2024-09-30 898 浏览
-今個下午,我同班朋友嚟到位於旺角嘅「八幡屋涮涮鍋」,準備享受一頓240分鐘嘅刺身海鮮火鍋盛宴D4套餐🤗🌟首推骨膠原豬骨湯火鍋湯底,獨特的香味可以令人食慾大開,而且富有營養價值,是火鍋的最佳選擇💯🌟接著是我地的刺身拼盤,選擇包括了三文魚、帶子、甜蝦、希靈魚、螺肉、八爪魚以及鮑片,味道鮮美、口感豐富,每一種都各具特色,配合火鍋營造了一個完美的美食體驗💯🌟精選嘅日本A4黑毛和牛,滋味豐富,牛香濃郁,入口即溶,口感一流😋🌟我地仲試過魷魚同龍蝦,食完鮮嫩的魷魚,再來個肉質豐富的龍蝦,口感多汁、吸收左汤个味道,好濃厚,係極品💯🌟結束咗美妙的火鍋餐後, 仲有häagen-Dazs雪糕和無限暢飲的啤酒汽水, 咁樣食法真係超級爽。對於「八幡屋涮涮鍋」的火鍋品質、服務態度、餐飲環境,我哋都覺得值得讚賞, 重點係,呢一個價錢可以食到呢個質素嘅火鍋任食,真係喺香港地唔係咁多間餐廳可以做得到,所以我哋食完呢一次之後都決定下一次一定會再嚟 🏆

2024-09-29 745 浏览
今次同男朋友去咗旺角瓊華中心八幡屋刷刷鍋食D4刺身海鮮火鍋之盛宴。地鐵站過去都好方便,而且記得提前預約,唔係可能就冇得食啦。 D4餐係可以任食好多嘢,而且有240分鐘食。呢個套餐主打A4黑毛和牛肉、龍蝦、多款海鮮,睇到我哋眼花撩亂。如果想享受完整四個鐘,需要提早入座喔。 湯底我哋首選骨膠原豬骨湯,湯底味道濃郁,有豬骨嘅香味,感覺好滋補,飲咗之後覺得皮膚好似靚咗啲。 A4黑毛和牛肉放落去,成個香味都出嚟咗,唔使等耐,就可以慢慢享受和牛肉。佢嘅口感極其柔嫩,幾乎入口即化,真心覺得好抵,因為真係好好食。 我哋仲食咗海鮮盛宴,滿滿嘅海鮮一大盤,有鮑魚、青口、大蜆、扇貝、帆立貝、蠔、蟶子等,放落去之後,湯底都變得更加鮮味。重點係鮑魚可以任食,仲有龍蝦肉,非常彈牙鮮甜,感覺我哋都食回本咗。

2024-09-25 973 浏览
落雨天🥶當然要去食刷刷鍋啦🥘朋友介紹旺角嘅日式放題刷刷鍋,C3套餐性價比之選所有食物任食飲品任飲150分鐘🕤非常值得好啱一班朋友去嗰度食食飲飲🍻澳洲M5和牛肉切得薄薄🥓🥓一放落熱辣辣嘅麻辣湯刷刷幾下,肉質變得又滑又嫩帶有濃郁牛肉味,爽而不膩麻辣湯底變得更加入味,真係一舉兩得😍炸物食咗多春魚、蝦、肥牛金針菇、紫薯、菠蘿等等🍄🦐炸嘅火候控制得非常好,散發住焦香味口感又酥脆,又唔會過分油膩,好完美👍🏻刺身食咗三文魚、帶子、甜蝦、希靈魚、螺等等,甜蝦比想像中大隻🦐🦐肉質飽滿,全部都好新鮮鮮甜,完全滿足🤤天婦羅食咗蝦、紫薯、茄子天婦羅都炸得好好食,脆脆嘅外皮,嚼勁嘅內餡,好想一食再食🍤🍤
落雨天🥶當然要去食刷刷鍋啦🥘
朋友介紹旺角嘅日式放題刷刷鍋,C3套餐性價比之選
所有食物任食飲品任飲150分鐘🕤非常值得
好啱一班朋友去嗰度食食飲飲🍻

