2023-07-12 20 浏览
去到大窩口諗住無咩好食,臨走個時見到依道,就入去食,因為食過其他分店都好食,今日去試下佢個雞煲十三姨雞煲跟餐會送晚時菜同川北涼粉川北涼粉配上辣椒油,十分開胃,另外辣椒油又香又辣主角雞煲配菜有雞脾菇,紫洋蔥,紅蘿蔔,同埋最最最重要嘅芫茜~醬汁十分香濃,雞件醃得好惹味,每件雞件夾上黎都乾身,唔會好油/好多汁搞到太油/濃,食落口好夠味,雞件又多,2-3個人都夠食。食完雞煲就加湯打邊爐,食佢送的時菜。手切安格斯牛肉一望上去就流曬口水,即刻放入雞煲滾一滾,食落啖啖牛味,口感一流紅糖糍粑熱辣辣,外層炸衣非常香脆,唔會過厚,入面夠晒軟糯,淋上香甜嘅紅糖汁加上黃豆粉,真係停唔到口一件接一件桂花蜜甜品係冰冰涼涼嘅冰粉加入滿滿幽香甜蜜嘅桂花蜜,配埋青提子乾口感滿足!

十三姨雞煲

跟餐會送晚時菜同川北涼粉
川北涼粉配上辣椒油,十分開胃,另外辣椒油又香又辣

手切安格斯牛肉

桂花蜜

2023-07-12 31 浏览
今晚在熊貓酒店附近辦完事,上網發現這家在大窩口商場新開張的十三姨酸菜魚,天氣酷熱正好吃酸菜魚開開胃。餐廳面積頗大,位置空間感足夠,環境令人放鬆,亦有大量卡位,平日晚市亦接近全院滿座,記得要早點到。餐廳主打招牌酸菜魚,晚市有單人套餐,亦有二人及四人套餐,有多種不同川菜及前菜選擇,也有烤魚及雞煲,今晚點了一個二人套餐和太太共享。擂椒松花皮蛋前菜擂椒松花皮蛋先上桌,入口是甘香濃烈的皮蛋香氣,麻辣後勁隨即在口腔爆發,沒幾口便感頭頂發熱冒汗,十分開胃。十三姨秘製雞翼炸雞翼外層焦香酥脆而內裡嫩滑,雞肉肉質軟嫩不乾澀,最令人有驚喜是一旁的香辣沾粉,辛香微辣,令人吃完一口又一口,十分惹味。招牌十三姨酸菜魚酸菜魚魚肉應該是用上鱸魚片,肉厚無骨而肉質嫩滑。舉勺淺嚐湯底,酸辣的風味,輕輕的刺激著舌頭,酸辣鮮香,層次分明,不腥不燥,回味悠長,酸爽味佳,底下亦有煙韌的薯粉,伴以湯底同吃一流。四川回鍋肉以椰菜和蔥段大火爆炒五花肉,最簡單的做法其實最考功夫,調味以及火候掌握俱見工夫,椰菜口感爽脆軟嫩恰到好處而鮮味不失,蔥段獨有的鮮香味道帶點辣勁,加上五花肉的脂香豐腴,極度下飯。青檸梳打/熱柚子茶跟餐奉送賈酸梅湯,但

青檸梳打/熱柚子茶
跟餐奉送賈酸梅湯,但今晚想飲有氣的所以加錢轉點了青檸梳打,酸爽解渴,一流。
紅糖滋粑
紅糖糍粑 $38
餐後加點了一客紅糖糍粑中和一下,糍粑外層微脆,口感軟糯,配上甜而不膩的紅糖,十分滿足。
2023-07-12
紅糖滋粑
2023-07-12 20 浏览
試過紅磡的十三姨酸菜魚,味道好味,咁岩經過這大窩口分店,於是便入內一試,餐廳裝修新淨,座位寬敞,坐得非常舒服。泡椒鳳爪鳳爪大大隻的,咬落多肉爽口,而且泡椒味剛剛好,不算太辣,作為小食,非常開胃惹味。十三姨酸菜魚酸菜魚很厚身,咬落淡淡肉的,而且份量很多,雖說是是二人份量性價,但比想像中多。魚片非常惹味,酸味剛剛好,而且魚片很鮮滑之高魚片鮮滑,配上白飯一流。巴蜀烤魚烤魚有半條和一條選擇,辣度也有三種辣度,適合不同的人士。叫了一條烤魚,魚肉非常厚身,而且嫩滑鮮甜,魚肉吸收了辣汁,吃落非常惹味,加上它有其他配菜醃製,吃落味道豐富,辣得惹味。

