2021-01-24 401 浏览
深受一眾愛吃、美食懶洋洋的你,打個電話預訂一盒盒多姿多采的外送無論身處家中到會/茶會/工作慶祝場地或是想安在家中暖笠笠共進送到府上嘆住滿足而又不用費心,讓眼闊肚窄多樣化既美食來迎合身邊人「到會熱點」服務必然是一個好方便既選擇 !千島醬水蜜桃焗豬扒飯一點也不馬處飯面厚厚芝士面覆蓋,啖啖開胃甜酸醬汁盛起焗豬扒,份量中大人小孩也非常受落森巴烤龍利魚秘製瑞士雞翼泰式酸辣無骨鳳爪天使雪花一口西多士砵酒蕃茄煮藍青口迷你海鮮釀蟹蓋芥末蜜糖烤咸豬手
深受一眾愛吃、美食懶洋洋的你,打個電話預訂
「到會熱點」服務必然是一個好方便既選擇 !

千島醬水蜜桃焗豬扒飯
芥末蜜糖烤咸豬手
2021-01-22
  • 天使雪花一口西多士
2021-01-17 456 浏览
🎂家人 Birthday Party🎉.安在家中享受美食.因為慶祝家人生日,今年Order左到會(20盒)🛵🥘🍘🥓🍖,for我地十幾人。好豐富又好味,安坐家中就可以嘆到美味食物。🥳😋好開心。佢地準時7:00-7:30pm尼個時段到達,用紙箱pack好。每盒食物會貼上食物名稱,好清晰!👍🏻味道都唔錯,咩都有,譬如有雞翼、豬仔骨、豬肉丸、carbonara、意粉、蛋白炒飯、通粉、炒烏冬凍後數齋、雞鎚、salad、熱狗、布甸等等.真係可以再encore 😍
🎂家人 Birthday Party🎉
安在家中享受美食

真係可以再encore 😍
派對到會
2021-01-16
生日
派對到會
2021-01-14 261 浏览
🍊鮮橙法式煙鴨胸千層鮮橙片酸酸甜甜好開胃,鴨胸好嫩滑,juicy超級有肉汁。🍷紅酒黑蒜雜菜燴牛尾性價比好高,牛尾份量足,紅酒汁提香,配上紅蘿蔔更清新,好開胃。
🍊鮮橙法式煙鴨胸千層
鮮橙片酸酸甜甜好開胃,鴨胸好嫩滑,juicy超級有肉汁。

🍷紅酒黑蒜雜菜燴牛尾
2021-01-05 1456 浏览
邊個話屋企做節一定要食花膠海參鮑魚😌有時食中餐食到厭厭地,嗌下到會都係一個幾好既選擇😎 朋友介紹 @feverfoodhk既到會又抵食又好味,就試試佢💪🏻 套餐A 6-8人餐(仼選8款) $736日本一口和牛炒飯配飛魚籽 (約2磅)好足料既炒飯,和牛、飛魚籽份量都好多👍飯粒炒得好乾身,口感煙韌😋北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花 (約2磅)原來2磅裝真係好多,好彩淨係嗌左2個主食🥲 好多粒帆立貝 ,唔使爭食🤣 醬汁味道好夠濃,同炒烏冬好夾👏日式燒汁茄子(約2磅)發覺我嗌既野都偏日式🤣 點少得燒汁茄子🍆 煮到淋曬既茄子吸收曬燒汁,好惹味😋迷你海鮮釀蟹蓋(12隻) 迷你蟹蓋好cute🤩 釀左蝦肉、蟹肉,係一個幾好既送酒小食😋秘製瑞士雞翼(12隻)必嗌我至愛既雞翼,瑞士雞翼汁好入味😋 甜甜地好正呀,我一個人都可以食半打👏即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨(12件) 好喜歡依個豬仔骨酸酸甜甜既汁,仲有少少辣,好惹味😻 肉質都好juicy好淋,完全唔會食到痴曬牙😁泰式香燒豬頸肉(18片) 消失得最快既一樣食物,真心好搶手🥲 豬頸肉好爽口,加埋甜酸醬好惹味😋天然糖香芒布甸(16杯) 雖然食落比較甜,不過都可

套餐A 6-8人餐(仼選8款) $736

日本一口和牛炒飯配飛魚籽 (約2磅)

北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花 (約2磅)

日式燒汁茄子(約2磅)

