆
款式真係好多,眼花撩亂下,終於揀好左

🔆小牛角包🥐

佢有好多不同口味
我揀左 :61%朱古力味、柚子蜜餞橙味、紅桑子脆脆味
朱古力好濃郁,入口幼滑
柚子味好清新,好fresh fresh 感覺👍🏻
紅桑子脆脆,脆脆口感令人覺得好爽增強左入口既層次

🔆菠蘿包

抹茶紅豆菠蘿包、真·菠蘿包
菠蘿包係2個仔既至愛,當然唔可以唔買比佢試下
而真·菠蘿包,就係真係用🍍菠蘿配菠蘿包😆
阿仔話好好味,咁食好爽,叫我下次要再買😂😂😂

🔆日本金文拔芝士捧

芝士味好濃,焗反熱更好味!

🔆原味菠蘿包

2024-01-29 154 浏览
君蘭麵包廠正式進駐銅鑼灣啦,所以上星期跟媽咪去左買野食❤️作為港島區首間分店會有更多新驚喜,例如有多款新派菠蘿包、牛角包同葡撻登場,款款都有唔同味道。每日由師傅新鮮焗製,保證100% 香港製造‼️今次同媽咪揀左葡撻、紅桑子小牛角包、提拉米蘇小牛角包、三文魚菠蘿包、抺茶紅豆菠蘿包及原味菠蘿包😍菠蘿包同牛角包最吸引到我🤓葡撻新鮮熱辣出爐,個味道勁似去左澳門食😍唔會好易咬碎!紅桑子小牛角包紅桑子酸酸地但意外地同牛角包既咸味平衡返,唔會話好甜,幾夾既組合🤩提拉米蘇小牛角包第一次食到提拉米蘇同牛角包mix埋既口味,同我一樣鍾意食提拉米蘇都應該覺得唔錯🤤面頭有cream,入面仲有夾心朱古力!重點係唔會好甜甜到漏,可以encore👌🏻三文魚菠蘿包本身我鍾意食三文魚,佢依個三文魚無腥味,同菠蘿包融為一體後又原來幾特別,菠蘿包本身個包整得好,唔會好易跌到成地都係碎,好有創意🫢抺茶紅豆菠蘿包抺茶菠蘿包又係另一個味道,好特別!好似食緊抺茶餅乾,但其實係菠蘿包既口感,跟住紅豆同菠蘿包原來都幾夾味😳真係一粒粒既紅豆呀!原味菠蘿包正常味道,不過我會試其他口味既菠蘿包🤫整體黎講都好特別!唔會話太甜,價錢都可以接受❤️佢地
君蘭麵包廠正式進駐銅鑼灣啦,所以上星期跟媽咪去左買野食❤️

每日由師傅新鮮焗製,保證100% 香港製造‼️

葡撻
新鮮熱辣出爐,個味道勁似去左澳門食😍唔會好易咬碎!

紅桑子小牛角包

提拉米蘇小牛角包

三文魚菠蘿包

抺茶紅豆菠蘿包

原味菠蘿包
正常味道,不過我會試其他口味既菠蘿包🤫

整體黎講都好特別!唔會話太甜,價錢都可以接受❤️佢地仲有光酥餅、方包同蛋糕仔買架!
推介大家一定要試菠蘿包同牛角包‼️

君蘭麵包廠 (銅鑼灣)
📍銅鑼灣東角道26號怡安大廈地下6-8號舖
用餐优惠
試食活動
2024-01-29 34 浏览
農曆新年就快到啦🐲大家開始食各式賀年糕點未呀?我近期同媽咪去銅鑼灣行街,經過見到一間裝橫摩登的麵包店👩🏻‍🍳除左有賣麵包外,仲有賣各款年糕。而我今次就買蘿蔔糕🤤【君蘭蘿蔔糕】🔸特選本地蘿蔔製作而成🔹加入臘腸、臘肉、蝦米、瑤柱等💁🏻‍♀️真材實料,啖啖傳統風味,足料又惹味!當晚已經即煎即食,媽咪煎到金黃色🤩蘿蔔糕入面真係有蘿蔔條,加上有其他配料,口感層次亦好豐富😍而購買禮盒裝更包括來自武夷山老記飛渡大紅袍茶包。賀年送禮自用亦好適宜🥰食完蘿蔔糕再似番杯熱茶,可以解膩。同埋大紅袍茶香清純淡雅,簡直是最佳配搭👍🏻淨重:約600克進食建議:拆開真空包裝袋,取出後翻熱食用。保存方法:原封包裝冷藏於雪櫃1°C至4°C內,除去真空包裝後,請盡快食用。原產地:香港🇭🇰生產此食品的廠房有處理蛋類、花生、大豆、木本堅果及其製品此日期或之前食用(日/月/年):請參閱包裝
農曆新年就快到啦🐲大家開始食各式賀年糕點未呀?

