2019-04-30 972 浏览
見到呢間餐廳以八哥做主題,咁得意,於是就上去試下。入到去無乜人,我地諗住食個tea,我叫左個牛肉漢堡薯條,我朋友就叫左個帶子意粉。個牛肉漢堡好大份!我一個人係食唔哂既,牛肉都算整得唔錯,幾多汁朋友碟意粉十分好食,我個人推介呢個意粉原本以為佢有個八哥蛋糕,但原來已經無做啦!
見到呢間餐廳以八哥做主題,咁得意,於是就上去試下。

朋友碟意粉十分好食,我個人推介呢個意粉

原本以為佢有個八哥蛋糕,但原來已經無做啦!
2019-04-13
2019-04-23 1162 浏览
其實自己對八哥係一啲興趣都冇 純粹係有人生日然後朋友們想搞搞新意思搵啲綽頭嘢嚟試下😂😂不過入到去覺得佢哋嘅裝修 同埋設計都係好用心 無論係餐具 擺設同牆身設計都係有八哥嘅元素 不過就冇真嘅八個喺入邊喇🌚🌚 如果係八哥愛好者黎到到都應該幾開心🤔🔹✏️ 香煎帶子龍蝦汁意粉 ($168)龍蝦汁味道尚算濃郁 意粉係屬於扁身嗰隻 煮得幾好唔會太淋身黐埋一嚿嚿 而帶子味道都唔錯 而且大大粒食落幾彈牙新鮮啊🔹✏️ 炭燒美國西冷扒 ($258)西冷扒叫咗五成熟 個肉質整得幾軟腍🐮 而且識落唔會覺得韌 不過自己略嫌覺得個脂肪比例有啲太多 有好多位都係全條脂肪嚟😖但單憑肉嘅部份嚟講係煮得幾好 但如果調味再重啲會更加好食😛西冷扒嘅牛肉味都幾重 旁邊嘅薯菜有別於一般嘅炸薯條/薯角 而係一片片煎香嘅薯仔片 感覺都冇咁熱氣🔹✏️ 番茄水牛芝士沙律 ($88) (另加配三文魚+$30)好想食的菜但又唔想咁單調 所以就叫左呢個沙律再另外加配咗煙三文魚🐟個沙律最特別嘅係連埋原塊嘅水牛芝士🧀水牛芝士食落味道幾濃郁 帶些少鹹香 配搭著清淡嘅番茄沙律菜幾好 煙三文魚冇乜特別啦 味道正常🔹✏️ 榛子楓葉糖漿烤焗雞翼 ($88)呢個烤焗

🔹
✏️ 香煎帶子龍蝦汁意粉 ($168)

🔹
✏️ 炭燒美國西冷扒 ($258)

🔹
✏️ 榛子楓葉糖漿烤焗雞翼 ($88)

呢個烤焗雞翼真心做得唔錯 個外皮超級香脆 而且食落感覺唔會油膩 不過我覺得個榛子楓糖漿就有啲麻麻地 佢係超級稀 好似一啲糖水咁...我個人覺得唔點仲更加好食😂
🔹
✏️黑松露薯條 ($68)

黑松露薯條又係我成日叫嘅一個小食之一🤣薯條炸得都尚算香脆 不過好可惜嘅係最重點嘅係主角黑松露嘅味道一啲都唔突出☹️☹️☹️有啲失望啊
2019-04-11 481 浏览
主題餐廳愈開愈多,但以八哥為主題就真係史無前例🐶店鋪好多擺設同餐具,甚至甜品都係有佢既蹤影。夜晚9點幾先用餐所以都好多位置,就選擇咗窗邊位置望到馬路!點左枝Fox Brook Cabernet Sauvignon 2014,USA 紅酒,主菜就卡邦尼意粉配溫泉蛋及澳洲和牛漢堡,甜品就八哥朱古力慕絲配美國芝士蛋糕!卡邦尼意粉配溫泉蛋🍝🥚白汁好濃,配有蘑菇及煙肉,味道一流唔會好鹹,流心蛋黃配上意粉!一個字:絕😋澳洲和牛漢堡🐮生菜🥬蕃茄🍅及酸瓜🥒配料都係分開,可按個人口味隨意搭配。麵包夾有芝士及漢堡,麵包較淋,加上和牛漢堡頗多肉汁,最後係放棄左個麵包底無食🙈粗身薯條應該來自新鮮馬鈴薯而唔係冰鮮,帶有少許薯仔皮,好香脆而且份量十足八哥朱古力慕絲配美國芝士蛋糕件慕絲造型還原度💯分,細緻到皺皮紋同腳掌都清晰可見,睇見係會唔捨得食😍當然要相機食先。蛋糕口感軟身及頗滑,芝士味重都唔太流影完相唔捨得之下都要品嘗下,未知係咪雪得太硬,經過一番武力好唔容易切開😱😂口感唔似慕絲,有朱古力味同好重雪味🌝因為掛住飲酒同玩個八哥朱古力慕絲,不經不覺到店鋪關門時間,店員都有禮在旁坐著等候無趕我地走,都唔好意思影餐廳周