迷你海鮮釀蟹蓋(12隻)

秘製瑞士雞翼(12隻)

即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨(12件)

泰式香燒豬頸肉(18片)

天然糖香芒布甸(16杯)
雖然食落比較甜,不過都可接受😙 細細杯甜啲都無所謂啦💛

PS $736有咁多野食真心好抵,每款都好食,性價比勁高😍 到會既箱有齊曬餐具、膠枱布,十分貼心🤗 仲有保暖袋入著所有食物,送到黎仲熱嫁👏
2021-01-03
2020-12-27 404 浏览
為左呢間野開acc,一心諗住聖誕開開心心一家人食餐好,訂左8點,9點半都未到,電話唔聽,唔覆msg,一上 社交平台睇原來極多人都收唔到, 社交平台仲要del comment。極不專業。宜家又無得出街食,宜家全家係度等,係咪平安夜要落街買外賣食飯盒呀,大家千祈唔好幫襯。你會遲會晏送唔切你都打個電話黎交代下呀,電話又唔聽想點呀。真係唔好叫,唔希望大家有個咁差既體驗。一世都唔會再叫。大家都唔好叫。
2020-12-24
2020-12-26 372 浏览
預訂左到會25/12 19:00到結果成22:00先到成屋人肚餓到要落街買KFC食公司電話永遠無人聽,長響。終於肯聽既時候就賴司機,要司機覆我地,但最後完全無人打黎。最後啲野食黎到,食物全部係凍哂既,個西班牙海鮮炒飯難食過屎,又凍又硬。仲要漏左個榴連波波無黎,最期待個樣野偏偏無黎。永不幫襯,亦唔建議大家訂依間垃圾,零服務、食物質素。聖誕節流流食到一肚氣,上 社交平台留言仲要delete comment。大家小心啲依間野。
預訂左到會25/12 19:00到
結果成22:00先到
成屋人肚餓到要落街買KFC食
公司電話永遠無人聽,長響。
終於肯聽既時候就賴司機,要司機覆我地,但最後完全無人打黎。
最後啲野食黎到,食物全部係凍哂既,
個西班牙海鮮炒飯難食過屎,又凍又硬。
仲要漏左個榴連波波無黎,最期待個樣野偏偏無黎。
永不幫襯,亦唔建議大家訂依間垃圾,零服務、食物質素。
大家小心啲依間野。
2020-12-25
240 分钟 (外卖送餐)
2020-11-29 780 浏览
🌍Feverfood到會熱點好難得我地有時間聚埋一齊食飯 加上朋友入伙新屋 當然要賀一賀 旺一旺佢啦 我地叫到會係屋企食 包埋送貨好方便 送到黎食物仲熱辣辣架 估唔到食物水準唔錯👍🏻分量十足 而且味道大部分好食架!我地6個人食唔曬 ▫️套餐A6-8人餐 任選8款 $736🧝🏻‍♂️明太子野菌燴年糕配飛魚籽🥢北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花(推介)🥫芝士鮮蕃茄醬焗野菜千層麵🥔黑松露熔岩芝士焗薯角2磅💥流心榴槤炸彈12隻(推介)🍖BBQ蜜糖雞翼12隻🐖泰式香燒豬頸肉18件🥗西班牙火腿凱撒沙律我地最鍾意食榴連炸彈💥外脆內軟 入面既榴槤多到溶出黎 香噴噴 必選呀 另外年糕都唔錯 好腍而且好入味 有菌菇同忌廉味至於唔食榴槤既朋友最鐘意食豬頸肉 肉質鮮嫩 加左甜酸醬好好味 表面既香草味🌿令豬頸肉更好味更香 最後炒烏冬分量十足 帆立貝大大粒 而且好新鮮 口感爽口 唔錯 最後注重健康唔食海鮮既朋友最啱叫千層麵 味道清淡 有蕃茄味 好開胃 而且有小小波菜係入面 呢個會比較健康 人均消費:$92推介指數:8/10小貼士:1)送餐具 送貨2)交通情況難以控制 例如 order時間為13:00。司機將會在1230-
🌍Feverfood到會熱點

▫️套餐A6-8人餐 任選8款 $736

🧝🏻‍♂️明太子野菌燴年糕配飛魚籽
🥢北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花(推介)
🥫芝士鮮蕃茄醬焗野菜千層麵
🥔黑松露熔岩芝士焗薯角2磅
💥流心榴槤炸彈12隻(推介)
🍖BBQ蜜糖雞翼12隻