澳洲M5和牛肉切得薄薄🥓🥓
一放落熱辣辣嘅麻辣湯刷刷幾下,肉質變得又滑又嫩
帶有濃郁牛肉味,爽而不膩
麻辣湯底變得更加入味,真係一舉兩得😍

炸物食咗多春魚、蝦、肥牛金針菇、紫薯、菠蘿等等🍄🦐
炸嘅火候控制得非常好,散發住焦香味
口感又酥脆,又唔會過分油膩,好完美👍🏻

肉質飽滿,全部都好新鮮鮮甜,完全滿足🤤

天婦羅食咗蝦、紫薯、茄子天婦羅
都炸得好好食,脆脆嘅外皮,嚼勁嘅內餡,好想一食再食🍤🍤
2024-09-24 946 浏览
今次嚟到呢間旺角人氣好高嘅八幡屋涮涮鍋➡️火鍋放題 揀咗八幡屋D4套餐火鍋湯底:骨膠原豬骨湯⬅️ 骨膠原豬骨湯濃郁香醇,每一口都能食到醇厚豬骨味👍🏽然後試呢個靚靚嘅日本A4黑毛和牛⬅️肥瘦均勻,油脂充足,肉汁超多,令人一試難忘,肥美夠滋味🤤再黎海鮮盛宴!鮑魚,青口,大蜆,扇貝,帆立貝,蠔,蟶子⬅️一應俱全嘅海鮮,每一款都新鮮味美,海鮮肉質鮮嫩,忍唔住一口接一口,新鮮既海鮮真系會讓人食過不停!🤤係呢度,可以任食龍蝦真係好爽!一隻龍蝦係出面食都唔平,估唔到呢度可以任食!! 真係食到回本都得,而且仲好新鮮添!啤酒汽水任飲⬅️ 飲品種類多元化!! 啱晒鍾意試新嘢嘅我!!食得過~
今次嚟到呢間旺角人氣好高嘅八幡屋涮涮鍋➡️火鍋放題

2024-09-10
2024-09-19 212 浏览
今日收工同大胃友人覓食,友人提議去瓊華嘅[八幡屋涮涮鍋],聽講啲牛質素唔錯,就去試吓先😛我哋揀咗240分鐘 D4日本黑毛和牛套餐 $918多咗任食A4和牛牛肩、A4和牛三角肉、任食龍蝦同Haggen Dazs雪糕,任飲朝日啤酒自助吧有得自調醬料,蔬菜、丸子類,仲有甜品 、飲品 一半火鍋放題的配料🥬湯底揀咗壽喜燒,味道甜甜哋 同和牛十分夾的湯🍲A4和牛牛肩質感厚身結實,肉味濃郁 ,脂肪分布令肉質口感更豐富🤘🏻A4和牛三角肉相比就重油脂 ,均勻薄薄一片,淥幾秒就食得,肉質細膩,口感極佳😻龍蝦🦞有啲膏,肉質爽口彈牙,感覺可以食回本😹海鮮拼盤有鮑魚、蟶子、蜆、東風螺、元貝、生蠔、魷魚、海蝦 超多款式 全部都好多鮮甜、啖啖肉 又係回本之選 試完A4都試吓其他肉啦,澳洲M5和牛同美國進口牛肉食得過㗎,都有牛味,質感結實。食完肉呀海鮮呀,唔夠喉?仲有幾款串燒、炸物同刺身刺身款式多,仲有少食嘅鯛魚刺身、馬刀貝等…刺身肥美,大大件,好新鮮😛 串燒就極力推介蒜香雞中翼,蒜🧄夠味,又夠熱,完全唔會燒到乾噌噌友人見到有炸饅頭,立即order🥹夠熱又夠脆今餐食到個個捧住肚出去,飽到甜品都無食。依加真係好少火鍋放

湯底揀咗壽喜燒,味道甜甜哋 同和牛十分夾的湯🍲

龍蝦🦞有啲膏,肉質爽口彈牙,感覺可以食回本😹

食完肉呀海鮮呀,唔夠喉?仲有幾款串燒、炸物同刺身

友人見到有炸饅頭,立即order🥹夠熱又夠脆
今餐食到個個捧住肚出去,飽到甜品都無食。依加真係好少火鍋放題有咁多款美食,仲要質素唔差🫡
  • 壽喜燒湯底
  • 嚴選黑毛和牛
2024-09-16 1533 浏览
耐唔耐都想食火鍋,今日約咗朋友嚟旺角《八幡屋涮涮鍋》食點咗240分鐘刺身海鮮火鍋之盛宴D4套餐,份量好足,滿足!最先就黎個火鍋湯底,我哋就點咗麻辣湯,辣激唔辣身,但係香香辣辣好有食慾 。再嚟就豪華刺身拼盤,有三文魚,帶子,甜蝦,希靈魚,螺肉,八爪魚,鮑片,新鮮無比,超級爽。每款都新鮮,我個人特別鍾意甜蝦同埋帶子。然後嚟到重頭戲「 日本A4黑毛和牛 」~脂紋均勻,食落去油而唔膩又有肉味,加埋麻辣嘅湯底好正~ 然後海鮮盛宴一部分有鮑魚,青口,大蜆,扇貝,帆立貝,蠔,蟶子,仲有龍蝦!製,真係食到有非常之有驚喜~整體有和牛任食、海鮮同埋刺身,仲有任飲啤酒汽水,性價比好高~

