2012-07-14
尖沙咀美食多, 放工食飯選擇特別多, 但要找尋.....又要好食, 又要抵食, 又要環境好, 又要價錢合理, 還要侍應有禮貎真係難上加難....睇完Openricer嘅最高評分排行榜, 見到這店的評分是第一位, 所以上嚟試試.在H8大樓下, 已被派傳單的員工熱誠打動, Lift門一開, 我地都未出聲, 已有員工熱情介紹餐廳的食物.....(其實我真係好想同佢講, 我係專誠嚟幫襯, 你唔講, 我都會坐低架!!!)侍應不停介紹店舖的推介食品和特價美食, 真係難選擇. 望見其他客人, 有幾枱都有叫魚, 一問之下原來就係雜誌介紹日本深海魚喜知次, 這裡只賣三百幾咋, 我地當然唔執輸要叫返條啦!! 賣哂?! 怪叫我地勤奮遲放工咩!!!!!!前菜牛肉他他燒一到,好味, 牛肉半生熟又唔係生到血淋淋, 又唔係熟到咬唔入口, 我們這群餓鬼立即清碟 (連相都未影咁快食哂????) 再嚟大家喜歡的壽司睇到就想食, 食最鮮艷嘅海膽壽司先,好多海膽呀!! 好味, 鮮甜!! 再食帶子壽司和魚子夀司, 帶子又厚又大, 魚子大大粒, 好新鮮呀!! 爽!! 還有店員推介的荆軻刺秦皇和鰻里長城, 實際上係黑
經過多人推介活鰻魚飯, 當然都要一試啦!!
......實在太滿足嘞!!!