人均消費:$92
推介指數:8/10

小貼士:
1)送餐具 送貨
2)交通情況難以控制 例如 order時間為13:00。司機將會在1230-1330到
北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花
2020-11-24 614 浏览
話說妹妹既滿月飯都係喺屋企食,但果次自己煮十幾人飯,都咪話唔攰!所以今次,一於order到會!上網睇左好幾間到會公司,最後決定揀 #到會熱點 !一來野食款式比較吸引,二來價錢唔貴,仲要送埋上門!可以慢慢喺屋企佈置,唔駛落街☺️食完之後,更覺CP值高!屋企人都大讚😋😋😋.我地order左10人份量,比預訂時間早15分鐘到,好準時👍🏻一個密封紙箱裝好晒食物,好整齊,熱食仲有保溫袋裝住,食物拎出嚟仲係熱辣辣😋.🔸日本一口和牛炒飯配飛魚籽都唔少牛粒,炒飯夠乾身,配上飛魚籽口感一流🔸黑松露野菌燴長通粉配西班牙火腿一打開好香黑松露味,好多汁,配料份量都幾多,個個掙住食🔸日式燒汁茄子好入味!唔太淋有少少咬口,推介👍🏻👍🏻🔸黑椒一口西班牙腸細細條小朋友食好方便🔸砵酒鮮番茄濃湯煮藍青口濃濃湯汁,隻隻青口都點住汁食,入晒味🔸森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽個醬好惹味,自己食左3舊🙈🤣🤣🤣🔸蜜糖芥末雞搥最快清晒!果然係餐單上推介款式👍🏻🔸泰式香燒豬頸肉2大塊切好既豬頸肉,好爽,如果泰式辣醬轉做辣汁仲惹味😆🔸軟殼蟹沙律份量足,沙律菜新鮮爽脆,如果多啲醬汁更好🔸法式繽紛雲呢拿朱古力泡芙小朋友最愛,雲呢拿同朱古力既餡麵

🔸日本一口和牛炒飯配飛魚籽
都唔少牛粒,炒飯夠乾身,配上飛魚籽口感一流

🔸黑松露野菌燴長通粉配西班牙火腿
一打開好香黑松露味,好多汁,配料份量都幾多,個個掙住食

🔸日式燒汁茄子
好入味!唔太淋有少少咬口,推介👍🏻👍🏻
🔸黑椒一口西班牙腸
細細條小朋友食好方便
🔸砵酒鮮番茄濃湯煮藍青口
濃濃湯汁,隻隻青口都點住汁食,入晒味
🔸森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽
個醬好惹味,自己食左3舊🙈🤣🤣🤣
🔸蜜糖芥末雞搥
最快清晒!果然係餐單上推介款式👍🏻
🔸泰式香燒豬頸肉
2大塊切好既豬頸肉,好爽,如果泰式辣醬轉做辣汁仲惹味😆

🔸軟殼蟹沙律
份量足,沙律菜新鮮爽脆,如果多啲醬汁更好
🔸法式繽紛雲呢拿朱古力泡芙
小朋友最愛,雲呢拿同朱古力既餡麵好好味,唔太甜
總括嚟講,今次呢餐大家都好滿意!仲諗定下次做節可以再encore!😋😋
2020-11-02 694 浏览
好開心抽中左 giveaway活動‼️🤩 咁啱前兩日Halloween約左幾個朋友聚會🎃 即刻訂左個6-8人套餐,仲設送遞服務,咁就咩都唔洗煩!餐牌上嘅美食夾夾埋埋都有差唔多八十款咁多!主食、熱盤、小食、包點、甜品等全部都可以任揀,超正🤤套餐A (6-8人份量 $736☺️)1️⃣明太子野菌燴年糕配飛魚籽 2️⃣北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花3️⃣車打芝士焗墨⻄哥脆脆片(約2磅)4️⃣黑松露熔岩芝士炸薯角(約2磅) 5️⃣魔鬼朱古力一口⻄多士(25粒)6️⃣香燒墨魚丸(18粒) 7️⃣蜜糖芥末雞搥(12件) 8️⃣泰式原隻豬手配秘製汁(1隻) 主食方面,小編極力推介明太子年糕‼️ 明太子同菇份量好足,基本上每一啖都可以食到明太子🥰 忌廉好creamy好濃郁,但食落又唔會好漏,真係超鍾意個醬🤤 啲年糕口感夠曬煙韌,正呀👍 另外,個烏冬雖然賣相普通,但食落都幾驚喜😍店鋪用左黎自北海道嘅帆立貝,再加入大量木魚花,個汁都整得唔錯💕烏冬條條分明,麵質彈牙,唔會食落一pat野咁👍小食方面,小編最鍾意嘅就係炸雞搥😋 攞上手仲係熱辣辣🔥 炸得幾香,食落又唔會好油,點埋蜜糖芥末醬無得輸啦😈 芝士炸薯角勁邪惡👻 薯角表現鋪滿海量芝士粉同芝士,

