2021-12-12 188 浏览
今日去天水圍探朋友探完朋友就和她在附近的商場搵嘢食日本菜很久都未有食過所以就決定食日本餐,這間餐廳中午時段已經坐滿人門口等食的人都很多證明這間餐廳有相當的水準入到餐廳個裝修好正,超有日本feel,充滿人氣,日系感覺氣氛濃厚,細看餐牌有很多選擇每一樣我都很想食這個日式牛肉火鍋,看見堆積如山的牛肉,材料豐富,有牛肉,蔬菜,豆腐,鮮菇,並加上濃湯,火鍋開始滾,已經聞到香噴噴,食一口牛肉,牛肉味道濃郁,牛脂在口腔內慢慢滲出,越食越好味,牛肉質感嫩滑,蔬菜吸收了濃湯和牛肉汁,一食入口十分好味。這個赤蝦刺身一食入口蝦頭的蝦膏甘香鮮甜,蝦肉又鮮甜又夠爽口,食材十分新鮮。刺身沒有任何烹調,所以新鮮就係最重要這個鮮炸薯條🍟,叫一個午餐就可以配呢款薯條,是用上原隻薯仔連皮一齊炸的入口熱辣辣香噴噴卜卜脆,非常好味而且原汁原味仲配上一包茄汁,唔夠可以問職員拎叫咗個壽司拼盤作為午餐,入面有我最愛嘅三文魚子軍艦,一食入口三文魚子在口腔內爆開食到三文魚子的鹹香味真係好好味,
今日去天水圍探朋友
探完朋友就和她在附近的商場搵嘢食
日本菜很久都未有食過
所以就決定食日本餐,這間餐廳中午時段已經坐滿人
門口等食的人都很多
證明這間餐廳有相當的水準
入到餐廳個裝修好正,超有日本feel,充滿人氣,
日系感覺氣氛濃厚,細看餐牌有很多選擇每一樣我都很想食

這個日式牛肉火鍋,看見堆積如山的牛肉,材料豐富,有牛肉,
蔬菜,
豆腐,
鮮菇,
並加上濃湯,
火鍋開始滾,
已經聞到香噴噴,
食一口牛肉,
牛肉味道濃郁,
牛脂在口腔內慢慢滲出,
越食越好味,
牛肉質感嫩滑,蔬菜吸收了濃湯和牛肉汁,一食入口十分好味。
這個赤蝦刺身
一食入口蝦頭的蝦膏甘香鮮甜,
蝦肉又鮮甜又夠爽口,
食材十分新鮮。刺身沒有任何烹調,
所以新鮮就係最重要

入口熱辣辣香噴噴卜卜脆,
非常好味
而且原汁原味
仲配上一包茄汁,唔夠可以問職員拎

食到三文魚子的鹹香味
真係好好味,
2021-12-11 148 浏览
係圍城裏面真係搵唔到有幾多間居酒屋!喺呢度搵到一間性價比高既日式居酒屋!裝修環境都好友東洋嘅味道!店員都好Nice 既!野食方面,唔好以為係屋邨入面,質素就唔太好!呢間居酒屋嘢食質素方面絕對唔馬虎!今日午餐我就食咗個生牛肉手打烏冬!我留意一下,烏冬嘅粗幼並不是完全一樣!好大機會係自己手打的!完全符合餐牌所寫嘅手打烏冬!湯底就Ok,算清嘅,而且牛肉並唔係全熟!如果全熟嘅話就會有啲韌㗎喇!所以令到個牛肉韌度剛剛好!very good !佢仲送一個小食。而且可以選擇,我就選擇左螺肉!雖然就細份d,但都算大粒架啲螺肉!
2021-12-11
2021-12-10 139 浏览
黎探朋友沒諗過係屋邨既商場都搵到居酒屋feel既餐廳!行入去果時店員會以日文打招呼👍🏻 D裝修、擺設真係好日本🎏🎏Background music 仲播埋日文歌⛩特別鍾意佢個口罩袋印有日本武士圖案幾特別,感覺到餐廳盡量營造日本feel🇯🇵比客人,呢度係自助落單,掃完code就搞掂,上菜速度都幾快👍🏻👍🏻✏️串燒甜蕃薯食日本野點可以唔食紫蕃薯仔🍠迷你又得意,烤得岩岩好,又甜又可口🥳🥳✏️串燒菠蘿我係個菠蘿迷😍😍點可以錯過?!當然要叫黎試下,菠蘿🍍🍍冇得輸!隨碟附上「話梅粉」又有另類風味😝✏️玉子小卷因為朋友唔係食生冷野👀所以就叫左呢樣比比佢😂✏️吉列豬扒定食鐘意食煎炸野既朋友真係可以叫個炸豬扒試下,真係好好食😋掛住影相都擺左 10分鐘先食,都係咁脆🤣🤣本身已經入味,再連甜酸酱&沙律醬食,配埋珍珠米好滿足😂✏️三文魚三寶飯呢個價錢5貴抵食,有6塊三文魚🍣又有北寄貝沙律、黃金魷魚、蟹籽連埋壽司飯都幾開胃😂😂