十三姨酸菜魚

2023-07-08 405 浏览
近排無咩胃口所以想食D辣野刺激下, 朋友就話不如食烤魚, 都係唔錯既選擇, 所以就去左佢返工附近既大窩口搵野食啦係商場入面就有間叫十三姨酸菜魚, 裝修都幾新淨同光猛, 而且係平 日既夜晚都幾多街坊捧場, 令到我都幾期待下炸雞翼5隻-$28首先叫左個雞翼, 炸得外脆內嫩, 而且好多肉汁, 唔辣的, 而且想食辣就可以沾下隔離既麻辣粉, 佢咁既安排真心幾好, 想食辣定唔食辣可以自己選擇。冒粉+五餸-$89之前唔知咩係冒粉, 上GOOGLE睇完就知原來係四川既小食黎, 我感覺就有D似我地食開既米線/車仔面, 我地叫魚湯, 個湯底幾香同真材實料下, 豬腩肉同牛肚都幾出色巴蜀烤魚-麻辣原條鉗魚-$288我地叫左小辣, 麻同辣味都岩岩好, 係香港人接受到既程度, 而魚肉都幾滑, 炸過既位就香口, 各有各好食, 而配料中既薯仔同蘿蔔索晒D味, D個令我地食唔停口安格斯牛-$ 168因為烤魚個味道真心鐘意, 所以我地叫埋個安格斯牛去打邊爐咁食, 牛既質素本身唔錯, 牛味幾香濃, 加埋烤魚既麻辣味就真係岩岩好總結, D間烤魚真心唔錯, 唔怪得咁多街坊支持, 如果我住附近我都估我成日黎食
近排無咩胃口所以想食D辣野刺激下, 朋友就話不如食烤魚,
都係唔錯既選擇, 所以就去左佢返工附近既大窩口搵野食啦

係商場入面就有間叫十三姨酸菜魚, 裝修都幾新淨同光猛,
而且係平 日既夜晚都幾多街坊捧場, 令到我都幾期待下

炸雞翼5隻-$28

冒粉+五餸-$89

巴蜀烤魚-麻辣原條鉗魚-$288

安格斯牛-$ 168

2023-07-03
2023-07-07 207 浏览
今晚放工約左朋友去食返d惹味野食,大家都好愛酸菜魚,近近地搵左屋企附近既一間酸菜魚試下。我地都係第一次黎食。滿心期待。平日時間,餐廳都坐到滿曬,心諗呢間開係屋村商場既餐廳都幾勁,坐到滿曬。餐廳座位都寬敞,以卡座為主,好有私隱空間。而且餐桌勁大,可以放到一大盤酸菜魚或鍋物,唔會迫。我同朋友最後決定點二人餐,因為二人餐好抵食,$258有齊酸菜魚,小炒,小食,飯同野飲,唔錯,又免卻煩惱。二人餐內每一個項目都可自選食物,都有好多款小炒、小食可點,唔錯。套餐免費送上酸梅湯,但我們以優惠價點選了其他飲品,分別是可樂和青檸梳打。正,十分解辣同解渴。小食方便,點了酸辣小木耳,木耳樂爽口好好口感,而且味道十分好,酸酸辣辣,好惹味,令人食極不停。呢種辣度可以接受,唔係勁辣難以入口的。好正。另一款點了擂椒松花皮蛋,皮蛋口感好彈牙好好味,而且個醬汁辣辣的好惹味,辣汁跟皮蛋是絕配。之後當然要講一講是晚的主角招牌酸菜魚,酸菜魚以一個大盆送上,好多魚片好豐富呀,成兜內有酸菜、魚片、芽菜、粉,十分吸引。同朋友急不及待吃了,魚片啖啖肉好好味,帶點點微酸微辣,口味都岩岩好,好惹味呀,同埋魚片好厚切,口感豐富,仲有口味好正

