2023-09-29 40 浏览
旺角美食 油麻地美食上菜好快的樓上西餐廳🍴@chiba_hk今次嚟旺角搵食 一上到嚟店員態度好好 好有耐心食物亦好快到 而且環境好開揚 最鐘意佢歌單🎼 我哋嗌咗西班牙煙火腿蜜瓜🍈非常甜美多汁嘅蜜瓜 大愛呀😻而且份量都大 足足有4大塊 夏天食真係好啱呀😍西班牙海鮮飯🥘海鮮份量同樣唔少 蝦🦐青口🐸帆立貝⛵️不在話下 一上枱熱辣辣😋慢煮甜酒薈和牛面頰🐮朋友最愛呢個 啲慢煮牛肉好淋 而且滿滿膠原蛋白🤩加上啲薯蓉真係好好味 好creamy 大推👍👍👍嘢飲方面 我哋嗌咗熱情果接骨木花茶🌸就係史上最強魔杖🪄見唔見到邊杯係呢 就係個花樽啦🏺店員推介打卡之選 一上枱好有驚喜😻啱晒我啲港女😽😽我嗌咗少甜會清啲蜜月沖繩🌜🌛description 係防止老人癡呆 想同伴侶白頭偕老之選😹好搞笑所以揀咗 好易入口 女仔都好啱飲 檸檬味濃得嚟唔會太酸🍋佢重有其他味 下次試埋先🤑
旺角美食 油麻地美食
上菜好快的樓上西餐廳🍴@chiba_hk

今次嚟旺角搵食 一上到嚟店員態度好好 好有耐心
食物亦好快到 而且環境好開揚 最鐘意佢歌單🎼

我哋嗌咗

嘢飲方面 我哋嗌咗

最近又經常在旺角行街睇戲,小編👧🏻去左位於旺《吃吧》的西餐廳,環境好舒適和有種放輕鬆的感覺,可以休閒地同朋友傾計。🅣🅞 🅢🅣🅐🅡🅣 ⭐西班牙烤雞餅🌮開胃菜我點左西班牙烤雞餅,新鮮焗的餅皮非常松軟,內裡充滿左超級多的芝士和雞肉,攞起一刻更有芝士拉絲的質感,好正。🅜🅐🅘🅝 🅒🅞🅤🅡🅢🅔🍽⭐檸檬牛油煎比目魚柳配忌廉椰菜花飯生酮餐單,魚肉鮮嫩,金黃色的外皮帶著蕉脆的口感。檸檬牛油醬汁與魚肉的搭配幾有風味,忌廉椰菜花飯好好食。⭐蘋果木煙燻西班牙豬扒上菜一刻打開蓋,蘋果木煙燻立即散開,煙燻的味道和豬扒溶合,豬肉質嫩滑,入口有著煙燻香,不錯不錯。🅓🅡🅘🅝🅚🍷⭐青檸咸檸檬梳打青檸咸檸檬梳打好清涼,帶有微咸和微甜的口感,好適合夏天和喉嚨痛的人士。⭐熱情果接骨木花茶花瓶造型好特別🤣有芳香的香味和柔和的口感。

🅣🅞 🅢🅣🅐🅡🅣
⭐西班牙烤雞餅🌮

🅜🅐🅘🅝 🅒🅞🅤🅡🅢🅔🍽
⭐檸檬牛油煎比目魚柳配忌廉椰菜花飯

⭐蘋果木煙燻西班牙豬扒

🅓🅡🅘🅝🅚🍷
⭐青檸咸檸檬梳打

⭐熱情果接骨木花茶

花瓶造型好特別🤣有芳香的香味和柔和的口感。
呢間chiba我已經食左好多年😋系我間吾中就會想去食嘅一間餐廳,環境吾錯,吾會好嘈吵,可以同朋友食飯傾下計,飲杯野chill 下✨今次嗌左個吃吧招牌拼盤$138 好打卡able啊📸 一上枱系煙霧彌漫,仲好有smoke 嘅味道~有6款小食,開下胃😋慢煮香草牛柳配松露泡沫大啡菇 $188 大啡菇好香啊🍄煮到好淋身,牛柳都slow cook得剛剛好~估吾到喺度會見到有西班牙海鮮飯☺️又忍吾住嗌左份黎食,內含多款海鮮飲品方面,杯水蜜桃荔枝茶真系好有趣🤣用左花樽黎裝,而且真系插住枝花🌸 啤酒我就基本上每次都系嗌Pauwel Kwak🍺真系好好飲,帶有麥芽焦糖味,系我favourite beer❤️