卡邦尼意粉配溫泉蛋🍝🥚

澳洲和牛漢堡🐮

八哥朱古力慕絲配美國芝士蛋糕

因為掛住飲酒同玩個八哥朱古力慕絲,不經不覺到店鋪關門時間,店員都有禮在旁坐著等候無趕我地走,都唔好意思影餐廳周圍環境😂結帳後可保留收據下次當現金卷使用。
  • 卡邦尼意粉配溫泉蛋
2019-03-30 307 浏览
Hungry Pug 這間餐廳以Pug (巴哥犬) - 即「八哥」作為餐廳主題,喜愛巴哥犬的友人從步進餐廳那刻開始,讚嘆聲不絕於耳,簡直可以用「愛不惜手」來形容。餐廳食物主打西式,午餐更有四款餐牌,每星期都有新的選擇,足夠我們食足一個月四個星期,也不會覺得悶🥰🥰餐牌上的食物都很吸引,讓我們花了一些時間做決定,最後選了「溫泉蛋卡邦尼意粉」,上菜時,這個日式與西式的fusion讓我有點意外驚喜 – 第一次見日式的溫泉蛋在西式的意粉上,好有新鮮感,攪拌後,這個餐亦沒有違和感,讚 👍🏻👍🏻👍🏻

溫泉蛋卡邦尼意粉
2019-03-29
溫泉蛋卡邦尼意粉
  • 卡邦尼意粉配溫泉蛋
尖沙咀食肆日新月異,每月基本上都有新餐廳推出。😖😖所以尖咀區要搵食確實不是一件難事。而一間餐廳要做得有特色,「話題性」非常重要。🧐🧐🧐是日晚上與友人兩個來到「八哥主題餐廳hungry pug cafe」🐶🐶原以為店內是以寵物狗仔陪伴共餐,實際卻是以八哥為主打設計重心🥰🥰一進店內基本上所有看到既裝修都用左八哥設計,「牆身」- 一張超大型八哥人型噴畫,已感到一刻驚喜,而店內更有多個狗仔咕臣,非常得意🥰🥰🥰食物方面似乎已經不是重點,與友人點了八哥燒骨,很老實說味道麻麻,肉不是即叫即焗,反而是先煮熟再焗,入口肉質頗硬😅😅 另外點了黑松露薯條亦只是普通粗薯加黑松露醬,創意分大減🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ 其實黑松露配搭的西餐款式都蠻多,感覺有點求其。一直去到甜品,終於救了餐廳一命,「八哥立體慕絲」賣相絕對俾100分,太像真太特別,友人狂拍照慶祝😂😂如分店於食物上再花功夫,絕對會再光顧😋😋

如分店於食物上再花功夫,絕對會再光顧😋😋
2019-03-28 84 浏览
好朋友係台灣返左黎,一於同佢去八哥餐廳懷緬下Beegoo。係樓下問職員有無時,她好好咁帶埋我地行同一齊上樓。平日既晚上8點,可以walk-in就有位。因為朋友有bb車同需要high chair,職員好好咁幫我地立即安排座位同安置bb車。一入餐廳,就會見到好多有八哥既飾物。無論餐具,牆上既畫,同埋decor,cushion等等,真係好適合八哥迷必到,所有野都好用心。食野先: 我地叫左黑松露薯條先,田園沙律配黑醋,白酒青口,朱古力沙冰,香煎三文魚扒,同埋香辣蕃茄大蝦海鮮意粉。小食沙律類好快就上到檯,之後就好有次序咁上飲品,意粉同三文魚扒。每樣食物上檯時都夠熱同新鮮。最後埋單時職員仲有主動同我地講消費滿$500有8折。今次係我食過既動物主題餐廳最有服務,好態度同好食既一餐!
今次係我食過既動物主題餐廳最有服務,好態度同好食既一餐!
2019-03-27
2019-03-26 71 浏览
今日黎開尖咀上talk,諗住響附近食左晏先,竟然畀我地巧遇8哥主題餐廳!其實我幾鐘意d主題餐廳~但同老公好少去~le d 真係同朋友仔去最好!減肥關係叫左杯coke zero,個杯好正~~~岩哂餐廳主題!基本我見到有burger 都會叫!因真係好鐘意食~而le個burger都唔錯~都幾juicy,薯條又唔會好油加左18蚊叫個龍蝦湯~好重龍蝦味係咸左d,幾creamy,都叫無加錯既!唔加就係南瓜湯,我自己麻麻南瓜、不過朋友表示okLe 個小食係like佢fb送既!如兩個一齊like可送兩份,朋友唔岩食所以就無like到,我幾鐘意佢夠辣味而le個龍蝦汁帶子意粉略嫌味淡左少少,帶子無咩特別!我見朋友食剩左總結人唔多,環境幾好,我地坐近窗邊位,廁所都算乾淨,食物算ok la,人均百幾蚊度