酸辣小木耳

松花皮蛋

招牌酸菜魚

同朋友急不及待吃了,魚片啖啖肉好好味,帶點點微酸微辣,口味都岩岩好,好惹味呀,同埋魚片好厚切,口感豐富,仲有口味好正,真係大讚。

酸菜魚除了魚為主角外,其他食材都相當重要,芽菜、粉都吸入曬酸辣味,好好味好爽口,好正。粉條好好味呀,因為十分吸味,大滿足。
稻庭烏冬

隨二人餐仲會送上白飯,朋友說她愛食辣是配上白飯。而我就加配了稻庭烏冬,烏冬又滑又好味,我配埋酸辣湯底跟魚片,好正,又有另一番風味了。
醬燒茄子

最後仲有一個小炒,我們點了一份醬燒茄子,份量好多,好大兜。茄子很腍身好入味,相當好味,呢份茄子用來配白飯,真係一流。
整晚都吃得好開心好豐富,呢個二人餐又抵食又飽肚。
2023-07-06
酸辣小木耳
松花皮蛋
招牌酸菜魚
稻庭烏冬
醬燒茄子
2023-07-06 123 浏览
第一次吃十三姨酸菜魚,價錢相當經濟實惠,味道也很好!我們兩人點了巴蜀烤魚(麻辣味少辣🤭),條魚好大條,3-4人也可以,肉厚,啖啖魚肉,肉質好滑👍🏻,而且味道很好,好惹味!可另加配料,當然點了一些打埋邊爐啦。手切安格斯牛,午餐肉,豆腐,水晶粉;這些都好正!水晶粉好滑好彈牙,午餐肉都好高質👍🏻另外叫了口水雞,大大件👍🏻,還有必叫的是這裡的秘制雞翼,皮特別脆香,好好味😋,還附辣粉,點少許辣辣地更好味!
第一次吃十三姨酸菜魚,價錢相當經濟實惠,味道也很好!
口水雞
秘制雞翼
手切安格斯牛
午餐肉
2023-06-30 30 浏览
今晚放工,幾個同事即興想食烤魚,葵興放工,同事話大窩口有間有水準餐廳,即試五色拼盤-有木耳、青瓜、豬耳、皮蛋、夫妻肺片😍木耳爽口帶帶小辣又開胃。手拍青瓜-鮮甜脆口,食唔停😂擂椒拎松花皮蛋-滑身彈牙皮蛋小小流心,椒香味濃。紅油牛舌-牛舌咸咸地,有咬口,喜愛朋友一定喜愛。豬耳-口感爽脆帶膠質豐富,吾油膩,食唔停😍十三姨秘製雞翼-香脆肉滑,夠大隻,超正巴蜀烤魚原條鉗魚-鉗魚少骨較多人喜愛,肉厚,岩晒個個愛啖啖肉,修量真係超十足,鉗魚先煎後放湯,小辣,花椒,辣椒炒香再放上面,入面仲有好多配料,薯仔條,青瓜、芽菜,全部索入烤汁,超正,亦可加配料當火鍋蓮藕、 萵筍、肥牛、牛舌及鴨血,全部都係火鍋配料之選整體不錯,4人食到超飽,價錢合理。仲有多款酸菜魚,下次再約再食😍😍
十三姨秘製雞翼-香脆肉滑,夠大隻,超正
蓮藕、 萵筍、肥牛、牛舌及鴨血,全部都係火鍋配料之選
2023-06-23 25 浏览
去大窩口探朋友,朋友想帶我食美味的烤魚米線好似是新出,朋友也想試試。冷泡桂花烏龍茶 $11,無糖濃郁茶味,健康之選酸梅湯,甜酸味道開胃解渴最辛組合麻辣米線)辣度:小辣 $58上檯是一大碗的米線!米線彈牙,有鴨血、芝士腸、牛丸、豬腩肉、豬大腸、鮮腐竹,餸份量頗多,小辣都幾辣。巴蜀烤魚-原條鉗魚 $288鉗魚較少骨,好適合我。選擇了麻辣小辣,辣椒份量十足,我自己覺得幾辣,朋友食開辣就覺得好惹味。條魚煎熟再放湯,魚皮有點脆,魚肉嫩滑。還有薯片、青瓜條、芽菜等配料,也可以加其他配料當火鍋。

去大窩口探朋友,朋友想帶我食美味的烤魚
米線好似是新出,朋友也想試試。

冷泡桂花烏龍茶 $11,無糖濃郁茶味,健康之選
酸梅湯,甜酸味道開胃解渴

最辛組合麻辣米線)
辣度:小辣 $58
上檯是一大碗的米線!

