食物推介:大腸麵線拼淡水焢肉刈包 $52,鹽酥雞肉鬆滷肉飯 配:紫菜貢丸湯及地瓜酥 $62,愛文芒果起司奶蓋 +$22,黑糖薑母茶 +$0大腸麵線拼淡水焢肉刈包:大腸麵線的湯底濃郁香醇,麵線滑順,大腸滷得軟嫩入味。淡水焢肉刈包的刈包蓬鬆柔軟,焢肉肥瘦相間,而且香噴噴,好好味!😄😄😄鹽酥雞肉鬆滷肉飯 配:紫菜貢丸湯及地瓜酥:鹽酥雞金黃酥脆,雞肉很嫩滑。滷肉飯的滷肉肥而不膩,滷香撲鼻,入口很軟嫩。紫菜貢丸湯清淡鮮美,貢丸很彈牙。地瓜酥金黃酥脆,讓人食指大動!👍👍👍愛文芒果起司奶蓋:愛文芒果鮮甜好味,果味十足,起司奶蓋芝士味濃郁,口感滑順,啖啖滋味!😍😍😍黑糖薑母茶:黑糖味十分香咁好味,薑母茶薑味濃郁,加上玫瑰花、枸杞、紅棗、桂圓等配料,味道一流!😋😋😋

2024-08-24 591 浏览
我今日約同好友去大圍行街,順道去位於大圍車公廟路18號圍方5樓528號舖的台北倆伴食台式下午茶,環境舒適,坐得舒服。我點左個 T05 紅燒牛肉麵拼古早滷肉飯$58,好友點左個 T04 老阿嬤焢肉肉鬆滷肉飯配紫菜貢丸湯 $56, 小食就點左 T03 逢甲肉鬆榨菜蛋餅 $48,A03 古早烤台灣香腸$56,A04 彰化花雕雞卷 $62;餐飲係熱黑糖薑母茶,熱桂圓紅棗茶。紅燒牛肉好軟腍入味,牛味濃郁,滷肉飯好味;老阿嬤焢肉好淋好食;蛋餅好味道,台灣香腸烤得香口,雞卷有咬口又好香花雕酒味👍,兩款熱飲好潤喉。

• 老阿嬤焢肉肉鬆滷肉飯
  • 逢甲肉鬆榨菜蛋餅
  • 紅燒牛肉麵拼古早滷肉飯
  • 古早烤台灣香腸
  • 彰化花雕雞卷
圍方開咗成年, 幾次過門不入, 終於有機會約咗馬鞍山friend過去食tea, 佢想食新竹米粉就揀咗台北倆伴。裝修舒適雅緻, 卡位坐落寬敞舒適。台南芋頭貢丸新竹米粉 + 桂圓紅棗茶 ($46), 貢丸鮮脆內心芋頭粉糯, 呢個價錢性價比👍🏻鹽酥雞肉鬆滷肉飯餐($62) 升級芋香珍珠奶茶 (+$12) , 半隻溏心蛋加一大堆滷肉肉鬆, 仲有四大粒鹽酥雞, 飽足感十足, 兩件酥炸蕃薯作為飯後小甜品, 成個餐配搭豐富得嚟有心思。士林夜市蟹蓋 ($52) 三件軟殼蟹蓋頂角飽滿, 一口咬落爆汁惹味, 好驚喜😋蟹王秋葵 ($58) 秋葵翠綠新鮮, 蟹肉蟹黃醬汁熔岩咁包圍住啲秋葵, 食菜都食得好好味😄值得一提, 同朋友有傾唔完嘅話題, 坐咗兩三個鐘, 期間小店一直都好多客人,可喜係所有侍應有效率之餘更有禮貌,完全冇表現不耐煩。下次去開圍方shopping後需要坐低食啲嘢, 呢間絕對係一個唔錯嘅選擇。