2024-09-12
2024-08-21 1433 浏览
今晚我同朋友終於完成咗嘅工作,心血來潮想食火鍋。就上社交平台搵咗吓,發現有好多人讚好「八幡屋涮涮鍋」喺旺角,決定行過去試吓。呢間餐廳位於地鐵站旁邊,非常方便。一入到店,先款待我哋嘅就係質素一流嘅刺身拼盤:三文魚、帶子,甜蝦、希靈魚、螺肉、八爪魚同鮑片。 基本上呢一度所有嘅刺身都非常之新鮮,本身我自己其實好少何佩喺火鍋店食刺身,因為硬係覺得唔係特別新鮮,所以有啲擔心,但係呢一間餐廳完全打消咗呢個念頭,原來任食火鍋店嘅刺身都可以好好食同埋好新鮮嘅!!主打火鍋系列,我哋嗌咗晚餐嘅240分鐘「D4套餐火鍋之盛宴」。湯底選咗麻辣湯,真係過癮。除此之外,佢哋嘅日本A4黑毛和牛肉質絕佳。鮮嫩之極。 鍾意食牛肉嘅呢一個絕對係非常之推。!! 絕對係回本嘅好選擇,可以無限咁食牛肉真係好爽,我記得之前喺日本食都冇得咁誇張,呢一碟牛肉如果係自己買返屋企食嘅話都唔平,呢一間餐廳竟然可以做到任食,真係食到夠晒皮!!而且唔止如此,呢度仲有新鮮嘅龍蝦供揀。佢嘅龍蝦真係鍾意到爆! 仲有唔同嘅醬汁可以點,如果鍾意食龍蝦嘅,都可以專誠過嚟試吓,一定唔會失望!而且,「八幡屋涮涮鍋」嘅品質之好,價錢又公道,實在值得推薦俾朋友。

呢間餐廳位於地鐵站旁邊,非常方便。

而且,「八幡屋涮涮鍋」嘅品質之好,價錢又公道,實在值得推薦俾朋友。特別適合同一班朋友或者家人一齊共聚一堂,一面品嘗美食!!

TO餐廳老闆:你成功吸引我的注意了!全部片都好好笑!好有創意!所以一定要來捧場啦😎第一次來一定要點影片里一直提起的 A4和牛 D4餐!哇 老闆都很不錯竟然可以吃240分鐘 😍 老婆最近一直想吃壽喜燒,我想吃火鍋…巧了!直接點了壽喜燒湯底,滿足兩人的需求。湯底一點都不會過咸,煮完牛肉後味道更加鮮甜來了今晚的主角!龍蝦!刺身!A4和牛!哇 真的好勁喔!龍蝦好大一隻,竟然可以無限點😲 本來以為刺身拼盤只是拍片給那麼大份 沒想到還來真的!和牛我們一人直接續了5盤!刺身同龍蝦都好新鮮,和牛直接吸收了壽喜燒的湯汁,我們都以為壽喜燒師傅煮給我們吃了😂我們本來打算結帳了,服務員和我們提起有無限哈根達斯雪糕 別忘記吃!🤯 他們真的好貼心!衝著這份誠意,一定要多推薦朋友來吃啦!

第一次來一定要點影片里一直提起的 A4和牛 D4

2024-08-20 3152 浏览
好耐冇食涮涮鍋啦~搵到呢間涮涮鍋可以任食就即刻book咗位,下午就去食!一入去就feel到濃濃嘅日式風格,装修非常敞亮。餐牌好豐富,有唔同嘅套餐同埋食材可以揀。我哋揀咗最抵食WD4,和牛同龍蝦就食回本啦!😬😬-日本A4黑毛和牛牛肉品質都好晤錯,切得比較薄,基本碌幾秒就可以食得。仲可以喺醬料台配個醬汁一齊食,真係人間美味。🤤👍🏻-龍蝦龍蝦都好大隻!肉質鮮嫩同埋彈牙,非常新鮮美味,我哋食到停唔到口!🤤🤤-麻辣湯湯底嘅部分我揀咗麻辣湯,紅彤彤嘅外表一端上嚟就好吸引目光,一口飲落去麻麻辣辣嘅味道非常刺激食欲!-海鮮盛宴大大盤嘅海鮮盛宴,有多種海鮮可以任攞:青口、大蜆、扇貝、帆立貝、蠔、蟶子等等,非常鮮美仲好高質!