巴蜀烤魚-原條鉗魚 $288
鉗魚較少骨,好適合我。

2023-06-19 165 浏览
今晚約了朋友在荃灣行街,行到差不到時間,我們就去吃晚餐,因大家也想吃酸菜魚,找了這間位於屋邨的,環境光亮,坐位舒適,看了一會餐牌,叫了巴蜀烤魚-原條烤魚  (酸菜味)  (小辣) 好大條,厚魚身,皮爽脆,魚肉好鮮香嫩滑,小辣,不太辣,辣味同酸菜味濃香,豐滿口感夫妻肺片 有牛頭皮,牛心,牛肚,牛舌,牛肉,片片都爽口滑脆,好夠牛香味,微微辣,好開胃口十三姨秘製雞翼 (5隻) 外皮炸得特别脆卜卜,濃香雞味,肉質好嫩滑擂椒松花皮蛋 軟軟硬硬,滑身彈牙,微辣椒香味,皮蛋味好香酸梅湯 好夠酸味同梅香味,消胃清凉鮮茄組合幼薯粉  大碗,濃厚鮮茄香甜味,薯粉幼身爽滑,配料有魚蛋,芝士腸,馬鈴薯,牛丸,豬夾肉,豆腐,魚蛋,牛丸同豬夾肉,爽脆彈牙,濃鮮香肉味,芝士腸,芝士味滑香,馬鈴薯同豆腐,好滑身,軟霖,好香薯味同豆香味熱百香果蜜 清香百香果甜同蜜糖味,甜度適中桂花冰粉 少見,水晶透徹,入口軟硬滑滑,好有咬口感,清新桂花香味,適中甜味靈芝菇炒萵筍絲 有特色,絲質幼身,炒得乾爽,好有彈性同脆口,香濃鮮菜味同靈芝菇味,味道好搭配
巴蜀烤魚-原條烤魚  (酸菜味)  (小辣)

巴蜀烤魚-原條烤魚 (酸菜味) (小辣)

十三姨秘製雞翼 (5隻)

外皮炸得特别脆卜卜,濃香雞味,肉質好嫩滑
擂椒松花皮蛋

軟軟硬硬,滑身彈牙,微辣椒香味,皮蛋味好香
酸梅湯

好夠酸味同梅香味,消胃清凉
酸梅湯

熱百香果蜜

清香百香果甜同蜜糖味,甜度適中
熱百香果蜜

2023-06-07
巴蜀烤魚-原條烤魚 (酸菜味) (小辣)
2023-06-16 16 浏览
連鎖川菜餐廳📍十三姨酸菜魚!,一直都係愛辣街坊必食餐廳。新店位於葵涌大窩口商場,與屋邨居民拉近距離,餐廳內部空間感十足,座位舒服。可以同朋友慢慢傾!最重要的係經濟抵食又不收加一,有個別廉價套餐,亦有適合多人既火煱套餐!今次黎到就食佢地既巴蜀烤魚!十三姨秘制雞翼(五件)先上五隻生炸雞翼,人口已經熱辣辣,外皮夠脆內裡雞肉冇血絲,想食得更重口味,仲可配埋勃然粉。巴蜀烤魚(小辣)一大盆上碟散發辣椒香氣,會慢慢滲出辣味。血熱色湯底份量十足,足夠三至四人食用,用個汁淋上魚,再等一下先食,咁樣可以令到魚更加入味。呢款魚少絲骨,啖啖肉唔乾身。好入湯汁。令人食到唔停口。辣酸哋零舍開胃😁另外加左配料:水晶粉,唐生菜,魚腐,金菇,午餐肉。水晶粉真係絕配,煮左一陣就吸晒辣汁,煙煙靭靭。冷泡玫瑰苿莉茶豆漿紅糖滋粑(5件)煙煙韌韌,甜味十足。桂花冰粉清涼冰爽而且系呢度仲有很多配料可供選擇,價錢相對合理,大約$30-45不等。總結:烤魚都做得好出色,有一定水準,鍾意食烤魚嘅朋友可以一試。

十三姨秘制雞翼(五件)

巴蜀烤魚(小辣)