Coke  zero

蝦餅
龍蝦汁帶子意粉
  • 雙層芝士安格斯牛肉漢堡
2019-03-24 68 浏览
朋友生日,特意book 了八哥餐廳吃飯慶祝。餐廳有幅大八哥壁畫,非常搶眼,另外也有不少八哥公仔同佈置,八哥迷必like !食物不過不失,都係意粉、薯條、牛扒等,不過個3D 八哥蛋糕非常精緻!維肖維妙,顔值超高!!作為生日蛋糕,有驚喜,朋友非常喜歡!整體環境都頗舒適,適合gathering。
朋友生日,特意book 了八哥餐廳吃飯慶祝。
作為生日蛋糕,有驚喜,朋友非常喜歡!
整體環境都頗舒適,適合gathering。
2018-12-26
庆祝纪念
生日
  • 八哥朱古力慕絲配美國芝士蛋糕
2019-03-10 965 浏览
上年萬聖節前,重臨舊地,跟另一位靚女朋友來到尖沙咀加連威老道的 <八哥主題餐廳 Hungry Pug>!當時,餐廳加入萬聖節佈置! 沒想到,平日夜晚會如此冷清! 計埋我們兩人,只得3枱食客!起碼一年無嚟,已經轉了新餐牌,相信帶給我們更多新鮮感呢! 因為當時將近萬聖節,連萬聖節餐都有,不過我們卻嫌貴!Matcha Latte 抹茶牛奶 $45本身口味是純牛奶混合抹茶,奶味濃重!要自行加糖,加上一包咖啡糖,帶出清甜,攪拌後,口感香滑!Saffron Risotto with King Prawns 煎大蝦蕃紅花意大利飯 $188意大利飯整體賣相呈黃色,大家還以為有紅色的蕃紅花;意大利飯口感帶煙韌又 creamy,食落一點卻不會溜!恰到好處!Pan Fried Pork Chop with Dijon Mustard Sauce 香煎豬鞍扒配芥末汁 $168豬鞍扒肉質帶柔軟,入口 Juicy! 油份不算太多!配芥末汁,味道更一流!Uji Matcha Chocolate Mousse 八哥宇治抹茶朱古力慕絲 $88壓印八哥圖案的抹茶慕絲雪到起霜,形成表面呈白色一層,而且入口頗

當時,餐廳加入萬聖節佈置!
 沒想到,平日夜晚會如此冷清!
 計埋我們兩人,只得3枱食客!
起碼一年無嚟,已經轉了新餐牌,相信帶給我們更多新鮮感呢!
因為當時將近萬聖節,連萬聖節餐都有,不過我們卻嫌貴!
Matcha Latte 抹茶牛奶 $45
抹茶牛奶
意大利飯整體賣相呈黃色,大家還以為有紅色的蕃紅花;

煎大蝦蕃紅花意大利飯
豬鞍扒肉質帶柔軟,入口 Juicy!
 油份不算太多!配芥末汁,味道更一流!

