2020-06-14 142 浏览
星期5晚收左工, 見到金鳳隔離原來新開左間素食舖,見到menu有海南雞飯食,膽粗粗不如去試下啦。。入到去環境都幾舒服,播住鋼琴音樂,同傳統啲齋舖播個d 佛經好唔同。。個海南雞飯都真係有驚喜,d 飯唔係平時油淋淋o既飯,係黃薑飯,我唔太食薑,不過隻薑味係接受到wor..d 海南雞有8件,再加埋有例湯送埋,個湯好清好甜,整個set份量都好多,一個人都食唔哂😅,$55 算係抵食。佢地試業中,侍應姐姐送埋個土豆絲小食俾我,好有誠意👏🏻有機會初一十五,帶埋阿婆阿媽再試下其他先

佢地試業中,侍應姐姐送埋個土豆絲小食俾我,好有誠意👏🏻

有機會初一十五,帶埋阿婆阿媽再試下其他先

海南雞飯
2020-06-12
海南雞飯
2020-06-13 79 浏览
放左工唔知食乜好,咁o岩路過金鳯,原來隔離開左間新素食,心諗不如試下新野啦🤔入到去,環境都幾舒服,牆上有貼左幅心經,又播住d 柔和鋼琴歌曲,同平時d 齋舖播個d佛教歌好唔同。。望下個menu, 見到有海南雞飯,咁梗係叫黎食先。嘩。。講真,真係有驚喜😱一來價錢$55抵食,個湯好清甜,個飯係黃色又有d 薑味,唔係平時果d 油淋淋既飯,食落好開胃,唔知以為真係食緊真個d 海南雞😂。。。舖頭新開張,侍應姐姐仲送左碟前菜土頭絲俾我食。。一個人真係食唔哂咁多野😂。。下次放工會帶埋阿媽阿婆再黎試下其他野先。

下次放工會帶埋阿媽阿婆再黎試下其他野先。
2020-06-12
  • 海南雞飯