另外加左配料:水晶粉,唐生菜,魚腐,金菇,午餐肉。
水晶粉真係絕配,煮左一陣就吸晒辣汁,煙煙靭靭。

冷泡玫瑰苿莉茶
豆漿

紅糖滋粑(5件)
煙煙韌韌,甜味十足。

清涼冰爽

2023-06-11 170 浏览
好耐冇食酸菜魚,之前食過紅磡嗰間十三姨酸菜魚的確令人回味無窮,今日喺大窩口附近行緊街見到都有一間,所以二話不說就入去食!我哋首先叫咗個小食野山椒泡鳳爪,佢嘅辣度好微,唔食辣嘅人都食到,味道非常惹味!一定少不了我至愛嘅主食~招牌十三姨酸菜魚(2人份量),性價比好高,雖然係2人份量,佢隻碟大到同雞煲個煲差唔多大,而且係滿滿一碟。魚片鋪滿成隻碟,大大片鮮甜嫩滑,再呷上一口甜酸辣適中的湯頭簡直人間美味!配料有酸菜、芽菜、萵筍,水晶粉等等⋯另外仲可以加錢加配料。雞煲可以揀半隻雞同一隻雞,我哋人唔多叫咗半隻雞。個煲好足料,除咗雞件好多,配料有紅蘿蔔、薯仔、洋蔥,份量好大。三個辣度可供選擇,朋友唔食得辣,所以叫咗小辣,雞件好嫩好入味。值得一讚嘅係食完雞煲之後仲可以叫埋火鍋配料打邊爐,我哋加咗鴨血,一碟有8大塊好底食!另外,叫雞煲仲可以以優惠價加配涼菜小食,我哋叫咗個椒鹽小酥肉,用優惠價加配平咗$10。外酥內裏仲保持有肉汁,好似比較少喺其他餐廳食到呢道小食,幾特別。每人叫咗杯柚子梳打,一路食雞煲同酸菜魚嘅時候,飲啖冰凍又有氣嘅梳打,超爽!魚湯娃娃菜都幾大碗,魚湯味濃,菜吸收到魚湯味,所以非常鮮甜好味!

酸菜魚

雞煲

小酥肉

柚子梳打

魚湯娃娃菜都幾大碗,魚湯味濃,菜吸收到魚湯味,所以非常鮮甜好味!不過唔就唔記得影相!
最後我哋仲叫咗個甜品,紅糖滋粑外面脆脆地,入面又軟軟糯糯,點上紅糖同豆粉同食,味超香,非常出色。
2023-06-01
酸菜魚
雞煲
小酥肉
柚子梳打
2023-06-09 26 浏览
屋企樓下食飯,食十三姨酸菜魚。點了碗招牌菜式「十三姨酸菜魚」二人份量,超大碗,魚塊份量充足,軟綿綿,大大塊。底下戚有水晶粉,彈牙「煙韌」,配上酸菜魚湯,又辣又酸,幾開胃。怕單調的可以加午餐肉。怕辣的我點了「三鮮組合米線」,清湯不辣,大大碗,夠份量,材料豐富,有大大塊螺片同豬肚。加個冷盤小菜,皮蛋,又係份量充足,可以4人一齊食。再加「秘製雞翼」香脆內軟,不辣。加埋小小甜點「紅糖滋粑」,甜甜地又不太乾,軟綿綿,完滿的一餐。
屋企樓下食飯,食十三姨酸菜魚。

加個冷盤小菜,皮蛋,又係份量充足,可以4人一齊食。

再加「秘製雞翼」香脆內軟,不辣。

2023-06-08
2023-06-03 160 浏览
13姨酸菜魚,不單酸菜魚好吃,烤魚亦相當有水準!荃灣放工,同事住大窩口帶我們去吃我們4人選了:巴蜀烤魚-原條鉗魚(麻辣味)紅當當色彩鮮明,辣味十足!鉗魚不算多骨,炸得很香脆,肉質鮮甜滑溜, 份量足夠不容少看。而且越食越辣,我喝了酸梅湯和可樂,真的飲品不能缺烤魚盤內很多配菜,熱辣辣又香又麻,唯獨沒有酒牌可惜(烤魚盤內有芫荽、紅辣椒,辣椒乾、芽菜、窩筍條、蘿蔔條、青瓜條、薯仔片)另外我們選了:水晶粉,娃娃菜,黑豚肉,豬腩肉,午餐肉 可以加進繼續吃.同事選了柚子梳打和青檸梳打,味道清新不是很甜,很適合配辣冷盤小食相當吸引,價錢便宜!野生泡椒鳳爪 - 帶少少酸不辣但有青椒香味道蒜蓉手拍青瓜 - 有驚喜特別青新爽脆,解辣一流!擂椒松花皮蛋 - 打碎青椒放上皮蛋上,皮蛋很彈口,味道不辣的另外再晚市套餐啖啖無骨雞飯(口水汁辣味)+$12酸梅湯1杯無骨雞非常出色,有雞味,口水辣非常刺激配白飯一流很喜歡口水汁,好濃辣中帶咸剛剛好和一些花生。

我們4人選了:
巴蜀烤魚-原條鉗魚(麻辣味)紅當當色彩鮮明,辣味十足!