【君蘭蘿蔔糕】
🔸特選本地蘿蔔製作而成
🔹加入臘腸、臘肉、蝦米、瑤柱等
💁🏻‍♀️真材實料,啖啖傳統風味,足料又惹味!

淨重:約600克
進食建議:拆開真空包裝袋,取出後翻熱食用。
原產地:香港🇭🇰
生產此食品的廠房有處理蛋類、花生、大豆、木本堅果及其製品
此日期或之前食用(日/月/年):請參閱包

外卖自取
臨近新年 諗住買下糕點第一次買佢嘅蘿蔔糕非常足料 勁香口!裏面有齊臘腸,臘肉,蝦米,瑤柱好惹味而且佢送埋大紅袍茶葉 好好飲呀$148 非常良心價位加上香港製作,絕對要支持一下小店!推薦大家買黎試下
臨近新年
諗住買下糕點
第一次買佢嘅蘿蔔糕
非常足料 勁香口!
裏面有齊臘腸,臘肉,蝦米,瑤柱
好惹味

而且佢送埋大紅袍茶葉 好好飲呀

$148 非常良心價位

加上香港製作,絕對要支持一下小店!
推薦大家買黎試下

蘿蔔糕
外卖自取
$148 (其他)
蘿蔔糕
係銅鑼灣世貿行街就一定會被呢間新開的麵包店吸引了😍粉紅橙色門面非常搶眼,20年歷史的君蘭餅店以全新概念店「君蘭麵包廠」最近正式進駐銅鑼灣。麵包廠主打各式港式撻款、麵包、曲奇、多士、多款口味牛角包、菠蘿包等!麵包每日由師傅人手製作,新鮮焗製,100% MADE IN HONG KONG,保留專屬香港的本土特色。🌟 迷你菠蘿包 (3個 $52)多款新派菠蘿包,好有創意,菠蘿包金黃鬆脆,細細個可以試多幾個口味😋🍵 抹茶紅豆菠蘿包一咬開就有流心既抹茶醬,加埋甜甜地既紅豆好正,抹茶控必食!🍍 真 . 菠蘿包真係有塊鮮菠蘿夾係菠蘿包中間,小朋友一定鍾意!🐟 三文魚菠蘿包三文魚醬入口香滑,同菠蘿包又好夾!🌟 小牛角包 (3個 $52)舖頭入面有好多款小牛角,賣相靚又好食!🍵 抹茶紅豆小牛角抹茶味好香濃,抹茶配紅豆簡直係perfect match!🍊 柚子蜜餞橙小牛角柚子好清香,但又唔會搶去牛角包嘅牛油香味。🍒 紅桑子脆脆小牛角入口酸酸甜甜,造型好可愛!
係銅鑼灣世貿行街就一定會被呢間新開的麵包店吸引了😍

🌟 迷你菠蘿包 (3個 $52)

🍵 抹茶紅豆菠蘿包

一咬開就有流心既抹茶醬,加埋甜甜地既紅豆好正,抹茶控必食!

🍍 真 . 菠蘿包
真係有塊鮮菠蘿夾係菠蘿包中間,小朋友一定鍾意!

🐟 三文魚菠蘿包

三文魚醬入口香滑,同菠蘿包又好夾!

🌟 小牛角包 (3個 $52)
舖頭入面有好多款小牛角,賣相靚又好食!

🍵 抹茶紅豆小牛角

抹茶味好香濃,抹茶配紅豆簡直係perfect match!

🍊 柚子蜜餞橙小牛角

柚子好清香,但又唔會搶去牛角包嘅牛油香味。

🍒 紅桑子脆脆小牛角

入口酸酸甜甜,造型好可愛!
喺銅鑼灣見到全粉紅色外型嘅新店,原來係麵包廠🤩仲要係港島區首間分店,所以設計都落足心思,與別不同,粉紅色嘅外牆,好遠已經見到,好有驚喜! 除此之外,分店仲新派菠蘿包、牛角包🥐登場,有多款口味,牛角包有柚子橙🍊、紅桑子、極濃芝麻、提拉米蘇等,而菠蘿包就有麻糬芝麻、綠茶紅豆🫘,仲有真係有菠蘿🍍嘅菠蘿包!😂 建議放入焗爐或微波爐更熱幾秒,外層好更香脆好味! 麵包係每日由師傅新鮮焗製,100% MADE IN HONG KONG,一定會要去支持!