2024-08-19 422 浏览
約咗朋友食下午茶,搵到呢間台灣美食。首先要推薦嘅就係佢哋嘅鹽酥雞,係本店嘅必點之選。雞肉鮮嫩多汁,炸至金黃酥脆,外層帶有恰到好處嘅鹹香。配以地瓜酥紫菜湯,好豐富。特別鍾意地瓜酥,好酥脆爽口。另一個亮點就係逢甲肉鬆榨菜蛋餅。餅皮酥脆柔軟,內餡豐富可口,飽滿嘅肉鬆加上脆爽嘅榨菜,味道層次分明,絕對讓人食指大動。花雕雞卷,雞肉水嫩濃郁,配合花雕酒嘅特色香氣,好食。最後要大讚芋泥三色芋圓,芋頭香味濃郁,內餡包料十足,再襯以Q彈嘅芋圓皮, 係台式甜品佼佼者。價錢合理,下午茶餐都好豐富,食物質素又好,絕對值得一試。
約咗朋友食下午茶,搵到呢間台灣美食。

花雕雞卷,雞肉水嫩濃郁,配合花雕酒嘅特色香氣,好食。

價錢合理,下午茶餐都好豐富,食物質素又好,絕對值得一試。
台北倆伴❣️睇完戲咁啱係下午茶時間,又咁啱見到呢間台灣餐廳。門口見到Menu都幾吸引,好多選擇。於是乎就入左來。呢度下午茶餐款式好多,有飯有麵,如果唔想食太飽仲可以食小食🤭🌟大腸麵線拼淡水焢肉刈包🍜麵線和湯的比例剛剛好,濃稠適中。麵線之間有金針菇🍄帶有少少爽脆口感。大腸軟熟得來又唔會太韌。加埋醋入口感覺非常台式口味。🍞刈包餡料充足,有酸菜、芫荽、大大嚿五花肉🐷餅皮鬆軟,五花腩超軟腍,入口就融化咗。有酸菜打底,唔會覺得好膩。🌟紅燒牛肉麵拼古早滷肉飯🍜牛肉麵湯底鮮甜,牛腩炆煮到超級軟腍,一咬就開🐮麵質十分彈牙,非常掛湯,加上無限添加的酸菜,令人食慾大增。🍚滷肉飯珍珠米軟熟,粒粒分明。上面明顯見到一粒粒肉丁,肥瘦均勻,入口即溶,脂味十足。滷肉汁鹹度適中。配合珍珠米食非常可口。🫕得一提係流心蛋同埋肉鬆,絕對係點綴之作。係Bonus!令到成個滷肉飯變得好出色。🌟逢甲肉鬆榨菜蛋餅🥞蛋餅皮好薄,餡料超級豐富。每一啖都食到滿滿的肉鬆榨菜。又有微甜的醬汁,令到蛋餅不會太柴,又有鹹香味,非常滋味。🌟愛文芒起司奶蓋芒果味好天然,有愛文芒嗰種獨特香味。估唔到同起司奶蓋都好夾。
台北倆伴