✏️串燒甜蕃薯

✏️串燒菠蘿

✏️玉子小卷
因為朋友唔係食生冷野👀所以就叫左呢樣比比佢😂

✏️吉列豬扒定食

✏️三文魚三寶飯
朋友相約於天水圍天澤商場食晚飯,被裝修成日本居酒屋的千葉鳥日本餐廳吸引。就決定入內一試! 餐廳很有日本居酒屋氣氛! 可以彌補一下久違了的日本感覺。餐廳還提供了口罩紙袋,真係細心又環保! 餐牌選擇琳瑯滿目,最後我們點了自選二人套餐! 首先端來的前菜紫菜八爪魚,驚喜地發現是鮮八爪魚,完全不是醃製的紅色小八爪魚仔,紫菜還有乾和濕的,捲起八爪魚來食, 脆脆的紫菜加上Q彈的八爪魚, 味道鮮甜爽脆。我們選的那四款壽司! 也新鮮好味! 最驚喜是全部包壽司的紫菜都係脆脆的! 至於小食的日式吉列豬扒,份量一點都不小,外脆內軟,肉汁豐富,還有醬汁和沙律醬提供。 而燒物的原條茄子,加上很有特色的冬菇醬汁,極之美味! 用嚟餸飯最合適! 可說是必點之選! 至於那碗烏冬, 看似平凡,但烏冬入口爽滑彈牙,一食就知是極有水準的手打烏冬。很滿足於這自選二人套餐,令我有如去了一趟日本的感覺!

餐廳還提供了口罩紙袋,真係細心又環保!

餐牌選擇琳瑯滿目,最後我們點了自選二人套餐!

紫菜八爪魚

四款壽司

原條燒茄子

手打烏冬

很滿足於這自選二人套餐,令我有如去了一趟日本的感覺!
2021-11-26
紫菜八爪魚
四款壽司
原條燒茄子
手打烏冬
2021-11-22 167 浏览
今日去天水圍探朋友,探完朋友就喺附近商場行街,中午飯都未食呀有啲肚餓,睇吓附近有乜嘢食,日本餐廳好耐冇食過,就決定這間,一進入舖頭,就看見這裏裝修風格很有日本色彩,裝修十分別緻,令人感覺好像去了日本一樣,店員招呼我們坐低,看見餐牌有很多選擇,每一樣食物我都很想食我點了一個三文魚腩刺身,三文魚腩刺身肉質嫩滑甘香,魚油豐富,食一口爽滑,如有佈滿口腔,甘香非常,食材十分新鮮我還點了一個雜錦壽司,有吞拿魚壽司,元貝壽司,三文魚壽司,北寄貝壽司,甜蝦壽司,蟹子軍艦,青瓜卷,蛋卷,花之戀壽司,有很多壽司,每一款壽司食材都很新鮮,都是即場製作的,因為紫菜食入口卜卜脆,還點了一個芝士年糕,芝士年糕剛剛炸起,咬一口,表面炸到金黃色微脆,中間軟糯的感覺,加上正中間的芝士已經溶化,慢慢流出來, 10分好食,而且煙煙韌韌,口感一流
2021-11-19 267 浏览
經常都會搭車入天水圍,因為好多朋友都係住喺嗰邊,依家天水圍仲有好多大型商場,又可以行街買衫睇戲食飯,間唔中又可以去濕地公園行吓,最鍾意就係去天澤商場,又多嘢買,又多嘢食,近期發現一間日本餐廳,除咗價錢公道之外,食物仲係好新鮮,而且份量都好多,對比九龍嘅日式餐廳呢度性價比好高裝修方面好有日式風味,環境都好乾淨,同日本嘅居酒屋差唔多,但係就多咗啲卡位所以坐得都比較舒適店員都好有禮貌,招呼我哋兩個去坐卡位,望吓個餐牌除咗刺身,仲有火鍋,丼飯,壽司,串燒,睇到我都唔知食咩好,樣樣都好吸引厚切三文魚刺身 68 元 三片三文魚肉質細膩,口感非常爽滑,入口充滿三文魚香味,非常之新鮮,而且都好大片,有少少三文魚脂肪,令到味道更加突出,真係好味芝士年糕 39元 二件芝士味道非常濃郁,煮到金黃色,香氣撲鼻,非常煙靭,外層鬆脆,而且仲非常之香滑,味道配搭得好好,一試難忘大滿貫壽司盛合 268 元基本上個大滿貫壽司已經可以食到飽飽,差唔多有30件壽司,每一樣都非常之新鮮同埋好受歡迎,最正嘅梗係海膽壽司,海膽好新鮮,入口個鮮味好突出,食落口真係覺得好幸福。另一個最愛就係三文魚籽壽司,份量比較多,壽司上面鋪滿三文
經常都會搭車入天水圍,
因為好多朋友都係住喺嗰邊,
而且份量都好多,對比九龍嘅日式餐廳呢度性價比好高