套餐A (6-8人份量 $736☺️)
1️⃣明太子野菌燴年糕配飛魚籽
2️⃣北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花
3️⃣車打芝士焗墨⻄哥脆脆片(約2磅)
4️⃣黑松露熔岩芝士炸薯角(約2磅)
5️⃣魔鬼朱古力一口⻄多士(25粒)
6️⃣香燒墨魚丸(18粒)
7️⃣蜜糖芥末雞搥(12件)
8️⃣泰式原隻豬手配秘製汁(1隻)

小食方面,小編最鍾意嘅就係炸雞搥😋 攞上手仲係熱辣辣🔥 炸得幾香,食落又唔會好油,點埋蜜糖芥末醬無得輸啦😈 芝士炸薯角勁邪惡👻 薯角表現鋪滿海量芝士粉同芝士,想唔肥都幾難😆

整體黎講,小編覺得性價比都算高,因為朋友們都比較細食,所以今次主要都係嗌小食多🤣 下次有機會再試埋其他野😋😋

抵食指數:😚😚😚😚/5
舔舔脷指數:😚😚😚😚/5
外卖送餐
十四人在友人家中聚會,閒時總會叫炸雞薄餅,今次選了朋友推介的fever food,餐單有飯有意粉小吃,更有小甜品,聚會未開始前已相當期待。派送專員比原定時間早了十五分鐘上門,沒有遲到非常好,食物包裝嚴實,沒有包裝破損漏汁的麻煩情況。食物方面,由於我是海鮮素,對我而言餐單上有專門為素食者而設的餐點是非常方便。食物沒有因外賣關係而涼掉,推介的是A1芝士菠菜配忌廉汁配魚柳飯,芝士味濃且汁多入味。而G3朱古力軟心糯米糍也相當不錯,口感Q彈,外層朱古力粉配上內層軟心朱古力,層次感豐富,是一道不甜膩份量剛好的飯後小甜點。

2020-09-26 590 浏览
一班朋友開party 嗌外賣....我一定諗到(到會熱點),因為每樣食物都真係好好味,而且有質素好多選擇,d食物來來熱辣辣,小食脆トト🌟北海道帆立貝野菌炒鳥冬🌟日本一口和牛炒飯配飛魚籽🌟BBQ蜜糖雞翼🌟砵酒鮮蕃茄濃湯煮藍青口🌟脆炸吉列蝦配魷魚圈🌟黑松露野菌燴長通粉配西班牙火腿🌟韓式柚子炸雞配甜辣醬🌟車打芝士焗墨西哥脆片

🌟北海道帆立貝野菌炒鳥冬
🌟日本一口和牛炒飯配飛魚籽
🌟BBQ蜜糖雞翼
🌟砵酒鮮蕃茄濃湯煮藍青口
🌟脆炸吉列蝦配魷魚圈
🌟黑松露野菌燴長通粉配西班牙火腿
🌟韓式柚子炸雞配甜辣醬
🌟車打芝士焗墨西哥脆片
開party 首選到會,性價比好高,送貨好準時,服務態度好好,而且食物送到屋企仲熱辣辣👏🏻 一班人開party,最適合不過👍🏼整體食物質素好高質,可以媲美酒店質素😋黑松露野菌燴長通粉配西班牙火腿呢一個長通粉,個個都叫encore,實在太美味,白汁好Creamy香口,長通粉處理得啱啱好,軟硬度適中,特別推介👍🏼👍🏼👍🏼估唔到到會煮嘅青口都可以咁好食,青口都算大隻,配搭特製醬汁,超美味😋😋特別推介呢一個BBQ蜜糖雞翼,蜜糖醬汁超好味呀,雞翼都好新鮮,肉質好鮮嫩,淡淡雞肉😋韓迷必點,配啤酒一流👍🏼👍🏼👍🏼而且佢做到個size啱啱好,外脆內肉嫩。吉列蝦🦐好新鮮,一啲雪藏味都冇,而且蝦好大隻,外邊就炸到脆卜卜,口感一流。泰式酸辣汁好醒胃,作為前菜冇得頂,而且鳳爪好新鮮,肉質好鮮嫩。呢個可以玩遊戲嘅時候,配酒精飲品👏🏻👏🏻👏🏻
開party 首選到會,性價比好高,
送貨好準時,服務態度好好,
而且食物送到屋企仲熱辣辣👏🏻
一班人開party,最適合不過👍🏼
整體食物質素好高質,
可以媲美酒店質素😋