🌟大腸麵線拼淡水焢肉刈包🍜

🌟紅燒牛肉麵拼古早滷肉飯🍜

🌟逢甲肉鬆榨菜蛋餅🥞

🌟愛文芒起司奶蓋
2024-08-16 354 浏览
📌圍方商場「台北倆伴」台灣菜。位於大圍圍方5樓528號大圍站B出口,步行約5分鐘就到非常之方便。今次下午時段到大圍,竟然可以品嚐到下午茶時段親民價錢。總共叫咗3個下午茶餐配飲品(CP值高)✅T06 古早滷肉飯 大腸麵線$52滷肉飯配料有滷肉、糖心蛋及肉鬆配上滷肉汁非常美味。大腸麵線充滿台灣風味。✅T03 逢甲肉鬆榨茶蛋餅 $48每一口都勁多肉鬆同榨菜,蛋皮薄餡料多。✅T10 鹽酥雞肉鬆滷肉飯烧$62鹽酥雞香脆可口,鹹香十足。 ✅D03 黑糖益母茶(熱)x2✅D04 桂圓紅棗茶(熱)仲叫咗甜品及小食:✅芋泥三色芋圓 $46大大個芋頭蓉,Q彈的芋圓。✅彰化花雕雞卷$62雞卷有好香嘅花雕味,十分之有驚喜
📌圍方商場「台北倆伴」台灣菜。
位於大圍圍方5樓528號
大圍站B出口,步行約5分鐘就到非常之方便。
今次下午時段到大圍,竟然可以品嚐到下午茶時段親民價錢。
總共叫咗3個下午茶餐配飲品(CP值高)
✅T06 古早滷肉飯 大腸麵線$52
滷肉飯配料有滷肉、糖心蛋及肉鬆
配上滷肉汁非常美味。大腸麵線充滿台灣風味。
✅T03 逢甲肉鬆榨茶蛋餅 $48
每一口都勁多肉鬆同榨菜,蛋皮薄餡料多。
✅T10 鹽酥雞肉鬆滷肉飯烧$62
鹽酥雞香脆可口,鹹香十足。
✅D03 黑糖益母茶(熱)x2
✅D04 桂圓紅棗茶(熱)
仲叫咗甜品及小食:
✅芋泥三色芋圓 $46
大大個芋頭蓉,Q彈的芋圓。
✅彰化花雕雞卷$62
雞卷有好香嘅花雕味,十分之有驚喜
  • 彰化花雕雞卷
  • 鹽酥雞肉鬆滷肉飯
2024-08-10 6567 浏览
放咗工之後火速嚟個第二刷呢自從發現咗呢度有得食台式嘢夠好食得嚟價錢又夠晒親民啊無論食物嘅質素定員工嘅服務整體嚟講呢間嘅性價比相對高食飽飽再返屋企繼續好好打拼-Tea Set下午茶-Mala Duck Blood Curd & Stinky Bean Curd with Dry NoodleServed with Seaweed & Pork Meat Ball Soup & Crispy Sweet Potato Cake ($56)麻辣鴨血臭豆腐拌麵 配 紫菜貢丸湯及地瓜酥 ($56)麻辣味道適中 配上酸菜肉粒同蔥花食落好惹味鴨血嘅口感嫩滑中帶點辛辣 食落特別開胃嘅呢而臭豆腐嘅口感就軟綿綿 加埋醬汁拌麵一流啊條狀嘅地瓜酥食落外皮香脆 內裡較為煙煙韌韌呢個套餐嘅性價比高 可以食到咁多嘢好滿足啊-Braised Pork Rice with Grandma Pork Belly & Pork FlossServed with Seaweed & Pork Meat Ball Soup老阿嬤焢肉肉鬆滷肉飯 配 紫菜貢丸湯 ($56)賣相已經好吸引 面上有兩件大大舊嘅焢肉 食落口感似東坡肉口
放咗工之後火速嚟個第二刷呢
自從發現咗呢度有得食台式嘢
夠好食得嚟價錢又夠晒親民啊
無論食物嘅質素定員工嘅服務
整體嚟講呢間嘅性價比相對高
食飽飽再返屋企繼續好好打拼
Tea Set
下午茶
麻辣鴨血臭豆腐拌麵 配 紫菜貢丸湯及地瓜酥 ($56)
麻辣味道適中 配上酸菜肉粒同蔥花食落好惹味
鴨血嘅口感嫩滑中帶點辛辣 食落特別開胃嘅呢
而臭豆腐嘅口感就軟綿綿 加埋醬汁拌麵一流啊
條狀嘅地瓜酥食落外皮香脆 內裡較為煙煙韌韌
呢個套餐嘅性價比高 可以食到咁多嘢好滿足啊
老阿嬤焢肉肉鬆滷肉飯 配 紫菜貢丸湯 ($56)
賣相已經好吸引 面上有兩件大大舊嘅焢肉 食落口感似東坡肉
口感軟腍肥美 配埋肉鬆令口感大增 滷肉嘅份量多啲就更加好
Fengjia Egg Pancake Roll with Pork Floss & Pickled Mustard Tuber ($48)
逢甲肉鬆榨菜蛋餅 ($48)
呢款有四件捲餅 餅皮薄脆仲有好香嘅蛋味
配埋滿滿嘅榨菜同肉鬆 估唔到食落係咁夾
Blueberry Drink with Cheese Cap (+$22)
粒粒藍莓起司奶蓋 (+$22)
藍莓新鮮且解渴 又唔會太甜 奶蓋濃郁幼滑喔
Irwin Mango Drink with Cheese Cap (+$22)
愛文芒果起司奶蓋 (+$22)
係我嘅至愛哇 芒果香甜清新 奶蓋濃郁幼滑喔
Cold Brew Lychee Oolong Tea
荔枝烏龍冷泡茶
2024-06-12
2024-08-10 439 浏览
大圍站上蓋的圍坊商場很方便,不用擔心日曬雨淋。🍯|紅燒牛肉手工麵|HKD 75由餐廳自製的手工麵條Q彈有勁,吸附醬汁的能力強,麵條表面略帶一絲韌性,咬下去卻又柔軟細緻。接著是紅燒牛肉,牛肉塊大小恰當,肉質鮮嫩多汁,經過長時間的慢燉,已完全入味。🍯|士林夜市蟹蓋|HKD 52份量有三件,細細個的蟹蓋釀上蟹肉和配料:粟米,蘿蔔絲,一人也能吃完而不膩。🧋|鮮鳳梨水果茶|HKD 18鳳梨特有的清甜果香在口腔中散發開來。果肉爽脆多汁,一點也不柴澀,入口即化。茶湯清澈見底,飄散著淡淡的茶香,與鳳梨的甜味恰如其分地融合在一起。
大圍站上蓋的圍坊商場很方便,不用擔心日曬雨淋。