裝修方面好有日式風味,
環境都好乾淨,同日本嘅居酒屋差唔多,
但係就多咗啲卡位所以坐得都比較舒適

店員都好有禮貌,招呼我哋兩個去坐卡位,
望吓個餐牌除咗刺身
仲有火鍋,丼飯,壽司,串燒,
睇到我都唔知食咩好,
樣樣都好吸引

厚切三文魚刺身 68 元 三片

三文魚肉質細膩,
口感非常爽滑,入口充滿三文魚香味,
非常之新鮮,
而且都好大片,有少少三文魚脂肪,
令到味道更加突出,
真係好味
芝士年糕 39元 二件

芝士味道非常濃郁,
煮到金黃色,
香氣撲鼻,非常煙靭,外層鬆脆,
而且仲非常之香滑,
味道配搭得好好,
一試難忘
大滿貫壽司盛合 268 元

海膽好新鮮,入口個鮮味好突出,食落口真係覺得好幸福。
另一個最愛就係三文魚籽壽司
份量比較多,壽司上面鋪滿三文魚籽,
鮮味十足,
真係好正
牛肉火鍋 97 元

牛肉火鍋一到真係嘩一聲,
D牛肉成座山咁,份量真係好多,
望落去都係非常新鮮,牛肉嘅底層仲有好多配菜,粉絲,
冬菇,菜,豆腐,配料加埋牛肉真係成個煲都放唔晒,
性價比都好高,
而味道方便可能湯底調味做得好,令到牛肉味好突出,而配菜亦都好新鮮,清甜,整個配搭唔錯
豐洲水產刺身 289 元

呢個刺身拼盤簡直係冇得彈,
有我最鍾意食嘅海膽,海膽份量好多,而且入口嘅味道仲係好鮮甜,
根本唔需要豉油同Wasabi,
淨係食佢個鮮味已經好滿足,
又吾腥
厚切三文魚腩
三文魚腩好香魚油味,而且仲係好爽口,鮮味十足,魚腩嘅脂肪令到三文魚嘅味道更加突出,
真係好正,
甜蝦,大大隻嘅甜蝦,
加上肉質爽口彈牙,
味道鮮甜,比好多日式放題嘅舖頭做得更加出色,
其他嘅刺身都好好味