2023-09-25 1679 浏览
-{旺角樓上cafe🍝}🤤 墨西哥烤雞餅 🤤 ($88)有拉絲同好多雞絲😍雞好大陣herbs味嘅😛上面有蕃茄粒 牛油果醬同sour cream😋好大份又抵食😋👖褲評: 8.8/10🤤 慢煮甜酒燴和牛面頰 🤤 ($188)好易切開 和牛好腍食到啲骨膠原😂薯泥亦好綿滑☺️同和牛好夾!👖褲評: 8.5/10🤤 軟殼蟹肉醬千層麵 🤤 ($148)軟殼蟹幾脆有蟹膏😍好卜卜脆☺️千層麵中間嘅肉醬同芝士都平衡得幾好😜👖褲評: 8/10🤤 曲奇朱古力奶昔 🤤 ($68)曲奇朱古力好濃郁😋oreo碎好脆😁焦糖爆谷亦好香口😙encore都係咁出色!👖褲評: 8/10🤤 焦糖蜂蜜奶昔 🤤 ($68)超重焦糖醬同雲呢拿嘅味😇我覺得偏甜 但男友好鐘意🤓👖褲評: 7.8/10Encore依度 今次嘅食物質素仲好左😚性價比: 8/10服務: 10/10環境: 8/10🚩 吃吧 🚩地址: 旺角彌敦道566-568號僑建大廈2樓2室
{旺角樓上cafe🍝}
🤤 墨西哥烤雞餅 🤤 ($88)

👖褲評: 8.8/10

🤤 慢煮甜酒燴和牛面頰 🤤 ($188)

👖褲評: 8.5/10

🤤 軟殼蟹肉醬千層麵 🤤 ($148)

👖褲評: 8/10

🤤 曲奇朱古力奶昔 🤤 ($68)

👖褲評: 8/10

🤤 焦糖蜂蜜奶昔 🤤 ($68)
超重焦糖醬同雲呢拿嘅味😇我覺得偏甜 但男友好鐘意🤓

軟殼蟹肉醬千層麵
曲奇朱古力奶昔
  • 慢煮甜酒薈和牛面頰
2023-09-24 19 浏览
📍同朋友即慶約餐飯❤️佢帶我去咗呢度食餐飯傾吓偈👱🏻‍♀️🍱吃吧超牌拼盤 ❤若果你都係好似我一樣☺️想樣樣都食啲同埋食多幾款小食嘅話,叫呢個「招牌拼盤」就啱曬喇👍裡面煙三文魚珍珠洋蔥、米通蝦芒果莎莎、松露毛豆、松露芝士、煙燻芝士、火腿蜜瓜同埋黑魚子糖心蛋✅賣相又靚❤️啱晒打卡添📷🐷蘋果木煙燻西班牙豬扒 🌈呢個用咗煙燻做嘅西班牙豬扒味道好特別☺️而且佢哋仲好貼心將塊西班牙豬扒切成一小件一小件🔪賣相靚靚又容易食✅抵讚🥳🔥慢煮甜酒燴牛面頰 😋慢煮嘅牛面頰好大份呀👍用刀輕輕一切已經感覺到佢嘅軟嫰🔪食落口又滑又濃牛味👅配埋滿滿嘅薯蓉🥔仲好惹味呀🥳☕️Mocha 🌈好有誠意嘅Mocha☕️味道香濃,而且仲好大杯👍唔錯🥳☕️枸杞菊花茶 🌼杯入面有好多枸杞同埋菊花👍真材實料✅入口順滑☺️唔想飲凍嘢嘅朋友仔👅啲杯好推介喔🥳
📍同朋友即慶約餐飯❤️佢帶我去咗呢度食餐飯傾吓偈👱🏻‍♀️