🍯|紅燒牛肉手工麵|HKD 75

🍯|士林夜市蟹蓋|HKD 52

🧋|鮮鳳梨水果茶|HKD 18
⭐️麻辣鴨血臭豆腐拌麵🌶️ $56配紫菜貢丸湯及地瓜酥餐飲:古早冬瓜茶(凍)伴麵麻辣醬惹味得黎唔會太辣,麵條粗粗口感煙靭,掛滿醬汁而且有d滷肉,好食👍🏻紫菜貢丸湯清甜送伴麵一流鴨血同臭豆腐不過不失地瓜酥外皮香脆,咬落煙煙韌韌⭐️紅燒牛肉麵拼古早滷肉飯🐮🍜$58餐飲:桂圓紅棗茶(熱)🍜紅燒牛肉軟腍又入味,湯底清香加上酸菜,好有台式風味😋🍚滷肉飯味道香濃配料有肉鬆、唐心蛋。滷肉唔會過肥,滷肉汁非常足夠。👍🏻一個餐有曬麵同飯,大滿足👍🏻下午茶份量多,足以填飽肚唯獨用餐時間只有60分鐘,食下午茶係足夠但如果幾個人食晚餐就要考慮下先啦
⭐️麻辣鴨血臭豆腐拌麵🌶️ $56
配紫菜貢丸湯及地瓜酥
餐飲:古早冬瓜茶(凍)
紫菜貢丸湯清甜送伴麵一流
鴨血同臭豆腐不過不失
地瓜酥外皮香脆,咬落煙煙韌韌

⭐️紅燒牛肉麵拼古早滷肉飯🐮🍜$58
餐飲:桂圓紅棗茶(熱)
🍜紅燒牛肉軟腍又入味,湯底清香加上酸菜,好有台式風味😋
👍🏻一個餐有曬麵同飯,大滿足👍🏻

下午茶份量多,足以填飽肚
唯獨用餐時間只有60分鐘,食下午茶係足夠
但如果幾個人食晚餐就要考慮下先啦

2024-08-05 372 浏览
小編前排喺大圍嗰度行街,行咗一陣覺得攰,就去咗附近嘅台灣餐廳食吓下午茶,佢哋下午茶都好豐富亦都相當大份,叫咗兩份下午茶同埋兩份小食share:下午茶套餐:紅燒牛肉麵配古早滷肉飯:台式紅燒牛肉麵再配上酸菜+紅燒牛肉湯,連身好Q但仲吸咗啲湯添,牛肉炆得好腍,至於滷肉飯:滷肉粒粒君明相當肥美,再配上糖心蛋加飯加肉鬆,好邪惡,好似返咗去台灣咁大腸麵線配淡水焢肉刈包:另一個吸引嘅下午茶set就係焢肉刈包,刈包夾著滷肉肥瘦恰到好處,肉質嫩Q配上酸菜欠到整體口感更添層次彰化花雕雞卷(6件):雞卷切到一片片再配上花雕酒+杞子,雞卷充滿淡淡嘅花雕味,正👍🏻九層塔起司培根蛋餅:另外一樣台灣小食梗係蛋餅啦,當然唔少得,今次選擇咗芝士同煙肉,鍾意食蛋餅嘅朋友一定要試,但好煙靭再配上邪惡嘅芝士同煙肉,簡直完美☺️愛文芒果起司奶蓋:以台灣知名的愛文芒果為主角再配上香濃的起司奶蓋,芒果的甜美清新,與細緻綿密的奶蓋互相輝映,層次豐富,回甘綿長,相當適合炎熱季節享用大甲芋頭芋圓鮮奶:選用優質芋頭,入口即感受到濃郁香醇的芋頭香,搭配彈牙Q彈的芋圓,口感層次豐富。牛奶的醇厚更是將整個風味提升到更高的層次#大圍美食 #圍方 #

