2011-10-07
上個星期五同舊同學嚟左呢度食日式放題,其實有一個舊同學話好想食放題,本來佢訂左第二度,但我覺得8:30太夜,所以打嚟呢度訂位,雖然呢度都係分兩個時段的,但係可以俾我地入座計2小時,初初七點半仲有位的,但係後尾再打去得番8點炸,放是我地就食8點至10點啦.嘩,7點幾上到去成個門口已係人,好彩我地一早訂左位,等左一陣就安排入座啦,今次坐卡位,好舒服,坐位都算闊落,因為見到其他人的位置都好迫及有些還要坐圓櫈添呀!!見到都唔舒服!!食物種類都算多,飲品可以任飲的,我地首先當然係叫左刺身啦,跟住又叫左一些天婦羅,鍋,煎雞亦等等.....上菜速度好快,刺身都算新鮮,我地都叫左幾轉呀,同埋款式都唔係得幾款,ok呀!燒羊架上次好似冇試過,原來好好味架,好淋好淋既羊肉,加埋d孜然味道好香呀,還有和牛串燒都好好味,好淋身入味,正呀!呢度飲品係罐裝的,還有c+檸檬飲架!!雖然放題都唔會食到好多嘢,不過我地個座位幾好所以都好舒服咁傾計食嘢.
呢度飲品係罐裝的,還有c+檸檬飲架!!