🍱吃吧超牌拼盤

🐷蘋果木煙燻西班牙豬扒

🔥慢煮甜酒燴牛面頰

☕️Mocha

🌈好有誠意嘅Mocha☕️味道香濃,而且仲好大杯👍唔錯🥳

☕️枸杞菊花茶

2023-09-23 23 浏览
旺角樓上店餐廳,食物有特色,味覺和視覺的享受😎在信和附近有間樓上的小店餐廳,有各種西式的美食,不論是肉類、沙律、意粉、海鮮外,更有特色的飲品和酒類。而且環境很chill,在暗暗的燈光下,配合木系的桌椅,chill! 《西班牙煙火腿蜜瓜》$68前菜小食方面有西式的小吃,除了有炸物拼盤等之外,更有這款chill住歎的西班牙煙火腿蜜瓜,賣相美麗,蜜瓜多汁,煙火腿份量也多,chill住歎酒的好選擇。《慢煮甜酒薈和牛面頰》$188主食方面有特色的肉類,這款的和牛面頰,肉質很嫩滑軟淋,甜酒入味,令肉質有啖啖的香氣,且賣相美麗,更配搭薯蓉。《蘋果木煙燻西班牙豬》$188如magic一樣的煙燻西班牙豬,煙霧彌漫的開啟,展現出軟熟有口感的西班牙豬,蘋果木煙燻味道很香!這是一道有水準的菜式!👍🏻飲品方面有特色飲品、咖啡、酒類。《青檸鹹檸檬梳打》 $48《西柚檸檬氣泡茶》$56
旺角樓上店餐廳,食物有特色,味覺和視覺的享受😎

《西班牙煙火腿蜜瓜》$68

《慢煮甜酒薈和牛面頰》$188

《蘋果木煙燻西班牙豬》$188

飲品方面有特色飲品、咖啡、酒類。
《青檸鹹檸檬梳打》 $48
《西柚檸檬氣泡茶》$56
2023-09-21 146 浏览
這間旺角樓上cafe,環境雖然簡約,但很舒適。臨窗大玻璃望住彌敦道,有二人座也有8-10人大枱,是聚會的好地方。我和朋友們喜歡牛肉,點了慢煮牛臉頰和慢煮牛柳,還有雞翼和飲品。🧡慢煮甜酒燴和牛臉頰 $188牛臉頰是一種非常有嚼勁的部位,需要長時間的烹飪才能軟化。以前雖也食過牛臉頰,但都不及這道菜的肉質軟嫩和濃郁的牛肉香氣,可能這就是和牛的優勝處。燉得入味的牛肉搭配着薯蓉和甜酒醬非常美味,讓整道菜更加豐富。🧡慢煮香草牛柳配松露泡沫大啡菇 $188大啡菇鮮嫩多汁,超級好食。牛柳有口感也有牛肉味,搭配黑松露醬薯蓉很好吃。還有拌碟的烤蒜頭切勿錯過,軟糯香口。🧡西班牙辣茄汁雞中翼 $78雞翼外皮炸得酥脆,雞肉鮮嫩多汁。醬汁濃郁,帶有淡淡的辣味,非常開胃。而且是單骨雞翼,食得方便。🧡西柚檸檬氣泡茶 $56酸甜清爽,非常解膩。🧡焦糖蜂蜜奶昔 $56焦糖的味道濃郁,奶昔口感順滑,還有脆口的爆谷,非常適合夏天飲用。

