2001-10-14 27 浏览
話自己係牛肉第一家,日本o個邊d舖就可能係o既,不過香港呢邊o個d真係好難食,又咸又凍!
2001-07-08 15 浏览
D牛肉太乾了, 而且味不太濃. 同日本相比真係無得比!而且香港的分店水準像在下跌, 有需要檢討!! <br> <br>
<br>
2001-06-14 24 浏览
呢間曾在開業無幾耐已試過,當時對呢間服務人員十分不滿,在近期朝早想食飯,就腳又在光顧,同場前面有一群韓國人光顧,見個服務人員雖然唔係手忙腳亂,但其服務手法亦貽笑大方,看在我眼裡就認真唔合格,係尖沙嘴呢類遊客區點可以用咁o既服務態度d 人o架,牛肉飯尚算可口,但由於個麵豉湯係剛開粉的關係,粉,水,機尚未完全配合,飲到我鹹到出晒位,真係離晒罩,有時我真會想呢間分店個老闆係什麼心態.
2001-05-10 33 浏览
我次次去此店,都係食牛肉飯,實在好好味,其他食品我唔多知,如果趕時間,此店係我的首選,可惜香港分店不多,聽講Japan 的Yoshinoya 仲好味得多喎!
2000-09-17 46 浏览
七年前第一次去灣仔吉野家食佢既牛肉飯~0個陣d牛肉飯真係唔錯ga~价錢平唔在講啦~料夠多~個汁好味~d日本飯粒又夠彈牙~真係几好食ga~而家? 唉~料少左好多唔在講~個汁又唔同左唔落豉油真係唔夠味~d飯唔同左lu~唔係日本米~最近一次亦係最后一次食呢間野我係去尖咀分店~亦係第一次同埋最后一次食佢個東坡肉飯~yuck~垃圾~以后唔去~回憶中既牛肉飯係好味d既~
回憶中既牛肉飯係好味d既~
2000-07-29 10 浏览
我最鍾意食le度既牛肉飯,汁同飯既比例o岩o岩好,牛肉又多,味道唔太濃,好好味!價錢方面都ok啦! <br>至於其他野食,我剩係試過煎雞飯..我覺得唔係咁好食囉..
至於其他野食,我剩係試過煎雞飯..我覺得唔係咁好食囉..
(非会员)
2000-02-09 58 浏览
The food is bad. In particular, the eel is horrible. The beef rice is marginally okay.
1999-12-30 34 浏览
呢世人真係未食過咁難食的東西,食過包你以後唔會再覺得其它o 野難食。