• 真菠蘿包
  • 柚子橙牛角包
  • 麻糬芝麻菠蘿包
2024-01-27 39 浏览
君蘭麵包廠正式進駐銅鑼灣‼️住港島嘅我終於望到佢地係港島區開第一間分店啦 🥳 因為我勁鐘意食佢哋個原味芝士條❤️作為港島區首間分店,推出左好多唔同新驚喜!佢哋每日都有新鮮熱辣麵包出爐🍞,100% MADE IN HONG KONG,主打「港式味道」嘅傳統手藝,創造出獨特嘅港式麵包!所以新店有多款新派菠蘿包、牛角包登場,款款都有不同味道!特別係 #抹茶紅豆菠蘿包、#麻糬芝麻菠蘿包、真.菠蘿包、#提拉米蘇小牛角、#菠蘿牛,仲有 #流心孖芝撻、葡撻、芝士蛋糕、芝士條等,樣樣都好吸引🤩原味芝士條可以話係我多年來最愛,每次經過分店都係必買,芝士條口感幼滑,芝士味超濃,令就回味無窮!而佢哋新出嘅小牛角同小菠蘿包做緊優惠 $52/3個,細細個可以試哂咁多款口味,亦啱哂小朋友食😋 我就試左#菠蘿牛,即係牛角酥上面係菠蘿皮,一次食哂2種脆脆口感,好好味!#麻糬芝麻菠蘿包 都好特別,芝麻口味嘅菠蘿包配埋芝麻味嘅餡,成個都好濃郁嘅芝麻香味,仲有燒過麻糬做點綴,不能錯過!

君蘭麵包廠正式進駐銅鑼灣‼️

2024-01-26 43 浏览
君蘭麵包廠以「港式味道」嘅傳統手藝變奏出更多新派味道,創造出獨特嘅現代化港式麵包 風格有一系列全新麵包款式每日新鮮熱 辣出爐💁‍♀️麵包控妹妹吃得津津有味,一次吃了三個😅😅😅紅桑子脆脆小牛角$22【任何時候小牛角包$52/3個】紅桑子cream味道酸甜,配上牛角包一起食,好特別好Fresh!61%朱古力小牛角$22朱古力醬在牛角包面,最適合大人同小朋友,朱古力嘅甜味和牛角包的牛油香味配合得天衣無縫。真·流心芝士撻$18【任何撻類4送1】芝士撻撻皮鬆軟🥧,配搭流心芝士,層次分明的口感,真是令人食指大動呀😋真·菠蘿包$18堪稱為其中一款香港名物😆酥脆的表層,甜味或鹹味任君選擇!菠蘿牛$16菠蘿包嘅皮,又甜又香,放在牛角包上面,一次可以滿足兩種口味very nice👍🏼三文魚香草包$24三文魚加上香草,放在麵包面上進行烤焗,魚油同香味逼晒出嚟,真是另一翻風味。日式咖哩雞批$14金黃色酥脆的餅皮,內藏著香濃的咖喱雞肉,非常惹味,喜歡雞批的朋友可以一嚐,仲有沙嗲味雞批可供選擇☺️📍地址: 香港島灣仔區銅鑼灣東角道26號地下6-8號鋪⏰營業時間: 星期一至五:0800 - 2100星期六: 0900

紅桑子脆脆小牛角$22【任何時候小牛角包$52/3個】

61%朱古力小牛角$22

真·流心芝士撻$18【任何撻類4送1】

真·菠蘿包$18
堪稱為其中一款香港名物😆酥脆的表層,甜味或鹹味任君選擇!

菠蘿牛$16

三文魚香草包$24

日式咖哩雞批$14
一嚐,仲有沙嗲味雞批可供選擇☺️

📍地址: 香港島灣仔區銅鑼灣東角道26號地下6-8號鋪
⏰營業時間: 星期一至五:0800 - 2100
星期六: 0900 – 2100
星期日:0900 - 2100

#君蘭 #君蘭餅店 #新產品 #港式麵包 #蛋糕 #麵包 #甜品 #香港美食 #香港甜品 #曲奇 #港式風味 #懷舊 #經典 #新鮮製造 #OrchidPadaria #hkbakery #bakery #hkcakes #cakes #desserts #sweets