🧡慢煮甜酒燴和牛臉頰 $188

🧡慢煮香草牛柳配松露泡沫大啡菇 $188

🧡西班牙辣茄汁雞中翼 $78

🧡西柚檸檬氣泡茶 $56
酸甜清爽,非常解膩。

🧡焦糖蜂蜜奶昔 $56
慢煮香草牛柳配松露泡沫大啡菇
西班牙辣茄汁雞中翼
西柚檸檬氣泡茶
慢煮香草牛柳配松露泡沫大啡菇
西班牙辣茄汁雞中翼
🇪🇸土炮西班牙盛宴🇪🇸相約閨蜜 幫襯油麻地呢間樓上吃店 不經意之間 我哋揀嘅dishes 全部係西班牙風味食物😅-🧆西班牙辣茄汁雞中翼 $78酥炸單骨雞翼外皮嘅辣度唔高 辣茄汁味似Tabasco加余均益辣椒醬 少少酸少少辣 幾開胃-🍖烤西班牙豬肋骨 $188/半份烤骨肉質軟嫩易切開 自家製醬汁係OK汁加燒汁嘅混合體 仲有滿滿一蘿炸薯條🍟 梗係要用手enjoy呢個主菜啦😋-🥘西班牙海鮮飯 $178蕃茄汁🍅混和海鮮🦪🍤 有鹹鮮但冇腥味 飯粒柔韌有嚼勁-🍯焦糖蜂蜜奶昔 $68呢杯係招牌飲品 奶昔忌廉白𠽌𠽌 香滑creamy 焦糖蜂蜜令甜蜜度升級🥰 啱晒嗜甜一族-☕️斑蘭鮮奶咖啡 $58面頭嗰層厚身泡沫 有埋拉花就更正 大大啖泡沫連啡飲落肚😚 有斑蘭香又有咖啡醇-📍吃吧 旺角彌敦道566-568號僑建大廈2樓2室
🇪🇸土炮西班牙盛宴🇪🇸
旺角彌敦道566-568號僑建大廈2樓2室
  • 西班牙海鮮飯
  • 焦糖蜂蜜奶昔
2023-09-20 12 浏览
朋友想去呢間餐廳,加上好耐無去了,水準仍然保持到,同埋多咗啲新意。 餐廳裝修走工業風,坐窗邊仲可以透過落地窗望到旺角彌敦道。 🍱吃吧招牌拼盤前一兩年食嘅係以酥皮為主打,宜家轉左新款式,小食多元化同健康咗,以木盒呈現,開蓋嗰陣仲有仙氣瀰漫, 打卡able。 📸日系木盒六小格米通蝦芒果莎莎、巴馬火腿蜜瓜、煙三文魚珍珠洋蔥、松露毛豆、松露芝士、煙燻芝士同墨魚籽糖心蛋一次過試到兩款芝士條,好滿足。個人偏好巴馬火腿蜜瓜同煙三文魚珍珠洋蔥,幾新鮮同開胃。 烤西班牙豬肋骨份量都唔少, 豬肋骨煮得稔身,配合微辣嘅燒烤醬。 香脆嘅蕃薯條比一般薯條多咗份天然甜甜蕃薯味。 慢煮甜酒薈和牛面頰好軟腍同肉味濃郁。 過咗一兩年都無點加價,保持到水準。 伴碟嘅薯蓉軟綿濃稠。🍹熱情果接骨木花茶朋友以為係復古花樽擺設, 但其實係啱打卡嘅花茶。 賣相比味道吸引,較為清新香爽,唔會太甜。☕️🫖玫瑰百合除咗邪惡嘅奶昔同凍飲,朋友注重養生,都可以嘆茶,同小食盒幾夾。

餐廳裝修走工業風,坐窗邊仲可以透過落地窗望到旺角彌敦道。

🍱吃吧招牌拼盤
,開蓋嗰陣仲有仙氣瀰漫, 打卡able。

📸日系木盒六小格

烤西班牙豬肋骨

慢煮甜酒薈和牛面頰

🍹熱情果接骨木花茶

☕️🫖玫瑰百合
📍#吃吧 (僑建大廈) (旺角)旺角彌敦道566-568號僑建大廈2樓2室♡人均消費: $702 @ 2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️朋友推介下喺旺角搵到呢間樓上Cafe~ 食物擺盤精緻,裝潢依工業風風格為主,整體環境乾淨舒適,非常適合同朋友嚟聚餐👍🏻✨#吃吧招牌拼盤💰$138呢道小食擺盤靚🤩職員幫手打開拼盤盒即刻有煙飄出黎,好有仙氣嘅效果😆入面有六款小食,包括有煙三文魚珍珠洋蔥、米通蝦芒果莎莎、松露毛豆、松盒芝士和煙燻芝士、火腿蜜瓜、黑鱼籽糖心蛋。見到唔同款食嘅小食同賣相都好吸引,流晒口水😋有鹹有甜,唔同口味,唔驚食完會覺得好膩,整體味道不錯,值得試下!🥳✨#慢煮香草牛柳配松露泡沫大啡菇💰$188牛柳要趁熱食,多汁又入味,加埋薯蓉一齊真係好好食,又香又滑🤩仲有大啡茹,放埋口咬落去充滿層次感😋😋味道啱啱好👍🏻👍🏻襯托埋好似花朵嘅蒜頭🌼擺盤好靚💫✨#烤西班牙豬肋骨💰$188烤西班牙豬肋骨賣相得體,烤得好入味,而且豬肋骨肉質好軟腍,好容易就骨肉分離👍🏻 仲有炸薯條🍟請問薯條炸得香脆,配上BBQ燒烤醬更好味。✨#熱情果接骨木花茶💰$56熱情果茶選用花瓶作器具,非常特別又值得影相📸️ 唔知真係以為
📍#吃吧 (僑建大廈) (旺角)
旺角彌敦道566-568號僑建大廈2樓2室