估唔到喺天水圍可以搵到一間價錢合理,而且食物又新鮮嘅舖頭。

如果去濕地公園玩,一定要搭輕鐵過嚟試吓,絕對冇介紹錯
2021-10-17 620 浏览
去完天水圍睇醫生。一枝公,事但搵d 野食。天澤依個商場已經平民到唔可以再平民,對佢嘅要求唔高。稔住搵間連鎖店食個快飯算。點知見到勁多人排依間日本餐廳,睇佢個樣應該都唔係行高級路線,不過見有時間就等一等試試佢。勁多人等,有外賣有堂食。學生哥,鬼佬都有。天水圍依個地方真係多原化。一個人比較易有位,入面好噪,好多小朋友。小朋友佢地想食依間多過快餐店,唔知阿媽覺得係好事定壞事呢。menu,成本書咁厚,影左我叫果幾頁算。唔想食生冷野。怕係依d,地方中伏,之後要搵廁所就唔係咁方便。叫左個咖喱牛肋條飯。好日本住家嘅味道價錢唔貴,牛肋條好淋。和牛串燒。應該唔係最高級嘅和牛,不過都係入口就溶。同新鮮燒嘅。要等20分鐘依個厚切牛舌最有驚喜。真係好厚,好滿足。好爽,勁有咬口,唔un.好耐都冇食過咁高質嘅牛舌檸檬茶正正常常
去完天水圍睇醫生。
一枝公,事但搵d 野食。

menu,成本書咁厚,影左我叫果幾頁算。

雪花牛肋條咖喱飯

唔想食生冷野。
怕係依d,地方中伏,之後要搵廁所就唔係咁方便。

叫左個咖喱牛肋條飯。
好日本住家嘅味道
價錢唔貴,牛肋條好淋。

串燒鹿兒島和牛
和牛串燒。

鹽燒厚切牛舌
依個厚切牛舌最有驚喜。
真係好厚,好滿足。好爽,勁有咬口,唔un.
好耐都冇食過咁高質嘅牛舌

鹽燒厚切牛舌
檸檬茶
  • 厚切牛舌
2021-10-09 363 浏览
今日去左天水圍食日本菜 入到去環境好有日本氣息裝修格局同日式居酒屋非常類近而且環境都好乾淨今次我哋點左帶子刺身 😝刺身好新鮮冇雪味另外我哋都仲叫咗三文魚壽司油甘魚壽司🍣不過不失而最令我喜出望外嘅就係雞皮串🤓係我食過咁多間日本餐廳裏面最好食嘅香脆又唔油膩 送上來嗰時仲係熱辣辣 牛肉火鍋配料壽喜燒湯底🍲成座山咁大碗未食見到已經好開心啲配菜非常入味而且份量都唔少有娃娃菜羽衣甘藍冬菇本菇粉絲豆腐秋葵仲有碗白飯可添飯我仲配左個蟹籽沙律 口感清爽 份量輕怡不得不讚侍應好有禮貌加上送餐都好快唔洗等好耐 同埋都會定時幫你清理木台上面既空碟
今日去左天水圍食日本菜
啲配菜非常入味而且份量都唔少
有娃娃菜羽衣甘藍冬菇本菇粉絲豆腐秋葵仲有碗白飯可添飯
我仲配左個蟹籽沙律 口感清爽 份量輕怡
2021-10-09 255 浏览
今日黑雨唯有食好啲食晏嗰時去咗天澤商場食日本餐廳知道呢間餐廳最出名就串燒 而我最鐘意就係燒雞翼 雞翼串佢哋只係用咗鹽去調味燒到雞皮都脆卜卜 好好味炸雞軟骨配沙律醬超級好味一啲都唔油而且仲係熱辣辣甘上芝士煙肉焗白蘑菇不過不失睇得出廚師落重本芝士 係超級多芝士😝😝😝芝士控一定要叫無飯不歡嘅我就叫咗個吉列豬扒定食😝炸粉好薄夠晒香脆豬扒一啲都唔鞋掩埋多沙律醬簡直一流 下次我一定會再嗌呢個定食呢個定食仲配埋紫薯餅 紫薯夠晒甜 又唔油利岩我口味最後點左個特大海赤蝦刺身隻蝦都幾肥美 食完好滿足😎😎😎📍 千葉鳥 (天水圍)天水圍天瑞路71-77號天澤商場1樓113E號舖
今日黑雨唯有食好啲

