2000-07-13 14 浏览
以前得一家店的時候,無論係招呼,食物的質素都係一流..而家預備開分店,可能老闆太專心在擴充業務(?),或者可能老闆搵錢多..唉,希望佢改善下啦!!
2000-06-11 15 浏览
都唔知食乜, 都唔知為乜, 都唔知做乜, 都唔知等乜, 未食完就叫你埋單, 又乜又乜 等咁耐入去得一肚氣. 早知唔去好過去
等咁耐入去得一肚氣. 早知唔去好過去
2000-06-09 19 浏览
其實食物質素同其他日式廳差唔多, 不過成條街o 既環境做到氣氛好日本~ 如果要等咁耐, 不如過隔離久兵衛~
2000-06-03 13 浏览
今day lunch 同o 的同事走o 左去食下午o 的set, 同叫o 左個花之戀壽司, 覺得呢到o 的o 野食, 已經冇以前咁好, 而且o 的食物係o 黎得極度慢,, 嘩!! 如趕時間就真係慘呀,, 雖則下午都算平, 但係,, 唉!! 同埋就算你座邊個位, 你都會見到" 黎明"poster o 既蹤影, 似乎個老細都幾鍾意??
2000-05-18 18 浏览
Don't know why there's so many people like to wait for long period of time for such kind of food. I have a meal here once, it was the most worst meal I had in my life. Sashimi is not only in small portion and thinly sliced, there's a half dish of water with the fish in the dish, they are in warm temperature too!! Other dishes is totally make me vomit out after the dinner..In conclusion, its really a wasteful to pay expensive prices for these kinds of bad food.. {>.<} I won't come in my next life too!!
2000-05-09 16 浏览
你又無睇其他網頁或收風, 十個有九個都話唔點. 係咪要從新諗下去另一地方食哩
(非会员)
我同班friend 最鍾意就係去加太賀開Birthday Party ! 一來D 野食好正啦~~ 二來又有房book, 成班best friends 再加上超美味既食品, 間房度bi li bar la 都唔怕有人話你啦~~
2000-03-28 7 浏览
use much if time to wait for teh table although u have booked it !the food is not so special..but the price is rathe expensive .The decoration is ok but many people , feel so crowded
the food is not so special..
2000-03-11 7 浏览
須等很久. 服務態度一般食物質素大大下降尤其是花之戀跱壽司之size 越來越細, 最慘就是D 湯面唔夠熱, 配料又少. 現在巳經冇以前咁抵食. 希望他們可以改善.
2000-03-09 12 浏览
好正呀!! 坒u 係好正架, 又靚又可愛, 三大片三文魚刺身加中間一舊飯, 上面再加沙津醬, 唔~~ 真係好鬼死正呀!! 重有一樣都好好味, 叫做燒銀雪魚骨腩, 有食法架, 唔好凈係食肉喎, 食完肉要將D 骨o 趙唻食架, 咁! 你就會有前所未有感覺架la!! !! 係邊度有得食?? 之唔係紅磡加太賀囉!!(o^.^o)
好正呀!!
!! 係邊度有得食??
之唔係紅磡加太賀囉!!(o^.^o)
2000-03-08 15 浏览
初初拜會加太駕,簡直如劉姥姥入大觀園,目不暇給,樣樣都想試.但去多幾次就發現水準未能保持,而且D人成日想你快走,驚你賴死咁.我一向最憎人一好生意就搞到食物水準下降,當初我最欣賞個`四國拉',貪佢夠幼夠涷,但事隔一排卻面目全非,非常失望,下次去都再睇睇.
2000-02-10 20 浏览
真係幾特別,幾好食,不過可唔可以搵人教教我點樣食先算最好呢? ,因為好大件呀~
2000-02-09 19 浏览
1. Waiting time is too long.2. Service standard is not as good as before.3. No telephone booking is too bad & wasting time.4. It usually takes 1.5 hrs to wait for a table (no matter how many people).
1. Waiting time is too long.
2000-01-11 18 浏览
我由細細間食到成條街都係, 唔知係唔係顧客太多做唔切, 總覺得無以前咁好食. 不過, 值得推介都算係" 花之戀愛卷" 喇! 仲有大大碗蟹粥, 包你飽飽!! 過七點就好多人喇, Book 位都要早去呀!
2000-01-11 18 浏览
其實初時去呢間0 野食時並未好出名, 因為知道梁榮忠鍾意去呢間0 野食, 所以先去, 早期間0 野真係好細, 而且仲未有mud 新食品, 但依家成條街都可以話係既天下,0 野食好味不特止, 最重要係妢| 不斷做新嘗試。環境令人滿意, 但出0 野speed 要改善,Leon Fans 必去, 出名的「花之戀愛」, 三文魚夠肥美, 但現在有少少走樣>.< 。另本人最鍾意食那類的「海陸空湯( 面) 」唔食得都( 目弟) 得, 甜品我最愛南瓜雪糕, 不太甜, 好好味!^0^