黑松露野菌燴長通粉配西班牙火腿
呢一個長通粉,個個都叫encore,
實在太美味,白汁好Creamy香口,
長通粉處理得啱啱好,軟硬度適中,
特別推介👍🏼👍🏼👍🏼

黑松露野菌燴長通粉配西班牙火腿

估唔到到會煮嘅青口都可以咁好食,
青口都算大隻,配搭特製醬汁,
超美味😋😋
砵酒鮮茄濃湯煮藍青口

特別推介呢一個BBQ蜜糖雞翼,
蜜糖醬汁超好味呀,雞翼都好新鮮,
肉質好鮮嫩,淡淡雞肉😋

BBQ蜜糖雞翼

韓迷必點,配啤酒一流👍🏼👍🏼👍🏼
而且佢做到個size啱啱好,
外脆內肉嫩。

韓式柚子炸雞配甜辣雞醬

吉列蝦🦐好新鮮,一啲雪藏味都冇,
而且蝦好大隻,外邊就炸到脆卜卜,
口感一流。
脆炸吉列蝦拼魷魚圈

泰式酸辣汁好醒胃,作為前菜冇得頂,
而且鳳爪好新鮮,肉質好鮮嫩。
泰式酸辣無骨鳳爪

呢個可以玩遊戲嘅時候,
配酒精飲品👏🏻👏🏻👏🏻
車打芝士配墨西哥脆脆片

砵酒鮮茄濃湯煮藍青口
BBQ蜜糖雞翼
韓式柚子炸雞配甜辣雞醬
脆炸吉列蝦拼魷魚圈
車打芝士配墨西哥脆脆片
2020-09-13 406 浏览
有朋友生日聚會🥳🥳疫情下必定在家慶祝🎉🎉要解決大夥兒的伙食煩惱一定首選叫到會朋友推薦左間到會俾我話之前公司同事聚會嘅時候叫過食物質素唔錯👍🏻👍🏻見到訂單有唔同嘅食物分類,除咗有主食之外,仲有好多party必備嘅炸物、小食、甜品🧁🍮選擇都幾多又多元化,於是試一試食物運送到達時間又幾準時⏱⏱訂左食物七點到,就差唔多時間送到我見食物都包裝得好完整,醬汁完全冇漏瀉每盤到會包裝面頭都貼咗食物名,點食物有冇送錯送漏嘅時候好方便👍🏻👍🏻掀開盒蓋,見到啲食物仲係擺放得好靚仔、整整齊齊,而且賣相都幾吸引BBQ蜜糖雞翼同韓式柚子炸雞配甜辣雞醬最受歡迎,轉頭就已經食晒早知呢啲咁受歡迎嘅小食,就訂多一盤🤣🤣兩隻小食都好入味,啲醬汁好惹味炸蝦好鬆脆配沙律醬係絕配不得不提d主食份量真係好大十幾個人食到最尾都食唔晒呢個黑松露野菌燴長通粉配巴馬火腿係醬料取勝長通粉佔咗白汁、加埋濃郁嘅黑松露醬個通粉唔會乾,仲好香🙌🏻🙌🏻呢個日本一口和牛炒飯配飛魚籽用料好足,啖啖都係魚子炒飯乾身又彈牙北海道帆立貝炒烏冬都好重磅最鍾意加埋沙律醬呢個泰式酸辣無骨鳳爪係冷盤食落有冬陰功味,幾特別我哋仲叫咗墨西哥脆脆,成兩磅傾吓計食下傾吓計食吓
有朋友生日聚會🥳🥳
疫情下必定在家慶祝🎉🎉
要解決大夥兒的伙食煩惱
一定首選叫到會