♡人均消費: $702 @ 2

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

✨#吃吧招牌拼盤💰$138

✨#慢煮香草牛柳配松露泡沫大啡菇💰$188

✨#烤西班牙豬肋骨💰$188

✨#熱情果接骨木花茶💰$56
熱情果茶選用花瓶作器具,非常特別又值得影相📸️ 唔知真係以為佢係一個擺設😝 熱情果味好香,酸酸甜甜,係非常適合夏天嘅花茶~

✨#曲奇朱古力奶昔💰$68
用朱古力色嘅木碗盛裝朱古力奶昔,襯得好靚好吸引!一見到杯野就知係朱古力🍫😜仲配上爆谷,加埋充滿朱古力嘅香味,每飲一啖都覺得好正😛冰冰涼涼好解熱,同埋好有層次感😜😜😜

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
2023-09-14 13 浏览
出開旺角,當然要去樓上Cafe食野,今次試左 吃吧 CHIBA墨西哥粟米片 (牛肉) $88香煎牛肉粒搭配香脆的墨西哥粟米片,配上酸乳酪、牛油果、蕃茄莎莎,味道豐富慢煮香草牛柳配松露泡沫大啡菇$188慢煮香草牛柳肉質鮮嫩,搭配香氣四溢的松露泡沫大啡菇,美味😋軟殼蟹肉醬千層麵 $158軟殼蟹大隻多肉,炸得好香脆,乾身唔油膩,千層麵每層都夾住肉醬、青瓜同芝士,蕃茄味濃郁好好食曲奇朱古力奶昔$68,飲落朱古力沙冰,反而曲奇味就唔算好突出。面頭嘅爆谷好吸引,用椰殼上, 都幾啱打卡炭燒榛子咖啡,正常發揮不過不失

墨西哥粟米片 (牛肉) $88

慢煮香草牛柳配松露泡沫大啡菇$188
慢煮香草牛柳肉質鮮嫩,搭配香氣四溢的松露泡沫大啡菇,美味😋

軟殼蟹肉醬千層麵 $158

曲奇朱古力奶昔$68,飲落

炭燒榛子咖啡,正常發揮不過不失

昏暗燈光,採用工業風格,餐廳主打西式fusion菜🍻✨吃吧招牌拼盤 Chiba's Signature Platter用木盒盛上,打開時煙燻效果好仙氣💕6款小食款式多,煙三文魚珍珠洋蔥底層超香脆,加埋鮮味三文魚,醬汁醒胃,、另外有松露芝士、煙燻芝士、火腿蜜瓜、魚籽, 米通蝦芒果莎莎、松露枝豆,糖心蛋🦀軟殼蟹肉醬千層麵 Lasagna w/Soft Shell Crab每一層醬汁濃郁,麵層次分明,軟殼蟹炸得金黃香脆🐮慢煮甜酒燴和牛面頰Slow Cooked Wagyu Beef Cheek以慢煮方式,牛面頰真係好軟好入味,每一口都係柔軟極致,底層配埋香滑薯蓉✨✨✨✨🍯焦糖蜂蜜奶昔 Caramel Honey Milk Shake,不僅口感順滑,還搭配了許多爆谷,温柔甜蜜🍫曲奇朱古力奶昔CookiesChocolate Milk Shake濃郁的朱古力味雪糕和奶昔帶有沙冰口感搭配着曲奇和爆谷的香脆口感,好滿足嘅感覺
昏暗燈光,採用工業風格,
餐廳主打西式fusion菜🍻✨