呢個定食仲配埋紫薯餅 紫薯夠晒甜 又唔油利岩我口味

最後點左個特大海赤蝦刺身
隻蝦都幾肥美
食完好滿足😎😎😎

📍 千葉鳥 (天水圍)
天水圍天瑞路71-77號天澤商場1樓113E號舖
  • 紫心薯餅
2021-09-30 227 浏览
想不到天水圍天澤商場裡面有間這麼優秀的日式料理!這間餐廳不論裝修、擺設和食物素質,都會令人感覺置身日本。先不說其他,小妹今天點的手打烏冬已相當不錯!面條彈牙之餘,隻溏心蛋滑到像豆腐一樣,實在太好吃了!燒秋葵、燒玉子、壽司併盤,通通好吃。先生說可惜我們不是住天水圍,否則一定成為常客。
2021-09-03 290 浏览
依排天水圍愈開愈多野聽聞壽司郎都即將加入深入圍城 一於試下依間裝修大氣既日本餐廳先🤟🏻🥳一入到已經準備好口罩套同熱茶口罩套個設計都幾有格調 🧚🏻‍♀️蟹膏蟹肉軍艦 $31啲蟹膏勁正 入口即化 又夠濃味啲蟹肉無雪味 夠哂鮮甜讚🥰🧚🏻‍♀️吉列炸蝦壽司 $17炸粉無好厚重 剛剛好夠脆因為無乜炸粉既關係 都係遮到蝦既味 而且都夠熱 好吃😋🧚🏻‍♀️雙重芝士海鮮大蝦反卷 $51依個好好食呀🥰🥰啲芝士夠濃而且佢入味得黎好滑 入面隻蝦炸得完全好match 必點🧚🏻‍♀️軟殼蟹牛油果手卷 $25依個性價比都好高 佢係成隻細蟹係入面有少少油但唔係油膩 感覺更易入口脆卜卜再咬入啲蟹肉到 好讚再加埋牛油果🥑可能就清一清無咁油膩既感覺份量都好足 唔會係得個面有餸既手卷依個我都好喜歡 讚!🧚🏻‍♀️芥末八爪魚手卷 $22唔知點解好鐘意食芥末八爪魚佢唔只係純粹芥末個種刺激夾埋八爪魚又要你咬下咬下咁弓住個鼻 哈哈依個都份量都好足~夠哂芥末味八爪魚都唔會好淋身 夠哂新鮮🧚🏻‍♀️壽司散點(花之戀、三文魚、三文魚腩、栗米、碎葱三文魚、芥末八爪魚)壽點都唔錯~啲飯都有味 紫菜唔會太淋佢啲三文魚腩都好鮮甜又夠肥😍入口即溶🧚🏻‍♀️醬油
依排天水圍愈開愈多野

有少少油但唔係油膩 感覺更易入口
脆卜卜再咬入啲蟹肉到 好讚
再加埋牛油果🥑可能就清一清無咁油膩既感覺
份量都好足 唔會係得個面有餸既手卷
依個我都好喜歡 讚!

🧚🏻‍♀️芥末八爪魚手卷 $22

而且一啲都唔韌😋又夠味 超好食
拉麵都夠硬夠彈牙
而且黑蒜豬骨湯味夠濃又夠香

🧚🏻‍♀️秘製豬軟骨手打烏冬 $64
一般既配料都有~
豬軟骨夠淋身 入口都唔洗咬
大大碗 正

性價比黎講都唔錯 質素夠水準
有機會都會再食一次😋

抵食指數:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑
好食指數:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
2021-09-02 221 浏览
天水圍真係好多穩世好餐廳,今次食左千葉鳥,係天澤商場一樓,路過俾佢個門面吸引左,今晚就試試佢.牛油果軟殼蟹反卷 4件 HKD$474件size2個人食啱啱好,睇到滿滿嘅牛油果同軟殼蟹,真係食指大動,入口有濃濃牛油果香,咬到中間仲好脆!真係要舊接一蕭咁食,必食!.牛舌麻辣鍋 HKD$97賣相真係超吸睛,一塊塊牛舌鋪滿左個鍋面,仲要有好多材料,擺到太空館咁樣,好抵食呀!麻辣湯呈奶黃色,辣度夠,好過癮,入面有啲粉絲同娃娃菜吸湯,好入味越食越濃,好好味極上壽司盛合 HKD$148一次過試晒唔同款壽司,三文魚籽好出色,放到滿一滿,粒粒都爆汁(*≧ω≦)花之戀嘅三文魚好鮮,口感好,厚薄適中,好好味.平日去到都好爆場,外賣仲有折扣,等唔到位可以叫外賣過吓食居酒屋嘅癮🤩