下午茶套餐:

#大圍美食 #圍方 #圍方美食 #大圍 #台北倆伴 #台灣菜 #蛋餅 #滷肉飯 #台式牛肉麵 #醉雞捲 #刈包
2024-07-04 533 浏览
叫咗個滷蜜汁排骨便當、牛三寶麻辣拌面排骨相當大份,魯肉飯上面加上肉鬆,撈埋一齊啲汁好充足,我就覺得啲飯太過濕排骨好大塊,都算係淋身,唔會好硬好難咬味道唔錯牛三寶麻辣拌面,麻辣味好唔錯,真係會鼻水都流埋牛肉唔係算好淋牛筋好多,食到有啲膩牛肚正常拌面份量又係好多整體都唔錯
叫咗個滷蜜汁排骨便當、牛三寶麻辣拌面
排骨相當大份,魯肉飯上面加上肉鬆,撈埋一齊
啲汁好充足,我就覺得啲飯太過濕
排骨好大塊,都算係淋身,唔會好硬好難咬
味道唔錯
牛三寶麻辣拌面,麻辣味好唔錯,真係會鼻水都流埋
牛肉唔係算好淋
牛筋好多,食到有啲膩
牛肚正常
拌面份量又係好多
整體都唔錯
2024-06-29 770 浏览
剛去完仁安醫院回到大圍站,在openrice 找食店,看此店有很多同埋看完頭幾個食評都讚鹽酥雞好食,所以便選此店。真是很難想像是否廚房失手,定係我個碟鹽酥雞失手!鹽酥雞嘅外皮不酥脆,有點粉,肉質有點乾,沒有蒜香味沒有五香味,只有淡淡的鹽味,就算當普通炸雞都覺得唔好食!(因為太失望,太不滿足,回家後立即氣炸台灣急凍鹽酥雞來吃)這兒的牛肉麵,牛筋腩份量很足,但湯底一般,麵條質地也是一般!不知此店是否真的地道台灣店,若不是那就理解!
2024-06-26 647 浏览
🔸大腸麵線 & 淡水焢肉刈💰52大腸麵線的湯頭煮得濃郁,散發出濃郁嘅豬骨湯香氣,麵線本身軟諗,搭配著軟嫩嘅大腸,有台灣風味。🔸逢甲肉鬆榨菜蛋餅💰48外皮煎得酥脆金黃,內裡係鬆軟嘅蛋同香口嘅肉鬆,口感絕佳。榨菜嘅酸辣味為整個蛋餅增添佐層次感~🔸麻辣鴨血臭豆腐拌麵💰56拌麵充滿佐辣味同特殊嘅風味。麵條彈牙有嚼勁,鴨血同臭豆腐則帶有獨特嘅口感同香氣,兩款都幾入味好吃😋🔸大甲芋頭芋圓鮮奶💰18鮮奶配上香甜嘅芋頭同Q彈嘅芋圓。既清爽又濃郁~🔸(芋香)珍珠奶茶💰12茶香濃郁而芳香,珍珠則彈牙有嚼勁。甜度適中!
🔸大腸麵線 & 淡水焢肉刈💰52