香煎豬鞍扒配芥末汁
壓印八哥圖案的抹茶慕絲雪到起霜,
形成表面呈白色一層,而且入口頗凍,放了一會兒,質感變得軟滑起來,食到清香的抹茶味!
 朱古力餅底,幸好不算很甜!亦卻是幾挺身!
抹茶朱古力狗慕絲
2018-10-23
煎大蝦蕃紅花意大利飯
香煎豬鞍扒配芥末汁
  • 抹茶牛奶
@hungrypugcafe ————————————————————可能適合對象:#狗仔Mousses蛋糕 甜度(5星最甜):⭐️⭐️濃度(5星最濃):⭐️⭐️🍴:餐具 ✔️ / 蠟燭 ✔️ / 冰包 ✖️/ 紙盒✔️🏷:✔️(應該可以寫碟邊)💬:普通🛒:尖沙咀 #cakeup_尖沙咀站🔘:碟裝💰:$148————————————————————性價比:中下是次Post當中有令人不安嘅圖片,如果你係愛狗人士,唔好睇到最後尾個張相,多謝合作Caketionary 一向介紹嘅都係Cake,之但係今次出現咗妹仔大過主人婆嘅情況。首先,碟甜品係叫,八哥朱古力慕絲配美國芝士蛋糕($148), 但係我相信每個人見到碟嘢,個蛋糕應該被人完全忽略。但都正常嘅,隻狗係幾令人注意得到。點都好,我哋Page點都唔可以偏離航道,所以我哋係會講返個芝士蛋糕先。我哋認為唔難食,保持到應有嘅芝士蛋糕質素,算綿身,不過查實食落會幾漏,即係好似有個種吞唔落,條脷好重咁。幸好,有隻狗。隻狗話係用Mousses去做,但係食落,佢似雪到好冰好冰嘅冰。而味道方面,你可以imagine,似係細個將橙汁放落個container度,放入冰格雪完攞出
可能適合對象:#狗仔Mousses蛋糕
甜度(5星最甜):⭐️⭐️
濃度(5星最濃):⭐️⭐️
🍴:餐具 ✔️ / 蠟燭 ✔️ / 冰包 ✖️/ 紙盒✔️
🏷:✔️(應該可以寫碟邊)
💬:普通
🛒:尖沙咀 #cakeup_尖沙咀站
🔘:碟裝
💰:$148
————————————————————
性價比:中下

幸好,有隻狗。隻狗話係用Mousses去做,但係食落,佢似雪到好冰好冰嘅冰。而味道方面,你可以imagine,似係細個將橙汁放落個container度,放入冰格雪完攞出嚟食嘅感覺,會好似淡口咗咁。但食吓隻狗嘅其他部分,又好似有啲位係濃味咁,好難捉摸。但係就係因為咁,佢有淡淡然嘅朱古力味。當你食食吓好漏嘅芝士蛋糕時,可以用嚟清清個口,中和返,個口就輕鬆返啲。

至於隻狗查實要幫佢分屍,係有啲不安。第一吓要吉開佢個頭,真係包青天咁,感覺麻麻。而我認為𠵱家餐廳應該係吸引愛八哥人士,但又要食八哥,仲要咁食法,好矛盾呀。
————————————————————
#cake #birthday #蛋糕 #生日 #生日蛋糕 #birthdaycake #hongkong #hkig #香港 #香港限定 #hkbakery #caketionary #caketionaryhongkong #呃like #相機食先 #拍拖 #愛狗人士 #狗奴
八哥朱古力慕絲配美國芝士蛋糕
2019-01-24 119 浏览
因為朋友鐘意八哥,所以帶佢黎呢間八哥主題餐廳潮聖😎座位間保留空間,食飯傾計時會有私隱度,唔錯~先點小食,叫左脆炸洋蔥圈$68炸得非常香脆可口,而且熱呼呼令人食得過癮!入面嘅洋蔥圈淋身且充滿水份,呢個夾埋一齊外脆內軟嘅口感真係令人好想encore😋Parma ham香草醬意粉$148香草醬幾香,夾埋意粉好配,亦唔會‘’漏‘’。意粉煮至al dente係我鐘意嘅軟硬度,唔錯!不過Parma ham就焗至有點太乾,有啲難咬要原塊吞所以比較偏咸。如果可以切碎灑落意粉度相信更佳。鹽燒三文魚柳配檸檬牛油汁$198嘩嘩嘩,呢個個presentation好靚,碟邊仲有可可粉灑成嘅八哥圖案,超可愛呢😍!!!個三文魚柳煎至油香四溢,再沾上檸檬牛油汁,酸酸地又帶牛油香氣,超級正!我地係連所有配菜都食哂,呢個真心推薦!!!希望下次再多個人試埋佢個八哥蛋糕先,今晚食完呢啲已經飽到食唔到甜品喇,哈哈!