朋友推薦左間到會俾我
話之前公司同事聚會嘅時候叫過
食物質素唔錯👍🏻👍🏻
見到訂單有唔同嘅食物分類,
除咗有主食之外,
仲有好多party必備嘅炸物、小食、甜品🧁🍮
選擇都幾多又多元化,於是試一試

食物運送到達時間又幾準時⏱⏱
訂左食物七點到,就差唔多時間送到
我見食物都包裝得好完整,醬汁完全冇漏瀉
每盤到會包裝面頭都貼咗食物名,
點食物有冇送錯送漏嘅時候好方便👍🏻👍🏻

BBQ蜜糖雞翼同韓式柚子炸雞配甜辣雞醬
最受歡迎,轉頭就已經食晒

早知呢啲咁受歡迎嘅小食,就訂多一盤🤣🤣
兩隻小食都好入味,啲醬汁好惹味

炸蝦好鬆脆
配沙律醬係絕配

不得不提d主食

份量真係好大
十幾個人食到最尾都食唔晒
呢個黑松露野菌燴長通粉配巴馬火腿係醬料取勝
長通粉佔咗白汁、加埋濃郁嘅黑松露醬
個通粉唔會乾,仲好香🙌🏻🙌🏻

呢個日本一口和牛炒飯配飛魚籽
用料好足,啖啖都係魚子
炒飯乾身又彈牙

北海道帆立貝炒烏冬都好重磅
最鍾意加埋沙律醬

呢個泰式酸辣無骨鳳爪係冷盤
食落有冬陰功味,幾特別

我哋仲叫咗墨西哥脆脆,成兩磅
傾吓計食下傾吓計食吓,啱晒聚會

青口都係有濃濃嘅醬汁👍🏻👍🏻

總括黎講,呢一次係一次幾好嘅到會體驗,下次有機會會再encore👍🏻🙌🏻🎉
2020-06-23 680 浏览
預訂左7點12人餐, 7點半wts佢話未到, 居然比司機個電話我, 叫我自己聯絡都唔緊要,  打比個司機話我訂左7點仲未到個司機串到咩咁: 「我唔知!我就跟單做既姐!總知就下一張單到你喇!」哇~慘過打你工阿! 大佬!已經遲到, 仲要我地自己落去拎, 未試過到會要自己落街拎!!呢次真係貼錢買難受!講真, 遲到成45分鐘, d食物點會好食!全部熱盆凍盆, 變哂室溫盆炸既野出哂油淋哂可能平日叫會好d既, 大時大節想叫到會開party,  就唔好考慮呢間了, 癈事一肚氣!
預訂左7點12人餐, 7點半wts佢話未到,
居然比司機個電話我, 叫我自己聯絡
都唔緊要,  打比個司機話我訂左7點仲未到
哇~慘過打你工阿! 大佬!
已經遲到, 仲要我地自己落去拎,
未試過到會要自己落街拎!!
呢次真係貼錢買難受!

講真, 遲到成45分鐘, d食物點會好食!
全部熱盆凍盆, 變哂室溫盆
炸既野出哂油淋哂

可能平日叫會好d既, 大時大節想叫到會開party,
就唔好考慮呢間了, 癈事一肚氣!
2020-06-21
45 分钟 (外卖送餐)
父亲节
2020-05-19 774 浏览
一開始溝通完全無問題到當日whatsapp拜托佢出咗車通知一聲 完全無覆 準時就準時翻到屋企一打開有一個菜唔係我點既 黎咗另一樣嘢😓之後再whatsapp佢 又無覆 過咗兩個幾鐘 就覆咗句 ‘Sorry 未能及時地回覆🙏🏻’重點係每一盒都係凍既🤯炒飯已經痴哂做一舊🤯炸雞軟哂油淋淋🤯最正常係個送既沙律 沙律菜芝麻醬 真係唔知講乜好 今日母親節搞到咁🤮第一次用openrice 留食評 要俾其他人知道呢間嘢本身睇到有其他差評 諗住好評過差評咁多 應該還可以 點知唔係做到咁 回頭客就唔洗諗 直頭無可能再介紹俾人有都係叫人一定唔好嗌
一開始溝通完全無問題
到當日whatsapp拜托佢出咗車通知一聲 完全無覆