外卖自取
君蘭多年來陪伴香港人一同成長,堅持人手製作、烘焙,保留專屬香港的本土特色。全新概念店「君蘭麵包廠」最近正式進駐銅鑼灣,糅合傳統手藝與現代港式麵包風格,推出多款新派菠蘿包、牛角包🥐,每日由師傅新鮮焗製,100% 香港製造🇭🇰。 銅鑼灣分店除了有一系列全新麵包款式每日新鮮熱辣出爐外,還會不時推出限定麵包款式,有興趣的朋友就要留意君蘭麵包廠的最新消息啦!◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦𖠿君蘭麵包廠 @orchidpadaria𖤣𖤥銅鑼灣東角道24-26號怡東商場地下及1樓6-8號舖味道 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡服務 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡環境 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡價錢 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡回頭率 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦

𖠿君蘭麵包廠 @orchidpadaria
𖤣𖤥銅鑼灣東角道24-26號怡東商場地下及1樓6-8號舖

味道 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
服務 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
環境 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
價錢 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
回頭率 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡

2024-01-25 24 浏览
相信大家見到呢間麵包舖都唔會覺得陌生,但係佢最新喺銅鑼灣開嘅店舖就真係好有新鮮感完全唔同style,好似香港古蹟咁😍 新舖頭新概念,麵包款式好新穎,主打菠蘿包同埋牛角酥。我當日買咗紅豆抹茶同三文魚菠蘿包,細細個好可愛,個包夾咗超級多紅豆啱晒紅豆fans,估唔到三文魚同菠蘿包一齊食咁夾!如果想食牛角包我推介柚子香橙味,味道好特別,酸酸甜甜好正。另外買咗包老婆餅,超級大個冇得輸,仲買咗荔枝合桃麵包,可能我唔鍾意食合桃,如果淨係荔枝麵包應該會好正😋

2024-01-24 78 浏览
在香港已有20多年歷史的君蘭餅店,相信是很多人小時候的回憶,現在君蘭於銅鑼灣設立了首間分店,主打新派糕點麵包🥯粉燈色的店面讓人眼前一亮,可見上層有師傅現場烤焗,非常新鮮 除了菠蘿包、墨西哥包等傳統港式麵包外,還有不同款色的牛角包及撻等🧡 🥐小甜牛角包($22/個;$52/3個)分別點了3款不同味道,小牛角包香脆,提拉米蘇味中間還有咖啡醬🤎抹茶紅豆茶味甘香紅豆香甜❤️紅桑子脆脆酸酸甜甜🩷 🥧撻類(買四送一)分別點了3款雞批,外皮牛油香脆,餡料多,經典雞批的白汁味不會蓋過雞味、沙嗲味則惹未鹹香、而咖喱味香亦香

🥐小甜牛角包($22/個;$52/3個)

🥧撻類(買四送一)

2024-01-21
下午茶
  • 小牛角包
  • 雞批
🌸《君蘭麵包廠· 西餅 · 銅鑼灣》君蘭麵包廠最近係銅鑼灣新開左✨‼️-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 🍞 Tiramisu小牛角 $22🍞 61%朱古力小牛角 $22🍞 麻薯芝麻菠蘿包 $20 牛角包做得好好,外脆內軟,食落唔會乾噌噌,上面既cream唔會好甜,特別係朱古力味,朱古力味好濃郁👍🏻菠蘿包既芝麻味亦都好濃,加埋麻薯煙煙韌韌既口感✨而且細細個食左一啲罪惡感都無啊😂-📍 君蘭麵包廠銅鑼灣東角道26號怡安大廈地下6-8號舖-環境:🌸🌸🌸🌸🌸味道:🌸🌸🌸🌸🌸服務:🌸🌸🌸🌸🌸衛生:🌸🌸🌸🌸🌸性價比:🌸🌸🌸🌸Revisit: ❤️-#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_cwb #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #hkrestaurant #englishreview #luxuryfoodstyle #香港好去處 #打卡餐廳 #相機食先 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港打卡 #餐廳推介#假日好去處 #香港必吃 #香港美
🌸

服務:🌸🌸🌸🌸🌸
衛生:🌸🌸🌸🌸🌸
性價比:🌸🌸🌸🌸

Revisit: ❤️
#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_cwb #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #hkrestaurant #englishreview #luxuryfoodstyle #香港好去處 #打卡餐廳 #相機食先 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港打卡 #餐廳推介#假日好去處 #香港必吃 #香港美食 #香港好去處 #香港探店 #香港旅遊攻略 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣黃店 #銅鑼灣好去處