2021-08-20
其實個女侍應西口西面都冇咩問題,最重要係佢態度真係好差好差極之差,非常之趕客:- 我哋食緊嘢時成日走過嚟問收唔收得走d碟,但d碟上面喺仲有食物嘅,最尾仲有塊雞翼都差d俾佢收走埋- 俾檯我哋時冇提過要幾點交檯,諗住可以friday night relax 啲 chill啲咁食,點知突然間就嚟收走哂d碟話有下一個booking,另一個侍應就走嚟抹檯,搞到個matchamisu幾好食都冇用完全冇心情enjoy- 走果陣見到仲有2-3張吉檯,出面完全冇人等緊,唔喺好明咁急趕人走喺咩心態,我哋兩個人叫咗4樣嘢食2杯飲品食咗成700幾蚊,都唔算好失禮呱食物方面,牛肉他他同雞翼ok,飲品同帶子意粉一般,傳聞中嘅matchmisu因為搞壞咗心情,完全食之無味環境一般,high chair唔算坐得舒服no second time
環境一般,high chair唔算坐得舒服
no second time