牛油果軟殼蟹反卷 4件 HKD$47

牛舌麻辣鍋 HKD$97

越食越濃,好好味

極上壽司盛合 HKD$148

花之戀嘅三文魚好鮮,口感好,厚薄適中,好好味

2021-09-01
  • 牛油果軟殼蟹反卷
  • 牛舌麻辣鍋
2021-08-30 164 浏览
樓下商場間千葉到通常都係我突然間好想食好嘢,就會選擇佢㗎啦。今日叫咗個燒三文魚套餐,首先三文魚嘅份量好多,啲骨好軟,燒到好香口,而日本珍珠米嘅白飯亦都好有飯香,配合燒三文魚一齊食,真係好飽足特別要再講嘅係一個套餐只需要加$10左右就有一份小食,小食種類多樣化,有壽司、手卷、甜品,好正

2021-05-30
2021-08-29 112 浏览
咁啱入到黎天水圍做嘢,仲要係最篤篤嘅位置,我對呢個地方嘅印象就係美食沙漠,不過行天澤商場嘅時候發現左一樓嘅呢間千葉鳥望到店面店內嘅裝修唔錯,有日式feel,同時播放住啲幾好聽嘅日文歌。 坐低冇耐就有店員即時幫手沖熱茶,店家亦都好貼心咁提供左一個一次性嘅口罩袋,莫講話個口罩袋design都唔錯🤪。,單係提供就已經加左分食物方面估唔到幾齊全,有刺身壽司定食烏冬拉麵清酒汽水…應有盡有 而我今日點左個壽司盛合,質素方面有驚喜,海膽表面唔係一pat pat模糊不清,幾鮮甜,三文魚、吞拿魚茸肥美有油脂香,帶子壽司表面有一小塊檸檬作點綴既可裝飾又可以去腥👍🏻細心 成個set總結新鮮好味嘅,呢個價位質素同其他日式店對比嘅話,我諗都排得上天水圍元朗頭三🤣

望到店面店內嘅裝修唔錯,有日式feel
,同時播放住啲幾好聽嘅日文歌。

坐低冇耐就有店員即時幫手沖熱茶

三文魚、吞拿魚茸肥美有油脂香,

帶子壽司表面有一小塊檸檬作點綴既可裝飾又可以去腥👍🏻細心

2021-08-24 138 浏览
餐廳環境好舒服同闊落唔會坐到好迫都唔會好嘈我地夜晚七點左右到都好快安排到位置👍🏻坐低睇一睇個menu發現原來呢到都好多野食選擇🤩滿足哂我地各自唔同既口味🤩最後我地兩個人叫咗幾樣野食share首先講一講個刺身整體來講都好新鮮,無雪藏味😋之後我地再叫咗芝士年糕呢個真係值得推介比大家✨✨其實平時我唔鍾意食芝士年糕因為驚會好「漏」,食到好濟但呢個芝士份量岩岩好!跟住就再叫咗個壽司拼盤可以一次過試哂唔同既壽司😋每款壽司味道都好好三文魚、魷魚呢啲都係食得出好新鮮😍絕對係中上表現👍🏻👍🏻👍🏻玉子壽司幾驚喜但我最鍾意就係三文魚再加蟹籽個款壽司因為蟹籽既份量適中唔會搶哂三文魚既味道非常好食😋😋可惜只有兩舊!最後我地叫咗豬軟骨煮得好入味好淋呀😍超好食😍😍
餐廳環境好舒服同闊落
唔會坐到好迫都唔會好嘈
我地夜晚七點左右到都好快安排到位置👍🏻
坐低睇一睇個menu
發現原來呢到都好多野食選擇🤩
滿足哂我地各自唔同既口味🤩
最後我地兩個人叫咗幾樣野食share
首先講一講個刺身
整體來講都好新鮮,無雪藏味😋

之後我地再叫咗芝士年糕
呢個真係值得推介比大家✨✨
其實平時我唔鍾意食芝士年糕
因為驚會好「漏」,食到好濟
但呢個芝士份量岩岩好!

跟住就再叫咗個壽司拼盤
可以一次過試哂唔同既壽司😋
每款壽司味道都好好
三文魚、魷魚呢啲都係食得出好新鮮😍
絕對係中上表現👍🏻👍🏻👍🏻
玉子壽司幾驚喜
但我最鍾意就係三文魚再加蟹籽個款壽司
因為蟹籽既份量適中
唔會搶哂三文魚既味道
非常好食😋😋可惜只有兩舊!

最後我地叫咗豬軟骨
煮得好入味好淋呀😍超好食😍😍