🔸逢甲肉鬆榨菜蛋餅💰48

🔸麻辣鴨血臭豆腐拌麵💰56

🔸大甲芋頭芋圓鮮奶💰18
鮮奶配上香甜嘅芋頭同Q彈嘅芋圓。既清爽又濃郁~

🔸(芋香)珍珠奶茶💰12
茶香濃郁而芳香,珍珠則彈牙有嚼勁。甜度適中!
  • 麻辣鴨血臭豆腐拌麵
  • 大腸麵線 & 淡水焢肉刈
2024-06-26 502 浏览
今日放工去咗大圍站嘅「圍方」行街,行咗一陣肚仔餓就搵下午茶食,見到間台灣嘢「台北倆伴」好多人排隊,就入去試吓。大腸麵線拼淡水焢肉刈包 $52呢碗大腸麵線唔會好糊口,味道唔會超級重,麵線份量足夠,大腸都無蘇味。焢肉刈包有一舊五花肉,配上酸菜,中和咗五花肉嘅膩,包都好軟熟,整個配搭非常好。鹽酥雞肉鬆滷肉飯 配紫菜貢丸湯及地瓜酥 $62鹽酥雞味道啱啱好,唔會太鹹,外脆內軟又多汁,令我諗起台灣嘅味道。滷肉飯配上肉鬆好好味,如果可以再多啲汁就會更加美味。跟餐 芋香珍珠奶茶 $12呢杯飲品叫咗小甜,所以甜度啱啱好,有淡淡嘅芋香香味,珍珠都好有口感,唔會好腍。跟餐 大甲芋頭芋圓鮮奶 $18鮮奶好香,攪勻咗之後每一啖都有芋頭碎,間唔中啜到粒芋圓都幾煙靭。古早烤台灣香腸 $56好鍾意食台灣香腸,所以喺香港食親台灣嘢都一定會叫,今次嘅香腸煎得都算幾香,配上生蒜頭,提高咗香腸嘅香味。食到最後唔夠蒜頭T.T。彰化花雕雞卷 $62好香嘅花雕味,食落都有少少酒味,我唔飲酒都覺得好好味,雞卷都唔會好諧霎霎,$62有成6舊係有驚喜嘅。餐廳嘅侍應全部都好和善,有禮貌,食嘢都食得特別開心。

大腸麵線拼淡水焢肉刈包 $52

鹽酥雞肉鬆滷肉飯 配紫菜貢丸湯及地瓜酥 $62

跟餐 芋香珍珠奶茶 $12

跟餐 大甲芋頭芋圓鮮奶 $18

古早烤台灣香腸 $56

彰化花雕雞卷 $62

餐廳嘅侍應全部都好和善,有禮貌,食嘢都食得特別開心。
2024-06-24 449 浏览
性價比高人氣台灣菜💖 餐廳裝潢簡約休閒,環境氣氛舒適,適合二人約會或朋友聚餐🥂 人流多 很受歡迎,需排隊稍候🙆🏻‍♀ 最適合行完街去食下午茶~食物選擇豐富,質素高有驚喜,擺盤精緻有心思,絕對值得一試👍🏻 𝑴𝒂𝒊𝒏 𝑪𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 🍚鹽酥雞肉鬆滷肉飯 ($62)✨推薦!經典的台式滷肉飯,搭配鹹酥雞,口味豐富,滷肉軟嫩多汁,肉香撲鼻,與白飯完美融合😍 鹹酥雞酥脆可口,咸香十足,增加了口感層次,口味道地的台式套餐,配料份量好多,口感豐富,回味無窮!份量適中,絕對是一道不容錯過的料理🥰🍜花雕雞卷麻辣拌麵 ($56)✨推薦!麵條彈牙Q嫩,配搭香濃的花雕雞卷,味道獨特而美味,雞卷肉質鮮嫩多汁,經過醃製後入味十足。麻辣的調味剛好,不會太過辣,好正🤤𝑺𝒏𝒂𝒄𝒌🫔古早起司芋泥肉鬆蛋餅 ($62)✨外皮金黃酥脆,內餡蓬鬆軟綿,配合香濃的芋泥和肉鬆,口感層次豐富🥬香菇滷肉A菜 ($48)✨軟嫩多汁的滷肉搭配上清爽的A菜,十分開胃 健康又美味𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌🥤炭培烏龍起司奶蓋 ($18)✨清爽烏龍茶底 加上綿密微鹹的奶蓋,口感香醇順滑,茶香與奶香交織 層次豐富🥤鮮鳳梨水果茶 ($18)✨新鮮鳳梨果肉 搭配清爽的茶底,

𝑴𝒂𝒊𝒏 𝑪𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆
🍚鹽酥雞肉鬆滷肉飯 ($62)✨

🍜花雕雞卷麻辣拌麵 ($56)✨

𝑺𝒏𝒂𝒄𝒌
🫔古早起司芋泥肉鬆蛋餅 ($62)✨

🥬香菇滷肉A菜 ($48)✨
軟嫩多汁的滷肉搭配上清爽的A菜,十分開胃 健康又美味

𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌
🥤炭培烏龍起司奶蓋 ($18)✨

🥤鮮鳳梨水果茶 ($18)✨
新鮮鳳梨果肉 搭配清爽的茶底,口感清甜可口,解渴消暑,非常適合夏日飲😚
1974 浏览