先點小食,叫左脆炸洋蔥圈$68

Parma ham香草醬意粉$148

鹽燒三文魚柳配檸檬牛油汁$198

2019-01-16 135 浏览
之前來過這家餐廳覺得味道挺不錯而且平日沒有時限,可以慢慢享受!這家的店員服務仍然是很好👍🏻我們這次訂位也是在八哥壁畫下的梳化,拍照一流👍🏻這次我們也是叫了一個二人餐,另外叫法式羊架、黑松露薯條、香煎帶子龍蝦汁意粉、巴馬火腿焗薯蓉!食物水準仍然keep住、有水準👍🏻
這家的店員服務仍然是很好👍🏻
我們這次訂位也是在八哥壁畫下的梳化,拍照一流👍🏻
食物水準仍然keep住、有水準👍🏻
用餐优惠
優惠券
2019-01-16 166 浏览
作為愛狗人士🐶一見到關於狗既主題餐廳又點會放過!今次嚟依到,本來諗住成間餐廳都係充滿住八哥既野(包括裝修同食物)一上到去 見間餐廳冇乜人 得2枱客😂跟住我地就被編排去坐卡位,除左身後幅牆就係八哥主題壁畫之外,梳化上面仲有2-3個八哥枕頭,最啱用嚟打卡我地order完之後就影住相等野食嚟喇~啲野食嚟到之後先發現原來好多都係同主題無關有點少失望👆🏻黑松露薯條賣相冇乜特別,完全同八哥無關其實加支有八哥樣既旗仔都好啊😭不過味道嚟講都幾好食既,起碼係熱同幾香松露味👆🏻雞翼(有幾種醬比你揀)一樣啦,同主題無關,味道冇乜特別😂👆🏻肉醬千層麵一如以往😪八哥呢?不過味道係ok既 個麵既軟硬度都適中👆🏻就是普通的卡邦尼意粉👆🏻豬肋骨等左咁耐,終於有隻八哥出現下喇!雖然唔太明顯,不過好過冇😛豬肋骨煮得唔夠稔,啲肉有點兒痴骨👆🏻豬胺扒肉有點鞋,味道普通👆🏻青檸梳打勁淡,明明冇叫少冰少甜個啲,但都係冇乜味👆🏻Green Tea Latte 都係超淡,得陣綠茶粉味(注意:並不是抹茶🤫)連奶味同甜味都冇乜🤦🏻‍♀️唔知飲緊咩咁最後重頭戲嚟喇!某程度上嚟依度都係為左佢見到佢個可憐樣,之前既食物質素都可以暫時唔理住個隻
作為愛狗人士🐶一見到關於狗既主題餐廳又點會放過!
一上到去 見間餐廳冇乜人 得2枱客😂