巴蜀烤魚

而且越食越辣,我喝了酸梅湯和可樂,真的飲品不能缺

烤魚盤內很多配菜,熱辣辣又香又麻,唯獨沒有酒牌可惜

黑豚肉

柚子梳打 青檸梳打

同事選了柚子梳打和青檸梳打,味道清新不是很甜,很適合配辣

冷盤小食相當吸引,價錢便宜!

野生泡椒鳳爪

野生泡椒鳳爪 - 帶少少酸不辣但有青椒香味道

蒜蓉手拍青瓜

蒜蓉手拍青瓜 - 有驚喜特別青新爽脆,解辣一流!

擋椒松花皮蛋

另外再晚市套餐

啖啖無骨雞飯

啖啖無骨雞飯(口水汁辣味)+$12酸梅湯1杯

無骨雞非常出色,有雞味,口水辣非常刺激配白飯一流

很喜歡口水汁,好濃辣中帶咸剛剛好和一些花生。
2023-05-30
黑豚肉
柚子梳打 青檸梳打
野生泡椒鳳爪
蒜蓉手拍青瓜
擋椒松花皮蛋
啖啖無骨雞飯
2023-06-02 31 浏览
在大窩口商場一期,新開了一間川菜館,於是來嚐一嚐這裏的晚餐。餐廳面積不小,有臨街的大窗,可以看到外面的風景。座位寬敞舒適,環境整潔。這裏用QR CODE點菜,網站指示清晰易用,資料與餐牌一致,下單方便快捷。「巴蜀烤魚(番茄味)」$288,原條鉗魚,先炸脆外皮,再放在濃番茄湯內,用慢火滾住上枱。鉗魚很大條,肉質嫩滑,只有一條大脊骨,啖啖肉。番茄湯酸微微,配合魚肉的鮮,別有一番滋味。其實巴蜀烤魚不一定要辣的,番茄一樣甜可口。「招牌十三姨酸菜魚」套餐$88,可選跟飯/米線/水晶粉絲/水晶粉/幼薯粉,附送酸梅湯一杯。叫得招牌,我對它必然有一定的期望。酸菜魚是鱸魚肉,肉質較為結實爽口,口感不錯。其他配料也不少,有芽菜仔、萵筍、粉絲、酸菜、花椒等,酸辣得夠爽,沒有令我失望。「燻香樟茶鴨」$148,皮脆,有燻香味,有點像燒乳鴿。肉質略嫌結實,而且比較乾。「手撕雞涼粉」$58,經典川菜小食,川辣味十足,雞絲香口,粉皮特別滑。整體評分還是可以的,川菜也做得不錯。

整體評分還是可以的,川菜也做得不錯。
2023-05-31 36 浏览
來到「十三姨酸菜魚」一嘗川菜晚飯。冒菜水晶粉絲配鮮魚湯~冒菜是地道的成都美食,但我却怕辣選擇鮮魚湯,隨自己喜愛加配料:豬爽肉、鮮牛肉、金錢肚,水晶粉口感滑滑溜溜略帶煙靭。椒鹽少酥肉~外脆肉鮮。家常牛腩~味道香濃,拌珍珠米飯,十分醒胃!籠籠粉蒸排骨~籠籠粉是用米與香料炒香舂碎拌調味,舖滿在肉排上蒸,味道略帶麻辣,肉排吸收籠籠粉鮮香,肉排之下又舖排薯條,薯條吸取籠籠粉鮮香和肉汁,薯條極之美味可口! 甜品~桂花冰粉、紅糖糍粑。
來到「十三姨酸菜魚」一嘗川菜晚飯。

冒菜水晶粉絲配鮮魚湯
椒鹽少酥肉~外脆肉鮮。

椒鹽少酥肉
家常牛腩~味道香濃,拌珍珠米飯,十分醒胃!
家常牛腩

籠籠粉蒸排骨
 甜品~桂花冰粉、紅糖糍粑。

2023-05-31
家常牛腩