用木盒盛上,打開時煙燻效果好仙氣💕

每一層醬汁濃郁,麵層次分明,軟殼蟹炸得金黃香脆

,不僅口感順滑,還搭配了許多
爆谷,温柔甜蜜

🍫曲奇朱古力奶昔Cookies
Chocolate Milk Shake
濃郁的朱古力味雪糕和奶昔帶有沙冰口感
搭配着曲奇和爆谷的香脆口感,好滿足嘅感覺
2023-09-06 19 浏览
餐廳好受歡迎!人流多,環境氣氛熱鬧,坐得舒適☺️ 食物創新有特色,質素高,價格合理,絕對值得一試🥰 好適合約會或朋友聚會🥂 💖💖💖食評💖💖💖慢煮甜酒燴和牛面頰 ($188)✨推薦,高水準!大大份牛面頰,份量十足 非常厚身!肉質非常軟嫩,係我食過最腍嘅牛,冇牙都食到😂 牛味濃郁,加上薯蓉及醬汁更好味😋👍🏻 雜菌松子仁帕士圖芝士忌廉意粉 ($92)✨芝士味香濃,意粉軟硬適中,好有水準🤤 配上豐富雜菌,好飽肚好滿足👍🏻 還有大量蕃茄仔 好開胃😋墨西哥烤雞餅 ($88)✨熱辣辣 新鮮出爐~烤餅散發獨特香味,配搭各款醬料 鹹香味十足,餅底香脆,包住芝士及雞肉,好惹味!😋 𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌焦糖朱古力(熱)✨香甜細滑,還有棉花糖,好味😋青檸青蘋果梳打✨ 好有趣的梳打😆 針筒裝住糖醬,想幾甜自己加💉 淡淡清新青蘋果香,冰涼清爽 好啱夏天飲🫶🏻

💖💖💖食評💖💖💖

慢煮甜酒燴和牛面頰 ($188)✨

雜菌松子仁帕士圖芝士忌廉意粉 ($92)✨

墨西哥烤雞餅 ($88)✨

𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌
焦糖朱古力(熱)✨
香甜細滑,還有棉花糖,好味😋

青檸青蘋果梳打✨
2023-09-04 19 浏览
同三五知己食飯飯,搵左間靚靚Cafe超正價錢唔貴,位置方便,野食又好味道墨西哥烤雞餅$88烤雞飯好chewy chessy 個皮好軟熟,雞絲match chessy 口感蘋果木煙燻西班牙豬扒$188蘋果蓉好清新,豬扒厚身有嚼勁薯蓉好smooth 有牛油香慢煮香草牛柳配松露泡沫帶大啡菇$188牛柳嫩口易咬好腍大啡菇有少少黑松露香更可口曲奇朱古力奶昔 & 蜂蜜爆谷奶昔$68被曲奇朱古力oreo 同朱古力比例岩岩好口感更綿密,有碎碎冰感面層有好多爆谷粒粒同cream,打卡一流相比下,蜂蜜奶昔偏甜少少
同三五知己食飯飯,搵左間靚靚Cafe超正
價錢唔貴,位置方便,野食又好味道

墨西哥烤雞餅$88
烤雞飯好chewy chessy
個皮好軟熟,雞絲match chessy 口感

蘋果木煙燻西班牙豬扒$188
蘋果蓉好清新,豬扒厚身有嚼勁
薯蓉好smooth 有牛油香

慢煮香草牛柳配松露泡沫帶大啡菇$188
牛柳嫩口易咬好腍
大啡菇有少少黑松露香更可口

曲奇朱古力奶昔 & 蜂蜜爆谷奶昔$68被
曲奇朱古力oreo 同朱古力比例岩岩好
口感更綿密,有碎碎冰感
面層有好多爆谷粒粒同cream,打卡一流
相比下,蜂蜜奶昔偏甜少少

• 曲奇朱古力奶昔
  • 墨西哥烤雞餅
  • 慢煮香草牛柳配松露泡沫大啡菇
  • 煙燻西班牙伊比利亞豬扒
1K
2023-09-02 23 浏览
依間樓上cafe幾好食價錢又大眾化,閒時同朋友黎食餐飯都唔錯🙂野飲先到,叫左荔枝烏龍同埋曲奇朱古力奶昔, 個奶昔真係驚艷到我! 賣相好吸引😍朱古力味又濃,夾埋oreo碎同埋爆谷,有誠意既一杯野飲荔枝烏龍都唔係求其用茶包沖比你,有哂茶隔既茶葉沖泡,茶味好夠👍🏻墨西哥烤雞餅炸餅內餡係雞同cheese, 中意佢面頭加埋莎莎醬同埋乳酪醬,味道豐富👍🏻西班牙海鮮飯濕潤既海鮮飯又唔會太過軟爛,蕃茄味突出,海鮮都幾足,有蝦,青口帶子等,而且係大粒有口感的。慢煮甜酒薈和牛面頰和牛面頰大件又厚,但都輕易切開,入口腍身牛味重☑️原本以為係普通樓上cafe, 估唔到哩餐係有d驚喜,特別係佢d特飲係真係值得一試👍🏻

西班牙海鮮飯

慢煮甜酒薈和牛面頰
和牛面頰大件又厚,但都輕易切開,入口腍身牛味重☑️