日本A4黑毛和牛

龍蝦

麻辣湯

海鮮盛宴
2024-08-17 2453 浏览
今晚嚟到位於旺角的「八幡屋涮涮鍋」,一間出名嘅火鍋放題任食餐廳, 就見到各式各樣嘅海鮮同和牛,令人食指大動。 真係好期待今晚嘅火鍋!👾「八幡屋涮涮鍋」嘅火鍋之盛宴C3套餐超值得!150分鐘內就可以盡享各款高質海鮮同和牛! 首先鍋底嘅壽喜燒湯底, 🎃濃郁嘅湯味加上微甜,正好中和火鍋裏頭嘅各種味道。 本身食壽喜燒 湯底就已經好有日本嘅風味,而且呢一度嘅食材非常之新鮮,唔需要用一啲好濃味嘅湯底去做調 味都已經非常之滿足。!同樣好味嘅仲有它們嘅澳洲M5和牛,豐滿有肉質, 而且呢度牛肉全部都係任食,食得出呢度嘅 牛肉係非常之有質素,入口即溶嘅感覺,加埋壽喜燒湯底嘅甜味,仲有牛肉嘅味道,口感層次有 另一個昇華!!仲有一大堆小食拼盤,包括酥脆嘅炸饅頭、彈牙嘅章魚小丸子、美味嘅網燒春卷,還有口感獨特 嘅炸蝦三文治、香滑嘅炸芋丸同炸手指魚,所有嘅小食都能夠滿足你嘅味蕾! 而且全部都係任食 ,可以喺食火鍋嘅餐廳仲可以食到咁多唔同款式嘅小食,喺香港地真係好少見「八幡屋涮涮鍋」嘅 火鍋豐富得真係一試難忘,啤酒汽水häagen-Dazs雪糕都可以任飲任食!我會介紹比所有熱愛火 鍋嘅朋友嚟試試!食完飽得滿滿,肚子

仲有一大堆小食拼盤,包括酥脆嘅炸饅頭、彈牙嘅章魚小丸子、美味嘅網燒春卷,還有口感獨特 嘅炸蝦三文治、香滑嘅炸芋丸同炸手指魚,所有嘅小食都能夠滿足你嘅味蕾! 而且全部都係任食 ,可以喺食火鍋嘅餐廳仲可以食到咁多唔同款式嘅小食,喺香港地真係好少見「八幡屋涮涮鍋」嘅 火鍋豐富得真係一試難忘,啤酒汽水häagen-Dazs雪糕都可以任飲任食!我會介紹比所有熱愛火 鍋嘅朋友嚟試試!食完飽得滿滿,肚子滿滿,今晚真係好滿足👍
朋友由大陸返嚟香港幾日,諗住搵個地方招呼呢位好耐冇見嘅兄弟,於是諗起之前表哥提過嘅日式料理放題餐廳,就係呢間旺角嘅【八幡屋涮涮鍋】。決定可以帶我呢位兄弟嚟呢度敘舊吹水,食吓日本火鍋放題。我哋今次叫咗個【240分鐘刺身海鮮火鍋之盛宴D4】,陣容真係好豪華,有各式各樣嘅刺身同火鍋配料。兄弟好鍾意食辣,喺大陸都食唔少辣,所以就叫咗【麻辣湯】做湯底,睇住鮮紅色嘅辣椒油,辣椒同花椒都睇得見,就知道料落得好足。跟住就係【日本A4黑毛和牛】,口感一流,係非常上等嘅和牛肉片,油脂分佈均勻,唔會太過油膩,涮麻辣湯底非常刺激開胃。【刺身拼盤】嘅內容都非常豪華,各式各樣嘅海鮮刺身,海鮮食材非常新鮮,食住非常爽,可以體驗大啖食海鮮嘅享受!【龍蝦】嘅身形都唔細,肉質好飽滿,鮮味非常濃郁。最後甜品收尾,將所有油膩都解咗。我朋友真係好鍾意呢度,我哋喺呢度過咗一個好開心嘅下晝!

我哋今次叫咗個【240分鐘刺身海鮮火鍋之盛宴D4】,陣容真係好豪華,有各式各樣嘅刺身火鍋配料。

【龍蝦】嘅身形都唔細,肉質好飽滿,鮮味非常濃郁。

2024-08-16 1621 浏览
Dinner at Yahataya Shabu Shabu! We ordered the set D4, which has promotion of 50% off for the whole day!We had the A5 wagyu, along with other variants of beef!The beef are tender and have its nice beefy flavor. With the sukiyaki as the base of our soup, it really compliments each other well! The wagyu really melts in your mouth, its sweet and savoury at the same time, give that nice kick of a flavour when you are eating it!They also have different sauces for you to personalise your choice in add

They also have different sauces for you to personalise your choice in addition to the different hotpot meat and veggies side in which you can choose!

