2013-06-02
原本有朋友住係慈雲山, 不過佢又無乜話我過我知慈雲山有乜好食啵...反而自己亂撞搵到呢間小店建議由鑽石山地鐵站小巴上去應該比較近, 我由黃大仙上去..搵左好耐可能我去既時候尚早, 7點幾黎並不需要等位 (因為大家彷彿都係宵夜先黎食)環境唔算大, 但係枱唔多..所以都無迫既感覺, 都幾舒服, 如果三五知己食宵夜飲下酒吹下水應該唔錯朋友已經餓到係咁叫野食圖中無影晒以下所有呀1) 吉列豬扒 (幾好食)2) 餃子雞翼 (幾好食)2) 燒羊架 (幾好食)3) 芝士玉子(麻麻地)4) 燒牛舌 (好似燒得耐得滯, 好乾..乾到脆, 定係佢既特色係脆XD)5) 燒牛肩肉 (勁好食!! )6) 燒冬菇 (麻麻地)7) 燒蒜子 (um.我第一次食燒蒜, 之前多數都係食焗蒜, 覺得呢個蒜子好硬..)8) 七味翠肉瓜 (麻麻地)9) 燒蕃薯 (麻麻地)之後仲未飽........嗌左呢個$12既自家製薄餅, 不過只係得沙律醬同紫菜, 所以其實無乜特別好食唔好食可言最後嗌埋以上既兩樣煙肉醃春蛋 同埋 芝麻豆沙球前者幾好食,芝麻豆沙球如果入面再多d豆沙就好喇!! 以前都食過串燒店都知唔平架啦~埋單兩位合共$40
反而自己亂撞搵到呢間小店
朋友已經餓到係咁叫野食
1) 吉列豬扒 (幾好食)
2) 餃子雞翼 (幾好食)
2) 燒羊架 (幾好食)
3) 芝士玉子(麻麻地)
5) 燒牛肩肉 (勁好食!! )
6) 燒冬菇 (麻麻地)
8) 七味翠肉瓜 (麻麻地)
9) 燒蕃薯 (麻麻地)
之後仲未飽........
煙肉醃春蛋 同埋 芝麻豆沙球
前者幾好食,
芝麻豆沙球如果入面再多d豆沙就好喇!!
以前都食過串燒店都知唔平架啦~埋單兩位合共$400多, 尚算係無超過預期