我地order完之後就影住相等野食嚟喇~
啲野食嚟到之後先發現原來好多都係同主題無關
有點少失望

👆🏻黑松露薯條
賣相冇乜特別,完全同八哥無關
其實加支有八哥樣既旗仔都好啊😭
不過味道嚟講都幾好食既,起碼係熱同幾香松露味

👆🏻雞翼(有幾種醬比你揀)
一樣啦,同主題無關,味道冇乜特別😂

👆🏻肉醬千層麵
一如以往😪八哥呢?
不過味道係ok既 個麵既軟硬度都適中

👆🏻就是普通的卡邦尼意粉

👆🏻豬肋骨
等左咁耐,終於有隻八哥出現下喇!
雖然唔太明顯,不過好過冇😛
豬肋骨煮得唔夠稔,啲肉有點兒痴骨

👆🏻豬胺扒
肉有點鞋,味道普通

👆🏻青檸梳打
勁淡,明明冇叫少冰少甜個啲,但都係冇乜味

👆🏻Green Tea Latte
都係超淡,得陣綠茶粉味(注意:並不是抹茶🤫)
連奶味同甜味都冇乜🤦🏻‍♀️唔知飲緊咩咁

最後重頭戲嚟喇!
某程度上嚟依度都係為左佢

見到佢個可憐樣,之前既食物質素都可以暫時唔理住
個隻八哥其實係朱古力雪糕
就算影完一輪相再切佢都仲好硬😂
可惜食落佢都係唔甜,又冇乜朱古力味咁
質地似雪芭,cheese cake反而又太軟 好易散
總括而言 無論食物質素定八哥主題都令我地幾失望
嚟左一次唔會再嚟👋🏻
仲要幾貴下🤢但真係除左嚟打卡都冇乜其他用途
想跟好友找個舒適寧靜的小角落邊歎美食邊聊天?尖沙咀這間八哥主題餐廳可能是你的好選擇!一踏入cafe彷如置身八哥的後花園,到處是八哥的環境令人倍感特別可愛,氣氛悠閒,是跟朋友聚會和拍拖的好去處呢餐廳供應多款以有八哥設計原素入饌的菜式,還有各款精緻的甜品,同時滿足大家的視覺和味覺。位於尖沙咀加連威老道的八哥主題餐廳【Hungry Pug】係尖沙咀站B1出口行六分鐘就到,要行樓梯上二樓到餐廳,門外有大射燈與地毯,內部裝修吸引了一眾愛狗人士,令人禁不住要舉機拍照的,非兩幅八哥塗鴉牆莫屬,非常可愛。 尼幅粉筆畫好精細好靚,點綴左成個環境!維肖維妙!好像叮觸我地快些點食物似的!增加食慾呢。Hungry Pug店內面積大,坐得舒適,帶點工業風的設計襯托八哥的型棍性格。餐牌供應「頭盤、沙律、湯、小食;主食有意粉、意大利飯、扒類、漢堡、甜品、飲品等」,定價跟一般西餐廳無異,但不時會推出期間限定菜式,保持新鮮感。而且每一次有節日個陣,塗鴉牆既八哥都會轉造型呢。餐牌、餐巾、杯碟都印有狗樣好可愛啊!澳洲和牛漢堡天氣開始凍漢堡要趁熱食,牛肉漢堡當然沒有令人失望,外層相信煎過,口感微脆厚身,肉質唔錯!芝士溶左落和

餐牌、餐巾、杯碟都印有狗樣好可愛啊!

澳洲和牛漢堡
天氣開始凍漢堡要趁熱食,牛肉漢堡當然沒有令人失望,外層相信煎過,口感微脆厚身,肉質唔錯!芝士溶左落和牛肉度,落好好多肉汁完全不乾柴!一啖咬落去,牛味濃郁!

澳洲和牛漢堡

漢堡包可以兩個人Share食!因為都幾豐富呢...配埋熱辣辣既薯條🍟點茄汁🍅,perfect!!脆卜卜。

黑松露牛肝菌意大利飯$148
總覺得牛肝菌才是意大利飯的最佳拍檔,也許因為意大利人對那種獨特香味情有獨中,在眾多意大利菜中無處不在,非其他菇菌所能取替。

黑松露牛肝菌意大利飯

粒粒彈牙牛肝菌營養更高,可以抗流感而黑松露味濃郁,香氣四溢未食已經流口水了。飯煮得好Creamy,口感不錯,兩者平衡得不錯,幾推介呀!

黑松露牛肝菌意大利飯

甜品方面今次冇叫好多人都會食既八哥朱古力慕絲配美國芝士蛋糕。
而點了八哥宇治抹茶朱古力慕絲$88
甜品加入八哥或狗狗元素,其造型食物和特色絕對是打於行先呀!

八哥宇治抹茶朱古力慕絲

面頭印有八哥樣的宇治抹茶慕絲,整體質感好似抹茶雪糕,雪得硬硬地,口感是有的。下層的朱古力餅底就好香,係用Oreo做餅底。層次分明,等溶一點吃比較易吃呢。

八哥宇治抹茶朱古力慕絲

相信老闆十分喜歡八哥因為從樓下入口、樓梯到餐廳,皆佈置了可愛小狗照片、公仔或畫像,突顯對狗狗的愛而且放眼望去盡是八哥的壁畫和裝飾,我亦相信愛八哥的人會甚為喜愛!工業風格的的狗加餐廳呢個Crossover值得試一試的。
2019-01-14 108 浏览
本身自己有養八哥😍一見到有八哥主題店即去☺️一入到鋪頭已經見到好多八哥精品好令丫🥰 個時去食下午茶,係任食小食同意粉甜品,估五到都幾好食🤤黑松露薯條同雞翼好食😝最有驚喜係個甜品係八哥雪糕☺️食完都好開心🥳
本身自己有養八哥😍一見到有八哥主題店即去☺️
一入到鋪頭已經見到好多八哥精品好令丫🥰
個時去食下午茶,係任食小食同意粉甜品
估五到都幾好食🤤黑松露薯條同雞翼好食😝
最有驚喜係個甜品係八哥雪糕☺️食完都好開心🥳