You also got served with this nice lobster shown here! in addition to this, we are also served seafood which includes clam and also abalone, which are all really fresh!

We also had sashimi among other side dishes such as beef mushroom, shrimp tempura which all have those umami flavor!

2024-08-15 1556 浏览
呢間係一家可以滿足全部人味蕾嘅日式打邊爐好地方!我同阿妹揀咗C3 150分鐘任食刺身海鮮火鍋,食到我哋行唔郁😹😹😹😹肉片油脂分布均勻、肉色鮮紅有光澤。最重要嘅係澳洲M5和牛任食!!澳洲M5和牛任食!!澳洲M5和牛任食!!(重要嘅事要講三次)有多種湯底好似麻辣湯、沙嗲湯、壽喜燒可以揀。仲可以揀加錢嗌雙重口味火鍋,咁樣兩種湯底都可以飲到。沙嗲湯同肉肉係最夾嘅,再經過多種食材一齊煮後釋放出嚟嘅甜味,令個湯底散發更加濃郁嘅花生醬香味~~睇相就知道我哋幾鍾意食海鮮,簡直就係海鮮盛宴!各種新鮮蝦仔、青口、扇貝、蟶子任你攞任你食,畀你一次食到爽!打邊爐點可以少得丸子?各種丸子、蔬菜(金針菇、香菇、高麗菜等等)都可以喺自助吧檯任攞,絕對係物超所值!喺等待食材熟透嘅當下仲可以揀啲炸物食,炸饅頭、章魚小丸子都香脆爽口,真係食到停唔到口!

公司突然停電放假,我就決定要慶祝一下呢個突如其來嘅驚喜!於是立刻約上同事去旺角食飯🍽。我哋喺旺角行咗一圈,最後決定去八幡屋涮涮鍋食火鍋🍲 。鋪頭裡面人山人海,等咗一陣先有位 ,特別期待🌟 。選擇困難症嘅我哋,最後喺店員嘅推薦下揀咗C3套餐 😋。骨膠原豬骨湯散發住濃厚嘅香氣,清甜好飲。配上澳洲M5和牛肉片涮食,肉片滑嫩可口,口中充 滿咗濃郁嘅肉香味,特別美味😋 。睇到令人流口水嘅海鮮拼盤,食材新鮮,放入湯裡面煮熟之後,香氣撲鼻,每一口都能品嘗到海 鮮嘅鮮美味道😍。最深得我心嘅小食大餐,顏色呈金黃色,外皮酥脆,內餡滑嫩,咬上一口口感軟綿,實在太好食咗😋。我同同事都特別鍾意呢間餐廳,食材新鮮,價錢合理,環境又好優美,下次有時間一定會再嚟!
🍽。

選擇困難症嘅我哋,最後喺店員嘅推薦下揀咗C3套餐 😋。

2024-08-15 1420 浏览
今次同好耐冇見嘅細佬嚟旺角八幡屋放題任食,勢必要食盡呢度所有嘅美食。湯底🍲沙爹湯真係好香濃,帶有少少辣味,飲落去好暖胃,讚!肉類🥓日本A4黑毛和牛高級嘅和牛肉,肉質鮮嫩,脂肪比例均勻,配埋沙爹湯😋和牛肉吸收咗沙爹湯嘅精華,呈現咗獨特嘅口味,真係好出色‼️海鮮🐠鮑魚、海蝦、青口、扇貝、帆立貝等等多款海鮮組合嘅拼盤。每款海鮮都保持咗新鮮度,蝦肉非常彈牙😉非常適合好鍾意食海鮮嘅我哋。 刺身🍤三文魚、帶子、甜蝦等等質量都非常高🙌都好鮮美☺️食完海鮮,再嚟食刺身😊真係覺得好幸福,無一款刺身係我哋唔鍾意嘅,真係好值得食。龍蝦🦞龍蝦肉真係肥美,放入火鍋煮之後,仲可以食到原汁原味嘅龍蝦肉,難以忘懷啊🤤我哋之所以可以食到咁多美食係因為我哋揀咗D4套餐,放題240分鐘,令我哋非常享受。

湯底🍲沙爹湯
真係好香濃,帶有少少辣味,飲落去好暖胃,讚!

肉類🥓日本A4黑毛和牛

海鮮🐠